säkert tips om du är uttråkad


39:- på roligaprylar.se, den här vill jag ha i julklapp!!

Om jag är uttråkad, vilket sker väldigt ofta, så brukar jag kolla på Greys, läsa bloggar, surfa runt på massa olika sidor och kolla kläder, OCH SEN, brukar jag, ibland, gå in på roligaprylar.se. Så jävla bra sida!?!!?!? Hittar alltid något (onödigt) jag vill ha eller som jag vill ge bort. Ska gå in och kika där senare ikväll och (säkerligen) klicka hem något till mig själv eller till en julis. Men nyckelringen skulle vara fet att få!!

domdoooom!

Känner lite lättnad för idag har jag insett saker jag tidigare aldrig tänkt på. Everyday is a steeeep!! Så nu ska jag försöka bita ihop dom här typ tre(!!) veckorna kvar till jul innan jag kan njuta till fullo av typ, livet haha.... Jobbar hela helgen och det gör mig faktiskt inte så mycket, det känns bra. Få ihop lite pengar och bara känna att livet flyter på.

Är ledig några dagar nästa vecka och förmodligen hela nästa helg så då börjar nog min julklappshunting som jag redan längtar efter. Så jävla roligt med julklappar???? Jag har pengar just nu, och jag känner att jag vill fan spendera iallafall liiiite mycket (ähähähä) på MINA personer. Om pengarna inte räcker till Oslo så löser det sig. Man ska inte behöva ge bort saker eller "köpa kärlek" för att visa hur mycket man uppskattar sina personer, but I do. Jag älskar att skämma bort mina personer, iallafall om jag vet exakt vad dom vill ha....

Så, ja, jag är lite deppig, men jag är glad idag med! Jag tog mig tid att inte göra någonting alls idag och lyckades klura ut mycket här i livet. Är arg på mig själv, men mest glad. Jag har världens bästa personer.


WARRAAAAAP

one of my favorite shows



Två, faktiskt.

how important i think education is

Tycker ärligt talat inte utbildning är SÅ viktigt. Klart det är viktigt om man vill bli läkare osv att man är utbildad, men vet flera stycken som aldrig gått ut gymnasiet och som lyckats avsevärt och har egna företag nu osv. Vissa är inte gjorda för att gå i skolan och jag klandrar ikke dessa. Har själv varit så jävla oerhört skoltrött, kan inte förstå hur det känns att ständigt känna det.

Frustrerande antar jag. 

Jävligt tråkigt inlägg. POSS.

control your fucking anger man?!?!?

Shit asså. Borde börja boxning eller något liknande. Måste få utlopp för alla dessa megakänslor som lillkroppen går runt och bär på. För tillfället är jag lätt irriterad och vet inte??? Känns som någon jävel sitter och skrattar åt mig på mitt huvud vilket gör mig mer irriterad!! Är det såhär folk som är gravida/har pms/går in i klimateriet känner??? Shit isåfall. Hoppas varken på det ena eller det andra.  

Kan vara lite sömnbrist. Somnade runt halv 5 och sen uppååhoppa vid 9 för att åka och jobba.... Jobbar inte förens torsdagkväll så imorgon ska jag typ sova och kanske sola. Chilla och laga mat. Och försöka komma över min ilska. Är förövrigt skitvarm, är det min ilska????? Shit isåfall.


Just..... dont... ok... PASSA ER BARA!!!!!!!!!!!!!!! !! !

one thing im excited for

Vet inte riktigt, är excited för typ allt och ingenting just nu. Allt som inte hör vardagen till, dvs typ julafton, julbord, nyår, träffa Arra, tjäna pengar, resa osv. 

Är exalterad över det nya året för att jag vill göra så mycket. Tjäna pengar och komma härifrån, åka utomlands och ha det gött och soligt, hänga med folk osv. Har inget speciellt jag är extra excited för som ingen annan är just nu liksom. Festivaler i sommar, sol.... Ja, sommar helt enkelt. 

Så jävla tråkigt inlägg men så är det!!!! SYND.


brevväxling

För att lätta upp stämningen här lite tänkte jag berätta en väldigt sjuk grej som tydligen hände mig som liten. Minns inte riktigt detta då jag förmodligen förträngt det men hahahaha så sjukt. 

Jag och min allra bästa kompis Filip skulle som små skicka in brevvänsannonser till Berttidningen (hahahha bara det!!) och var glada över att vi ens kom med... Iallafall så fick jag, konstigt nog, en jävla massa svar från desperata (och förhoppningsvis mobbade) barn utan riktiga kompisar. Minns att jag hade någon i Ronneby <3...

IALLAFALL!! Mamma sa till mig häromdagen att "hahaha loppan (ja.. jag kallas loppan.... yey..) kommer du ihåg den där 30åringen från australien som skrev till dig att han ville brevväxla????? gud vilket pervo!!" HAHA URSÄKTA???? Har en jävla pedofil (kanske inte men JO) skrivit till mig som typ 11åring och velat brevväxla??!!??! WTF???

Ganska roligt såhär i efterhand. Har ett vagt minne av att jag sa typ "mamma... vad vill han..???" och mamma was like AHH?????? *ELDAR UPP*

26

Har tvingat mig själv att sova ut, vaknat, åkt en tur till tornby med lotta, blivit avsläppt i gamla linkan och ätit på napoli. Min dag i en mening, soft. Kvällen lär bli lika händelselös som eftermiddagen varit, men jag klagar inte. Ska se på Greys och gå och lägga mig nyktert och fint sen.

my current (and forever lasting) relationship

Har egentligen ingen lust att dela med mig av mina känslor gällande Arra idag. Jag har så mycket känslor att det bubblar, sprätter och kliar inom mig. Det finns ingen, INGEN, som kan få mig att bli lika ledsen som Arvid, men heller ingen och verkligen ingen, som kan få mig att känna mig så oerhört jävla lycklig.

Att vara kär är handlar så mycket om balans. Att ge och ta. Att vara lagom. Att veta vad som är okej och vad som inte är det. Att kunna le, skratta och samtidigt vara allvarlig. 

Jag säger inte att jag och Arvid har det så. Verkligen inte. Vi har aldrig tänkt tanken att analysera allting eller lägga om något, för vi har trivts såhär. Men ibland kommer man till punkter då saker måste förändras. Vi har gått igenom så jävla mycket skit och jag är trött på att få höra saker från olika håll. 

Det spelar roll att vi inte har det perfekt. Men om jag ska väga upp alla dom dåliga stunderna med alla dom som är så bra, så spelar det faktiskt ingen roll. Jag har gråtit så mycket över allt. Men samtidigt har jag haft så jävla fruktansvärt kul. Ingen känner mig så som Arvid gör, även om han låtsas om att han inte gör det. Har det hänt någon är han den första personen jag vill ringa, han är min person.

