våååååår!!!

IDAG mina vänner är en mycketmycketmycket bra dag!! Snoozade ett jävla tag "imorse", lika skönt varje gång som Arra slavar sig upp runt 6 och jag vet att jag får sova massamassa mer......

Tog tag i mig själv, såg strålande SOOOL och klädde på mig. Gick till stan, köpte mig ett linne på monki, strosade runt längs Oslos gator ensam till ljudet av bongotrummor på stan, asså, SÅ UNDERBART???????

Älskade HM Trend och myste runt baaa..


SEN gick jag till vinmonopolet och köpte mig en vinare. Bara för att jag kan göra det här. Och vara 19år. Här blir man inte ens legad????

Avnjöt lite saft och en salamimacka på balkongen i solen och baaaa kände in våren. 

Allt blir typ tusen gånger bättre med lite sol????

bingo

Sitter här i soffan, min vanliga plats, ÄR SÅ JÄVLA MÄÄÄTT!!!!

Har idag ""försovit mig"" så jag inte hann till skatteverket, suttit på takterrassen och chillat i solen och PLUSGRADERNA, handlat och lagat asgod mat!!

Maten var fan sketagod.... Gjorde alltså baconlindad kyckling med fetaostfyllning i ugnen... med pommes till, och beasås. DRAAAMÄÄÅTHELVETE vad gödd det var, bör göras flera gånger när jag har tid och lust.

Inget party här inte. Till höger om mig ligger Rille och sover, sen ligger Virre och sover, Arra spelar dator, Fritte är gone och Luddan är o partar... Det vankas jobb för hälften av oss imorgon såå vi tar det chillpillis. Imörrn lär det dock hävas.

Jag ska nog till vinmonopol1 imorgon. Köpa mig lite vin. Här behöver man baaa va 18 för att få köpa alkohol upp till 22% såååå, HAHA, äger åå va 19!!!
HAHA såg min rubrik nu och insåg att jag glömt skriva det jag tänkte skriva. Att jag spelar på ahabingo och vinner cash. Går dock cpsämst nu. 

OK.

Va typ det...

wööwöwööwöw abo


IDAAAGIDAG fyller locolita 20 BAAaST = epic. Är tyvärr inte hemma för att medverka under det spektakulära firandet men det bör tas igen nästa vecka när denne kommer hit. Hoppas hon får en iallafall OK dag utan mig...... SÅÅÅ CONGRATZY, langa vejnish!! !! !

Firar passande nog med en bild från första fyllan typ. Sketalängesen. HARVARITMÄETTTAGVAAAH!

NOOOOOO

Oskönaste idag:

Spontansökte till BK här häromdagen. Fick svar om intervju ikväll. Intervju på torsdag. VILL.DÖ.

Gjorde lite research va, tog tag i mina kontakter åååå gjorde mig hörd.... Sedär, ca 140 NORSKA spänn i timmen, dvs ca 165:- i timmen, DVS NÄSTAAAAN dubbelt så mycket som hemma.

Som tidigast kan man börja 05 (HELT BRUTALT) och sluta senast 02. Det här tär rent psykiskt på mig ska ni veta. Åkte ju inte hit för att fortsätta jobba på BK...... ÅÅÅHHH gör så ont i mig. MEN samtidigt mår ju plånkan bra av att veta att pengarna är på G för nästa månad liksom...... 

Såjävlajobbigt. Vad ska man göra???? Gå arbetslös ett tag till och få depress på livet ensam i lägenheten, eller GÅ TILL JOBBET (dvs ca 3min härifrån hehe...) och jobba på ett ställe jag är pisströöött på???? Ett tag iallafall...

Detta betyder en hel del pappersarbete isåfall.... Typ gå till banken och fixa norsktbankkonto, gå till skatteverket och skaffa skattekort osvosv. Jag är väldigt vilsen i detta men är man vuxen bör dessa saker alltså göras.....

DÄÄÄPRÄSS?????? jamenliteså.

skenet typ bedrar

PSYKOOOOOOOOOS

(tvtisdag<3)

ojojojoj

Dom senaste dagarna har varit jaaa-a händelserika.... Har haft en sån jävla brutal helg så gudvetvad. Fick besök av grannarna i fredags som vart kvar här långt in på småtimmarna, mötte tynga grannar i hallen(???) (OBS den ena hade TÅRAR tatuerade på kinden???) drack en jävla massa vin......

