sämst

Har haft en rätt chillaxed dag. Kanske lite för chillaxed för plötsligt kom jag på mig själv med att sitta i sängen när jag skulle befinna mig på personalmöte en kort tid efteråt :)))))

Typiskt mig.


ÅÅHHHH sen har dagen bara blivit värre. Vill lägga mig ner och gråta för att allt är så jävla oplanerat just nu och jag vet ingenting. Skrivit på mitt kontrakt idag, och sett uppsägningstiden på 2 månader vilket är sjukt dumt. Arvid smsa i panik och sa att hyresvärden kanske skulle komma förbi så då vart det ju stress på att vi skulle städa också???

Så efter mina smått stresspanikutbrott på mina sambos drog jag till pmötet, när jag kommer hem så har Luddish fått erbjudande om att flytta till några andra homies med bättre standard på lägenheten..... Så i juli drar han förmodligen..... och kanske Måns..... = måste hitta två nya roomies.

ÅHÅHÅÅHÅå asså orkar inte...... PLUS att mina pengar börjar ta slut..... (Pengar ÄR allt!!!) Och det börjar bli sommar.... Får inte min feta lön förens 10 juli så ska leva juni ut på pisspengar. 

HAAAATAR(!!!!!) att bli vuxen???? Idag ska vi betala hyran också liksom. Gör man sånt nu förtiden? När fan börja man göra sånt????


Har riktigt fetjävlaångest och vet ingenting :(((((( Är rädd att jag blir ensam kvar eller att jag inte blir kvar alls eller att allt ba skiter sig. Har varit så glad ett tag nu så det är väl klart man ska bli nertagen på jorden.

Dä visste jag väl.

it's jess


Lika blek som väggen warraaaaappppp

Hänger här i sängen eftersom jag är LEDIG idag. LEDIG och halvtaskigt väder innebär alltså sänghäng, pizza, zoo och vattenmelon. Gick åå handla och slank ju med en hel del shit so to speak. Glömde dock cola :(((((((

Sitter och kikar på lite flygbiljetter hit och dit. Flyger ju hyfsat billigt härifrån lixom. Är sugen på en weekend till Amsterdam (knarka o kolla på horor) Barcelona eller typ London.... Men då blir det så dyrt ändå hähäh...

ELLER om jag skulle vinna biljetter till Sverige-England i Kiev. Då skulle det fan bli party. Frågan är hur man kommer till Kiev härifrån......

Ska iallafall sätta in min pirra i ugnen snart, och dra på New Girl samt BB. Har inte sett BB på så sjukt länge så har la missat typ allt. Suger att Lars min favvo har åkt ut?????? Han och Camilla var väl töjp dom enda värdiga vinnarna.....

Ska fortsätta tugga godis nu. Har ätit så mycket att det värker i mina käkar.

Eller så säger jag baaa det fast jag sugigt fett mycket dase xDDD!!!!

ååååhhh <3<3<3

Är typ overexcited?!?!??! Har fått mitt jobbschema för hela junimånad och det typ, äger asmycket??? Börjar som tidigast klockan 10 (förutom två dagar då jag börjar klockan 05!!?!!?!??!) vilket underlättar för mig som är så jävla mongotrött på morgonen.

Sol hinner jag få innan jag börjar ååå när jag är ledig wowowooooo. Hellre sova än sol asså...... Sad but true.

Förövrigt så stängs vår ström av om  5-10min..... Över natten.... Vilket suger. Speciellt när jag är LEDIG imorgon och kaaaan sitta uppe ååå uggla. Mensåäre. 

Lagade korvstroganoff förut!!!!!!!!!!!!! SATN vad gott det blev!! Är helt i extas. Pricken över i:et hade varit med real falukorv och riktigt jävla ris istället för snabbkokt, men fan, hon kan den där kingen asså. Tvingar Arra att smaka på det nu osv. Tror han diggart.

Imorgon LEEEDIIGGG <3<3<3<3

wiowiowiowaoow

Är ej människa än och har därför ingen date.

Ludvig och Måns drog en spontanare till deadmau5 och jag jämrar mig för mina fötter. Är (pepparpeppartaiträ) förmodligen ledig imorgon och kan vila opp dooom. 

Pratade med min blivande "butikschef" i telefon nyss. Alltså. Så djävulskt trevlig. Riktiga jag hade tackat nej till att jobba på lördag men Jennysomblirpeppadavchefen tackar typ ja???? För att sen bli påmind om att det är typ Oslos näst fetaste dag på lördag (musikens dag!) åååå får stressmsa tillbaka och föreslå att jag bara kan jobba några timmar he he heh.

Kommer bli så jädrans bra när jag börjar på fasta stället.

Vågar inte hoppas på att jag är ledig men fooock vad gött det skulle vara. Eller bara halvtid imorgon. Åh. Skulle gråta av glädje. Mina fötter behöver vilas.

Ska sno ihop lite korvstroganoff snart tänkte jaaag. NOMNOMNOM. Helt plötsligt, efter min promenix hem med anger i kroppen, så känns allt LIIIITE bättre. WIHOOO. 

Sen tänker jag på att typ hela nästa vecka ska jag stänga........ Dvs räkna kassa och larma och dö. PISSAR PÅ MIG.

jastin beeber

.....Är in town.

Resultat av detta:
Hysteriskt skrikande tjejer utanför hans hotell 24.7.
Hysteriskt skrikande tjejer på flygplatsen när han landat???
Hysteriskt skrikande tjejer på stan överlag.
Världens jävla facking trafikstockning så fick GÅ halvvägs från jobbet efter att ha stått upp i 8h!!!!!!
Folksamlingar all over the place.
Lite rolighet.

Så. 

Under min promenad hem såg jag hur operataket var PROPPAT med folk (scenen står nedanför då va) och ju närmare jernbanetorget jag kom dessto högre blev "vrålen". Det enda jag hörde var "JUSTIN BIEBER AHHHH" och det enda jag såg var tröjor med "I <3 Justin Bieber" på.........

Men kul för dom.


Deadmau5 spelar ikväll. Hade mer varit något för mig men när man måste hålla i pengarna och fötterna värker efter 8h jobb ääääre nog bättre åå stanna hemma. Ska försöka få till en dejt med nån om 30min eller så när jag är människa igen....


En dålig bild på operataket. ser asalite ut men lovar (eller....) att det var smockat. Ooooo hela vägen bortåt till vänster.... Herrejävlars. #vågarejröramigutanförlägenhetenellersägaattjustinsugerfördåblirjagnogstenadidag.

bomchicalica


Pumpaaa den här på workish för flera dagar sen, och sen dess har den suttit fast i lillhuvudet???? Inte alls min typ av musik egentligen, ÖVERHUVUDTAGET?! Bortsett från seanpaullookalikerappen så är soundet sjukt najs nu till sommarn.

Lissen ap homies.
/ Analytikern

prommiz

Sista jag trodde var ju att jag skulle ta mina möra fötter ååå gå en promme??? Men det gjorde vi minsann, sinnessjukt såhär i efterhand när fötterna värker megamycket.

Tog dock tbanan till majorstuen och traskade runt där he he heh. Angenämnt att umgås med andra områden faktiskt. Sen upptäckte vi nya affärer osv. Tills vi landade här hemma. Och nu är jag död.

Har sån jävla brutal nackspärr av att sitta såhär??? Sitter i soffan, med datorn på en stol och kan liksom inte luta mig tillbaka i soffan så har ju värsta kröktaringareninotredame-ryggen. Och asatorra händer?????? Känner mig som en riktig kärring asso.

Ahe nog snack om kärringen. För nu ska hon sova ho ho hohoho.

ajs

Aaaaa man va la rund om föttera igår och nu är jag det med. Fast bokstavligt talat. Har sån jävla värk i fötterna efter dagens jobb men sånt man får ta......... 

Fuckat till det rejält på jobbet som baa jag kan. Tror dom jag jobbade med blev lite matta på mig he he heheheh men who tha fuck cares?? Jag tycker att jag är rätt grym för att vara heeeelt ny!!?!? Idag har jag t.ex. fått stå HELT SJÄLV, ENSAM, ALONE där inne med massa kunder och ta betalt å servera å stressa samtidigt som min homiekollega var på lagret.

Gick ju kalas?!

Aaaaa men har ju värk i fötterna va. Min mobil hade tydligen dött under dagen också så har varit handikappad mer eller mindre halva dagen. Nu är jag hemma ååå är cpmongotrött. Fick sms om att imorgon vankas jobb nere vid Aker Brygge aka tjuvis från 8-16..... Så blir väl slagget snart?! Suger ju.

Älskar det här svenne beteendet btw. Att man tjatar om att man är arbetslös osv men när man väl HAR ett jobb så vill man inget hellre än att baaa va ledig?! Vart är den perfekta balansen???? Jag kommer ALDRIG klara av att ha ett 8-16 jobb hela livet och göra samma saker. Men sånna är väl vi ppls. Need tha cash lixom. 

Är inte direkt Jay-z som baa cashar in på att visa sig. Då hade jag varit tät.

Aja. Ska la ta en dusch, käka något ååå däcka..... Göööj!!!

klarrrrr


Jaaa e klarrrrr!!

Jobbade väl i cirkus 1,5h.... Lärde mig stängning osv pissnervöst. Bästa: Få smoothie och vaniljbolle fååår balash!! HAA!! Inget man fick på BK diwekt. Här lär det mjölkas gratisgrejer mina vänner.

Följde med en bränd sambo ååå köpte aftersun på det dygnsöppna(?!?) apoteket i stada, lagade lite falukorv och sen dess har det varit sup. På en söndag. Baaa sådär. Imorgon är det röd dag här sååå alla (utom jag....) är lediga imorgon.....

åhhåphph. Tycker det är så obehagligt att jag har börjat känna när alkoholen går ut i kroppen??? Som en riktig alkoholist (fast jag töjp aldrig dricker????) så känner jag, BAAA efter några klunkar vin(??!?!) att det tas upp av kroppen. Känner mig som en riktig torsk?? Finns det fler som jag? Snälla KP svara!!

HehehehehhHEHEh xDDD!!!

Ska ej låta alkoholen tala mer. Absurt. Ska dricka tills jag spyr och sen dricka mer. Livet alltså. Vilken jävla grej.


schteeeek

Har lyckats med den klassiska svennebananbrännan. Nejnej inte bonnbrännan utan RUDOLF. Åherre. Sen jobb om 45min i ynka 2h..... Skrämmer bort kunderna hejhej.

Vaknade skapligt, försökte väcka resterande, gav upp å satte mäh på ballen. Höll på att smälta bort sååå fick med pojkarna ut på en promme till fästningen. Klättrade upp till en pitty orörd plats där det fläktade så jävlans skönt så där låg vi o chillaxa ett tag.

Baaaa njöt av livet?!?!

Sen kom en vakt och sa att vi fick flytta på oss :):):)):) som vanligt.
Är lite halvmör i kroppen nu efter solen. Man ä ju svenne lixom. Orkar inte gå till jobbet så får ta trikken maahahaaaaa..... Igårkväll var förövrigt en jävligt randomkväll?!?

Vi skulle gå ut o chillaxa liksom, så börjar Måns skrika på några bruds ifrån vår balkong så vi hakar på dessa tre brudar (som förövrigt var våra grannar.....) till en park här i närheten där det vankades party. Och vi glömde vinet..... Vände tillbaka (tjuvkollade på eurovision he he he...) hämta vinet å då va partyt over????

Så vi satt på donkish som riktiga 14åringar och umgicks, och traska hemåt i natten. Sen däcka jag i sängen och hörde hur Arra diskade mitt i natten :):):):) det var fint.