Han är allting jag inte är och vice versa. Lika barn leka bäst kan fara åt fanders. Vi kompletterar varandra på ett så sjukt sätt att inte ord kan beskriva det. Jag är en "tänk om.."-människa, en planerare, lite av en perfektionist med vissa saker, mitt sinne är väldigt ordningsamt (oftast...), medan Arvid är TOTALT tvärtom. Han kan spontan göra konstiga saker, är hellre efterklok än tänker "tänk om.." och kör oftast sitt eget race. MEN, när jag är stressad är det HAN som tar ner mig på jorden. Och när han är för slö och tänker att "det löser sig" är det JAG som får honom att vakna till och tänka till.

Hade egentligen ingen lust att sitta och skriva här hur jag mår eller hur jag känner. Men när jag väl går igång på det här så är det svårt att sluta. Arvid är trotsallt det "ämnet" jag håller varmast om hjärtat. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna bli så fäst och beroende av en människa, det vill man ju inte, men så är det. Jag ser inte ens att det finns något utan honom. Jag VET att Arvid älskar mig, mest av allt, och att han vill värdesätta mig lika mycket som jag värdesätter honom, men när man inte är en tänka-person är det svårt. 

Ingen har rätt till att döma oss. Vi är inte alls som ett vanligt PAR (bara det ordet får mig att känna mig bögig) för vi är bättre än så. Vi har våra skavanker och när det här året är slut hoppas jag på att dessa skavanker har bleknat bort. Jag kämpar varje dag för att glömma bort det och tro att allting är perfekt. Ibland är jag lite närmare, ibland långt bort. Just nu ligger jag någonstans och väger mellan totalt lycka eller fosterställning i duschen. Men som sagt, allt handlar om balans, jag behöver bara ta mig tiden att hitta den. Det enda jag känner mig 100% säker på är att jag älskar Arvid, mer än något annat på denna jord. Trots allting, är det på något konstigt sätt värt det. Han kommer alltid vara personen jag vill ringa när det hänt något jobbigt, något kul, något sjukt eller något över huvudtaget. För er som varit kär någongång så förstår ni, för er andra så ja.. någongång kommer ni veta hur det känns att försöka balansera upp ett lillalandetlagom-förhållande. Det är svårt. Men när man väl har det, då, då jävlar.


Titta på bilden och berätta för mig hur ni inte kan se lycka. Vi är så jävla fula men det spelar ingen roll, vad är det man brukar säga "hellre ful å gla än snygg å depress" liknande. Vad kan jag säga? We belong togäthär.

somewhere i'd like to move or visit

Denna lista kan ju göras lång. Men är sugen på en allround resa så att säga. Hongkong, Australien, USA, Thailand, Malaysia osvosv. Sen vill jag ju åka runt i Europa också, typ se Rom, Paris, Venedig, Berlin, Prag, Amsterdam, Barcelona, osvosvosv. 

Flytta vetifan. Tror Australien är soft att bo i eftersom det är typ som här, bara tusen gånger skönare klimat. USA är nog med soft men det landet verkar så retarderat ibland så nöjer mig nog med en tripp..... Just nu är ju Norge prio ett att åka till och flytta o såååå, men det känns inte speciellt utomlands.... Men duger för mig när det gäller förändringar förtillfället! Jobba ihop lite cash, sen ska jag ut på alla dessa feta resor. Kan säga att jag tänker inte sättla down innan jag fått se och gjort det jag vill.

WEHOOO. 



Lycklig, ful och sexig guzz i Turkiet 2010. Bärsen redo och saltvatten i öjjjonen (ögonen..). Så det skall vara!!

asterix


Det enda som inhandlades idag.... En ful tshirt med asterix på som vart ett oversize linne. Mitt i vintern. HÄÄRLIGT.

Sitter ååå väntar på mat. Här vettni blir det storslaget. Förrätt: smörgåsfuckingtårta!! Varmrätt: oxe med hazzelbackare och beasås. Efterrätt: helt enkelt baguett med brie osv, duger. HÄR SNACKAR VI FETMA KALORIBOMB!!

cully cully med kykkling

SÅÅÅÅ sKÖÖÖÖÖÖöÖÖN MORGON!!! Dock fick jag tvinga mig själv och min kropp att sova, vaknade vid 8 och kände mig nästan pigg???? Så halvsov jag, till 12(!!) sååå skööööönt. Har duschat, mummat mig och beprövat mina matlagningskunskaper ännu en gång! Känner att om flytten är nära bör dessa kunskaper utvidgas. Så idag blev det pasta med currykycklingsås. Blev helt OK faktiskt. Luktar asmycket curry om mig och min mun nu, så nästa step på min fantastiska ledigaLÖNEDAG är att borsta tänderna, klä på mig och rulla mot stada.

Behöver inte shoppa något egentligen, men när lönen blev så pass fet som den blev (CAAASHFLOW OMG OMG OMG) så ska jag fira lite. Får se vad jag hittar för göttit. Synd att vädret suger snoppish.

my last kiss

....var, sorgligt nog, för exakt två veckor sedan, runt den här tiden. Vinkade farväl av Arra på tågstationen tills ögonen tårades, men, det var fint! Känner mig rätt okysst nu asså!!

where i'd like to be in 10 years

Hatar att tänka mig 10 år framåt, för då är jag fan nearly 30, och det skrämmer mig som fan haha..... MEN, ja, om 10 år.... Då vill jag vara världsvan, ha sett världen och förhoppningsvis vet jag vad jag vill (eller redan har gjort det jag vill). Kids å sånt vill jag inte tänka på för det vet jag inte.
MEN, jag vill ha en sjukt fin lägenhet alt. sjukt snyggt hus. Gillar moderna hus med "snett"tak och brunträpanel ihop med vanlig vit fasad..... Stora fönster...

IALLAFALLL, inte mitt drömhus, utan vart jag är..... Jag är väl hemma, med en hund (kanske) och en asfin bil. Och med min älskade. Som jag hoppas (och tror!!) är arrahally. Spelar egentligen ingen roll om jag sitter i en rutten lägenhet i slummen om 10 år, bara jag är lycklig och får ha lite kärlek! 

PUSS.

5 ways to win my heart

Okej.... 

ETT: var rolig!!!! (no shit) Att vara rolig och typ charmig fast inte överdrivet är det bästa jag vet. Att kunna vara med någon utan att det blir pinsam tystnad eller att man drar konstiga orelevanta skämt. Dra konstiga skämt, men dom ska vara smarta och säkra!!!

TVÅ: var dig själv. Mer klych blire inte. Men, jag gillar inte folk som låtsas vara någon annan. Låtsas gilla ditten och datten för att man "ska" det. Och ha din egna stil. Sätt inte på dig en ful jacka bara för det är m0de????? Vill ha något udda. Våga gå emot mainstream lite. Lyssna på den musik du vill lyssna på, gör lite som du vill liksom!!

