hohoho


Va ensam i sisso 1-2h förut ååå då dansa råttorna på bordet minsann. Hann rensa kylen SAMT färga mitt hår wött. Eller ja. Hårfärgen jag ville ha fanns ju såklart inte i nååågon affär så nu vetefan hur jag ser ut????

Kanske är sådär lila-blå-gråhårig som tanter brukar vara.

SEN!!!! Kom äntligen Arra och Luddish hem <33333 Tänk att man kan bli så sällskapssjuk och längta efter dessa människor så mycket, efter 2-3 dagar ifrån varandra. Meeeen så är det när man ständigt lever med varandra. 

Åh så mysigt.

Bästa av allt var att arvard kom hem med en surfplatta!!!!!!!!!!!!!!! asså <3<3<3 mitt liv vart så mycket roligare denna söndag. Så har lekt lite med den och guuhhh så bra kompisar vi kommer bli. Ska tvinga arris att se på film i sängen med den lilla mojängen sen.

Älskar att bo här. Älskar att bo i Oslo. Älskar att bo med dessa människor. Älskar Arrat. 

:')))))))


amme

Har under dessa dagar:

1) övernattat gratis på hotell (hehehehehhh som hororna gör)
2) ätit gratis hotellfrukost hehehheh
3) tagit på (sten)kukar (som hororna gör)
4) vairt längst upp i hopptornet på holmenkollen
5) vandrat i spöregn upp till operataket
6) ätit på pissyoghurtheaven
7) ätit på fridays
8) """shoppat"""
9) åkt till min döda sk namne (tydligen ordet för den person man fick sitt namn efter??) på kyrkogården
10) åkt till sagene och spanat in huset mina förfäder bodde i å gården jag lekte på som liten

RÄTTTTTT intensiva dagar?!?!?!?!?

Har tillåmed TRÄNINGSVÄRK i benen?! Beror främst på att halva vägen upp till hopptornet var trappor på ca 50cm steget. Som jag gick upp för. Och fick astma attack när jag kom upp. Fejn. Har säkert gått 10 mil (minst) dessa dagar.

Har varit ytterst trevligt att ha familjen på besök. Har inte ens varit hemma så trevligt hare varit. Mycket pga att jag inte ville sova själv hehehehe xDD!!!

Så.

Nu vet ni vad jag har gjort i helgen. VEEET att ni frekventiskt klickat in här o baaa "NÄÄÄHEEEE??????" men ja, nu vart ni allt glada va? bögjävlar.

hejsan


Ursäkta min brutala frånvaro men jag har varit upptagen med att vara värdinna/mamma/hemmafru/städerska osv i över en vecka. Och umgås med pakistanien etc. Idag har alla lämnat mig för olika delar av Sverige. En te emmaboda, en te gbg, en te linkan å imorgon åker Arris till etuna.

Jahapp.

Tur dååå att mina föräldrar kom den här helgen weeehååå!!! Mötte upp dom förut å casha in fläskfilé, fläskytterfilé, 1kg kycklingfilé, köttbullar, mer kött, ännu mer kött osvosv. Åh <3. Köttttttt.

Imörrn ska jag käka lunch på holmenkollen hähähä!!!

Top 6 saker att göra när man är HELT ensam hemma i en lägenhet i Oslo en hel helg:
* Bajsa med öppen dörr
* Gå runt halv naken alt helt naken
* Fisa vart hur och när man vill
* Lyssna på vilken musik man vill
* Laga vilken mat man vill (like i care??)
* Test jucka allas sängar (naken)
* Vet ej

Dvs bara äckliga saker som """"tjejer inte får göra"""" typ. Observera att jag under denna helg kommer ta detta så långt att jag tillochmed ska äta med bara händerna. Ink på restaurangen på holmenkollen imorgon.

HUR SJUKT

 
"När du hör den här signalen, är det dags att vända blad" å sååå ba känner man igen signalen???? Alltså??? Vilken fantastisk barndom man hade ändå..... fuck ipad dagens kids.

hej från soffan


Den här bilden säger så mycket..... Om mig just nu.... Ölflaskan i bakgrunden är lite för avslöjande å ja...
 