NUUUUUU ska jag dra mäh. Ikväll ska vi nog smutta lite vin! WEHOOOO.

värmeslag?!??!?!!

Trodde mobajlen skämta mäh mig när alarmet gick igång imorse..... Baaaa o traska iväg te jobbet. Köttade igenom passet och fick sluta tidigare tillooomed i brist på kunder he he he....

Har blivit så duktig!!!! :DDDD Idag har jag bjuckat på mina första lattar, frappes, islattar osv, åh, så himla göööj är det. Slutade samtidigt som Frida, min KOLLEGA, så vi gick bort till hennes homie på ett annat waynes och satte oss på uteserveringen och tjötade. Åh hade så trevlig. Alla är så himlahimla snälla!??!!

Kommer bli hur bra som helst troooor jag.

När jag kom hem drog jag och mina boyz till Töyenparken. Fick flytta på oss typ tre gånger för att man inte fick sitta i vissa delar av parken???? Fan ärä om???? Vad har man en park till då liksom. FUCKADEUR!!!!

Dooooog i solen?! Så djävulskt varm och inte en endaste vindpust fick man. Gick däremot och kissade i en buske :))) Det var länge sen.
Nu slötittar vi på eurovision som alla andrarååå. Ska nog ta oss en tur bort mot Aker Brygge efter Swedens bidrag och eventuellt dricka lite vin uppe på fästningen :)) Eller baaaah chilla. ÄLSKAR det här vädret. 

Och min nya klänning :):):):)

gräs som i gemenskap

Idag när jag var påväg hem ifrån jobbet, genomsvett osv, med värk i fötterna så gick jag som så många andra dagar förbi x antal torskar på stan.

La märket till en jävla konstig typ som stod på en skateboard och delade ut situation Oslo samtidigt som han rökte gräs hahahaha???? Vilken jävla lirare? Så stannar han en kille och frågar om han vill köpa tidningen, kille numero dos säger nej, varpå gräsdoden säger något i stil med "ahe, vill du smaka några bloss då?" så baaa räcker han sin spliffination till denna okända dude??

HAHA?!?!

Skrattade för mig själv när jag såg detta, tyckte det var så himla kul men vet inte riktigt varför nu när jag skrev det...... Där stod dom liksom, mitt på Karl Johan, höll i några exemplar Situation Oslo och blev high on life.

Gick nog siso med att kränga iväg tidningarna vaaa..

999

Idag spelar Kent här?!?!?!?!

Och jag ska inte gå?!?!?!??!


För dom kommer hit den 4e augusti osså och då spelar dom utomhus OCH PÅ OPERATAKET så det lär ju bli cpfett. Hade dessutom svimmat minst 3 gånger om jag behövt gå på en spelning idag pga värmeslag. MEN KLAGAR EJ!!!!

Älskar värme.

Förutom när låren klibbar ihop om man har osköna brallor på sig. Eller inga alls.


Tror Oslo är en riktigt fet konsertstad alltså. Häromdagen spelade Metallica, idag Kent och på måndag tror jag minsann Mr Jay-z och Kanye West ska dra en refräng eller två. 

Scenariot: "aeeee finns fan inget o göra är fett uttråkad..." "ahhfan jag med... men Michael Jackson spelar idag, ska vi dra förbi eller?" "ahh okej då..... suck..."

Skulle kunna hända?!

knackelibang

Är så pepp på allt at tha moment?! Vaknar liksom vid halv 7 när alarmet går igång o baaa tänker att "aaaha, då ärä väl dags att gå upp då!" och studsar NÄSTAN upp, helt sinnessjukt?!

Studsade till jobb1 och köttade igenom 8 timmar som mer kändes som 4. Fick lära mig göra kaffeshots så nu jävlar snart är jag fullärd barista, kom ååå köp frappes, islattar, ischai och annat skit av mig här i oslot vetja, kommer bli ytterst grym som fullärd. 

Annars så har jag gått hem genom stan i 28(!!!!!!!!!!!!!!) gradig värme. Var så glad när jag såg portdörren för jag visste att SNAART skulle jag äntligen få sitta ner. 

Då är hissen trasig. 

Såklart.


Bara ooo börja traska upp 5våningar........ Kunde ju faktiskt bott på 8e såatte får väl vara gla. Gjort en riktigt fet pastasallad innehållandes bland annat kylling, bacon, fetaost ååå wölök osv.

Köpte med mig ett 6pack hem. Ej öl. Utan glass. Lär vara slut ikväll om jag känner mig själv rätt.

Har alltså inte kunnat njuta av solen något idag???? Kom hem vid 17 och solen är bortrest från balkongen då och min energi är slut. Mina fötter ÖMMAR SÖNDER. Minns att jag hade sånhär värk i fötterna efter första dagarna på BK också............. :'( närförsvinnere....

Imörrn köttar jag 9-15 ååå då finner ni mig vid mjölkskummaren. #baristakungen

kul chey

Inte helt oväntat ska jag gååå ååå däcka nu....

Är så djävulskt trött efter denna arbetsdag och solskensdag. Imorgon är det kött 8-16 och sen dö lite till. Värmeslag?!?!?!?!

Vet ej vad jag ville. Förutom att berätta att Arra precis klippte prinsfrisyr hahhahaha asså det är så jävla fult jag dör hejdå

totalt jävla utmattad

Hejhej hallådär.

Sitter i skrivandets stund INOMHUS i strålande sol och mongovarmt väder. Är både uttorkad och uttråkad och har suttit på balkongen sen jag kom hem från JOOOBBEEEET tills vår balkong blev skuggig..... Sög lite.

Så nu sitter jag inne och funderar på vad jag ska göra med livet!? Har ju världens huvudvärk iochmed att jag tydligen inte druckit tillräckligt???? wtf lixooom.

Jobbet gick faktiskt finemang idag!! Dom blev ytterst imponerade av hur duktig jag var i kassan (aaamanharvälhängtpåBKendellixom) meeen där tog det väl stopp. Har fått massa papper av min chefchef idag som jag måste plugga på ikväll.....

Plugga? Finns sånt ens? Har inte gjort det på ETT ÅÅÅR??!?!?

Skillnaden är väl att för ett år sen kämpade jag (fortfarande) med PQ formeln. Ikväll ska jag plugga kaffekoder he he he.

Är väldigt sällan hungrig när det är såhär varmt ute.... Är ba sugen på något svalkande som en asgod glass. Eller dylikt. Eller vin. Har ju lite i kylen men känneratteee tar jag ett glas så kommer jag GARRAT däcka här i soffan.

NÄHÄ.

Nu ska jag försöka starta nått slags liv.



Kulchey äter potatissallad å mackor. Dagens mat kallas det. Wiho.

sushisunshine

Kände att det va la lika bra och fortsätta på tema "fet dag" såååå abakörde!

Drog teeee Aker brygge med Arris imorse (alltså vid 12) för att försöka fixa med hans bank. Gick åt fanders. Sa hejdå så åkte han iväg och jobbade (hahahaha missa solen HAHAH synd nae) så strosa jag runt lite tills jag dooog av värmeslag. 

La mäh på ballen istället. Dog ÄNNU mer där. Vindstilla, i centrala Oslo, kan typ inte STEKA mer?? Och då var det ändå på eftermiddagen. Läste lite men min hjärna exploderade. 

Mötte upp Issa, köpte med oss SOOOSHII och satte oss i Slotsparken för käääk. Hur CHILL att man kan göra sånt nu???? Hela världen börjar plötsligt leva, strosa runt på gatan i shorts osv. Blir helt upprymd????!?!

Gick (såklart) ner till AB igen.... Gick längst med stråket där och kollade in alla schtekare som glassade runt o baaa kände att dom FICK vara schtek?? Vassegod liksom. Vi ville inte vara sämre så vi slog oss ner på Åpenbar och tog ett glas vin. Dom spelade så sjukt bra musik där att jag kände mig lite hemma typ??? Så dit ska jag MER gånger!!

När jag kom hem så var hela kylen fylld med juice som Arris fått med sig hem :):):):)

OCH IMORGON SKA JAG JOBBA!!!!!!! För första gången. Köttar 8-16 imorgon och längtar nästan. Ska få upplärning och jobbar hela helgen ut. Tror jag kom undan med helt OK tider dock sååå jag kan njuta av vädret med wowowowo. Typ 2h på söndagkväll baaa för o lära mig stängning liksom??? Känns rätt soft!?

Livet är riktigt najs nu. Men ääla alltid beredd på att gå i motvind. Den kommer alltid liksom. Oavsett hur bra man än har det. Men just nu ska jag bara NJUTA!! 

Är så jävla värd det här. Fyfan.

dagens fundering

Äter vindruvor utan kärnor och nu undrar jag,
HUUUR kan dom vara utan kärnor??? Är det någon som vet liksom,
eller vet ALLA utom jag? Är det en dum fråga?

Förmodligen så är det tusentals besprutningsmedel och år av kloning och
olika generatorer som skapat dessa druvor utan kärnor. Avlade liksom.

Borde alltså gå att avla människor med bara ett öga då. Eller?

FÖR ÖVRIGT:
Röda vindruvor är ju TUSEN(!!!) gånger godare än gröna?!?!?

boats n hoes

Fortsatte såklart ha en fetare dag efter min redan så feta dag.

Denna gång iförd min RÖDA KLÄNNING, BARA BEN och min skinnväst. Och converse. Asså, HUR SOMRIGT???? BARA BLEKA BEN och klänning????? Och ändå svettades man. Så sjukligt skönt.

Mötte upp Issa och drog ner till Aker Brygge, köpte två 33cl cider för 50 KRONOR?!?!?! NORSKA??? Helt sinnessjukt. Kom underfund med att vi skulle ta en båt över till någon Ö. Sagt och gjort så hoppa vi på första bästa båt (bokstavligt talat) och inte fan hamna vi på en öjävel.

Båtturen var ju hur relaxing som helst. 20min ute till havs är aldrig fel. Kom fram till en uddjävel med bostadsområden och en restaurang. Så vi satte oss på kajen och tog en cider. Tills båten hämta upp oss igen och vi fortsatte vårt chill vid Aker Brygge istället.

Träffade Matilda aka Rema där också????? Jämt så random. Sist vi sågs var det på Clas Ohlsson liksom???? Hur ofta hänger man där? Assoooo typ aldrig. Tror vi är meant to be på något sätt. Som hon sa, fuck Rille och Arra, vi ligger med varandra istället. Asså ja, typ?

Gick hemåt framåt nio och då var det fortfarande sommarsvalt ute??? FRÖS INTE I BARA BEN?!?!?? FATTAR NI?

10/10 toasts får denna dag. Känns så jävla gött att få känna på känslan av att LEVA.

PICBOMB


ÄLSKAR den här bilden???

Såhär såg 8/10 bilder ut som vi försökte ta på båten tillbaka....... Fejn

SÅÅÅ JÄVLA FET(T)

ÅÅÅHHHHHH!!!!!!!

GLÄDJEVRÅLET!!!!!!

Har haft typ VÄRLDENS bästa dag!!!!! MER UTROPSTECKEN!!!!


Shit asså. Vaknade vid 12 och möttes av strålande solsken. Vart uppringd och tillfrågad om det passade med andra intervjun idag istället och eftersom jag inte har något liv så sa jag ja :):):) Vad jag inte visste när jag sa att det var solsken var ju att det även var cirka 25+ ute också.............

Gick ut i svarta jeans och långärmad tröja OCH skinnjacka ::):)):):):):):):)

SKÖÖNT.