TRE: sunksnygg. Här bryter jag ut mig från mängden. Jag gillar inte biffiga killar, jag gillar inte killar med för mycket vax i håret, jag gillar inte killar med piercing i ögonbrynet, jag gillar inte killar med fel kläder. Jag vill att killar ska se, sunksnygga ut!! Ja, Arvid är väl ett levande bevis på det. Ett konkret exempel. Vissa skulle anse att han är skitful i sin moppemusch och i sina, ibland, väldigt konstiga kombinationer av klädval. Det rör inte mig i ryggen. Jag gillart.

FYRA: UPPSKATTA MIG. Jag har utnämnt mig själv till världens bästa flickvän. Och jag ber inte om mycket tillbaka ska ni veta. Det jag kräver är 1) SE MIG, UPPSKATTA MIG och 2) såra mig inte. Jag är inte svår. Jag är typ aslätt???!? SÅ, för att få mig måste ni på något sätt visa uppskattning. (är inget big fan av jätteöverromantik, men bio och mat på hakepi duger för mig!!)

FEM: Stå upp för mig. Behöver jag ens förklara????

Sen finns det ju annat som typ, skratta åt mina skämt, var självsäker men inte SÅÅÅ självsäker, var inte biffig men heller inte pinnsmal, var konstig men inte jättekonstig, bry dig om hur du ser ut men inte fåfäng osv. Helt enkelt - VAR EN LAGOMMAN I LANDET LAGOM. En sunksnygg sådan. Då skulle vi kunna ligga!!



Här mina vänner. Erik Kvarnsmyr från "sveriges konstigaste familjer" förra året tror jag.
Typ bästa familjen ever. För att Erik påminner så sjukt mycket om Arvid, och för att han bara är typ... Snygg, och har en rolig familj.... Lite mindre disträ och du har den perfekta mannen!!!

tråkigt


I och med min rastlöshet och mitt kall för att skriva av mig tänker jag göra detta, bara för att liksom. Och kommer nog inte bli ett inlägg om dagen, om jag känner mig själv rätt kommer jag tenta av dessa 20 på typ, 5 dagar! Men det är ju nice!!! Kul o sååå.

lusselelle


Lusselellebulle!! Årets första, om man bortser från dom som säkerligen vart över från förra julen som jag klämde i mig i januari, troligen. Eftersom detta börjar bli en matblogg så - fan vad äckligt det är med russin i typ bröd och sånt???? Fyfan. Bara jag som bryter av delar av lussebullen och äter elle? Gör aldrig så med andra bullar, men, så ska det vara med lusse! Ska försöka pilla bort alla russin nu. C Y L8.

ASSÅ?!?!?!?!


VAFAN?????? (matblogg)
ASSÅ!!! Detta har dom på BK i norge. Hur avis är inte jag???? MINI-pannkakor???? Inte plättar utan MINIPANNKAKOR!??!?!? Vill verkligen ha det.... Sånt här går jag igång på asså. Ta reda på vad det finns för mat osv på andra platser..... fyfan asså??!??! OCH baguetter. OCH så kan man ringa o beställa så fixar dom allt så hämtar man det sen bara.... BK i norge <3.....

ohh yes


VS reality.... 

Det här med vilseledande reklam och falsk marknadsföring....... HMMMM....

it's hard to dance with a devil on your back


Just nu min repeat-låt. Man måste ju ha en sån. SJUUKT bra. Låter inte speciellt mycket för örat i början eller första gången.... men är typ, beroende nu. Har gått runt och sjungit shake it out hela dagen....

För er som föredrar ännu mer party har benassi gjort en remix på den. Den är rätt OK ändå faktiskt. HÄR!!

så skööÖÖöÖöNt

Dagarna springer typ iväg när man jobbar???? Morgonprocessen är ju förjävla jobbig och känns som allt tar hundra år. Men när jag väl går ifrån jobbet är jag 1) nöjd över att jag orkade ta mig igenom en till jobbdag och 2) att jag har hela dagen kvar!!

Så, idag tog jag tid på mig att komma hem, lagade pasta och tonfisksås, drack kaffe (låter mer vuxet, jag drack inte....) och åt noblesse med mamma, pratade med lotta, åkte och handla och klämde i mig Max med mor och bror. Så jävla skönt med dagar som bara, går??? Ibland så suger ju det men känns så himla skönt att jag är ledig snart. Då ska jag ta minst en behövlig sovmorgon, parta loss och chillaxa. 

På fredag är det ju LÖÖÖÖN. Och eftersom jag inte varit på stan på typ, två veckor? så ska jag in och checka läget då. Ska egentligen inte shoppa men måste kika lite. Sen är helgen oplanerad men det är så jävla sköööönt!! 

Om jag tinar upp någon gång ska jag ner och käka glass. Eftersom jag och mamma är lika tokiga i BRA saker som är billigt så resulterade det i en sån här:


Ären ens god???? Beslutångest mellan denna och strawberry cheesecake, men, eftersom jag är en chokladkvinna vann ju denna........ Har lite lussebullar också. IBLAN FÅR EN LA UNNASEEEH!?!?!?

insmord....

Känner mig som en tant på 50+ insmord i massa krämer. Jag luktar tant och känner mig tantig. Blir jag inte asabrun nu så skiter jag i skiten, så att säga. MEN, det var iallafall billigt!!! Och kul. Synd att man måste lukta lite tant på kvällskvisten såhär bara.....

wopwop


GLAAASHEYYS
Mysig dag. Har fått paket med posten, jobbat några fjuttimmar, läst mina nya tidningar och kollat på himym&gossip girl. Ska smörjas nu, sen ska jag ringa Arris och se how he's doin. Idag har varit en pittygood day ändå, chillaxdag liksom!!!

hundisar

Har jobbat, kommit hem, chillaxat, väntat på samtal som aldrig kom och åkt ut på landet för att kolla på mormors blivande puppeeey. Han var tjock och söt lille Boris (fulaste namnet på en hund typ). Var typ 7 små valpisar som alla var helt olika och mysiga. Myste mest med Boris för han var den som inte bet mig...

Åhhhh det var like a dream came true. Hur många har inte velat åka och kolla på hundvalpisar??? Vart kär i Boris och i hans bror Bulten som var jättetjock han med, så underbart söt.... Vill ha en liten hundparvel. Ska kidnappa Boris när han får komma hem om några veckor. Tjock och klumpig och allt vad en hund ska vara.

Saknar min vovve. Hon var klumpig och tjock. Mot slutet var hon döv och vårtig också. Älskade jävla hund. Vovvis.

boris




Lilltjocke.

hehehh eller juste,

DEN HÄR är jävligt sjuk med. FIIIN.

en sak jag håller varmt om hjärtat (?)