Hände så sjuka saker hela natten??? Rille satte bland annat på sig ett lakan som jacka, kicksparkade in Arra i kylen, låg på golvet och grät av skratt osv. Brände massa broar.

HERREGUD.

Ser varje helg ut såhär i Oslo är det sjukt? ?? ???


Lördag var minst lika flippad. 

OCH 1) Arra var på intervju och fick jobb i fredags. Och en böter. Vi gick till stan osv, blev bjudna på GIFLAR <3 och en tjej stannar Arvid för att fråga en sak.... Vägen trodde jag.... Men nae, hon vill filma honom och fråga vart hans kläder är ifrån hahahahaha.

MODEARRA. 

Höllpåattdöva...... (Här skulle jag lagt in bilden på honom om jag orkade...)

V

Hahahaha. Sitter och lyssnar på Virres SJUKA historier. Historierna i sig är inte speciellt roliga egentligen, det är baaa sättet han berättar dom på???? NISKULLEBAVETA!!

Jag: Bland det äckligaste som finns är ju när saker i kylen möglar????? Typ tömmer ut mjölken så ären grön?!?!
V: Ae asså..... *lutar sig mot köksfläkten* jag har ju varit med om en hel del skit.... *låter skittung*

HAHAHA.?!?!?! VAA-FAA-AA-AN

Har gråtit många tårar ikväll mina vänner.... ojojoj. "jag skulle köpa en redbull OCH vodka"

Eller så är jag bara övertrött 04.30....

kuk

Felhörningar(??) denna vecka:

R: Jag samlade på fina stenar när jag var liten....
A: Va? Samlade du på fyra stenar????

AAHHHFAN.

R: Neee men vi pratade om att suga kuk!
V: David såg en kuk??????

HAHA asså. "okej".

Killar är underhållande att bo med. Blir mycket kukåliggsnack. Igår kollade vi på porr. Och idag bråkade vi om disken........

....

Tills Virre sålde sin själ, dvs diska åt Felix för all framtid, mot en pizza. BILLIGSNYLTARE. SÅÄRE.

snyltarkungen

Har letat efter KONGENSGATE idag här i Oslo. Vi gick åt helt fel håll meeeen vad gör det när vi fick gratis Pepsi max????

Vi har en liten snyltare här i vårt hem, Virre. Brukar säga att han åker på snyltarbussen osv alltid lika kul. Idag fick vi bekräftelse från alla håll och kanter på att han typ, ÄGER snyltarbussen.

OK, Virre kommer hem från jobbet, glad, med fickorna fulla och en påse i handen. Ska förklara vad som kommer härnäst.

V: HA!!! Jag gick igenom stan, och kolla vad jag har med mig hem!!!!!!! *ASGLAD* Jag fick en pepsi max, ahaaa, mmm en cola, EN DAGSTIDNING OCH... KAFFE!!!! *slänger upp allting på bordet* Sen köpte jag en billig kebabrulle också, AHHHH!! *Låter som att han precis påbörjat en perfekt dag*

Häromdagen kom Rille hem med en monster han fick på stan. Om det fortsätter såhär så ska jag nog dra ner på mat/dricka utgifterna och dra runt på stan istället. Billigt.

skyyype

Hejhejhejhejhejhej.

Idag har varit en ytterst seg dag. Skulle till ambasaden men Arris tog med sig Felix istället så jag fick sovmorgon (ovanligt) här istället, va ju rätt OK det med.

HAR DÄREMOT VARIT VÅR HÄR IDAG!!!!!!!!!

Cirka 2+ och SOL!! Så vi övergav lägenheten och gick upp till takterrassen och satte oss där i solen = HUR NICE??

Hann även med en tur till donken och blev ca 250:- fattigare :).... Men så slapp jag ju laga mat. Förstår mamma nu, alla gånger hon suckat och sagt "ååhhh vad ska vi äta ikväll det är så tråkigt...." IKKE SANT!!

Påtal om mamma så har vi precis avslutat ett skypesamtal på ca 45min <3 Kändes som jag satt där i soffan med dom och kommenterade hur trött mamma såg ut eller hur osocial min bror var. Åh.... MEN ska inte klaga.

Morgondagens planer är ännu ej satta. SURPRISE.

ryan wtf


Hahaha asså!!! Det töntigaste NÅGONSIN. NEJ RYAN, DUÄRINTECOOL.