Kom dit, hade intervju, förstod att det var klart för mig. HEEEEY, I JUST GOT A JOB MAAAN!?!??! Så från och med typ, SNART!? så hittar ni mig som HELTIDSANSTÄLLD(!!!!) på Waynes Coffee i centrala Oslo! SÅ JÄVLA FETT!!

Mer fett, bokstavligt talat, är ju att hon faktiskt tyckte att jag skulle testa igenom hela sortimentet på en vecka :)))))) Hörde mig själv tänka WEEEHHOOOOO samtidigt som jag kände lite att hejdåååå beach12,13 och 14.....

Åh. Så jävla skönt. Efter det gick jag en halvlång prommis hem. Med världens största leende på läpparna och typ tårade ögon över att saker kanske ÄNTLIGEN löser sig?!?! Fortfarande iförd svarta jeans och tröja.... Köpte med mig en fin röd bikini också. Insåg när jag kom hem att byxorna var för små HA HA HA HA har alltid haft 34 fan vad fet jag blivit.

Och fetare ska jag fan bli.

you know I'll be there


And I'll see your true colors
Shining through
I see your true colors
And that's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful,
Like a rainbow
And I'll see your true colors
Shining through
I see your true colors
And that's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful,
Like a rainbow

sånt här får mig o baa "awww"

Goa älskade underbaringar!! morfar frågade chans på mormor när dom var 12 år och är fortfarande ett par! En bondgård, 100 kor, 5 barn, 13 barnbarn och 70 år senare är dem fortfarande lika kära (om inte mer haha)
Mina absoluta favoriter och mitt egna lilla bevis på äkta kärlek!!
"Goa älskade underbaringar!! morfar frågade chans på mormor när dom var 12 år och är fortfarande ett par! En bondgård, 100 kor, 5 barn, 13 barnbarn och 70 år senare är dem fortfarande lika kära (om inte mer haha)

Mina absoluta favoriter och mitt egna lilla bevis på äkta kärlek!!"

En nyligen uppdaterad status på fejjan. Vart typ lite blödig (som vanligt) och baaa DET FINNS!!! DET FINNS PÅ RIKTIGT!!! Inte bara min farmor och farfar. Åh. Blir så glad i själen av sånt här. 



typiskt mig pt2

..... Att skicka långa sms, få korta tillbaka, och ändå svara med en kilometer lång text.
..... Att värdera andra före mig själv.
..... Bita på naglarna men säga att jag har slutat.
..... Häva i mig vin för snabbt.
..... Fastna för en viss låt, och spela den konstant i flera dagar tills jag tröttnar....
..... Älska för mycket.
..... ÄTA för mycket(!!)
..... Att alltid ha en comeback kommentar när folk säger något spydigt.
..... Att alltid referera till mig själv när någon har det pissigt, för jag, som bitterfitta, har det alltid VÄRST.
..... Att skita blint i vad folk tycker om mig. Tills det blir för mycket. Då gråter jag.
..... Skrika "fuck alla" på fyllan och krossa ett glas. Samtidigt som jag skrattar inombords. Ondskefullt.
..... Att skrika på fyllan överlag?!
..... Att alltid vara sugen på NÅGOT???
..... Att TÄNKA innan jag pratar. Ibland FÖR mycket. Så att orden inte kommer.
..... Att PRATA innan jag tänker. 
..... Att skratta som en häst.
..... Eller en häxa...
..... Att tänka att "ska vi äta någonstans elle?" alltid betyder Hakepi.
..... "ska vi köpa en dricka?" betyder alltid Cola.
..... Att röka ett helt paket cigg på en kväll. Och ändå vilja ha mer.
..... Att gråta i min ensamhet, och aldrig erkänna det.
..... Tycka att mikrovågsugnen är den bästa uppfinningen någonsin. Typ.
..... Ta kort på mig själv för att få bekräftelse över hur otroligt SNYGG jag är.
..... Stumglo på Arvid i flera minuter, utan att inse det själv, och le för mig själv... som den bög jag är..
..... Att alltid finnas där när hen minst förtjänar det.
..... Gråta till sorgliga filmer fast jag försöker vara stenhård. Alltid.
..... Försöka visa att jag gråter till sorgliga filmer när det är fler i samma rum. Alltid.
..... Känna att jag FAKTISKT behöver ett par skor till. Fast jag precis köpte ett par. Nästan likadana.
..... Att tjata på min mamma och få som jag vill.
..... Att retas med min bror.
..... Att bli irriterad på min pappa med samma temperament som mig.
..... Att kräkas på fyllan.
..... Att vilja bli hög på livet.
..... Att vilja ha ett soundtrack till mitt liv.
..... Att vara rädd för nya saker. Och aldrig våga.
..... Att sakna så ögonen blöööder.
..... Att snoka. Överallt. På alla.
..... Att älska Arvid mer än han förmodligen förtjänar. Mer än någon någonsin kan älska.
..... Att NÄMNA Arvid på sånnahär lister????
..... Att göra sånnahär lister och tro att folk läser dom????? TYPISKT MIG.

xx

Lyssnar på the XX och typ känner saker.

Känner mig både djup, frustrerad och bitter??? Är det ens möjligt? Saknar allt och baaaa vill spola tillbaka några år i tiden så jag hade vetat vad som komma skall. Men vem vill inte det?

Fortfarande lika omöjligt. Och kommer fortfarande vara lika omöjligt om 100år. Baa o ge upp den tanken och försöka bli människa. Oooorkaaaaaaaaaa.

Livet är så tråkigt????

Ska jag vara såhär hela livet? Blir inte livet mer än typ såhär?


Ligga i en soffa. Jobba. Ligga i en soffa. Äta. Bajsa. Osv. Då undrar jag, NÄR FAN BÖRJAR LIVET? Börjar det någonsin eller kommer man alltid följa det här sjuka mönstret? Vill bryta mig loss, göra saker man aldrig gjort, se saker från andra perspektiv och UPPTÄCKA. Vill fortsätta älska, vill kunna hata på riktigt, vill känna allt, vill inte känna något.

Jag VILL så jävla mycket men att vilja två saker som är motsatsen till varandra är minst sagt frustrerande.

Är det dethär som är typ brutalångest? Livsångest? Dödsångest? Horångest? Mår jag bra? Mår jag inte bra? Who tha fuck am I????? Önskar jag låg på en ödeplats i något varmt land och stirrade upp på himmelen och baaa fick en snilleblixt.

HATAR att vara en kännaperson. Suger så jävla hårt.

Varenda liten del av min kropp känner allt och om jag typ skulle se en kattunge nu skulle jag börja storböla. Om jag fick min favvomat serverad likaså..... (mat<3) Men fan jag hade kunnat gråta för det minstaste minstaste när jag KÄNNER.

Den där jävla knappen folk snackar om som borde finnas, avopåknappen för alla feelings? Kasta den serri. Varför skulle det finnas en jävla knappjävel på kropphelvetet? Lär mig bara att hantera allt jag känner och LÄR MIG att stänga av allt man inte orkar känna. So much easier än att önska sig en knappjävel....

JORDENS SÄMSTA DAG BAHAHAAA

HAAA HA HA HAAHAHA.

Idag är jag bitter igen (finally!?) men det är så otroligt JOBBIGT??? Har inte varit såhär bitter på länge så nu baaa bryter jag ihop här hemma. Varenda SAK har gått fel idag. HUR DÅ!??!?

Känner hur frustrationen drar ner mig och mitt psyke i fördärvet.

Är mongotrött när jag vaknar (som vanligt dåå) men pallrar mig upp för att åka på intervju numero uno part 2. Känner att mitt hår är lite fettigt but orkar inte duscha (läs:hinner ej). Hoppar på trikken och kommer dit :):):) Allting bra so far.

TILLS jag får vänta i 25minuter. Och känner att klockan tickar. Hon hade såklart glömt bort mig och trodde jag skulle komma flera timmar senare??!??! Jaaahapp. Åka hem, skita, dricka lite och sen gå till trikken IGEN för att åka på nästa intervju.

AHE.

Trodde jag då. SÅKLAAART är det nån demonstration i centrum och bussar som ställer sig tvärsöver trikk"vägen"(?) så trikken kommer inte fram :):):):) PÅ 20MIN!!!!!!!!

Jag som är tidspessimist hade ju räknat med att vara på plats 10min innan, kollat trikk osv. Men nae.

15-20min sent kom jag fram. Och möttes av två identiska killar som skulle intervjua mig. PÅ FUCKING NYNORSK?!?!??!?!?!?!?!?!

Nu kokar jag nästan??

Gjorde min sämsta intervju NÅGONSIN. EVER. Finns inte på kartan. Förstod inte frågorna och svarade fel. Herregud. Jag skäms här hemma???? DOM var så pinsamma, att JAG vart pinsam? Frågade bland annat om jag var nervös? Asså nej. Det var jag inte. Jag var frustrerad över det extremt korkade upplägget på intervjun SAMT hela situationen.

Jag blir aldrig nervös längre. (pepparpeppar). Iallafall inte för sånt trams.
Usch. Ska baka chokladbollar senare iallafall, när frustrationen släppt. Och vadå 24 grader och sol hela veckan?+????? Det kanske är varmt men inte fan är det strålande sol iallafall. Kom tillochmed ett litet skyfall nyss.

Welcome back bitterness, we missed yaah!!

JUSTE!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAR SETT EN KÄNDIS IDAG!!!!


Vart inte sååå starstruck egentligen men LITE. Satt inne på max (hehehe) och gluttade ut lite nonchalant på gatan och ser ett bekant ansikte. Tänkte typ vemfanähan??? O sen ba såg jag...

Att det var Robin. Robinrobin nivet? Från Robins.

Komikern???? Robin Paulsson. Om ni inte vet vem han är ä ni fan sämst. Fan gör han i OSHLO???

Tyckte det var coolt iallafall.

tix?? ticks??

Såg mäh precis i spegeln. Ordentligt.

Har tydligen ett rätt ordentligt ticks(???!?!?!)/tix(?!?!?!) som jag varit medveten om men inte att det varit SÅÅÅ illa.... Har blivit lite smått besatt av mina ögonbryn och sitter ofta, lite halvt medveten om det, och drar bort strån???

Har gått så långt att jag liksom nääästan fått en glipa i vänstra brynet? Skitfult ju? Ser ut som jag snaggat bort en bit som alla G's gör. 

Tänkte bara informera er om det. Hoppas ni också har skitjobbiga ticks fast typ värre. Att ni brukar pilla er i analöppningen, lukta på fingret och sen ta ett slick på det. Omedvetet.

Fan vad äckliga ni är!!!!


Yoooo wazzaaa???? Eyebrowscoolinman

new girl


omowai


Den här låten måste ju ALLA älska???? Har hört den maaassor gånger men aldrig riktigt tänkt på att det var en riktig låt, tills jag hörde den ikväll.... Åhhh den är så bra???? Musiken är ju gryyyym, introt osv. 

Ice age <3<3

har förövrigt aldrig hört, förens nu, att lyricsen är "on my way"???? Alltid trott det var typ native americans aka indianer som sjöng den här låten så jag har ju hört "ombowai" eller typ "omowai"......

Men det kanske bara är...jag...

assååå ärligt


Fattar vem som vann finalen assåååååå! !Nymodernigheter är så fiffinuliga, nu behöver man inte ens titta på fotbollsmatcher för att förstå hur den sluta, SKITBRA ELLEE??!?!?! Samma sak när det gäller första snön osv också, självklart.

Är det här typiskt svennebeteende eller gör ALLA såhär, världen över??

jamen tackar


Drömmer om den här lägenheten just nu.... Hittade den igår.... Inte så farligt dyr som den ser ut och ligget ÄNNU mer centralt än våran nuvarande (är det ens möjligt?!?!) och ahhhh.... är perfekt..... Aningen dyrare än den här men åååhåhåhååå. Ingen direkt depo osv. Underbar. Med loft. 