Yassman kom igår och då skulle vi såklart "göra något". Var redan då helt död pga gått upp klockan 06 för att jobba men vi traskade till Sofienbergparken å drack vin (....) och chillinerde med våra pöjkvaskar. Klockan tickade på och sååå vart det kebabkäk runt 10...

Sen kom tröttheten ifatt mig å jag däckade. Och så jobba 07 idag också. 

Och så fint väder. Och så börjar det spöregna lagom tills jag kommer hem :((((( = högtrycklågtryck luft som fuckar med mitt alldeles för trötta huvude, så jag blir ÄNNU segare om möjligt. Så just nu däckinerar jag i soffan. 

Jag är sånt jävla roligt sällskap när jag är trött å grinig!!!!! :)):):)))):) Tur att yassman drog till sin sistha nu för annars hade jag varit super lame.

Smek under täcket osv.

saker jag stör IHJÄL mig på

* Folk som TAR typ muffins å sånt på jobbet för "dom ska ha en"??? JAHA? Men vad tror ni vi har tänger och tallrikar till??? TAR en med händerna o baaaa "eeh kan jag få en tallrik????:S:S:S" JAAA kanske det om ni hade BETT mig ta en muffjävel åt dig??? Jävla fetto.

* Folk som är tröga när dom beställer men VÄGRAR inse det själva??? "Jag vill ha en enkel latte" "okej, vilken storlek vill du ha på den?" ".....en enkel???:S:S:S:S:S *BITCHBLICK*" "jaaaa men vilken storlek??? *pekar på muggarna*" "enkel?!?!?!?:S" "JAAA-AAA MEN LITEN MELLAN ELLER STOR JÄVLA CP?!?!??!"

* Att jag ens stör ihjäl mig på dessa jobbrelaterade saker?????

* När portdörren slår igen framför näsan på mig och personen som precis gick in VÄGRAR öppna åt mig??? "du får ringa på istället"?? aha???

* När folk försöker sätta mig på plats. Jag mina damer och herrar sätts INTE på plats.

* Uppdatering på denna lista lär komma då jag är bitter på allt för det mesta :))) MVH

bra saker idag

* Jobbade bara 3h på "nya" stället och fick därefter träffa mina ordinära(??) arbetskollegor på "vanliga" stället å extraknäcka lite dvs halvjobba och prata i 3h <3333

* Fick pris för jag vunnit en merförsäljningtävling!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALLTSÅ!!! SÅ STORT!!! Tror ALDRIG jag vunnit något i hela mitt liv?!?!?!?! Fick ett Essie nagellack, är helt OK nöjd ändå?! Shit alltså. Vilken grej. Min första vunna tävling??? :'))))

* YASSMAN KOMMER IMORGON!?!!?!?!?!? Smsade henne om sista minuten biljett imorgon så baaaa boka hon??? Så imorgon såhär dags är vi 2gtr xDDD!! Hon ska ha med sig vin och det tycker jag ju om. Jobbar hela helgen /killme men såädä. Kommer bli fett. På obestämd tid dessutom???? Ännu bättre.

* Slut

ha ha ha ha ha


Vart så rädd för mig själv när jag såg nedstående inlägg. 

Har iallafall utnyttjat min lediga dag till max!!!!! Not. Mår lite dåligt över att vara ledig faktiskt??? Finner ingenting roligt att göra osv. Så jag gick till mitt "riktiga" jobb (skadad) och pratade lite med Hanna och kramade ur lite gratis ischai osv. 

Såg till att få jobba lite mer imorgon också (JAG??? JOBBA MER??? EN FREDAG?!?!?!) sååå istället för 3h på colo så får jag några extra på mitt vanliga ställe med :):):):) Dä äää najs.

Köpte tre par trosor och åkte hem. Typ min lediga dag. Ska nog laga korvstroganoff senare bu hu hu hu. Är inte ens sugen??? Vill ha sushi??? Men försöker vara ekonomisk??? OK??