Är den här låten och den här stunden. Varje gång jag hör den här låten så tänker jag på den här stunden. Förstår ni känslan, av att stå där, och höra detta live, se denna sjuka show (lovar det var inte lika suddigt irl :S:S:S) och samtidigt ha SIN person bakom sig? Det var så fint bara.... allt. Hela dagen. Förutom att vi inte ätit/druckit något så att jag höll på att dö av vätske och, syrebrist.... Ärsåkort. MEN, annars var det magnifikt!! Att höra coldplay spela green eyes eller vilken annan jävla blödig låt som helst med Arvid bakom mig, bredvid mig, framför mig, I MIG (yes i said it) är så jävla bra. U should try.

final episode s04


Om inte Merran hade varit så jobbig och varit sur hela tiden, hade det här faktiskt varit... en väldigt, väldigt... fin scen <3 <3 <3

wake up day

Försöker ha en sk. wakeupday och inse att liver kommer reda sig tillslut. Har varit så trött på allt och deppig och nere och ensam och glad (?!) och ledsen och tom och spyfärdig och hungrig och ja, allt. Känner mig som en gravid kvinna med rediga hormonsvängningar??? Måste suga rejält.

DÄRFÖR, ska jag försöka tränga bort dessa onda tankar. Jag är kvar här i typ en månad till och sen ska jag iväg till Norge. Inte bara för att tjäna cash för det kan man göra här med.... Utan för att jag inte.klarar.av.detta. Behöver något nytt, spännande och ha något att göra. Vill ha något eget att bry mig om. 

Tro mig, jag älskar att bo här. Men Linköping börjar bli FÖR litet. Häromdagen sa Yasse att Linköping är Sveriges SJUNDE största stad nu??? WTF?? Örebro och Västerås har gått om oss? Tecken på att det är dags att dra. Vill inte bli ett invalido i en liten incestby?? Så illa kanske det inte blir, men, jag vill iväg. 

Undra hur många gånger jag skrivit om detta bekymmer??? Fram tills denna ångest över att vara kvar, har jag alltid trott att det enda man har ångest över är att man 1) är kär eller 2) har det jobbigt i skolan eller 3) blir slagen hemma eller liknande. Typ. Tills jag insåg att det här är tamigfan ångest det med!!! Mina problem = minst för ett barn i Afrika, störst för mig. Jag är inte ego, jag är baaaa ärlig!

Ska fira mitt försök till en positivare attityd genom att äta en nybakad bulle!! VANILJBÖLLE. 


Lite som det här. 

Deppig som jag är börjar jag tänka på annat
som gör mig ännu ännu ledsnare och jag är nästan förbannad
men det som inte dödar mig blir jag ju starkare av
det är dags stirra upp skiten och göra smartare val
så knasst man kan vara, ja man smäller av
och de ät knappt att man klarar sånna sämre dar
innan det går för långt, nu är jag desperat
jag vill ju se till att göra nåt bättre av
denna korta tid som vi har här på denna planeten
kan man inte gå runt och skapa sina egna helveten
(Raahhh) äntligen så börjar ångesten släppa
"Deppig som jag är börjar jag tänka på annat
som gör mig ännu ännu ledsnare och jag är nästan förbannad
men det som inte dödar mig blir jag ju starkare av
det är dags stirra upp skiten och göra smartare val
så knasst man kan vara, ja man smäller av
och de ät knappt att man klarar sånna sämre dar
innan det går för långt, nu är jag desperat
jag vill ju se till att göra nåt bättre av
denna korta tid som vi har här på denna planeten
kan man inte gå runt och skapa sina egna helveten
äntligen så börjar ångesten släppa "

YOOOO TIMBAKTÅÅÅÅ!!!

aj.min.kropp.

Råkade dra ut på en spontankväll i stan igår som slutade väldigt bra. Fram tills jag vaknade imorse. Gillar min positiva inställning igår om idag, "Men asså, vafan, jag ska ju bara jobba typ 4h, vad gör det om man är bakis då??? KÖR!!!"..... Det gör jävligt mycket kan jag säga unge fröken Jenny. Har så ont. I. Kroppen. !!!!. Har jobbat och för varje steg jag tog höll jag seriöst på att spy. Länge sen jag kände mig såhär???? ujeda mig. Men det var kul iallafall. Ska rehaba ikväll. Jöbb hela veckan ink imöra. Osoft.

shååppa loss!!!

Fick ett mail i min skräppost häromdagen som jag inte ens orkat öppna. Sen såg jag att ämnet var "black friday 30% off" från romwe = jag går lös. Har kollat på en typ fleece hood från melba wätt länge nu och tvekat lite, men sen, vad händer??? JOOO romwe får in den tröjan, IDAG!!!! Dock inte i vitt men i ljusgrå, so that will do!! Så jävla nice??? 

Värsta mjukiströjan/jackan. Kommer leva i den.... Och sen typ en inka kofta. För jag är mode. Fick alltså två koftor/tröjor/jackor för drygt 450:-. Och eftersom jag, och endast jag, lever på MIN lön nu (dvs att jag inte payar för Arra längre) så har jag ju pengar över!!! Så, den här dagen börja fan great. Om en vecka är det lön igen och då ska jag lägga undan typ allt till nörge.

YEEEY. 5-15 dagar.... Kan dröja....


Tröjan jag bestämde mig för från början..... och sen tröjorna jag faktiskt köpte. Är ändå rätt nöjd??? Kommer den vita in på romwe så haffar jag den också, har 20% kvar att utnyttja he he he.... NAIS VAAA??!!??!?! *MODEBLOGGER*

true that

"The wife always knows"

greysey


Är på detta avsnitt nu, när två ambulanser krockar och snubben på bilden inte vill bli undersökt av baaaileeey eller the cheif för att dom är svarta och han har ett hakkors på magen..... Sjukt bra avsnitt iaf!!!! Och en snubbe vars halspulsåder kommer exploda när som... shit asså..

internetshopping <3

Har kommit in i någon fas där allt som är billigt på nätet ska bli mitt???? Så himla kul och klicka hem massa saker som är billigt??? Som typ nu. För 156:- (OCH GRATIS FRAKT!!!) får jag 2 brun utan sol sprayer (20:- ST!!!) en dagkräm och en annan kräm, en vaniljbodylotion som premie (GRATIS!!!) och sen ett läppsyl jag valde för att komma över 150:- och få gratis frakt. Känner mig så himla nöjd??? 

Hade ju tänkt att åka och sola och typ träna idag, ta en sväng på stan men jag känner mig lite sjuklig så då passar det bättre med internetshååpping av brunutansol och chilling with greys. Ska snoka runt lite mer på nätet nu, ahhhhhh!!!


IM NOT LYIN TO JAAH BITCHES!!!! SICKOOO!
(ser ni något onaturligt brunt, typ oranget, på stan de närmsta dagarna är det nog jag som gått lös på mina nya saker.... hehehe)

<3









tadaaaaa

Har helt plötsligt blivit ganska pigg ändå. Rickard ringde upp mig på skype så pratade jag med honom och Arvid i typ en timme, det var nice. Fick se rilles trolleritrix o lite såååå. Känns nästan som man är med personen i fråga när man pratar på skype med video?? Lite läskigt.