Om jag tittar tillräckligt länge på Arra med bambiögon kanske han ger med sig..... Det här är ju drömmen????

(Man vet att man börjar bli gammal när man intresserar sig för sånt här!!?!?! JAG kollar på lägenheter!?!)

serieprobs!!!

Har ett riktigt snorlaxproblem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (överanvänder tillochmed utropstecknet)

Gossip Girl är slut för säsongen. HIMYM också. 

Jag brukade följa huuur många serier som helst men det är baaa dom här två som fastnat. Så nu behöver jag nya serier att följa. Eller eventuellt kolla om......

Väljer mellan dessa:
New Girl - NEW 2 me
Skins - HALVNEW
entourage
desperate housewives
lost
californication
one tree hill
Game of Thrones
prison break
skins
new girl
alcatraz
Entourage - NEW
Desperate hemmafruar - HALVNEW
Californication - NEW
One tree hill - HALVNEW
Game of Thrones - NEW
Prison break - HALVNEW
Alcatraz (som mina föräldrar säger är bra.... bör man lyssna??) - NEW

Brainstorming (OBS ONÖDIG INFO): Lutar mycket till att dra ner DH baaa för det finns så många avsnitt att kolla på??? Drama osv. Men har ju sett massa avsnitt så kan bli lite segt.... Skins har jag typ sett fast för skitlänge sen så kan va kul ååå se??? Men den serien är så depress ibland.... Entourage verkar bra men har ingen annan uppfattning??

Cali har jag hört att dom knullar mycket i. Kan ju vara kul? One tree hill har jag baaa sett litegrann på men typ gillat... verkar lagom djupt och sådär typiskt dramigt som jag (tyvärr) tycker om.. Games of TH har jag baaaara hört bra om!!!! Men vet ej om det är något JAG gillar??? Prison break är ju the one and only Michael med i.... har dock sett tyyyyp alla avsnitt med Arra i ettan?? Alcatraz vetefan varä e...

:(((((

Vet ej varför jag brainstormar här. Men har nog kommit till conclusion. (Kan ju alltid se typ 5serier!?!?!?)....

UPDATE:
HAHA, läste och såg trailern på New Girl och nu MÅSTE jag se den serien!!!! Älskar Zooey och känner (tyvärr) igen mig själv lite i henne.... Och så blir det nog One tree hill också. Kötta igenom det. Japp. Nu kör vi.

så ni förstår


VEM ÄR VEM??? ?? ? ?? ? ? ??

hejsan hoppsan lillebror


Såhär kommer jag ALLTID komma ihåg min lillebror!!!

Som den riktiga knubbisfettot han var när han var liten. Hur transformas man så mycket? Nu är han lång och smal och jag stannade kvar i det första stadiet liksom.... Som pokémon som uppgraderades och blev bättre (smalare) och jag blev kvar här som Snorlax som knappt reser på sig och är skitfet.

Mamsi berättade för mäh att min bror vurpat på moppen igår och fått en spricka i handleden vilket innebär GIPS!! (så passa på att slå ner honom på stan och skriv på gipset!!! vill ju alla liksom)

Som den riktiga storasystern jag är tar jag självklart på mig rollen som retsticka och skrattar åt honom när han kommer in i bild på skajp med sitt gips :):) kändes bra liksom??? Han hade ju inte så ont så kunde le med gott samvete. 

Ä la synd om honom men han kunde ju faktiskt fått en näsfraktur eller något så en spricka i handleden kan man typ glädjas åt!! Gillar mitt sätt att tänka.

Syskonkärlek är riktig kärlek däää!


HAHA???

Asså något har verkligen hänt över natten, fattar ente?

Surfar in på bigbrother.se, och ser rubriken "Annica får syn på sin bästis" och "Mötet får honom att bryta ihop" osvosv. Och jag börjar typ gråta???? ?AV RUBRIKERNA??!?!?! 

Herregud? Vi får skylla på extra känsliga tårkanaler eller något för detta mina vänner, för MIG, är INTE normalt.

Jävla freezemoments i BB asså. Hatar dom. Får tillochmed MIG att gråta till en dokusåpa???? EHHHH HALLÅÅÅÅÅ vafan händer??!?!? 

Idag är det förövrigt fint väder och fredag. Ligger ändå i soffan med datorn på magen och liksom försöker fundera ut vad jag ska göra av dagen. Funtar på att köpa mig lite sallad eller kanske sushi, läsa lite bok osv. 

Är så taggad och sugen på livet men är alldeles för upprymd av MASSOR känslor att jag inte kommer någonstans? Sätter stopp för mig själv när allt jag egentligen vill göra är att typ kasta mig ut.

Eller springa naken på Karl Johan.

Har inte riktigt bestämt mäh än!

två timmar senare - fortfarande fast på Forni

"Jag försöker att vara stark och aldrig tycka synd om mig själv längre, anser att jag inte har rätten till det efter en så lång tid, men ibland är det så svårt. Så svårt att vara stark och inte få tycka att det faktiskt är skitjobbigt. Att gå vidare helhjärtat och inte vända sig om.

 

Jag har tränat hjärnan mycket på ämnet positiva tankar. Försöker att smälta min sorg och alltid se det positiva. Skäms över att känna sorg när jag har så mycket glädje i mitt liv. Men i vissa stunder är det så svårt. Vissa stunder finns den bara där, rakt framför mig och omöjlig att se förbi."

- Michaela Forni

DÖRKÄNNAIGENMIGDÖDEN lite nu. Finns en sån japp.



vad har hänt med mig?

Började läsa Michaela Fornis gamla bloggtexter och vart helt plötsligt så sjukt blödig och tankar om kärlek och sånt bara började snurra runt i huvudet på mig. Sitter med två blanka ögon och stirrar in i skärmen. Hon är inte bara en jävel på att skriva saker som är sant.

Hon skriver saker som får mig att tänka också.

Om gamla par som firar 50år som gifta. Som fortfarande är lika kära som dom var när dom träffades när dom var 18. Lika kära som dom var efter sitt första barn. Sitt andra barn. Efter sjuka motgångar. Ändå står dom där och ler mot varandra.

Kan inte sluta tänka på min farmor. (Nu pausar jag för att inte börja störtböla här i soffan haha....)

Min farmor och farfar träffades när farmor var 14 tror jag. Farfar som var ifrån Norge var av någon anledning i Sverige i någon slags tjänst man sysslade med då för tiden. Min farmor som bodde i Ekängen, där pojkarna skulle bo, serverade dom mat osv. 

Vet inte riktigt hur det gick till sen. Antar att det var en del brevväxling fram och tillbaka för telefoner var det ju inte tal om då. Det enda jag vet är att min farfar CYKLADE ifrån Oslo till Ekängen. Han sov under tallar och det tog några dagar att komma fram.

Är inte det bland det mest romantiska någonsin eller?????

Min farmor och farfar gifte sig och fick min pappa och min faster. Dom var gifta i så många år. Min farmor fyllde 80 förra året. Hon är så frisk och pigg.

Min farfar dog på min 17e födelsedag. Snart tre år sen.

Det var en av dom värsta dagarna i mitt liv. På min födelsedag. Inte bara för att det var på min födelsedag. Inte bara för att jag visste att JAG aldrig mer skulle få se honom, utan för att jag visste att min farmors själsfrände liksom var borta. Hur ledsen hon måste varit, men samtidigt så lättad över att han äntligen kunde ha det så mycket bättre, bortom all sjukdom. Hur trasig hon måste känt sig.

Att förlora hela, eller delar av sin själsfrände är förmodligen det hemskaste och jobbigaste en människa måste gå igenom.

Min farmor kommer aldrig träffa någon annan. Nog för att hon är gammal, men för henne fanns det bara en, och det var den rätta. När jag är 70+ vill jag också vara lyckligt gift med min soulmate. Vara ett sånt där gulligt par man ibland ser på stan som håller varandra i händerna, ler mot varandra och ger den andra en puss på kinden. Som hjälper varandra upp för trappan, upp från bänken, upp med rullatorn. Som alltid är där - oavsett om man är 20år eller 80.

Jag önskar, av hela mitt hjärta, att när jag ligger på min dödsbädd, att jag kan se tillbaka på mitt liv och tänka att visst gjorde jag en del misstag, men fan vad jag har levt ett bra liv. Och som vi älskat.

(Och återigen till Michaela Forni... Vilken kvinna. Helt plötsligt exploderar jag av inspiration samtidigt som min hjärna går i högvarv. Jag ska börja skriva igen. Jag ÄLSKAR ju att skriva???? En gång i tiden skrev jag alla mina tankar i rödvita collageblock. Jag måste börja typ terapi-skriva???? Varför har jag inte tänkt på det innan????)

emot principen

HA HA!!

Köpte 3L vin å har väl baaa sippat lite påt. Kanske druckit en halvliter av't. När vi kom tillbaka från paraden dog vi i huvudvärk både jag och Arrat???? Låg och slötittade på BB i väntan på att bli "frisk".... Insåg att den nog var magens sätt att säga att den ville ha näring och vips så vare borta????

Har dock ej druckit mer vin. HA!!

Dehär med att zupaskallenavsähpåhögtider är inget jag är bigfan av. Ser vinköpet som en investering istället för att sörja över spillda pengar..... Nu kan jag ju vara smygalkis å dricka ett glas varje dag?!!??! 

Ska typ göra det. Bli lite smårunt om fötterna vareviga kväll. Däcka skönt i sängen.

Får bli så.


Är ändå nöjd med dagen!! Fick se maaasssor glada norrmän (eller NORDMÄN!?!?! som dom sjävla säger??) och fulsnygga folkdräkter. Samt någon kunglighet vinka vid slottet. Och äta max.

Är sugen på något gott så ska springa ner till 7eleven och handla nuuu såhär in på natten. Det är faktiskt bara 17maj i 30min till såååå atteee jag FÅR faktiskt.

SÅDÄSÅ.

17 mai!!


Karl Johan, fölk ända från stationen fram teee kongahuse!! SINNES.

Arrat å Luddish, bromance påväg till Aker Brygge

Utsikt över Aker Brygge pååå fästningen. Lots of ppls.

ÅÅHHHJA. Fick med mig mina sambos ut idag, men det var knappt på grund av jäla diablot..... Vandrade runt, gick upp till slottet och såg delar av kongefamiljen (antar jag iallafall???) vandrade vidare till le water och satte oss med utsikt över tusentals firande nörrmän.

Barnen i paraden sjöng tillochmed HADE????

Nu rehabar vi här hemma. Är så sjukt trött efter att ha gått upp """tidigt""" idag. Tryckt i oss Max och verkar som diablo står på schemat i några timmar till.....

opsi

....Kan ha gjort ett av mitt livs största misstag ikväll...

Arvids kort funkade inte så..... jag gick med på att betala Diablo åt honom så länge...... Alltså, misstaget är ju ej cashen (för en gångsskull!! dom ska jaa casha in) utan att jag från och med nu förlorat honom TOTALT. 

Så.... Ja. 

:(((

åherre

Mina roomisar har nu återvänd. Eller ja, nu är vi 4/5 här..... Två av oss är sketafulla..... Måns ställde precis sin dator på spisen för att visa sina nyfunna vänner på chattroulett hur han lagar mat.

Det här laggar faa-a-a-aaan?!?!?!!?

Fulla människor när man är nykter är alltid ett jävla skev.

GRATTIS

MIG SJÄLV!!!!