GoDnaTT!


Säger godnatt med en lättklädd bild på mig själv TrYiNToBeSeXXy!!

OC var inte lika jobbigt som jag mindes. MEN återigen. Dags att slå huvudet i väggen ååå däcka på kuddN!!

oc...

Påbörjade precis en stor miss. Började nämligen kolla på OC s1e1.....

Dvs så måste jag se alla sen. För dom första är så jääävla sega. Har sett dom typ 349024 gånger. Men sen avtar det. Har lätt inte sett s02????? SÅ.

Bara bita i det sura äpplet. Påminner mig om att jag borde se dom nya greys avsnitten. Har missat några nu....

hjärto

Dagen såg ut såhär:

* Vakna bredvid Arris. SENT. (ca 16.00, händer sånt ens??????!!)
* Inte åka till ambasaden. 
* Vara skitseg hela dagen.
* Laga något GOTT hemlagat, dvs tacos á me.
* Duschat, gjort mig iordning för att dra till Olearys.
* Blivit besviken för att pojkarna kom på att vi kunde KÖPA HEM matchen istället.

.....

..

.........

Det var min dag. Ska sova snart och tvinga Arrat att spoona hela natten iallafall. IMORGON ska vi till ambasaden tidigt. Sen vill jag gå på stan osv när jag ändå är uppe ååå hoppar. SEEEN vet inte.

...

Söka lite jobb någondag med kanske. ORKAAAATATAGILIVÄÄÄ!!

gracias, señorita


Hahahahahaha roligaste på länge. Bland det bästa jag vet är folk som försöker prata spanska när dom SUGeEEEEEER.

Typ det roligaste.

Eller att han heter Jerry. Vet inte.

hoehoehoe

Har fixat och donat nu ikväll förstår ni. Varit jäääättedeppig för att sims inte fungerade=avinstallera ALLA=typ 6st.

....

FINNS DEN ENS???

Så. Dagen kunde inte bli sämre. Just då. Sen började snacket om livet osv framåt natten och psykosade oss alla. Och sen smög teknikensunder på mig igen. Klurade tillslut ut hur man betalar på nätet osv så nu är lite småsaker påväg till LINKISH.

Bla en present till Yassbo. Det är en ytterst liten sak så jag kanske borde köpa något mer. (Ej bra att skriva det här så hon ser. För om hon bara får denna lilla sak vet hon att jag var för snål för att köpa något mer. Reminder to myself BAA)

Nu är det dock ciggåslagg. Felix snarkar sketa mycket.

Filth in Paris


DADADADADAAABSTÄÄÄP!!!

alla hjärtis

Imorgon är det alla hjärtans dag!! HÄR I NORGE MED, wööhö.

Morgondagens planer ser hitills ut såhär:
* Vakna bredvid Arra. Tidigt.
* Åka till ambasaden och hämta Arras pass.
* Äta något äckligt hemlagat.
* Kolla LHC-FBK på Olearys...

Låter som den optimala alla<3dagdagen. Om man är ett jättemaskulint bögpar kanske.

NÄÄÄÄÄÄDÅ.

Jomenliteså. Förra året tror jag att Arra bjöd mig på bio. Minns inte vad vi såg men minns att vi gick på bio och sen kom hans pappa ååå hämta oss så åkte vi hem och somnade i hans säng. Arras alltså, inte hans pappas. Hade bara varit konstigt.

Ska även köpa strumpor till my valentine som han ska få imorgon. Kan det bli mer vuxet?? ?? ? ?? ?? ?

.....

Har förmodligen kollat på "behindthescenes"livestream från grammysskiten i dryga två timmar....... Inte konstigt att jag aldrig fick se FF uppträda???? Hann se slutet på Adeles iallafall.... Nu när jag hittat rätt stream. BLIRSÅTRÖTTPÅMIG!!!

Hade jag varit Luke eller Phil i Modern Family är det här ett "COME ON LUKE!"/"COME ON PHIL!" moment.


FML.

grammyyyyyeey


Direktrapport ifrån sängen, halvnaken osv. Ligger och gluttar på grammysgalan men FAAA-AAN vad segt det är???? Inte ens börjat med priserna än och klockan är fan fyra snart. Tanken är att vi ska till ambassaden imorgon mellan 10-12 men det lär ju skita sig....