FÖRÖVRIGT, eftersom detta är en matblogg :), så vart min flygande jacob igår SINNESSJUKT god?????!?! Lite för rinnig men alltså.... SASEN var så brutalt god.... Och mättande. Tänkte att jag hade lite käk kvar tills idag då men NAE??? Arra tog med sig maten te jobbe?? (=Tecken på att maten va brutalt god)

Testade ett par palladium idag!!!!! Första gången. Satt som en smäck! Kanske lite för smäckt, var väldigt tajt om små tossingarna men ja. Så i dagarna framöver skall jag införskaffa dom. Känns helt OK. Eventuellt ett par andra skor också e he hehe he .

Så.

Korvstroganoff it is..... :(((( Orkar ente... Baaa gå o handla lite dåå..... 


WT

Jag å Julia pratade whitetrash igår en liten stund... Konstaterade att vi inte var det osv eftersom vi e fresha. Det hon inte visste var att jag, timmarna innan, såg ut såhär:



Ha ha ha ha ha har aldrig mått så dåligt över mitt yttre innan. Och samtidigt varit så glad. 


hur grym är INTE JAG


HAAAA

Igår åkte jag och Arvard till Ikea vid 10..... Köttade sönder i en timme och kom hem med en hel jävla del vilket resulterade i kroppsliga skador idag. Köpte bland annat ett matbord+stolar som vägde lite he he he..... Som skulle släpas ifrån jernbanetorget (säger inte er något MEN) hem till oss..... Inte SÅ långt men...

Med en bordskiva på huvudet å massa kassar var det ganska långt... I regn..

Monterade upp allting, svettiga, irriterade (kände mig som mamma å pappa!) och stressade över att behöva åka till jobbet efteråt. Stressade iväg och köttade 8h på jobbet och fick höra idag att min stängning igår var katastrof.

HA HA HA HA.

I dont care. Jag va slut.

Idag har jag bara jobbat drygt 1h. Det var biopremis och eftersom det stället jag är på nu ligger bredvid största bion i  Oslo, dvs en sal på 900platser, så fick jag hoppa in. Kom inget folk så jag gick hem igen :')))) 

Har köpt saker te flygande jacob..... Tänkte avancera... Ska bli intressant.... Har ingen visp eftersom man tydligen ska vispa grädde så jag köpte en sprutgrädde ha ha ha ha. Love my life.

Ska äta lite dumleklubbor nuuuuu å sen laga mat. Life of a housewife (K)


ååhhhhå


När man kommer hem å är död och typ vill kramas och baaa se en film eller in worst case dö, och Arra säger "Ska vi åka till Ikea imorgon eller? Innan jobbet? Vi åkte ju aldrig i helgen.." så baaa

DÖR jag inombords????

Blev så himla glad :')))))

Han har blivit så huslig och, detta är så sjukt, att jag kan se honom med andra ögon, TROTS alla tusen år vi varit tillsammans???? Nyss ställde han sig och diskade, började småstäda, tjugo över 12 en måndagkväll liksom??

Underbart.

Mina sambos må vara jordens tråkigaste ibland men OFTAST så är det så jävla roligt att bo här. Kan knappt tänka mig bättre sällskap. Och att varje kväll få sova bredvid den man älskar. Alltså.

:')))

Imorgon kommer vi inte kunna ta oss hem ifrån Ikea...... Så mycket skall inhandlas. Från och med imorgon skall vårat hem bli ett hem :')))) Är så licklig just nuuuuuu..... Bögigt.

blir la känd

Alltsååååå har bytt jobbställe nuuuuu och en månad framåt..... Och dom är hur snälla som helst osvosv men kan inte låta bli att bli typ "hemmakär" å baaaa längta tillbaka till mitt jobb haha...

Inget är sig likt å rutiner osv ja, ur rutin liksom. Blir säkert bra tillslut men längtar till mina och Hannahs sjuka öppningar och "skojalatte" :((((

Jag e en riktig gnällspik.