:):):):):):) har namnsdag idagidagidag. Rebecca och Ruben är det och jag heter dååå det förstnämnda vad jag vet ialleeefall. Helt sjukt att en hel nation spatserar i parader och sjunger Norges nationalsång (det är för att min farfar var norsk!) osv för mig idag!?!?! 

Men man ska la inte klaga.

Får väl se vad norrmännen kan bjucka på senare. Dä ä liksom natt nu. Ska njuta av lite jordgubbar åå sjokolade nu tänkte jag. 

Men först - KESSA.

Har dock fått för mig att någon tagit sig in i vår lägenhet medan Arra gejmar och jag dricker vin så vågar inte riktigt gå till toan..... Blir väl att kessa ner säh då. Hellre det än att möta Breivik i hallen?!

innehållsförteckning

Bieffekt av att dricka vin ensam:
En cigg var 5e minut är ofta obligatoriskt.
Hög fjortisdunk du sjunger med till kan framkomma.
Hes röst.
Pinsam tystnad om du plötsligt ej är ensam längre är ofta ett faktum.

Dessa bieffekter drabbar 1/100.

gör en shasmejn


Jag med min rekvisita - chill aout vejn. Obligatoriska stekfejjat på också, som alltid när man håller i ett glas vin. Önskar jag hade ett schtekglas dock!!!! :(((

Gör alltså en sk. Yassman och dricker ensam.... I väntan på sällskap. Tror jag ska överraska Arra med det jag skrev något inlägg längre ner. DVS va sketfull när han kommer hem :))))

Blir han gla!!

jazå jahopp

Dädär mää att supa går sisodär.

Kom ut ur duschen. Ludvig säger att han ska LÄMNA MÄ+??+?? MIG???? WHY??? Det betyder alltså att jag kommer ha 3L vin och två bärsh för mig SJÄLV fram till typ 22.... Sen är jag och Arra ensamma här???? Vad ska vi göra liksom?? Vad brukar man göra när man inte är 5pers under samma tak hela tiden? Minns ej.

Är det värt att börja hiva???

Är ju skitbull om Arvid kommer hem och hittar mig hickandes i soffan. Samtidigt som jag säger "naaeeejjjee Luschvidg åch Måeens ää bojthra.... ja dracjk lite vih *hick*n"

Kanske skulle satt foreveralonememefacet på min kropp istället för me gusta................ Herraaa!!

meme-me


I GIVEEE UUUUUUUUU

Maaahhhh new jacket1!!!! I LÖV. La ut denhär bilden på instagram (man e något om man instagram:ar) varpå julia (länkarsåatthonkanfåminatusentalsläsare!!!) skriver "har inte du redan en sån???" och taggar #läggermigi. HAHA tyckte det var jättekul så skrattade högt och fick konstia blickar av ludvig :(((

Påtal om honom sitter vi ensamma i lägenheten och ska påbörja vårat REJVPARTY.

Idag är ju dagen innan suuutteneneee maiiii och då är det tydligen fäzt här??? Så har köpt en fet box vin (340 NORSKA KRONOR???????!+1+?!+!?!! SINNES!1!) och två finbärsh :):):):) O jordgubbar osv.

Ska ta en dosch nu och sen PÅBÖRJA MITT SUPANDE.

för jag har redan tagit studenten :):))


VARFÖR tar jag inte studenten iår tänkte jag skriva men så kom jag på att det är väl enklare att baaa önska att dessa klänningar fanns förra året iställe??? Så ja. VARFÖR fanns inte dessa klänningar förra året??????

Hade LÄTT köpt den översta. Så himla typiskt mig. Den mellersta är tyvärr för beige för min grisiga hy. Men sjukt fin rygg..... Och den sista skänker jag till yassman.

PS 
Är inte såhär cheyi egentligen.

welcome to the inner workings of my mind


Fortsätter på dähär med å tipsa om musik. Den här låten är så djävulskt.... fin? Typ. På ett konstigt sätt. Hatar att den inte finns på spotifaj :((((( LISSNA.

avancerar

Hej och hallå på kvällskvisten!!

Denna dag har SUGIT från typ klockan 12 och framåt. Intervjun vid halv 12 gick SUPERB enligt mitt tycke. Tydligen enligt deras också eftersoooom jag, redan senare idag, blev inkallad på en andra intervju IMORGON.

Däää kanske vänder nu!??!!?

Hur som haver så har jag efter det baaa dött. INGEN har varit hemma och när dom väl kommer hem gårom o lägger säh. Har varit sällskapssjuk exakt heeeela dagen. Behöver nån som typ klappar lite på mig, lite som en hamster.

Pågrund av min sällskapssjuka avancerade jag (nästan) när jag lagade den dagliga måltiden. Idag bjöd jag mig själv på pasta med kyllingsaaas á me. 

Ja, jag tänker utveckla vad det var i, fast ni inte bryr er om MAT men det gör JAG!!!

Iallafall så hade jag ugnsstekt kycklingfilé i saaas gjord på grädde, kräm fräääsch á vitlök & parmesan, några skivor brieost, vanlig ost ååå massa örtkryddor. Kan la säga att det vart töjp cpgött. Kan allt om jag vill.

Ahe ska återvända till min ensamma tillvaro. Har redan sett sista avsnittet på GG för säsongen (DÖÖÖÖÖÖR!!! ÄNDA TILL I HÖST?!?!?! WHY GOD?!?!) så får väl bli BB ikväll..... Och cola. Gött.

Hade ju inte tackat nej till en kompiz....

It's not impossible


I know we can resist
so many shots that missed
my heart can take a hit
cause I know I can’t let go
If we make the choice
to walk out the door
and let all we have
become nothing more
can we look at ourselves
and resist this
moment in time together
Its not impossible
that we can end this war
just let your heart explode
not too late for a miracle
it’s not impossible
I know we can resist
so many shots that missed
my heart can take a hit
cause I know I can’t let go

If we make the choice
to walk out the door
and let all we have
become nothing more
can we look at ourselves
and resist this
moment in time together

It's not impossible
that we can end this war
just let your heart explode
not too late for a miracle
it’s not impossible

No more fighting
no more crying
no more hurting
no deserting
no more lying
no more sighing
I’m still trying
arms wide open

I’ve seen the levy break
I’ve seen a lover take
I’ve felt the war sun
It’s there for everyone
I’ve seen some troubled times
but its not too late for a miracle
Its not impossible

e de så konstit....


..... att ja bleve konsti om jag växt upp med denna?????

SVAR: 
Nej, det är ej underligt.

tjena


???
HÄÄÄR Ä JAA TjEnIIIS

Herråpåre

HEEEJHEJ

Sitter här i min ENSAMHET. Har typ aldrig hänt innan???? Och eftersom jag fått någon slags socialsjukdom av att bo med så många människor har jag desperat försökt få folk att skajpa mä maj. Har hitills avverkat samtal ifrån både Lotta och mamma&pappa på typ 10min.

NÅGON SOM KÄNNER SÄH MANAD???

Är la ensam i 30min till. En handtralla på dä då. ÖÖH nej.

Sitter och diggar musik asahögt, MIN musik, o ba njuter. Men är lite pratsjuk??? Vet ej varför. Tuggar på gamla pizzakanter osv.

Och tänker:
Hur kan ni inte vilja prata mä mejj??????



"EHHH ASSOOO URSÄKTAAA???? WHY NOOOOT??!?!?!"

reflex

Assååå,

hatarrrrrr taemot/fånga/räddareflexen ibland?!?!?!? Typ som nu.

Äter på min fryspizza och tappar en bit, vad gör jag??

JO, drar ihop benen så att slajsen landar på mina byxor istället för golvet :)):):):) Då handlar det inte om en hel slajs liksom utan kanske något i sajs med en sockerbit.............

Om jag hade haft vita brallor istället för svarta hade det sett ut som en fet mensfläck.

#blirsåtröttvaaah....

hejsan


Dis is me todaj.

Testade min HåRLaSSo jag köpte hemma och fick ovanstående resultat, helt OK ändå???? Toffsen är liksom inbakad därbak? Skitkonstigt. Tycker jag ser väldigt classy ut med mitt blingbling oxå. Sprang bort och skulle lämna mitt cv I VÄRLDENS JÄVLA STORM (därav allt det wilda i frippan) och när jag kommer fram är inte butikschefen där förens på onsdag................

Så återvände hem med en fryspizza. När Måns kom hem var det första han sa "????? Varför är du så... finklädd? fin??" Jaaa-ani. Då förstår ni hur jaaa brukar gå runt här hemma. Men idag är man tydligen FIN! 

Känns bra :):):)

Imorgon ska jag återigen vara fin. Min tanke var ju att jobba hela veckan (FÖRUTOM 17MAJ WOWOOW) meeen jag fick en intervju imöra. Hur nice som helst. Såååå håller tummarna för detta nows. 

Ska fortsätta vaa classy nu. Känns väldigt oclassy av mig att köpa en FRYSPIZZA när jag ser ut SÅHÄR liksom???? Dahhhhh :S:S:S



sjukaste introt


Kan typ vara dom sjukaste 2minutrarna någonsin på en låt. Vill gifta mig med det här. Och John <3333

those were the days


Episkt.

förövrigt,

....Så kan man nu för tiden flyga med en nyutbildad pilot i ett litet propellerplan som tar max 4pers och 40kg packning från Oslo-Linkan för tyyyp 900:-..... Tar 1,5h å flyga.

Så.

Om ni vill ha hem mä så tänker jag flyga i ett litet jävla propellerflyg isåfall. Och typ dö på köpet.

OBS
Ni får paya resan själva :))))

Låter som rena döden för mig med tanke på att
1) PROPELLERPLAN
2) nyutbildad pilot
3) max 40kg packning (ej väga för mycket alltså... ops)
4) PROPELLERPLAN

Men. 
Alla vägar har sitt pris som Lasse skulle sagt.

amme shena


En sann charmör, jahada. I nytt blingbling och tröja som ej lär vara vit länge till. Posen hitta ja på vintageavdelningen på weekday. #fashion

Har haft en förträfflig dag!!! Åh. Gick in te stan, charmade in mig i en butiKK så ska in med cvt i nästa vecka :)))) och sen gick jag och köpte min älskvärda jacka. Betalade dock med fel kort. Det sög.

Kom hem och började med matlagning á suede.


Åh. Har ätit potäter, chöttböllar, gräddsås å lingonsylt. SÅJÄVLAGOOOOTTT dör lite nu i efterhand när jag tänker på att jag TILLOCHMED slängde lite mat???? Kan ej fiska upp den nu.

Sen fick jag med Arrat på långprommis och upptäckte nya delar av Oslo. Träffade lite jobbarhomies till honom och sa hejhej och sen vände vi. Dock var vi så lata att vi tog TRIKKEN tillbaka..... HÖHÖÖH #fuckbrännakalorier!!

ÅÅÅ nu är vi hemma. Ensamma. Borde ta vara på det å typ springa runt nakna i lägenheten och olla ALLT. Men eftersom vi inte är så äckliga nöjer vi oss med att sitta vid varsin dator :))) 

Sitter just nu och önskar att jag bodde i huset snett mittimot. Dom har nämligen ett uterum på taket som man får hyra.... med värme å grill å kyl å ALLT. Vi har en grön sammetssoffa på vår takterass.....

AHE.

Om man skulle ta å njuta av att vaaa ensam då. DVS sitta naken i skinnsoffan, lyssna på fjortizdunk och pilla ut kråkor ur näsan som jag kan klistra VAAART jag vill :)))))

Eller ba fortsätta hänga här. Typ.

min arma kropp.....

Eller nacke rättare sagt.

Har tillbringat dom senaste 3h, om inte mer, till att rita på en bit kartong..... Och har fastnat. Alltså. Det är så brutalt. Om det är såhär herointorskar känner för heroin så förstår jag dom typ???? Kan inte sluta rita.