VAFAAAN ut med priserna och låt Foo Fighters spela snart!!! BLIR GALÄÄÄN!

LOOOOL

Kom på precis nu att jag drömde att jag skulle få bli NäStA BLoGGaRe på veckorevyn.com???

SOM ATT!!!!

Som att det skulle hända. Kommer ihåg att jag fick typ en deal med the pagemaker. Att han/hon/den sa typ att sidan skulle lägga ner i sommar så jag kunde få blogga där i några månader. Som hjälp för att bli a star liksom.

Men vem behöver det????

Jag är ju fan grym?

YAAMAN. Fuck u all bitches!!! Ska starta min egen bananportal istället. Där får man bara blogga om MAT.

right nows

Eftersom min smak av musik är exceptionell (googlade på stavning) så tänker jag dela med mig av mina utsökta godbitar rightnow. Har några på lager. Och min musik är tamäfan inte dåli.

Mew - Beach. DENHÄR ÄR SÅ JÄVLA BRAAAAAAAAAA!!!!! Känns lite 60tal typ? Ser filmer i huvudet i gula toner i typ dåtidens Miami. Skithärligt???? Åh vill till USA och roadtripa med den här låten.

The Big Pink - Future This, typ en halvpsykadelisklåt, men den är bra!!! "Love runs faster than time" truethat?!!?

Paul Kelly - Peace. Inga ord behövs för att beskriva denna underbara låt. Vill lägga mig i fosterställning och gunga till denhär låten. Och ba vara. Så fin????

Two Doors Cinema Club - What You Know. Gungeligungmusik, vill fucka ur på en festival med detta framför mig. Varför? För att det är bra. Idjut.

Wolf Gang - Suego Faults. Vet inte riktigt vad det är med den här låten men den är också typ fin???? Älskar musiken baaaa. Känn flowet. 

Grouplove - Slow. Psykoskönlåt igen. Mycket sånt. Men på ett bra sätt.

Passion Pit - Sleepyhead och Little Secrets. Älskar dom här låtarna på ett konstigt sätt. Vill ha sommar.

Coldplay - Charlie Brown. Så jävla skönt med vanlig coldplaymusik?? Låter som det ska liksom. Vill återigen roadtripa i USA med den här. I en cab. I typ öknen???? Dör lite.

Sen rullar ju Reptilia och Heart In A Cage med The Strokes en del. Men det vill jag typ inte säga för jag har inte insett förens NU att dom är rätt OKbra. 

Annars har ni ju min spotifypläjlist HÄR. Med alla dessa låtar. Och tusen andra bra typ. Åh är så nöjd med den??? Maah Masterpiece.

LYSSNA PÅ FLORENCE AND THE MACHINE. Bästa.

ae föfan


Norskar kanske är bra på mycket. Men det är fan inte musik.

dööööööö ö öö ö

Känns som jag blivit slagen i huvudet med en batong. Fått en spark i magen och spytt upp mina inälvor. Och krossat alla ben i kroppen.

Jag är så trött.... mina vänner..... ojojojoj.

Till dagens stora fråga: fiskpinnar eller korv...... åhåhå...

sulten zigenare

Hahahaha alltså. Igår kom Rickard fram till en sån sjuk sak. Skrattar fortfarande. Han sa att han visste nån vars mamma var finsk vars mamma var zigenare, och det var basen för hans tes, nämligen att alla finnar är litelite zigenare. 

Arra som är 50% finsk har därför fått lida sedan dess. Han lystrar nu till gypsy.

Rille försvinner iväg i sisodär några minuter. Tillbaka kommer han med en kartongskiva (se ovan!!) och ger den till Arra. Hahahaha alltså????? 

(För er som inte förstår så orkar jag inte förklara. MEN. Det är så kul.)

Arra har suttit och googlat på "finska zigenare" för att försöka motbevisa Rille. Älskar det här.

padreeee dadaaa


DADADADADAAAM.

IDAAAG fyller min padre år. Minns dock inte hur många år över 40+ det är men. Firar därför på bild!!!! Ikväll ska det drickas vin. Hejpåer.

NYTTOKVINNAN

Åhåhååå. Har varit så nytto idag alltså. Har postat brev till Swiss, handlat GRÖNSAKER, lagat mat och DISKAT hela jävla dagen. Är utmattad. MEN nu är jag även på tillfriskningsvägen, så det ska firas ikväll med lite sjokomilk osv. 