Är så fruktansvärt sugen på läsk nu, helt plötsligt. Asså jätte-jättesugen. Typ fanta eller fantaexotisk???? Åh..... Vill ha en egen läskmaskin som på jobbet, så jävla nice? Sen vill jag även ha en miljon (minst) på mitt sparkonto också men det är ju lika omöjligt som läskmaskinen... Imorgon är planerna 1) sova länge och 2) ta mig till gymmet och köra gym eller spinning. Eller båda två om kroppen och själen tillåter. Ska nog bannemig sola också. Kalla mig FRÄSCH!!!!

vill ni se något cooolt???

.... JAPP det vill ni, klicka HÄR då!!!

sooo fuukkiiin coold

Shit asså. Så jävla kallt ute???? Vilket medför att jag var kall, frusen och trött efter jobbet. Tänkte mig en powernap runt 3-4 MEN, när jag väl somnar och får sova en timme så är jag ju förfan inte piggare för det???? Vill typ sova en timme till? Fukk alla som säger att powernap funkar, är ju skittrött???

Förövrigt har jag fått min feta tygväska idag. Typ det som hänt. Ikväll ska jag kolla på greys och njuta av att vara ledig 2 dagar nu. Sova får vänta!!

idag är en dag som idag är en tisdag!!


Gillar att bilden heter "fat-arobic-class" typ. Thats fun. (OBS bilden är ej tagen från min verklighet!!!!)

Jahaja. Har slöjobbat idag. Provsmakat milkshakes osv, sen tog jag bussen till stadaaa och mötte upp min käraste FG(W?!) som var hemma över daaagen från STORSTAAA'N!! Tog en sen lunch med honom och lotteli. Sen, mina barn, så gjorde jag något radikalt. Släpade nämligen mina feta ben ner till gymmet och körde lite i ca 1,5h.... Förbrände inte bara fett (i hope) utan lite agro jag burit på under dagen.

Så det var skönt. Sen åkte jag hem och käka bullenspilsnerkorv och kollade alla avsnitt som släps idag <3<3<3. Asabra var dom. Ska nog se ett greysyyy innan jag somnar också. Förövrigt känns det asskönt att ha tränat????? Mina ben värker på ett skönt sätt?? Vet att jag kommer däcka på 2sek ikväll och det är jag nöjd över!! NÖJD!! ! !


coolt ju


Vinterlight förra(??) året. Vem fan kommer ens på detta liksom???? Förundrades över alla kläder varje dag när jag gick till maten. Lite mer påhittit än årets kan tycka. Men sen är ju inte jag en recensent heller!!!

vad är det som går och går...

men aldrig kommer fram? det är nog fan jag.

Har inte bara gått en massor idag utan även jobbat. Är både fysiskt och psykiskt utmattad därav rubriken. Känns som min hjärna aldrig slutar gå och jag tänker så absurda tankar att min hjärna inte ens kan koppla av om nätterna, vilket resulterar i sinnessjuka drömmar? Börjar tro att jag är psykiskt sjuk fo realz. Jag behöver avkoppling och sol, gärna värme också. Får ta mitt pick och pack och dra utomlands själv helt enkelt. Skulle vara rätt soft men samtidigt jävligt konstigt att dra på semester själv? Enstöring liksom. 

Men jag behöver fundera. Vet inte riktigt på vad men mest mig själv. Klura ut hur fan jag tänker och resonerar, varför jag är så jävla konstig och börja fundera ut hur jag ska kunna sluta tänka så jävla mycket???? Låter logiskt. Tänka ut hur man ska sluta tänka. Är arg på mig själv och arg för att jag inte är där jag vill vara. Arg för att jag inte kommer dit jag ska utan bara står still och mår dåligt. Häromdagen var jag nöjd. Jag är fortfarande nöjd med det jag är nöjd med (nöjd) MEN jag vill vara 100 procentig. Och det suger. 

Jag vill gå på högvarv och glömma bort allt för en stund. Ha sommar och värme. Det är så jävla sant att typ 80% av svenska folket blir deprimerade under vinterhalvåret. Hur lätt är det att vara positiv, sprudlande och glad när det är mörkt och kallt??????? *DEPRESS*

promenix

Blev så uppiggad av promenixen runt vinterljustjosan igår att jag 1) ska ta en promenix till jobbet snart och 2) ska gå vinterljus ikväll igen!! Promenix-jenny. Ska bannemig klämma en bild i gigantomaten också, det är jag fan taggad på. Det värsta är att det börjar bli mörkt NU och jag börjar inte förens vid 5, vet inte varför det är jobbigt att gå till jobbet när det är mörkt men det bara känns som att det blir typ, kallare och jobbigare då????

Nä men promenixer är nog underskattade. Ska ta mina fula easytones också så jag kan inbilla mig att jag får JLO röv efter några promenader. Imorgon funderar jag på att åka till gymmet efter jobbet...... vad har hänt????

matlagningskunskaper

Har återigen övat på mina matlagningskunskaper. Idag snodde jag ihop pasta med laxsås, blev ytterst angenämnt. DOCK har jag en tendens att typ alltid ha i samma ingredienser förutom själva huvudingrediensen (typ kyckling, bacon, lax osv.) så såserna smakar alltid nästan likadant....... Hehe.... Nästan bara pasta&sås jag lagar. Ibland en omelett.....

Så, kunskaperna behöver vidgas. Däremot är det nog mer än vad Arra åstadkommer i Norge. (typ 7korvar) Han hade gått ner 5kg när han var hemma för att han inte äter..... Så jag gödde (?) honom lite. Älskar att jag typ har en matblogg btw???? Känner mig själv så väl..... mat är... allt!!

ååååååhhh

Asså!! Gick vinterljustjosan idag med min family. Fanns en sån jävla cool fotomaskin. Ville verkligen ta en bild men det var sån kö. Så dit ska jag någondag och ta en bild. Ba för att!!! Förövrigt var vinterljus rätt nice!


Såhär såg den ut typ!!!

hoppsansa

Tänka sig att för exakt en vecka sen satt jag förväntans full och iordninggjord för att åka och möta Arra på stationen..... Sjukligt vad fort den här veckan har gått????!? På ett sätt är det väl bra att tiden ränner iväg, då äre snart jul å sååå. Men samtidigt sög det ju lite att just denhär veckan med Arra hemma gick så snabbt. Hade velat göra allt i slowmotion så jag hade fått kramas lite mer. 

Chillaxhelg har jag haft. Och jobb nästan hela veckan. Här ska det cashas in. Sitter och bläddrar lite i kalendern på datorn och tänker på olika datum. Jag är en sån där jobbig jävel som alltid måste ha något att se fram emot för att tiden ska rinna iväg. Och just nu är det väl typ, jul. En månad och lite till kvar. Längtar till att köpa alla julklappisar!!!! (får inte bli så många iår......) 

Vet inte vad jag ville ha sagt med detta. Jag ville bara skriva av mig lite. Rastlössjäl.

dagens mission


Fick inte med det värsta men. En överfull byrå och en ännu fullare garderob.... Måste.rensas.
(flamingon har inte makat det längre... så det måste vi få ordning på!!)

