ojdå

Råkade visst glömma mitt barn i någon vecka. Nu är jag här igen. Mest för att jag är uttråkad. VÄLDIGT uttråkad. Min sämre hälft har bosatt sig i Filips källare sedan igårkväll (utan täckning) och verkar vara kvar där än idag, Lotta går i skolan, Yasse jobbar och dääär var det slut på vänner i närheten. En annan är i Dubai. Känns jobbigt.

ÄR SÅ UTTRÅKAD. Känner mig full med insperation men den vill liksom inte ut någonstans. Allt känns så tråkigt. Borde göra en checklista med saker jag BORDE ta tag i. Den listan är varken rolig eller kort. Fybövelen känner jag. Mycket känslor här. Vill ligga i Arras säng med chai och se på en dålig film och äta choklad.
Jag just nu. Sökte på "saker att göra när man har tråkigt" (yes i did) och någon tipsade om denna sida. Fan vad dåligt tips. Var väl kul i typ 30sek, nu har jag ju pisstråkigt igen!!!! FAN.

!!!!

Shit asså. Kom på för en stund sen att jag glömde skriva det absolut viktigaste på min önskelista. Vill verkligen ha detta. Så snälla någon. Köp den åt mig, från roligaprylar.se för 479:- blir den MIN. KOM IGEEN KOMPISAR!!
Snällaaa bli min...

kvarteret skatan

Hektiskt dag. Nääää. Har hunnit köpa hårfärg, färga håret, äta mat, dricka en öl med roliga kompizar, äta nuggets för första gången sen typ 4an, cykla hem med hörlurar-högmusik- i regnet samt göra en ny playlist på spotify med hjälp av A.

Förutom allt detta har jag även skrattat en del den senaste timmen. Åt kvarteret skatan. Fyhelvete sånt underbart program??!?!? Varför går inte detta längre???? WHY? 

HÄR kan ni se på ett av dom tusentals roliga klippen. (Nåväl inte så många men!!) 
HÄR ÄR EN TILL
HAHA BÄSTAAA!

Love of my life

Jag har kommit underfund med när man verkligen älskar någon. Eller det har nog någon annan (typ alla) redan räknat ut. Men. Det är när den, och bara den, kan göra så skitjävlabajsont så man vill gråta resten av livet. Men samtidigt gör en så sjukt jävla glad på livet som ingen annan kan få en att bli. Det är jobbigt, för allt är upponer, bakofram och snett hela tiden. Eller mycket utav tiden. När jag är ledsen är jag jääääääätteledsen, men samtidigt är jag så sjukligt jävla glad när jag är glad.

Jag vet att många har typ kändisar som insperationskällor, föräldrar som förebilder, sin mormor som idol. Jag inspereras av sjukt många människor. Folk som står på sig (typ som grynet hehehe!!!) folk som vågar vara egna (utan att vara emo!!!) folk som legat ner och rest sig upp. Bögigt va? 

Men till det jag skulle komma till, framförallt så är min största insperationskälla Arvid. Finns ingen jag värdesätter så högt på denna jord som denhär sjuka människan (kanske min bror). Han är dålig på väldigt mycket (good gf here) typ som att prata... förklara, göra dumma saker (iofs bra på), förstöra (bra på), få tummen ur röven, förstå, uppskatta allt han har (dvs allt han får, av mig, av andra) osvosv. Han vet om allt detta. Det är det som gör honom till typ, världens bästa. Han vet att nångång måste han nog sluta upp med att typ, lata sig och baraaa ta allt för givet.

Arvid är bra på mycket också. Han lyssnar (oftast, när det inte är samma låt x 3535 gånger) på bra musik. (MYCKET viktig egenskap!)Han förstår fast han inte säger något. Han är konstig på ett bra sätt. Han kan alltid få mig att skratta, fast jag ligger och gråter. Han är lugnet själv. När jag har panik är det han som säger att "men jaaa, det är LUGNT!". Han fixar min dator. Han håller om mig i sömnen så jag inte fryser, han böjer sig ner när han ska säga hejdå. Han är världens bästa, konstigaste, typ vet inte, BF. 