Iochmed att jag har ett hålla-pennan-fel-handikapp har jag därför typ, SKAVSÅR på fingret??? Finns den ens ellö? Min nacke har ont åå mina ögon är cptrötta. Ser baaa massa mönster HELA tiden.

SÅ, nästa gång jag får för mäh o börja rita, stop me!!!!

Nu ska jag slagga. Imörrn väntar inköp av mysjacka samt färdigställning av maahhh masterpiece. Sen ska jag hängaren på väggen om jag är tillräckligt nöjd! *SjÄLvKriTiZk*

Godnatt fra meg!!

jag ger eeeeeer...


...Cheerleaderposen!!!

Vet aldrig hur man ska posera framför kameran längre. Kan ju inte le på varje bild när alla egentligen vet att den främsta egenskapen á mig är bitterhet. Så nä. Bjuckar på denna idag - dagen till ära!

Har gluttat runt på stan. Hann med 4 butiker på 2h...... Dåligt. MEN(!!!!) köpte bara två baslinnen, ett vitt och ett gult(??????????) och sen..... hittade jag den perfekta jackan. Asså gråter nästan lite. HOPPAS den är så snygg som jag minns den. Hatar när man hajpar upp något å sen blir skitbesviken????

Har gjort det massor gånger. Köpt saken ändå för att jag hajpat det. Och aldrig använt det.

MEN, mina vänner. Imorgon ska jag hämta ut min jacka.... Tror jag. Åh.... Tror vi kommer komma bra överens. Nämnde jag att den är ViNtAGe?????? Menar, jag är ju fasHion såatteee ahh. Klart den är vintage...... Säkert en kändis som haft den innan också baaara för att det är JAG som vill ha den :))))

Inte lätt å va så poppiz som jag är.

XOXO
Oslos finest (jag)

tjejna

Ska ut och svira på stada i wegnet nu är tanken. Spendera lite cash..... Vilket jag absoluuuut inte borde men wattafack. Måstemåstemåste göra något.

Sen blirä det gamla vanliga. BB, lite Scar Tissue osv. Är sugen på vin men vinmonopolet stänger om....1min. Fuck. Såärääää!!!

åhåhåhå mmmmmaraboumammi

Alldeles nyss kom Fritte in med posten och räckte mäh ett grönt paket????

WTF

Såg att det va från mammi och minns att hon sa på skajp häromdan "du har inte fått någon post då...." o ja svara baaaa nä??? Nu hade hon skickat ett paket till mig innehållandes....

AAHHHHH MARABOU JORDGUBB!!!!

ASSÅ!!


Kan nån förklara för mig hur glad jag är just nu för jag vettefan?

Tänk att ett sååå litet paket kan göra mäh så glad o fet på samma gång. Ska svulla resten av dagen typ. Denhär chokladen får 10/10. Letade ihjäl mig hemma i sväärije när jag visste att den var back on track igen men hitta den ente :(((

Har allt världens bästa mor, DÄNI!!!


senamoss


Yo.

Kan inte med ord beskriva hur äcklig jag ser ut just nu. Men kan iallafall försöka dååå!!! Mitt hår är som ett nygräddat mildapaket direkt ifrån fabriken, min hy är likt den första snön på vintern och så kör vi en friapattar-dag också. SCORE!!!

Tänker dock inte se ut såhär hela dagen. Kliar i fingrarna på mig efter att shoppa så tänkte ta mäh en sväng på stan. Tror det regnar sååå dä suger ju!!

Förövrigt hade jag en rätt fet kväll igår. Bokstavligt talat. 

Låg i sängen med Arris och kollade på Chronicle, som förövrigt var bra men sjuuukt flippad, Fast&Furious5 samt tryckte i mig en hel del choklad åå cola. Liggandes i sängen. Efter jag tryckt i mig ännu mer innan. Hehe.

Annars då när huvve kliar pga fettigt hår?

pallaaahhh

Saknar så mycket abstrakt och konkret och är ARG?!?!?!

Älskar att vara jag men ibland tar min bitterhet TOTALT över och jag går in i någon slags bitterhetsdvala?? Tänker ej sluta med att skriva allt i frågor förresten. 

Allt var bättre förr ååå nu måste man bli vuxen osv.

HUUUR jobbigt var det att vara liten???? Mitt största problem var typ att gömma godis jag smygköpt när jag hade godisförbud, eller försöka undgå att borsta tänderna på kvällen. Visstfan får jag trycka i mig mazzor godis nu. Och inte borsta tänderna. Men tro faa-an att jag måste deala med problem som bankerhyramatfettojobbLIVET osv.

Föredrar att smussla med godis då assOO.

Ska fortsätta in i min bitterhets bubbla nu. Saknar någon att vara bitter med. 

Haters gonna hate
MVH
"positiv och glad tjej på 19år" citat från mitt CV. Ironiskt nu.


typiskt mig

Har varit och handlat.

Mitt norska kort har ju börjat fungera såååå då gick man la lös lite grann. Rimi (typ som Ica) ligger assoooo, 2min härifrån, FARLIGT nära, så när jag såg att dom hade 3för2 på typ ALLT vart det ju lite kaos. 

Stod och velade och höll på vetintehurlänge. La ur och la in. Kakor flög åt olika håll. Stod och höll i olika fryspizzor i sääääkert 10min och personalen kollade på mig. Slutade med att jag gick därifrån utan pizza. Samma sak med typ jordgubbarna???? Och bröd? Och chips?

Kom iallafall hem med tre stycken Freia (norska motsvarigheten till marabou...) tre color och 4kg potatis :)))))) Beach12 HEJHEJHEJ!!!! Och bacon och korv och LINGONGROVA och pulvermos och mjölk :))) Härskadäfaa-aanentebantas.

Sen gick jag och köpte tre ypperligt goda sushibitar och en fet portion kyllingkarri.... Är mongomätt nu. Känns gött. Ska mysa mäh modern family tänkte jag, å lite BB. Försöka trycka i mig godis också. Bara för att jag kan. MOOOMS.

focked op dreams

Inatt hann jag drömma följande:

* Var med Arra och några grabbar i nåns källare (Filips är mycket möjligt)
* Bussarna slutade gå (älskar att jag drömmer om ostgotatrafiken?!) och av nån anledning gick jag före boysen hemåt. Stannade hos Yassman som bodde PRECIS bredvid Arra typ?? Så skulle vi ut på stan å röja men hon råka skrika för högt utanför sitt hus (som var ett dagis??) så hennes pappa, som i drömmen var VIT(?!?!?!) jagade oss inne på dagiset. Sen gav han yasse ett paket KORV??? Hon såg ut som det var bästa presenten någonsin typ?
* Försökte komma på vart jag skulle sova. Vet ej vart det blev.
* Det var helt plötsligt midsommar och vi var på en asfet fest med överklassare som hade asmånga plattor på spisen och jag visste inte hur man satte på dom :(((((
* SÅG EN BLODHUND!!!!! Den var blå med jättelång nos och långa öron och trötta ögon. Vet ej hur dom ser ut fo reals??

Sen vakna jag av Arras alarm o ba aaammevaffan. Berättade för honom att i min dröm var Yasses pappa vit och fick "LAAAGG" tillbaka.

Snippsnappslut.

hejhoppgummistropp

Uppe määä tuppen skulle jag säga. Fast aaaa nae.

Har iallafall hunnit vara på banken!!!! CRED TILL MIG. Banken här är så himla låtsasbankig så det finns inte. När jag hämtade ut mitt kontokort kolla dom inte ens leg på mig.....

IALLAFALL så hoppas jag att jag har tillgång till min första norgelön idag!! Isåfall ska jag lägga ca 60:- på sushi tänkte jag. Vet ej riktigt varför. KANSKE för att det är gott men mest för att jag vill vara MODE och kunna fånga stunden på bild och lägga ut på instagram och baaa va allmänt COOL!

Sushi är ju ganska vackert.

Påtal om vacker är det precis vad jag är i detta nu. Det spöregnar ute vilket resulterar i ett slick likt ja, jag vet ej. Men tänk er ungefär SÅHÄR till hyn och hårfärg och tröttheten i ansiktet FAST slickat hår istället för hockeyfrilla :). Där har ni mig just nu.

Jag sa att jag var vacker va? Bra.

farligt besatt


Hahahahaha hatar att jag tycker det här faktiskt är... kul. Suttit och fnittrat för mig själv och kollat på "true shit" saker ååå memefaces ett tag nu. Älskar badkarsbilden, mest för att memefacen är så fucked up. 

Och nagellacksbilden. För att det ALLTID är så jävla sant.

Hahaha eller vippapåstolenbilden. Får sääh en liten minihjärtattack vaahhhh!!

WENJASUBAD

ÄR SÅ JÄVLA HUNGRIG!!!!!!!!! !! ! !!!

GE MIG MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT.......................................

hejhejhallåigen

Intervjun gick fan pisssämst. Japp. Tre S. Ni såg rätt. SÅÅÅ dåligt gick det!!!!

HATAR att gå ifrån en intervju och veta att dom inte fick rätt intryck av mig??? Vet ju att jag är grym, rolig, bäst osv men ae.......

Gruppintervjuer SUGER.


Satt i mitten mellan två smartskallar varav den ena hade rest jorden runt och var så BeReZt man kan bli, skaffat lägenhet i centrum (HAR FAN JA MÄ DÖH!!) och skulle plugga till hösten. Den andra var svensk och kunde tala för sig, riiiiktigt bra. 

Och då menar jag riktigt bra.

JAG är den som brukar kunna tala för mig??? HALLÅÅÅ?!?!?!?! Inte asalätt att få något vettigt sagt när frågorna ställdes antingen från höger eller vänster ååå jag satt i mitten o fick säga "hehehe mmmmm säger ungefär samma sak som henne xD"....

Hur fan ska jag svara på vad bra service är om nissen till höger redan sagt allt+???? ? ?? ? ? ? ??

Ahe.


Back to barnehage då. Bita i det sura äpplet. Nästa intervju jag går på ska jag egopeppa mig själv i fan tusen timmar innan. Skulle detta jobb höra av sig skulle det vara lika troligt som att Jesus skulle lägga sig i min säng inatt och klappa mig på magen medan Hades stryker mig över håret.

Så troligt!!!!!

haaaaaa!


En riktig bögbild dagen till ära!! Ville mest visa att jag inte är heeelt 100% dräggig hela tiden. Såhär är ni inte van vid att se mig vaaa?!?! Fick mig nästan en chock efter jag lagt mitt ZmiNk och såg det här. 
Är liksom van vid dethär:

AHHH

Iallafall så finns det en anledning till att jag inte ser ut som på den understa bilden idag. (ps utseende är ALLT som hanapee skulle sagt). Skall nämligen på intervju om ca 30min.

Vilket påminner mig om att jag har lite bråttom. Men som den true blogstar jag är så skriver jag att jag är stressad, inte hunnit äta osv, och sätter mig och bloggar istället :)))) 100% förståligt!!!!

skooor


Vet ej om dessa är skitfula eller skitsnygga. Vet baaa att jag måste ha ett par snygga Air Max inom en snar framtid. Annars dör jag typ.

Arra har ju välsignat dessa skor i flera år nu. Herrejesus vad vi letat skor likt dessa. I London gick vi upp och ner längst Oxford in i ALLA skobutiker, jämförde, gick tillbaka, gick tillbaka igen, klämde osv. Han äger ju en hel drös och jag har.... Inga. Så när jag sa att jag var sugen på ett par Nike Air sken han upp. 