Mest för att det ska få plats nya, finare, bättre, sexigare, snyggare saker!!! fashion.

jag är fan nykteristish

Stannat hemma fre+lör nu. Minns inte sist det hände typ??? Idag var det dock lite mer motvilligt än igår. Har sån jävla magvärk så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Känns som en megabebis kör wrestling i min mage. Skämt å sido men det känns fan som en stor jävla klump med pommes åå fett. Vilket det förmodligen är. Så, jag tänkte faktiskt sova nu. Såg på "he's not that in to you" förut och den va rätt OK ändå. Romantiskkomedi <3... 

Btw borde jag gift mig typ 11-11-11, eller iallafall gjort något sjukt. Istället vinkade jag av my love vid tåget och åkte hem. Känns inte asvärt????

om att må dåligt

Asså? Jag åt så mycket igår/idag att jag vaknade inatt av att jag mådde illa och det är fortfarande kvar???? Får ryck??? Nekade tillochmed thaimat nu??

Så, därför tänkte jag dela med mig om mina asbra matvanor (hett tips för dig som vill gå UPP i vikt):
* godis hela natten
* kebab till frukost/lunch igår
* fläskfilé med svampsås och pasta möms
* mer godis och cola
* en munk
* cola
- sova - 
* ingen frukost
* tvingas äta en tendergrill som frukost/lunch i bilen påväg till farmor
* bulle, kaka, paj, pepparkaka och saft hos farmor.

FÖRSTÅR NÅGON VARFÖR JAG MÅR ILLA???? Bör tilläggas att eftersom Arra var hemma denna vecka så hade vi mat-partey. Dvs kebab/kinamat/godis/chips/cola osv från sön-fre...... Kanske är tur att han inte kommer hem oftare... He he he..

Ser ni något som rullar fram längst med gatorna inom en snar framtid är det förmodligen inte Adam Alsing, utan jag.

elleeer

så skiter man i allt och sitter kvar i soffan istället. Sket sig lite. har ont i magen efter allt jag proppat i mig idag med så lika bra att jag vaaaar hemma. jobb imöra också, efter min typ, nästan, ledighetsvecka. Sjukt välbehövligt var det dock. Mer sånt. Ska jobba imorgon, och sen mån,tis,ons,lör sön.... Så ledig tors+fre nästa vecka. Typ asjobbigt?? MEN måste man ha cash så måste man!! 

Något som får mig att bli lite gladare är att min bror fått mw3 idag. Vilket betyder att jag kan känna lite connection med Arra fast han är i Oslo. Något säger mig att jag kommer bli lite deppig när jag går och lägger mig. Inte det lättaste att sova typ, PÅ någon annan i fem nätter och sen baaa lägga sig i en kall, smal, ensam säng???? Aja, det fixar vi nog! STAY POSITIVE!!!!

två things at the same tid

Skitjobbigt med ångest ju? Har sån beslutångest.... Har inte varit hemma sen i söndags, mamma har köpt godis, munkar, baguetter och brieost.... Å andra sidan chillar mina broes hos Filip just nu. Under tiden som min käre mor bastar så har jag gjort mig iordning (dvs bytt ut mjukisbrallorna) och sitter nu och väntar....

Tänkte nämligen försöka mig på båda delarna??? Hetsäta lite baguett och sen ta bussen? Värsta är ju att det tar typ 30min till Filip så blir väl rätt sent... Men måste ju vara lite social här liksom. Så, om inte baguetterna serverar sig själva så får jag helt enkelt fortsätta vänta på att mamma ska bli klar..... Och då missar jag 36 bussen och får ta 56.... SUCK...... Ilandsproblem är soft ändå?

mothernature


Har skickat efter dennahära nu. Kände att det var på tiden. Behöver en ""väska"" och har kikat på den här länge men aldrig vågat beställa den. Bryr mig inte speciellt mycket om naturen egentligen, mest mig själv (skämt å sido.... eller...???) men jag är cool och låtsas att jag gör. *ViLL VaRa EsTeT Å VäNsTeR!!*

Eller modebloggare.

after the storm


Lite som ljuset i tunneln, lugnet efter stormen osv, kom inte på något mer. Men typ så. Bra låt. Med vettig text. Gör mig faktiskt lite gladare, på ett konstigt sätt.

And there will come a time, you'll see, with no more tears.
And love will not break your heart, but dismiss your fears.
Get over your hill and see what you find there,
With grace in your heart and flowers in your hair.
And there will come a time, you'll see, with no more tears
And love will not break your heart, but dismiss your fears
Get over your hill and see what you find there,
With grace in your heart and flowers in your hair

om att vara nöjd

Jag är sällan nöjd. Typ aldrig. Men idag känner jag mig iallafall ganska nöjd. Jag har lämnat av Arvid vid tåget, pussat hejdå och kramat honom massor, på obestämd tid. Inte liksom 3år men typ.... någon månad. Och jag är rätt nöjd. Nöjd över att jag inte gråtit ihjäl mig (än) och nöjd över att vi börjar bli så, vuxna????

Nöjd över att jag har något att se fram emot. Det här året har varit ett pissår, likaså dom senaste typ 2åren. Därför är jag extra pepp på att börja 2012 med att flytta till Norge. Det kommer hända. Jag är nöjd över att jag orkar slita på BK fast det inte är vad jag vill göra. Ska försöka relaxa lite mer, ha min egen tid, ta tag i saker och göra något åt mitt liv.

Det var jobbigt att Arvid åkte. Men det känns mer bra än jobbigt när jag tänker på att jag, från söndag till och med idag, har fått gå och lägga mig och vakna bredvid den personen jag värdesätter högst av allt. Bredvid samma person som jag alltid vill ligga bredvid. Så, jag är nöjd med dom här dagarna vi fick nu. Man kan inte få allt, så jag är nöjd över dessa dagar och ser fram emot nästa gång. Distans funkar, men det tär på en. Men jag kan lova att när man väl ses sen, då är det sååÅÅåÅÅååå värt det. jenny+arra=bäst i hela världen. No doubt.

tiger lou


Nostalgitripp.

yooooo!!

Har som bekant bosatt mig hos Arra nu. Han är som en jättebebis som precis skitit, ätit, rapat och fått sova - alltså nöjd. Han roar sig nämligen med nya MW3... Jag har däremot kollat Gossip Girl och ska väl börja Greysa lite snart, väntar på sims också...

Har tidigare idag sparkat liv i Arra 07.45 då tandis stod på schemat, jag sov. Sen kom han tillbaka, tvinga ner honom i sängen, somna till en film och vaknade runt 13. Då vare nästa tandläkartid på schemat. Jag chillade och mötte upp Arret sen och då drog vi till hans farmor och chillaxa.

Punga in lite cash eftersom Arvid är bortskämd och tog bussen till elgiganten (BELLIIIT!!!) o köpte spel. Och nu är vi här. Var skitsugen på en cheese och en glass med chokladsås förut och ställde in mig på det. Då kom bussen. Fuck ostgotatrafiken asså???? Gör aldrig som man vill. Så jag väntar på att Arra ska levla så vi kan laga pasta ååå kötteböllar. 