Har dessutom fått ett begär efter min familj??? Bara sådär, NU liksom. Bara efter några dagar???? Förstår inte hur jag ska klara mig. Värst är det med maten, har glömt bort hur man lagar mat och variationer? 

Hade lätt kunnat lägga mig i soffan hemma nu, med min familj, och med brasan tänd, slökolla på typ Skavlan och bråka om bästa soffplatsen med min bror samtidigt som jag ber honom hämta "något gott"..... 

MEN jag har det fint här. Diska åt alla grabbar är ju inte fyskam!!!!!!!!!

mahh dream is to fla

Insåg precis att internet funkar i vårat sovrum = YEEHOOOO.

Tänkte berätta att inatt drömde jag en dröm som fick mig att inse att jag faa-an inte är hemma längre.... Jag och min bror var ute i tornby för att handla (!?!?!) och fick för oss att köpa lite burgaresh, ofc.

Gick till BK där det var sjukt mycket folk, vad gör jag? Jo, från att stå i kön till att hoppa in bakom kassan, i vanliga kläder, och baaa köra??? ÅH kändes så bra??? Kommer ihåg att jag tänkte ba "fan vad kul det är" (när det egentligen typ sög, oftast, nja men väldigt ofta!!) och vart typ ledsen när jag kom ihåg i drömmen att jag sagt upp mig.

Sen vidare till nästa wtf, vi fortsatte till Max för att äta ännu mer. Sen fick jag panik i drömmen för jag trodde det var dagen innan jag skulle flytta. Så vi rusade hem och packade klart. Sen vaknade jag och fattade inte vart jag var först.

Sen kom jag på att, jag är ju fan redan här????

SEN kom jag på att jag saknar nog BK och min bror typ lite undermedvetet. Förstår inte hur jag ska klara mig utan mami papi och min bror???? Sista kvällen kollade vi på Harry P tillsammans och baaa hade det pedersensoft liksom. 

Och här kan man ju inte ha pedersenmys för då kommer ju föfan halva Oslo hit och ska få plats i soffan. Jälaskit.

snap


Yeeeh. I just did....

Försökte förklara begreppet "kasta sten i glashus" för denne pakistanie. Gick sådär.

hakkish?


Såhär står det när jag försöker gå in på Yassans blogg, så går det om man bajtar material.

Det dom egentligen ville skriva var nog "Varning! Något står inte rätt till här. Du försöker just nu läsa en svart kvinnas blogg!" 


SÅJÄVLAKULJAGÄR (ville göra en sk. hashtag?? men har inte riktigt förstått fenomenet än)

Every record sounds the same


Önskar att madonna kunde ta lite mindre plats typ???? Annars är ju Nicki och MIA grymma.... Nicki är typ, sjuk????

det eviga sjuktemat


Sådär såg jag ut för typ 1h sen. När jag vaknade. Och mådde såjävladåligt.

FÖRSTÅR INTE ASSÅ?????? Börjar bli irriterad på denna sjukhet. Har bestämt mig för att nu jävlar skall jag bli frisk och började därför dagen med en värktablett, djävulskt mycket vatten, EN APELSIN och lite cola.... Googlade på "apelsin bra för förkylning" och en artikel på aftonbladet från 2011 kom upp, det är ju bra???

SÅ, jag ska fortsätta kura mig här. Är för tillfället ensam i lägenheten. Har aldrig upplevt något tystare. Har laddat upp med en veckorevyn, cola och så stilla musik på datorn.... Återkommer med nya rapporter senare.

sjuk len


Här sitter jag med en asstor mugg och dricker te. Jag är så jävla sjuk. Varenda liten kroppsdel skriker på mig att fan du har aids och cancer osv. TYP. Nej men jag är sjuk och tycker synd om mig själv. Ingen annan gör ju det liksom????

DÄRFÖR försöker jag tillfriskna illa kvickt så jag kan påbörja mitt liv här. Började med att stänga ventilen i sovrummet så jag slipper bli mer sjuk. Sen te och halstabletter på det. Ska strax iväg och handla lite till. En glödlampa typ. Mest för att jag måste gå utanför dörren idag..... Sen ska jag sätta mäh till rätta, knäppa en bärsh och glo på foball. 