Enligt Arra bör alla människor ha Nike Air Max. För det är "skönaste skon någonzin ASSOOO!!!!". Tror honom EJ. Converse är utan tvekan bästa skon någonsin. 

Så, tomten, fans, whoeverreadingthis, långt uppe på min lista ligger just nu ett par heta Air Max, SAAAMT ett par palladium pjux som jag tjatat om sååå länge nu. SNILLASNILLA!!

duttia jag

Har, utan att ha lämnat lägenheten, idag varit ganska effektiv ändå?!

Har städat hela köket vilket behövdes. Dvs diska allt för hand. Och göra RENT. Varvat det med att söka jobb och chillaxa, SEN har jag städat mitt ooo arras rum. OCH DAMMSUGIGT. UNDER SÄNGEN!! HAAAA.

Den ni.

Känner mig som en riktigt konglig hemmafryyy. Kände dessutom att jag var värd en intervju så vips när jag tittade ner i luren, SOM VAR PÅ LJUDLÖST, så ringde det????? Jaha, så hade man cashat in en intervju imörrn då???

Fejnfejnfejn tänkte jag. Om det inte vore för min lilla kik ner mot luren vid JUST det tillfället hade jag blivit utan.

Ödet vetni. 

Vilken grej.

idagidagidag är en dag med dagens

Dagens tjolahopp

Dagens mående: Över förväntan. Börjar bli frisk!! HAAALLELUJAHH PRAISE THE LORD!! (skrev price först hehe..)
Dagens måltid: Stuvade makisar mä stulna köttbullar från en av mina samboz *sägerejvem!!*
Dagens strumpor: Gårdagens. Vita, smutsiga, luktar säkert äckligt men har ju inget luktsinne HEHE vembryrsäh?!
Dagens övriga klädsel: Arras tröja med matfett på, mjukisleggings osv. Hörlurar.
Dagens frippa: Likt en avdankad hårdrockares. (Lite som harisoppaiii ja ja e bög-finnen från videon nivet!?)
Dagens gjorda: DISKAT ALL JÄVLA DISK!!! cred till mig
Dagens diss: Till alla er där ute som inte diskar efter er... o inte har diskmaskin... som låter sånna som mig diska!!
Dagens snygging: Jag. Alla dar i veckan. 
Dagens mest miserabla: Anthony Kiedis barndom. Och hur han fortsatte fucka med sitt liv. Blir typ upprörd?? 

HAN BÖRJADE MED DROGER NÄR HAN VA 11??!?!?! HANS PAPPA BLÅSTE GRÄSRÖK PÅ HONOM SOM TYP 4-ÅRING????? 

O här gnäller vi över morsor som ger sina barn mjölkersättning istället för bröstmjölk..... Herrejävlar...

vill ba SKRIKAAAA


Tror jag visat den här innan men asså...... DEN ÄR SÅ DJÄVULSKT BRA??!!?!? Hela min rymdkropp och vattenskalle fylls med fööör många känslor, som jag skulle explodera. Som att magen vänds ut och in (på ett bra sätt) och att mina stuvade makisar baaaa flyger ut och tapetserar hela rummet!! Versionen på den här låten är så.... vetej. Sjuk? Har haft den på repeat halva dagen. Gått så långt att jag överväger att stanna inne HELA kvällen och baaa lyssna....

Hejhej arbetslös tjena halloooj!!

tji fick man

Skrev ju häromdaN att jag ville bli brun osv. Satt på balkongen i dryga två timmar idag.... Njöt... Läste min bok.

Vad ser jag nu???? ???

Ae.


Jag kan ju inte kalla mig brun. Snarare den där klassiska första svenne-solbrännan aka bonnbrännan man får såhär på vårkanten. Jag är fanimig wööööö?????

Har en skitful bikini"""""bränna""""" utan dess like. Är röd som bara en ginger kan bli. Hoppas för gudsskull detta är borta tills imorgon. Tänkte ju börja morgondagen med en liten lässtund á today. Annars är det rätt soft att solen faktiskt tar.

Även om det innebär att se ut att ha kommit direkt ifrån Hades eld eller badat i tomatsoppa.

(Här skulle jag lagt ut en bild på mig själv i nuläget. Om det inte vore för att den bilden skulle vara helt sjukt osmickrande. Handuk på hövve å wö i plytat. Fejn.)

hej hopp i lingon skoga

Har suttit med "nytt inlägg" fliken uppe i säkert 1,5h nu ellö något??? Älskar förövrigt att göra frågor av ALLT jag skriver?????? Tycker ni det här är störande???

Ok skiter väl jag i?

Var iallafall ute och gick i 1,5-2h förut :)))) Åhhh var så härligt. Som att jag typ pånyttföddes eller något. Gick runt och tänkte att "jag skulle fan kunna gå hela livet!!!" och NJÖT av musiken. 

När Johns solo kom igång på throw away your television höll jag på att DÖ av njutning. Gick i solen vid vattnet och ville typ gråta för det var så bra. Utforskade nya delar av Oslo jag aldrig tidigare varit på. Trodde jag var tyyyp vid Aker Brygge så vände neråt mot vattnet. Aheee. Tji fick man. 

Var tydligen långt åt faa-an?? Shit vad ens ben kan bära en långt om man bara vill alltså. Hur som haver så hade jag gått ända till hamnen typ vid Frogner (säger kanske inte er så mycket meene....) och fick gå längst E18(!?!?!?) och följa vägskyltar för att hitta rätt.

Och jag var inte ens orolig!! HA!!

Ensam tjej i ny stad. FUCK YEAH.


Sen gick jag och satte mäh på fästningen vid Aker Brygge (duvet där vi va yassan :):):)) tooo en cigg å ba njöt av utsikten. Vände på klacken och vandrade hem. Har njutit sen dess. Imörrn ska jag ut med cvn, hänga på balkongen samt gå på mer promme.

Älskade allt idag. Tillochmed horsetorsken som försökte prata med mig LOG jag åt. Tillochmed ett RIKTIGT leende och inte ett hånleende. 

Påtal om att älska så ska jag nog ta och älska med mig själv i duschen nu, YUMMYYYY MM MM MM.


Fiiiiint!!

Kom även underfund med att jag, i framtiden, ALLTID måste bo nära vatten. ALLTSÅ, för att förtydliga, i typ en hamnstad eller liknande. Bara det finns vatten. Eller hav. Fast det är ju vatten..... MEN ja. Det är så himlahimla fint att titta påååå och baa känna LUFTEN från VATTEN.

Saknar min sommarstuga nu..... Lukten av hav liksom. Ligger tamäfan på min topplista över favvolukter. Först ligger dock varm asfalt som det regnat på.... ÅHHH... Borde finnas en sån parfym. Inte för jag vill lukta asfalt utan mer för att typ, ha det å lukta på?? Fattar ni??

mumma

Har tryckt i mig stuvade makaroner för första gånge sen typ, januari?? idag. ÅÅHHH SÅ GOOOOTTTTTT!!!!!

Mat är ju bästaste. Sviker aldrig osv.


Annars så försöker jag tanka ner RHCP slane castle som mp3 fil så jag kan kicka det på mobilen, och ta mig en promme i solen. Ni som inte sett RHCP live at slane.... Dode... Ni har missat något. Bästa jag hört.

Har suttit på balkongen i solen i tyyyp 2,5h idag också. Läst Scar Tissue. Kom in med ett rött plyte fyllt av fräknar och en röd hals. Är ju bull om jag egentligen är typ ginger????

Ska hälla i min litervist med vatten nu. Helt plötsligt blev min mun torr likt saharas öken. Kan bero på nästäppan :):):):):):):):):)
DET HÄR INLÄGGET ÄR TILL ER SOM FORTFARANDE HAR PLATS KVAR I ERA CAREBOXAR. 

PZ.

typiskt oslo


Ute åå går lite på kartfinn.no. Just som jag spatserar där på Karl Johan dyker den här lilla nissen upp. Såklart, vad annaaaars.

dags för FUN FAAACT!!!

Tyckte att det var dags för lite funfact såhär på nattetid. Fullmåne å allt kvällen till ära såå då passar man på att sitta uppe lite längre och vänta in varulvarnas vrål. Ska nog ut och yla lite på balkongen sen för att skrämma grannarna samt eventuellt få lite snea blickar ifrån mina sambos :)))

Kvällens funfact är iallafall vad jag å Arrat vanligtvis "bråkar" om...
* Dom rosa mentosarna i ett mentos packet. Vet inte riktigt varför men vi har ALLTID bråkat om dom.
* Vem som ska få flest citroner i tuttifruttipåsarna för "dom är äckligast" (!?)
* Vem som sa något först egentligen "ahh men jag sa ju det förut ellö???"
* "Ahhh men tjena rökte du upp hela ciggen elle????" när vi delar cigg....
* Vem som är sämst på att laga mat (10000% arrat)
* Vem som gjorde vad i sömnen och störde den andra
* Vem som är fulast
* Vem som är mest i vägen
* Vem som ska gå å köpa colA....
* Sista slurken på läsken (även om dä ba ä slem???)

Förutom dessa saker är vi för det mesta ense(?) :)))))

Älskar förövrigt att vi båda ger menande blickar till varandra, kollar med spänning på mentosRÖRET(??) när vi ploppar fram nästa mentos??? Är den orange är det fritt fram men tro mig.... det blir kaoz när nästa är en råsa... ÄLSKAR att det är en instinkt liksom. Hur blev man sånna??? 

Typ som att jag minns att Arra hade tuggummin med vattenmelonssmak när vi sågs första gångerna :')

AEEEE nu blir jaaa sentimental också????? Kärringar vetni.

UPDATE:

* Om vart saker är....
* När jag är stressad och Arvid sölar typ med flit??? ASSÅ?? då bråkar vi om typ... allt?
* När jag påpekar att han ständigt diggar med fötterna i takt med musiken ("AHA, VADORO fårmanentedäelle????")
* När Arra vill ha tillbaka sina kläder som jag beslagtagit..... :((

whats crackin


Finns MASSA smååå platser här i Oslot jag inte besökt osv. Gick på vandring ikväll i solnedgången oo det va typ härligt??? 

Köpte med oss två feta drickor. Skulle vi gått den där prommen för åå va nyttiga och hurtiga var den alltså förgäves. Läsk är bannemäh farlit.

hmm

Försöker få Arra att sno en jycke åt mig. Utan framgång dock.

Amme vaad, finns ju säkert mazza dogs här i Oslo som skulle älska att hänga around här med mig hela dagarna istället för att slicka sin knarkhusses sår :((((

Ha en liten lurvboll här.

Skulle ju dock aldrig hända men drömma får man la göra ellö????

how we do it @ osterhaus


Arrat får stå motiv för dagens händelser - sitta i soffan ååå chillaxa. Med eller utan kaffe. Ser ut över byggarbetsplatsen mittemot i solnedgången och försöker tänka bort min nästäppa..... Låter vackrare än vareä kan jag lova.

Nu ska jag leta snygga saker på nätet. Solong.

tjeniz


Hittade den här bilden fråån, typ, JULAFTON(!!??!) och åh jag ser så brun ut???? Hade ju en schtek period där mitt i vintern där jag missbrukade solarie och BUS.... gav ju iallafall resultat.

Måstetamäfan ta tag i mäh själv snart. Casha in åå börja sola... få cancer.... somna in lycklig och solbränd. På dödsbädden.

Annars då när man vaknar vid 15???? Aeeeee. Min hals är bättre :D:D::)):)))) förmodligen efter bildgooglingen igår. Nu kan jag däremot inte andas med näsan över huvudtaget. Vaknade av att det lät som nån prutta, men det var bara jag som försökte andas genom näzan i sömnen.... heheh
Gick till max, köpte en äcklig glass, killarna tryckte i sig mat. 