Imörrn funtar jag på att bjucka på chineeesefood eller BK. Är så hungrig så det enda jag tänker på är... mat. Gör jag jämt iofs....


VS....
Skulle välja köttbullarna, alla dar i veckan.... Eller.... Börjar förresten tro att det här är en matblogg... Skrämmande. 

chokläää


Soft ändå ju?

wihooo fräsch 2.0

Sitter just nu med första ansiktsmasken on. Tänkte göra mig lite fräsch såhär när arra kommer hem. Känt mig så fruktansvärt äcklig ett jävla tag nu så tog tag i skiten. Den här är typ med socker i och asskön??? Nästa är chokladmask och den är typ döömysig. Påtal om choklad åt jag precis chokladpudding också, möms.

Ska se lite mer greys, röja upp på mitt rum, ta på en till ansiktsmask och sen duscha. Packa ner mitt liv i en fet väska och flytta till Arris för några dagar, wiho.

åååhfyyyfabian

Gudarns vad död jag är idag. Känns som jag drack 20liter vin igår när det egentligen inte alls var så mycket. Tror jag börjar bli fääätt förkyld också, halsen värker, öronen värker (noo) och jag är täbbt i nädan....

Det var fun igår iallafall. Åkte hem till Filip efter mycket om och men, men efter någon timme insåg jag att SISTA bussen gick om 10min, så det va baaa o traska till den. Filip banga öl och det händer inte ofta. Träffade massa gammalt folk jag inte sett på länge och kramades lite, fick lite pussar på kinden, träffade Nicholas Perry (OMG KÄNDIS) som slicka mig på kinden. Testade Nicholas brillor och såg asdum ut, åt BK tillsammans, träffat veganer från Peace som jag hatat, tog svarttaxi hem för 100spänn. 

Ditcha efterpardey och åkte hem och la mig. Sjukligt värt att få sova ut idag må ni tro. Till 1 tillomed, kommer inte ihåg sist det hände!!!! 

Idag = chillaxa, försöka få pli på min förkylning, duscha och försöka bli lite fräsch och sen möta Arris vid stationen :) Mys.

kyrkogåårn



Har spenderat lite tid på kyrkogårdarna idag också, tänt lite ljus för mina gamla gubbar uppe i himlen. Saknar deras gnäll och deras bitterhet, deras skratt och deras sätt att veta. Men det var väldigt fint iallafall. Mörkt och massamassa med ljus. Sjukligt fint skulle ja taa å beskriva det som!! Mina favvogubbar <3

WÖÖÖÖH LEDIG!!!!

Är lycklig!!! Har nu ledigt tillomed TORSDAG!! Är så fruktansvärt glad. Tänkte fira med att måla naglarna och behålla lacket på i flera dagar(!!) Minns inte sist det hände!!! Sånna småproblem har jag. GÖTT JU????

fin



Har ni inte sett videon har ni sett den nu hehhe. Sällan jag tycker att en så pass """mainstream"""musikvideo är, fin? Jävligt fint ljus och så i den. Sen vill man ju typ leva i England och vara en trash/drughoe av att se den här videon och typ ligga.... Men det är ju en annan sak. Den är fin!! (Btw är ciggen som ändrar färg typ, det bästa i videon?? haha???)

"It’s like you’re screaming but no one can hear. You almost feel ashamed that someone could be that important, that without them you feel like nothing. No one will ever understand how much it hurts. You feel hopeless, like nothing can save you. And when it’s over and it’s gone, you almost wish that you could have all that bad stuff back, so you could have the good."

TYP MEST SANT??? så fint... åh..

mini-festival

Insåg precis att jag missat tre feta konserter den här veckan som jag verkligen velat se. Eller kommer missa. Coldplay skulle spelat i Oslo (men fick ställa in pga sjukdom, HA!) bon iver idag i Stockholm eller i Oslo, och så, Fleet Foxes i Stockholm i helgen eller i Oslo/Bergen. 

Fatta vilken festivalvecka jag kunde haft???? Och typ Rihanna om jag hade haft lust och om jag tajmat hennes oinställda konsert rätt. 

Såg att Bon Iver fick 10/10. Är så jävla avis. AVIS!!!


Imponerande och faschinerande bild. Ja.

föruuutooom,

....min sugiga dag på jobbet har resten sugigt ganska mycket det med. Tanken på att jag ska upp och jobba imorgon också gör mig illamående. Sen är jag iochförsig ledig tillochmed torsdag, och då jobbar jag kvällspass, så det är rätt skönt.

Ätit lite tacos, kollat idol och "marley and me" med mor och far. Lika sorglig som sist.... Saknar min hund. Så vart jag lite mer deppig för det. Sen insåg jag att tillomed en astöntig tjej (jag är ju cool) var ute på kröga idag, och mina vänner, och Arvid som brukar vara min räddning är i oslo, och ja, jag är ensam. Kände mig ännu mer sorglig då.

Är så trött på livet just idag. Ska det vara såhär hela livet är min fråga? Fan vad trist isåfall. Sitter och lyssnar på DEN HÄR låten också, sjukt lång men den är så bra. Speciellt den första delen. Repeat. 

Imorgon ska jag jobba. Sen ska jag åka till kyrkogården och tända lite ljus är tanken. WOHOOO fan vilket push-å-glatt-inlägg jag skriver. Deppig 2.0. Kyrkogård och jobb i samma stycke, riktigt illa.

sugigt och sämpigt

HATAR(!!!) mina humörsvängningar. Idag är jag så jävla äckligt sur och deppig och ledsen och trött. Har haft en pissdag rent ut sagt. Fick ett aggressions utbrott på jobbet idag och fyllde hela kroppen med jobbiga känslor så fick gå o andas lite. Vissa personer alltså???? Har börjat gilla mitt work mer och mer men ae, brast idag. Är totalt utmattad och död? Whatever du jobbar 40h i veckan, jag sliter aset av mig på en jävla hamburgarkedja där vi går under avtalet "slavavtalet", typ. 

Ska vara tacksam åå så för att jag har det, det är jag, jag behöver ju pengar, men ibland går det fan överstyr. Jag hatar när folk som har """makt""" ska utnyttja det bara för dom kan! Vafan liksom?

wötott

Yes har äntligen färgat håret igen och nu sitter jag med handduk på huvudet och vågar inte riktigt spana in resultatet...

Dagen har bjuckat på jobb, som vanligt, sen en tur till mormor som får äran att sy upp mina jävla jeans. Äntligen. Imorgon vankas det även jobb.... 11.30-19... Osoft. Sen ska jag hem och mysa med min familj osv. Göttit. Lördag jobba litegrann, sen ska jag shoppa lite goooosaker tills söndag när min käraste kommer hem. Typ godis osv. Sweeeet. Funtar på att köpa dom goda OLW chipsen också.... Italian cheese... Typ det. 