Jag ler lite. Sen stoppar jag ner all min kärlek i fickan igen, där får den vara och mysa och växa lite till. Det är härligt att kunna plocka fram den ibland. All the single ladies, dont worry, han kommer. Stop lookin and u will find him. Han kom som en jobbig liten 14årig råtta. Jag älskar min råtta mer än vaniljbullar, tacos en fredagkväll, tårta på födelsedagen, paketen under granen, alla atomer i galaxen och mer än vad transor älskar kvinnokläder. Vi är bäst tillsammans.
Bildbevis på våran ömsesidiga kärlek. HEHE. När han snyltar på mig brukar jag säga att jag får så mycket kärlek tillbaka. Då skrattar folk. Jag får det på hans konstiga sätt. Det duger för mig. Ibland iallafall. Just nu vill jag ha massssaaa kärlek!!! GIFEEE.

MAHHHognY

Idag ska det ske. Mitt hår ska få smaka på annat. Mörk mahognybrun heter TONINGEN (jag är en fegis) och från och med klockan 8 (cirka) kommer jag vara redhead. Så om ni ser mig på stan ikväll/imorgon/aldrig mera i mössa+luva vet ni varför. Måste våga chansa lite vaaaa!!
Ahepp. Om man skulle ta o färga brynen också då. Sen blir det sims i 2h. Efter färgningen ska jag ta min hoj och cykla till stan tror jag minsann. En öl såhär på lillördan är ju inte fyskam!

Sökte på "Beer Ginger" för att hitta en rolig bild och hitta den här. Verkar som att det blivit så poppis att vara ginger att företag beslöt sig för att göra specialgjorda öl till dom. Snällt ändå.


en lista bara


(alt. öl)

true blogganda!

SAY CHEEESE (heheheh)

Som den truebloggah jag nu är så tar jag också kort på allt jag äter. Just nu (eller ah, för 5min sen) äter (läs:åt) jag en knäcke med ost. Sjukt underskattat.  Sitter och pratar om livet med min vän punani-Hassan. Om att livet har olika faser som alla går igenom och att allt är så förutsägbart. Gör mig lite ledsen nästan. Därför borde man göra något sjukt. Typ bli rockstjärna. Eller volontär i Afrika. Måste sluta tänka på livets stora frågor. Imorgon ska jag nog bannemig baka en kladdkaka. Varför vara ledsen över livet när vi har choklad?

På tal om knäcke. Kommer ihåg när jag gick på högstadiet någongång och den stora diskussionen varje lunch var vilken sida man bredde på. Jag har lärt mig att bre på den sidan med minst gropar (motsatta sidan på bilden heh för att vara jobbig!!) men fick så jädrans mycket mothugg i skolan (typ mobbad) att jag fick börja bre på andra sidan.... Nu bryr jag mig inte så mycket. Brer på den sidan jag vill. Så den inte går av. Ibland är ju mackorna böjda. Är man vuxen då, när man slutat bry sig?? Nu vet ni om mina smörvanor, kände att det var något jag behövde dela med mig av!! 

BRE PÅ BA
KLEM

Ursäkta jag har nog kommit fel....

ÅÅHHHH!!

Önskar verkligen att jag hade typ 500 vänner (riktiga och inte på FB) som jag kunde ha en asfet bdayfest med. Har kommit på tema och allt ju. Skrivit önskelista. Vill verkligen ha "ursäkta jag har nog kommit fel" tema på en fest någongång. Eller gå på en sån fest iallafall. Typ vara en brud påväg till bröllopet, en gangster på rymmen från aina, Usama på stan som gått in för att värma sig osvosv. HUR KUL??? Typ askul. Så kom igen kompisar, KICKA FEST DÅÅÅÅ!!!! (när vi ändå talar om buttericks liksom..... KOM IGEN DET BLIR KUL!!)

OLDISH

Idag kära vänner o bekanta har jag träffat en gammal vän i några timmar. Hon flyttar nämligen till Australien på tisdag så vi tyckte att det var dags att hänga lite. Snackade mest skit och åt burger king (för min del, ofc <3). Nu har jag varit iväg på jakt efter hårfärg i någon timme. Kom hem utan byte så nu är jag besviken. Lindrar det hela med 40minuters sims och sen blir det idol och vaniljmunkar.

Life's sweet ha?
Avslutningsmiddagen i nian. Trio. Nu kör vi mest solo. Sad but true.

Onödiga saker man vill ha - bara för att!



Allt från buttericks, (varför göra ett kollage med linnen från gina liksom?!) Hade jag pengar över, typ flera miljoner, hade jag LÄTT köpt detta. Och med mannen i mitten menar jag inte en gubbe med råbånge utan dräkten (det är alltså en dräkt och ingen man med bånge!). Behöver jag förklara resten? Verkar som att det mesta handlar om att dölja facet. Snacka om dålig självrespekt. Inget sims här inte.