Däremot har jag ju en fAMoUs person på mitt "nya" jobb.... Tydligen, om man ska tro ryktet, en av norges mest lästa bloggars bloggerska..... 94a, blond, heiheibloggeeeen (PÅ NORSKA!!!) osv. Någon jämförde henne med kissie. Ha ha ha ha kommer älska den här månaden.

Imorgon jobbar vi två ensamma..... 8h..... Gotta love my life.

kinderäääggg

Smakade precis på den här och jag..... dog lite.... Så jävla god???? Kinderäggchoklad blandat med små rispuffar som puffar till när man tuggar..... VARFÖR har jag inte sett den här tidigare????

Kommer ni ihåg Eva och Adam filmen förresten? Den vuxna versionen..... var besatt av den när jag var liten mest för att dom knulla tror jag?! Efter den filmen så är det enda jag tänker på när jag ser kinderägg barnen i "reklamen" i adams dröm när dom säger "jaaaaa KINDERÄÄÄÄGGGG!!!" och MACDÅNALDS!!

Sån är jag.....

är så fet

Åhåhåååå känner mig så jävla fet at the moment. Fick ju TILL SLUT med mig mina sambos ink Johan till godisaffären (like a kid) och där inne gick vi ju lös.......

Köpte bland annat en marabou apelsin, som jag saknat den, och på utvägen frågar dom alla varför jag inte tog jordgubb????? Asså va fanns den säger jag och drabbas typ av panik så får springa in igen, som det riktiga fettot jag är, och köpa några sånna med.....

Måste vara den godaste chokladen NÅGONSIN??? Vill aldrig sluta äta denna. På mitt bröllop ska jag servera denna choklad. Samt på min begravning.

Efter godisköpet OCH olw OCH nya calippo OCH en magnum mandel så köpte vi med oss pizzatillbehör och drog till Töyen för pizzabak och filmtajm. Så sjukligt värt. 

Nu däremot är magen arg för jag smällt i mig så sjuka saker idag :(((( Ska däckinera snart och imorgon fortsätter min ätahelg.... Älskar att äta. 

så jävla tråkiga

Om "man fortfarande" uppdaterade statusar på FB hade min nuvarande varit: Har jordens tråkigaste sambos.

ALLTSÅ!!!! Har aldrig velat slå ihjäl dom lika mycket som denhär veckan????? Förvisso regnar det idag men när det var strålande sol ville dom inte lämna datastolarna HELLER????

Nackdelen med att bo med datatorskar :))))

Har taggat en tripp till Ikea hela veckan. Men orkar dom????? Nix. Såg att Bislett har en fet jävla godisaffär med typ marabou å olw bland annat, orkar dom åka dit??? Med en trikk som går 2min ifrån oss? Nej. Orkar dom gå och titta på horor och stulna saker på grönlands marknad? Nej.

Får psykos här inne???!??!?!?!?! Regnar knappt nu :(((((( Och så sitter dom där..... Jag försöker liksom njuta av mina lediga dagar genom att sysselsätta mig men just nu vill jag bara..... gå och lägga mig. Det är typ roligare än denna dag.

Idag vill jag ge alla dataspelande pojkar ett jävla nackskott. 

hade.alla.dagar.i.veckan




JD back in the days. SÄKER på att ni ALDRIG sett dessa bilder innan, eller att ni ens vet vem han är???? Hur som helst så är han sjukligt snygg.... Dör lite..... 10/10 toasters, att han dessutom innehavar typ jordens sexigaste röster gör det ju inte sämre....

Aäää skulle ej banga att banga ett styck Depp. Sista bilden..... dör...

ååå så underbara kunder....


Inte bara förjävliga turister som kommer in....

Häromdagen kom det in en underbar medelåldersman med en tshirt med trycket "Ölkagge? Vadå har du aldrig sett en airbag förut?" på. Självklart med en redig kagga under. Alltså. 

Vet ej om jag älskar sånna män eller om jag hatar dom??? 