Ska kolla på lite Greys nu och sen sovaaaa. GÖÖÖTT!!!!! Btw var det trevligt igår, hejsvejs.


TADAA!!! MÅSTE(!!!) smakas. Först kände jag ingenting. Sen kände jag peppar. Sen kände jag... FAAAN VAD GOTT!!!!

btw,

Om exakt 6 månader har jag spenderat nästan en fjärdedel av mitt liv med Arrat. Eller jag vet inte om det är en fjärdedel, det lät bra. 5 år iallafall. Vilket ger oss dagens datum, alltså, exakt 6 månader kvar. Vilket innebär att idag """"firar"""" vi 4,5år. På varsitt håll. Rätt soft ändå. Ska ju ut ååå bärsa.

Om 6 månader hoppas jag innerligt att vi är utomlands, typ London, och skålar med cola och pizzahut i hotellsängen. Vi är inte flådiga. Vi är inte romantiska. Vi är slabbiga. Jag älskar att vara slabbig med Arvid. Älskar att vi inte är som alla andra FÖRÄLSKADE par. Jag gillar inte sånt. Fjolligt och fint. Världen har tillräckligt med sånt. Vi är bäst på det vi gör, och ja, vi är bäst. Vet ingen som är som vi och det gör oss så frekkiinnnn speciella och, BÄST. 

Om ni får chansen att spendera 5 år (more 2 come) med en slabbig, jobbig, ibland äcklig, trög, disträ (!!), konstig, rolig(!) och älskvärd person, ta den. Det är inte alltid kul, men jag kan lova er att vardagen kommer se lite mer annorlunda ut än röda rosor och frukost på sängen. På ett bra sätt.

vad händer???

JAG, som suttit hemma x antal dagar, inte orkar göra något osv, varit gammal och depress, ska UT OCH TA EN ÖL, inte själv, UTAN MED VÄNNER!!! Är typ glad samtidigt som jag försöker att glömma allt det jobbiga. Som att jag måste cykla till stan. Klä på mig. Sminka mig. Och försöka att inte vara så depress. Uppååhoppa. Jag har ju iallafall duschat.

TADAA


Förutom mina scaryfingrar och min handduk på huvudet, så vill jag bara visa att jag äter MARABOU LUFTBUBBLOR nu. Kunde inte motstå. Med lite donken i magen slår det inte fel. En bra ledig dag. MUMSSS.

HUR sjukt???


En asdålig bild.

ASSÅ!! Jag och Arvid har gått förbi denna plats typ HUNDRA gånger. Massa gånger. Suttit på den gamla lekplatsen osv. Sen dom börja bygga där har vi undrat vafan det ska bli för jävla lekplats. Såg något rött stort i plast (vet nu att det är en fisk...) och massa blått på marken. Så läste jag corren och såg att stolparna som gått rakt upp i luften är NORDEUROPAS STÖRSTA GUNGA??? Jag tycker iallafall det är sjukt. Precis vid Arvid liksom. Så ni kan ju räkna ut själva vem eller vilka som kommer hänga där nästa vecka!!! JAAG.

leeedig o mys

Har haft en typisk-ledig-dag än så länge. Vaknat, kollat lite greys, lagat korv åå pommes, kollat greys, kollat terranova osv. Har en styck lillebror liggandes i sängen framför en film på sin dator också. Soft. Nu tänkte jag unna mig en dusch och försöka känna mig lite fräsch. Ikväll ska jag färga håret så kommer känna mig helt newborn?!??!?! 

Är förövrigt riktigt sugen på marabou-luftbubblor nivet? Jag hatade den chokladen fram tills för typ en månad sen. Hade smakat den innan och då smakade den gammalt (antagligen för att chokladen jag åt då var gammal...) och trott att den smakat så. Men nix. Så den ska jag köpa till mig och Arra på söndag. Och massa mer. Myspys.


Jag och sjokolade alltså.... något alldeles extra....

om å være norsk

Jepp jeg er litt norsk!!! Det märks oftast inte. Men ibland gör det det. Som vid jul så har vi alltid haft (när min norska farfar levde) norska småflaggor i julgranen (?!) och "hår" på ljusen i granen för "så har man i Norge!!".

Vi äter ofta brylépudding och "sjokoladepudding" hos farmor. Fiskepudding när vi var små. Farfar brukade måla norskaflaggan på mina mackor i smöret med smörkniven när jag inte ville ha pålägg när jag var liten. "Tack för mat å dricke". Och framför allt så får jag jämt norrmännens jävla goda choklad "kvikk lunsj" med massa storkar på när någon besökt Norge eller kommer hit på besök. (handla mest om mat insåg jag nu... men.. ja)

, nu har jag bett Arra köpa hem lite kvikk lunsj så jag får känna mitt norska blod pumpa lite. JEG ER FOR FAEN NORSKE!!!


DENHÄR!!!! Minns knappt hur den smakar längre, gillar mest bara storkarna på, varför liksom??

yeees he did!!

Tänkte skapa en röd tråd och nämna min doft igen. Idag sa nämligen min """chef""" när jag kom till jobbet att JAG LUKTADE GOTT. Vilket betyder att min doft är en allround-doft och även går att dölja en otvättat BKskjorta med lukt av burgare och fritös. Superb.

5 days to go

Jobbat lite idag, som vanligt. GICK sen hem med "paradise" i öronen och svettades som en gris släpandes på mina jobbkläder och tjocktröja i en fet påse. Och nu ser jag på Greys. Allt är i sin ordning iallfall. Känns väl typ, bra. Lite trött påt baa.

Imorgon ska jag sova uuuut för då är jag LEDIG!! Sen jobbar jag tors fre lör.... MEN, på söndag är jag ledig och då kommer my love hem :D:D:D:D Försöker komma på lite vad som måste hinnas med när han är hemma förutom typ massa tid hos honom, med honom, runt honom..... Vi ska äta kebab och godis och så försöka hälsa på hans farmor tycker jag.... Längtar efter arris.

Nu ska jag fortsätta glutta. Denny har dött och nu är jag på s03. Sjukt långt kvar tills jag är ifatt dagens avsnitt.... 8 säsonger... inte nådigt.

jävla helvetes kaffebönor

Kom precis på något hemskt som hände idag.... Nämnde ju att jag köpte hårfärg... Ja, hårfärgen stod precis vid herrparfymerna och jag KANSKE(!!!) jaaa-a luktade lite på några speciella parfymer som... påminner om någon...

SAMTIDIGT står jag i mina mjukisbrallor, fettigt hår i toffs, hood och osminkad och luktar fritös från jobbet. Ser nog inte jättecharmig ut. Håller i en påse med alla jobbkläder i som är skitfull. SÅKLART välter jag, med min påse, ut ALLA kaffebönorna på golvet vilket resulterar i vända blickar mot mitt håll..................

Med en herrparfym i handen som jag sniffar på.

Ville bara dö lite just då.

RSS 2.0