THAA SIMS


Tror jag är en sån där
""""40årig gubbe som lurar småbarn på internet"""" som man vart varnad för som liten. Kolla bara. Försöker få folk att klä av sig osv och hur kan man neka detta? Därför mina barn och undersåtar är det mycket bättre att spela the sims!! Den 20e/21e oktober kommer djurliv ut och den som köper det till mig får en häst uppkallad efter sig i spelet. Nu - fortsätta spela på läkar/hoe/polis/rektor-familjen. Värt.

KLEM IGEN
(kläm igen baha)

TAR EN GURA TAR EN BIRA

Måste säga att jag muntrades upp lite utav idol när ryssen Oleg kom och drog igång "Elektropop". Mycket charmig man vill jag påstå.
Här har ni länken för er tards som missa avsnittet av någon anledning, (typ var på toa) eller för er som bara vill se det om och om och om och om och om igen......

teodicéproblemet

Jag vaknade sent idag. Tänkte att idag är väl en helt vanlig dag. Nej. Idag är en skitjävlaäckeldag. Det regnar och jag har huvudvärk och saker händer som gör att jag inte o.r.k.ar. Hur fan kan folk gå runt och le hela dagarna och låtsas som att allt är okej? Hur orkar man låtsas hela tiden? Är trött på att sopa under mattan, le lite och låtsas som ingenting.


Saker händer mig. Hela tiden. Jag har blivit en paranoid OCH naiv kvinna. Det är inte så konstigt, men så är det. Det är då vi kommer in på rubriken, teodicéproblemet, något jag blev varse om tidigare idag. För er oallmänbildade som inte vet vad det här är för problem så ska jag berätta för er nu; Det är den stora frågan. Om gud den allsmäktige nu finns, varför i helvete mår folk så dåligt här för? Jag klagar över mina problem, det är mina största problem, folk i Afrika svälter, barn föds med cancer, folk blir påkörda och dör. (Ingen kan säga till mig att mina problem är små, dom är stora för mig som inte vet bättre.)


Kan någon förklara för mig varför i helvete jag skulle tro på Gud, om allt jag gör är att gå i motvind hela tiden? Kommer inte ihåg senast jag bara flög framåt. Har någon lösningen på teodicéproblemet så snälla, berätta det för mig. Och jag tänker inte gå i kloster. Enough said.

KLEM
Skulle tippa på våren/sommaren 93. Fanns det problem då?



wishlist

Fyller ju år om sisodär 30-35 dagar!
Easypeasy lemonsquishie? eller?!?! Fred på jorden också. Peace.

Speciella relationer? OHYES

Nu ska jag berätta för er, mina undersåtar, hur konstiga relationerna till varandra är i min såkallade umgängeskrets. Jag och min käre snippvän Yasmin har diskuterat detta många gånger och tycker fortfarande att det är typ, normalt.

Iallafall. Jag och Arvid. Yasse och Arvids rumpa. Jenny+Yasse=good old friends brap. Felix har första tjing på mig när Arvid dör. Yasse är bästa bror till Felix, Axel och Arvid. Jag med. Samtidigt som Axel vill ligga med mig är han tillsammans med Lotta (good old friend too) som gillar att strula med Yasse och Malin.

Hur som haver. Det konstigaste(??) är att Y kan kommentera bilder på Arvid om hur sexy han är (trust me he's not) eller hur bastant hans röv är, och det är totaly normalt. Helt 100% normalt. Punkt och slut.


Det är svårt att se då min vän är maskerad, men hon är en puma. Ni vet skitsnacket om att kungen hade massa små flickor runt sig? Han hade inte. Han HAR. Här våldtar en maskerad pakistanie självaste kungen på en diskbänk. Lyckades fånga detta på bild, tror ni man får en tusing från Aftonbladet om jag skickar in denna?

PJUUUH

Det här tog ju ett tag... Kanske är min typ, tredje blogg eller något och alla har ju gått åt helvete tidigare så det gör väl den här med, men jag är uttråkad och det här är en bra sysselsättning!! Nu har jag suttit och ändrat design och massamassamassa med bajs bara för att få det att se lite hemtrevligt ut.

Förresten, whatsup med jävla "Välkommen till min nya blogg!" Whothefuckcares??? Funkar ju inte ens som ett "testingtesting" inlägg. BORT med det. TACK.

Iallafall. Visst måste man älska min grisklocka också?! Vart helt till mig. NU - Lunch. Kvart över fyra. Ohyes.

KLEM JENNY
(klem är ett sånt härligt ord)

tjenaaaa!!

hejehej hallå hallå bre

RSS 2.0