Fachinerande att dom (ja, det finns en genre) faktiskt har på sig dessa. Kom precis på att... Aj... Minns att jag som liten köpte en tshirt, som den rasist jag är (hatar tyskar osv), på skänninge marknad där det stod "varför får man inte säga negerboll när man får säga vitlök?" HA HA HA HA HA. Tror dock aldrig jag bar den, mamma tittade snett på mig när jag kom hem med den...... 

Dör skämningsdöden. Vilken jävla rocker. Ha HA HA HA HA. Hoppas jag har kvar den hemma. Ska bära den med stolthet å ära.

Sen att han fråga hur vi "fick mjööölken sådääear krääämiiii" (SVENSK med typiskt bondedialekt, östgötska???) "äädä gräddä i ellöää??????" "eehhh nej vi skummar ju mjölken :):):)" "aeeee ja har fösökt hemma vettö men dä går ju föfan inte!!!"

Asså åh. Hoppas Arra blir en trycktshirtkaggegubbe framåt åren. Då kan vi rocka våra tshirtar tillsammans. Typ "ta mig inte på allvar ta mig på snoppen" HAHAHA. "öl byggde denna vackra kropp!" Eller "riktiga män rakar pungen med vinkelslip" 

JA. Dom finns på riktigt. Era fäder har på sig dessa.


Man baa asso... Nej.. Det gör dom faktiskt inte???

min dag i punktform


* Gått upp vid 04.50, försöka ligga kvar i sängen as long as possible
* Jobbeee
* Träffa helt retarderade turister som inte kunde engelska(!!!!!! KRÄVER MER SPACE!!!)

ALLTSÅ!!

HUR ARG var jag inte, när några tyskar kommer in och ska beställa kaffe, och knappt vet vad KAFFE heter på engelska?!?!?!? Jag med min, enligt mig, kassa engelska får fram liksom "which size do you want???? small medium large??" varpå dom svarar yeeeeh :) och fånler som man gör när man inte förstår?

Fortsätter fråga, ställer fram muggarna, frågar vilken mackjävel dom vill ha och dom FÖRSTÅR INTE vad ham&cheese och mozarella&tomatoo ÄR för något?!??!?!

VAR SÅ ARG!!! Min bitterhet är tillbaka. Åk föfan inte utomlands om du inte behärskar ett jävla världsspråk eller kan göra dig förstådd. Inte ens med teckenspråk liksom???? Jävla miffotyskar?!?1

Paus

* Träffa fler retarderade turister som "inte tycker om ost" men envisas ändå med att ha en bagel?? Jaha??? Går jag in på Ica och köper en jordgubbsyoghurt och säger att jag inte gillar jordgubbar elle? Nej.
* Bli irriterad, få huvudvärk
* FÅ LEDIGT!!!
* Åka hem med mina agro problem, däcka i sängen i 2h och deppa över att solen aldrig titta fram trots värmen...
* Vakna. Fortsätta vara sur utan anledning?
* Handla
* Köpa tajmat <3<3<3
* Invänta Arrat så vi kan äta chips å godis :):):):)

Tycker ju det är ganska SKÖNT att vara arg ibland???? Så den här dagen har ändå varit rätt OK. Pluuuus att med lite socker framåt kvällen så kommer jag vara glad :):) MVH Sockertorsk

juste vem ärä som ä snygg ejentlien


Ha ha ha ha ha skrattretande att Leonardo Dicaprio är så jävla ful och Johnny är..... Johnny....

Har ej sett denna film men antar att det är lite kult att typ ha sett den??? Och jag är ju inte speciellt kult av mig. Gillar ej gamla filmer?? Har inte sett G som i gemenskap liksom. Eller Rocky. 

Hur som helst så ville jag bara skratta åt Leo. Till hans försvar så spelade han faktiskt utvecklingsstörd i denhär filmen (gilbert grape) men ändå..... Kontrasterna JD å Leo.... 

Tänk om man kommer att åldras lika bra som Depp har gjort.... Skulle LÄTTTTTT, alla dar i veckan.

Helst om han är utklädd till Jack Sparrow också. *drar lite i piratpeniz*

såååå feeejn

Åh är helt i extas.

