bajsnervig

Har precis bokat flyg till Stockholm i helgen. Ensam ska jag flyga. Ta mig dit. Osv.

Är så äckligt nervös pga detta för det ligger i mina celler att jag liksom SKA vara nervös för sånt här??? Vilja planera o strukturera o istället så baaara, bokar jag??? FLYG????

MEN det är ju inte andra sidan världen jag ska till. Det kommer gå bra. Ser det här lite som någon slags mental träning för mig själv. Det här är bra för mig!!!!!!!! Nerverna börjar lägga sig LITE.

Att jag slipper oroa mig för flygtransfer väl på Arlanda är också skönt. Ringde ett samtal till min väldigt alkoholberusade vän som lovade att betala min taxiresa hem till honom :))))) Skönt :))) Tror han ångrar det sen. MEN DET KAN HAN HA.

PS idag har jag lagat korvstroganoff mitt i natten. Den vart dögod. DS.



tru shit

Being happy doesn't mean that everything is perfect.
It means that you've decided to look beyond the imperfections.

hej

hejhej

chockerar mig själv genom att FUNDERA på att åka till ståckholm i helgen. Dvs flyga dit. Ensam. På flygplats. Ensam. Suger lite till på den karamellen.

Arvert ska till GBG, Sveddsson till malmoe o kvar blir jag och """paret""". Inget fel på deee va, utan ba det att jag är ledig lörsönmån o DÅ kanske man bör ta sig i kragen o göra nått vaaaa.

BRB leta sommarkläder på nätet.

Om en månad är jag i tajland.

livsdvala

Lever i någon slags livsdvala just nu. DVS gör enbart det som "skall göras" som vakna, äta, se på tv, jobba, sitta vid datorn, äta, bajsa, duscha osv. Primära behov. MEN det är november å halvskatt osvosv så det är såhär det får bli denhär månaden........

Har även idag fått en löneförhöning WOPOWOWOPWPPOP endast pga jobbat 6mån o gått alla kurser jag bör gå. Hejhopp några få kronor extra men TACK för halvskatt i nov wöwöwö.

Ska värma lite rester nu. En annan ställde jö sä o laga flygande jacob sent igårkväll för att fästa på. Sinnesgott. 

Lite modern family på dää innan vår couchcrasher kommer hit ikväll. Openhouse, free for all, come visit.

MITTLIVESÅINTRESSANTOKUUUULJUSTNU

McClarens på hörnet

Förutom att ha deppat över mitt miserabla liv så har jag på min lediga dag:
* Sovit till 3
* Handlat med Sara
* Lagat lax me spenat å fetaost å saauuus NOMNOM
* Påbörjat vår jakt efter vårt "McClarens"

Jakten på McClarens kommer förövrigt bli grym. Idag var vi (dvs familjen här på osterhaus. Var så stereotypit det kan bli att t.om killarna bjöd tjejerna på öl osv) varit på första stället som ligger 2-3min härifrån, dvs PERFEKT??!??!

Så. Det blir nog där. Najs.

Imörrn är det jobb igen samt mission att försöka ta tag i livet. Ändra sinnesstämning och börja rulla framåt. Lite. Lite är bra för det är mer än ingenting SANT???? Lite i taget. 

*pRaTaR i GåToR fÖr AtT Va InTreSSaNT*

glömt bort

And I've been a fool and I've been blind
I can never leave the past behind
I can see no way, I can see no way
I'm always dragging that horse around

Hur bra den är? Och hur bra den är när man är arg? Orkar ej leva just nu brb dö.


däni

Har varit deppig/irriterad/känt mig otillräcklig hela veckan. Så läser jag nu baaah:

7v kvar tills vi går mot ljusare tider (??!?!??!?!) 

ASSÅ??? SÅ JÄVLA SKÖNT. Dvs efter jag varit i tajlandet så är det "ljust" HA!! Skönt.

dokumentären

Är just nu med i ett projekt här hemma. Skitkonstigt.

Rille o Matilda flytta in här igår och med sig fick dom Matildas gamla norska roomie som har något projekt i skolan där hon ska bo hos några "okända" o typ observera o fota osvosv???? Så hon ska bo här hos oss nu fram till typ sön??? Är lite som att ha en skugga.

Säger inte så mycket. Bara finns där. Asskumt men gör ju inte mig något???

Bland annat så har hon fått följa med familjen Hallberg/Pedersen/Widar/Sjövåg till affären för att handla. Japp vi gick alla fyra. Så sjukt. Line:sen mellan mig o Arra var typ dessa: "har VI någon pasta hemma?" "ska VI köpa juice?" "vad ska VI äta?" 

ÄR SÅ KONSTIGT FORTFARANDE!!

Men så mysit liksom.

Har förövrigt haft en rätt kass dag på jobbet som jag kommer utveckla en annan gång. Nu vill jag typ gå o lägga mig så min dokumentärare kan få däcka i soffan.... 

Visste väl att dagen skulle komma. Dagen någon insåg hur intressant mitt liv var att denne tillomed ville flytta in här för att granska mig. Skriva en bok om mig osv. Lite som berg flyttar in fast utan berättarröst. Här är det helt tyst.

RSS 2.0