Själv åt man falukorv å pommes. Jävla kombo det där.

kasta alla!!!!!

Försöker fånga uppmärksamhet här hemma genom att ständigt påpeka att jag faktiskt är SJUK.

Blev typ glad när jag tjatade om att det var cpkallt här och Ludvig säger "ae du håller nog på åå bli sjuk mannen", EHHH HALLOOO IKKE SANT???? Nivet allt tjat om att "män blir så klena när dom är sjuka" ehhh tror inte ni har sett mig atm dåååå azzooo.

Älskar att jag gör en grej av det här????

Är sällan sjuk liksom. Är ju ständigt förkyld men dä här ä bull. FRYSER LIKSOM???


Hade jag varit hemma nu hade mamma stoppat om mig. Hämtat värmekudden, lagat min mat, baddat min panna, kommit när jag ropat, tagit tempen i röven på mig osv.

Gick jag för långt nu?

Jomen jag tror det.


IALLAFALL så mår jag dåligt!!!! Imorgon blir en rehab-dag. ÖNSKAR att jag hade kommit ihåg mitt chailatte-pulver eller hade oboy. Fårlablitédå. Och Scar Tissue värvat med tjejtidningar.... Och film.... Sjuk är ju rätt soft ändå bortsett från att man faktiskt är....sjuk?

OBS

Note to myself:

Googla aldrig efter bilder på "vit prick i hals" eller "halsfluss" för att försöka tyda din sjukdom. Du blir ba magsjuk istället.....

:(((((

gräsparad jajamänsan

Har knappt märkt av denna dag???? WTF.

Vaknade vid 2, fick ett skajpsamtal av Rille, prata loss med honom ett slag innan det vart hets om att dra till ett torg tyyyp 3min härifrån å glo på gräsparadish.

Oslo är lite av en fristad typ??? Här skjuter man heroin i gränder, snortar koks på 7eleven och röker gräs på torg. Såg inte till en endaste polispolispotatisgris, och då var det ändå tyyyp 500 pärsh som satt ner på ett torg, tänk er typ trädgårdstorgä, och rökte gräs?!

Vart nog tamefan hög baaa av å gå förbi.

Göj i solen iallafall.


Sen har jag baa chillaxat. Både jag och Arra har sovit i soffan till typ "sounds of the earth - rainforest rainshower".... Riktigt angenämnt att somna in till. Och ätit upp våra bullenskorvar. Bullens MÅSTE ju vara goooaste korven?????

Näst efter typ falukorv. 

Som skall tillagas nu. Tröttnade på falukorv hemma i la suecia, men nu, en skiva senare.... tro mig, vi är återförenade för evigt!!

sha sha

Åhåååååhåå vad vi har varit effektiva här idag kan jag lova!!!!

Alla som har besökt osterhausgate 7b någon gång vet att i denna lägenhet är det inte sååå fresht va. Inte alls faktiskt. TILLS IDAG!??!!?!

Måns flyttar in här idag och fick det vanliga flyttain-rycket som alla, även jag, haft när man kommit hit. Bara det att idag hände det faktiskt något?! Jag var och hämta mitt bankkort, småshoppa lite och sen kom han och Ludvig infarandes med en dammsugare och mopp som inhandlats.

Förstå vad vi har kämpat idag?!?!

Möblerat om osv. Vi har skurat golvet. Vi har dammsugit. Vi har diskat.


Har tillochmed legat med en tvättsvamp på golvet?!?!?!? Känner mig riktigt doktig. Även om min hals är fockedup.

Nu ska jag straaaax laga käk. Festar tee dä med nån chöttbit jag köpte förut, kryddebiff av storfe, vad fan det nu är ååå så ska jag njuta så JÄVLA hårt av lohmanders beeaaa som jag tog med mig. Sitter nu alldeles ensam i lägenheten och njuter av att ha det RENT.

Riktigt braaaa daaag mina vänner. Även osterhaus kan bli fejnt. Skulle värma i hjärtat på alla som bott här om dom såg placet nu! :):):)

jag är fan episk


Till en början är det här en vanlig tråkig studentbild i mängden. Tills..... Vad gör JAG? Hahahaha ÄLSKAR denhär bilden. Står verkligen åå chillaxar???? Ser ut som jag pratar om bilmotorer och hembränd sprit. Mössan nerdragen. 

Man är la från linshöping??

assoooo

Har missat så jävla många BBavsnitt nu????? Jävla sverige.

Så. Nu finns det inget annat att göra än att försöka se dom senaste avsnitten...... Hatar att kolla på saker baa för att "komma ifatt" liksom?? Tur att jag inte har mycket till liv HHÄÄÄHÄHH. 

Ska ta ååå dricka lite cola också. När jag ändå är igång liksom. 

Min hals är fuckedup?? VARJE gång jag kommit till denna lägenhet efter att ha varit i Swe har jag blivit sjuk, mer eller mindre. Min hals är kliii:ig, hoppas innerligt att det bara är pollen (vill typ vara allergisk mot NÅGOT så man är liiite outstanding!) men vetej.... Känns som jag svalt ett hav av damm som flyger runt i halsen påmäh.

Ae nu kallar BB. (Som i BigBrother för jag skall ej föda kids)

ååhåhåå

HEJ mina kära.

Har haft en riktigt angenämn morgon. För mig är det alltså fortfarande MORGON vid halv 5. HEHEH. Gick upp när Arris for till jobbet och satte mig och schteeekte på balkongen i 1-2h med Scar Tissueboken i handen.

ÅH så fint det va.

Nu sitter jag i sängen, äter svenskt godis fast jag inte borde osv. Söker lite jobb. Har sträckt mig så långt att jag tillochmed börjat söka restaurangjobb nu. Jag som absolut inte skulle jobba inom den branschen igen..... SÅÄRE. Överväger att gå och inhandla lite småsaker som typ kyckling åå grädde.

Ska laga så jävla god mat sen!!!!! ÅH. Längtar typ?++++???? Kycklinggryta med svampish och färsk pasta tänkte jag.... Om vi hade ett bord hade jag kunnat skriva att "så står maten på bordet när Arris kommer hem". Men det har vi inte, så den får väl stå på spisen då.

Borde ha hämtat mitt bankkort idag. Men det glömde jag. HÄÄÄHÄ.


back in otown


Nuuu känner ni igen er vaaaa??? Back in bed med färjestadtäcket (nej vi tvättar inte) och chillar.

Min tågresa blev faktiskt yyyytterst trevlig! Trixade och fixade med väskor hit och dit mellan linkish, norpan och katte, men framme i katte hittade jag ett bekant ansikte. Mötte nämligen en gammal bekantskap, Ida, som jag säkert inte pratat med sen.... 8an?? Vetej. Konstigt nog hade vi platserna bredvid varandra sååå mina planer om att läsa, se på GG osv sket ju sig.

MEN till det bättre!!

Har diskuterats mycket under dessa 5-6 timmar kan jag lova. Hänt mycket. Vi fick en mamma med fyra kids framför oss :):):) Bara det ett irritationsmoment.

Satt och diskuterade gränsbevakarna i Aus (nivet??) när tullen kom på. Vart sjukt spännande och jidderjadder mellan tullen och några dodes som satt bredvid oss????? Höll på i säkert en timme, sjukt intressant. Slutade med att en av dom vart tagen för något och fick hoppa av med HANDBOJOR???

HAHA asså??? 

Kändes som jag var med på tv!! Skulle filmat händelseförloppet.


Annars har jag kommit "hem", rekat, packat upp, och nu ligger jag naken och sårbar, ensam, i sängen och ska kolla GG. Sen är det superslagg i väntan på att Arris kommer hem imorgonbitti och väcker mig :):):)

dagens fundering

....

Varför luktar min hand curry?
Varför lukta jag ens på min hand?

Är det för att jag sovit hos yassman två nätter utav fem?

Kanske.

yeha

Känns inte asalockande att åka härifrån idag. Speciellt inte när termometern visar 18+ i skuggan.......

Har varit inne i town och inhandlat det sista. Dvs två tidningar, en sallad och bababaaaam Anthony Kiedis bok Scar Tissue sååå nu ska det streckläsas om RHCP.

Är typ tagg på tågresan för att jag har så mycket att göra????

Läsa, kolla GG, lyssna på la musica, se hela Slane osv. 

suger fortfarande att det är kasst väder dock. Och att min packning är brutal.

att packa


Hehhehe. Detta är alltså vad jag jobbar med. Plus ännu mer saker. Vill döda någon.

FATTAR INTE??? Hade inte med mig alls mycket saker hem. Men så ska ju lakan med å handdukar å högtalare å bas å förstärkare å hejåhå. Mat osv. En jävla massor trosor. Neccesären (?) osv. SKOR. 

Förstår inte hur jag ska kunna släpa på allt :'(
Har då alltså en fet resväska som lär väga en hel del. En dataRYGGA som även den lär väga. En kasse med basen och högtalare i.... Och så MÅSTE jag få ner kylväskan i min resväska. Annars kommere aldriii gå. Två byten... 

Märks det att jag är stressad eftersom jag tar ut alla mina tankar här???? Åherre. Ska försöka sova nu och ta resterande imorgon...... Good luck med att sova innan allt är klar. Hatar att vara en planerare :(((

ujujuj

Jag har tamefan haft jordens SJUUUUKASTE kväll igår. Vet inte om hälften av allt har hänt fo realz????

Jag som annars brukar hålla mäh i skinnet var SKITFULL? Ringde östgötatrafiken och dampa för att bussen inte kom, fixade en taxi till Ljungsbro där två fick sitta i bagaget? Kom till stan, la en pizza, pratade med min egen pizza(???) gick upp på ett tak, fucka ur, åt på HAKEPI <3, åt på Burger King hehehe....

Där jag då beställde en hashbrownie. 

Tar nog priset som det sjukaste jag någonsin gjort.

??


Fortsatte äta som fan. Skulle ta blacktaxi hem, bad dom åka förbi mig i Barret innan Ryd, vilket dom brukar göra för en hunka liksom. Men så vart det flipp i bilen. Vår förare var sjukt obehaglig och aggro, att han dessutom körde svarttaxi i en vanlig taxibil var ju sisodär skumt..... 

Bestämde oss för att löpa ifrån taxin. Trodde jag sprang skitsnabbt. Det gjorde jag tydligen inte. Han kom springades efter, slet i mig och min väska och jag slet tillbaka???? Hahaha herre vad sjukt det måste sett ut. Skriker att min plånbok inte ens ligger där i men han vägrar släppa. När jag får upp plånboken kastar jag den till Yasse som fiskar upp hunkan.

Vad gör han? 

Tar hunkisen. River sönder den. Skriker ALDRIG MER!! ALDRIG!! puttar mig och går därifrån.

WTF?


Hade en sån flippad jävla kväll. Men fock vad värt det var. ÅT SÅ JÄVLA GOD MAT HEEELA KVÄLLEN. Mat är fan bästa. Om någon undrar vart jag var på valborg, fall jag hängde på platens lix så "aeee fan, hängde på hakepi x2 och på BK.... heheh".

Nu vart jag hungrig. Så ska äta mer nu. Fast min mage har fuckat ur idag mestadels på grund av allt jag käka igår i think..... Skitsamma. Om jag nu hade gått ner något i Oslo är dessa kilo minsann tillbaka. Och några fler.

aeee föjfan a mår skeit

åherre.

Har en roman att dela med mig av. Tror ALLT hände igår???? Hahahaha. 

Spoiler på nästkommande inlägg: Jag gick in på Burger King för att beställa "hot brownie" och ber istället om en hashbrownie :)...... Kul.

RSS 2.0