Är omgiven med så fina människor och blir så glad att jag faktiskt KLARAR mig här borta, utan mina andra fantastiska vänner. Typ som min älskade Filip som jag inte sett på säkert 10 månader (!!) och alla andra (fett poppis xD) osv.

Gick hem ifrån slottsparken efter att ha träffat Ante och Kajja, som jag förövrigt inte sett sen typ studenten (!??!!?), och baaa kände hur livet ÄGER. Att man kan bli så glad av solsken alltså. Sinnessjukt!

Och alla på jobbet är så underbara och snälla och bäst och jaaaa. Åh. Idag när jag kom till jobbet var hela produktionen klar, som annars skulle vara mitt ansvar. "Tänkte att du kanske ville njuta lite av solen o värmen idag och vi hade det så lugnt imorse såå..." ehhh jaaaa??? Jobbade 3 av 5h och sen gick jag hem :))))

Gjorde mig ingenting att cashen ej flög in idag. Ville ta vara på denna dag.

Åh.

Imorgon jobbar jag tidigt igen, slutar vid 2 och då ska det schteeekas igen. Sommar är så jävla härligt????? 

MVH lyrisk tjej.

asså awwww

Hade jö sovmorron idag. Vaknade bredvid Arris och låg kvar i sängen lääänge tills dagens datum slog mig.

"ehhh asså.... fyller inte din mamma 50 typ idag eller?"
"vad är det för datum?"
"5e.."
"ahh jo jag tror det!"
"asså nae... arrat, jag tror hon fyllde igår....."
"nej asså."

Vilket ledde till febrilt letande på birthday.se (tack för att du finns å heliga stalkersida) och vem hade givetvis rätt???? MMMM JAG!!!!

Han missade sin mammas 50års dag ha ha ha :(((( Fyfan vad dåligt. Så vi flög upp och baaa slängde oss på min dator och skickade iväg ett blomsterbud. Från OSS!!!!! Tror det är vår första gemensamma present någonsin?? Där det liksom stod "önskar Arvid och Jenny" ??? Kändes så orealistiskt men vi BOR ju faktiskt ihop. 

Var så fint. Så fint att jag nog ska ta o skriva dit mitt namn på brevlådan idag :)))) 

Kommer inte blommorna fram idag så får vi skämmas. Så jävla dåligt av oss..... När min mamma fyller 50 kommer jag, med dunder o brak, att skicka typ 10 blombud och sjunga amåhonleva hela dagen.

Blev tillochmed glad av att skicka iväg blommor???? Och så är det strålande sol och jag fick gå hem tidigt. Aeee nu ska jag svira om (que?) och bege mig bort mitt slottsparken för å schteka.


kalla mig swag

Kalla mig swaaag!! Kickade en somrig outfitta idag då det vart HORVARMT när jag slutat jobbet???? Så jävla najs??? Så jag spatserade in mot stan, drog runt i lite affärer mest för att jag var tvungen att stimuleras o ej bli rastlös.

Kom hem med tre par trosor tror jag ha ha ha. Ett halsband å ett par brillor. Får tat lite lugnt innan lönen kommer in om en vecka...... 

Då ska jag köpa NÅGOT. Asså investera i något. Ej aktier det verkar så tråkigt. Men typ en parfym eller ett par pjux???? 

Gillar hur handen smyger sig ner i fickan för att smeka mutchi.

// Polsky

ha ha mmm men det va kul va


Häromdan vart jag verkligen totalförnedrad. Jag tänkte vara DUKTIG o ta tag i skiten här hemma, dvs gå och panta all vår äckliga pant o köpa nödvändigheter. 

Så tar på mig mina slappiskläder å plockar upp alla pantpåsar, DET VILL SÄGA 7 STYCKEN PROPPFULLA(!!!!) och går ut till hissen. Träffar vår okända granne jag aldrig någonsin sätt och han säger....

"Ahhh polsky??? :)))" 

???

V A??

NEJ??

Jag är inte nån jävla polack???? Så sneglar han på mina påsar och ler och säger typ OJ. Jaaaaha men jag har inte druckit dessa 40 flaskor cola själv HALLÅ och jag är inte polsky!!!! Låtsas le lite, säger att jag faktiskt är ifrån Sverige, så står vi där i den pinsamma hiss-tystnaden som ALLTID råder i en hiss med en stranger.

Kom hem med nödvändigheter så som toaspray osv. Kul. Därav mitt städryck på toan. Återigen smutsig och förnerdrad. Skura golvet med en diskborste. Ahhhtjenis.


loco

Ikv kickar jag arras davvas mössa o lyssnar på dubstep med vatos locos. Anledningen till att jag har ett vitt jävla linne på mig på alla jävla bilder är för att jag inte orkar byta om efter jobbet å ständigt jobbar i samma kläder :)))))

Man ä la fräsch

Precis tryckt i mig sisodär tre böllens pilsnerkörv såhär på kvällskvisten. Och druckit Oboy JORDGUBB åaåaåaå den va god. Ska försöka sova snart om jag inte har en allt för skev sockerkick. Verkar desvärre så.

ja e död

Alltså åååhåhåå har levt likt en jävla zombie idag. Först och främst gick jag ju upp vid 05(!!!!!!) och sen jobbat 8h och varit typ döende..... SEN(!!!) så städade jag HELA badrummet for the first time på lättttt ett år igårkväll.

Min kropp idag alltså.

5h sömn. Känner ej igen denna känsla.

Så ska laga lite färdigmat nu..... Sen däcka i 1-2h, försöka fejka energi... Imorgon börjar jag 6 igen... Tänkte att det ska bli skönt att börja 6 för då slutar jag tidigt och kan göra något men lik förbannat orkar man inte det????? Hem direkt liksom å dö.

Men dä ä najs.... Blir ingen hemfärd i helgen och det sugerrrrr men istället funtar vi på att dra på en elektrofestival på en udde/ö här :):):):) Helt OK ändå???? suparökaslåss.

Är så ofull av inspo just nu???? Bloggen baaa dog iochmed heltidsjobb o inget liv. Hade inget liv innan heller men då hade jag tankar som flödade. Nu kretsar mina tankar kring bagels, tunfiskröra och frappes... :((((

#jobbigtattvaraarbetarefuckallaarbetslösasomklagar

tell me when you want to go

 

ÅÅHH alltså finns inte ord för detta band eller deras låtar, vill dö till alla härliga sounds

fuck it


Jaahaappp då vet jag vad jag ska göra på jobbet imorgon...... Yoda..... (kan inte ens göra ett hjärtjävel lixom??!?!?!?)

.....


har jag blivit en schtekbög????

Längst upp på önskelistan just nu står en klocka från Marc by Marc Jacobs.... och ett par, håll i hattN, stövlar från Hunter??? Vet ej om jag kan ha dom ens?? Skaftet lär ju gå ända upp på lårä på mig.

Annars så vill jag ju ha en ferrari å så också.

HA!! fock alla


Tog värshta långduschen o tillslut banka alla på dörren för dom ville kissa ha ha hahaha kan dom fan ha!! 

Älskar när man baaa orkar fixa allt??? dvs raka benen å smörja in sig med diverse krämer å scrubb o ansiktsmask o nagellack o BUS osv... känner mig nästan övenaturligt ren???? Typ bakterieflora 0. 

Bästa känslan i världen är typ, efter att vara riktigt perfekt mätt..., att gå och lägga sig i en nybäddad REN säng, nyduschad och med rakade ben.... Alltså.... Nakenhetskänslan det ger???? Förstår ni vad jag menar?! Så ska jag dö alltså. 

Andra känslor som toppar listan är typ när man kan gå barfota eller doppa fötterna i vatten...... Eller i gräs.... Eller sova omslingrad, eller känslan man har på festivaler.... Nyklippt hår.... Men främst alltså, en perfekt mätt mage....

ELLER, när man en lördagkväll efter att ha jobbat, skiter i att korka upp, utan inväntar Paul Kalkbrenner livestream på Rock Werchter, samtidigt som man äter marabou jordgubb. Den känslan är så jäääävla fet!!! 


RSS 2.0