Nae. Jag är still gizzz. Ska knäppa en sjokolademjölk, kanske lite choklad och kolla på Gossip girl.

ikea, mat osv

Igår blev det mycket vuxenpoäng!!!! Vi tog gratisbussen till Ikea och köpte pizza (heheh) en klädställning, galgar, lådor, ett bord osv. Duktigt ändå? ??? ?? ?

Senare mot kvällen tog jag tummen ur röven och gick ut i snöstormen för att handla. Asså, så jävla kul???? Börjar dock få lite panik över att vi kommer äta samma saker hela tiden, min fantasi är inte på topp...... (varning för matblogg) igår lagade jag liksom pasta med kycklingfilé i currysås (sjukt gott) och så handla jag på mig lite kycklingfärs....

Är det farligt att äta för mycket pasta???? Älskar ju kolhyderater av alla dess slag men asså, kan det bli 2 much? Lär ju bli pasta ikväll igen liksom. Och imorgon. Och dagen efter det. Började dagen med vitt bröd med ost och ett glas cola.........

SÅ, nej, jag lär inte gå ner i vikt här borta. Snarare tvärtom. FML.

yaaaaman


YAAAAAMAN SKYPISH MED mR NOSE.

hilsning fra norge


En nyvaken jenta.

En första update fraaa Norge när jag numera är bosatt här. Resan hit igår var väl typ ett helvete med tanke på all vår packning och så fick vi byta i fel stad osv. Men vi kom fram och fick bärhjälp av tre små fula nissar när vi kom fram till stationen.

Har ingen mat här. Som ni vet driver jag typ en matblogg då mitt största intresse i livet är att äta??? Så. Jag har lite smått panik. Igårkväll fick jag liksom äta pasta med smör, ost, kryddor och ketchup.... Söndag=allt är typ stängt här.

MEN nu är jag vaken. Arris är på intervju och Felix hängde med. Två tölpar sover fortfarande och resterande är på jobbet. Väntar på att Arrat ska komma hem så vi kan växla cash och sen STORHANDLA!!!!!!!!!!! !! !!! !!

Jag <3 handla.

wowowowo

Väskan är igenproppad, harry potter står på nedladdning, OC+modern family är klart, cvn är utskrivna, maten är klar och det enda som återstår är väl att stoppa ned datisen i väskan. Om en timme åker jag till statiooonen. 

GÖÖÖÖDDDDD skulle jag säga. Har lite separationsångest från mitt rum osv. Ser mig omkring och upptäcker saker jag vill ha med mig men som måste stanna..... Som min flamingo :(((( Den vill jag verkligen ha med mig..... Nästa gång kanske. 

Och massa parfymer. Har med mig typ 3 nu.....

Ska försöka få ner väskorna för trappan nu. Det här suger när man bor på övervåningen, hur fa-a-a-a-a-an ska jag lyckas få ner detta monster till väska???

stormtrooper

Var som sagt hos mina kusiner igår för att fira lillis som fyller 6(!!!!!! !! ! !!) idag. Vill typ inte tro på det för han kommer alltid vara 3år för mig. Iallafall så hade vi mys hela kvällen, jag och erkan. Vi har ett bond ni vet. Så vi satt bredvid varandra när vi käka, målade tillsammans i en SW-målarbok osv. Åt chips tillsammans. Han spottade i mitt ansikte osv.

Fint var det. 

Han sa följande igår när jag frågade om han var störst på dagis nu.
"Neeeeee, det finns en annan på en annan avdelning, som också är 6år, men han har tappat TRE!!! tänder....."
"jaha, är man cool då?"
"jaaaaa-a???"
"jaha, okej... hur många har du tappat då?"
"ingen."
"okej..."
"det finns en som är FYRA ÅR som har tappat en tand!!!"
"okej, är han cool?"
"mm..."

Sen gjorde han entré i sin nya stormtrooper dräkt. Jag tycker iallafall att han är coolast på dagis, med eller utan tänder.....

mongomonster


Vet inte riktigt vad som hände här. Ett öga, monsterhåret, en skitsne arm, askonstig hand osv. Monsterhåret bör nämnas en gång till.

ANYYYYYWAAYYYYYY så ändrade jag precis min nuvarande ort på fejsbok till Oslo. Är ju inte där än men tar liksom ut det lite i förskott. Inga likes. NÄÄÄHÄ. Ska iallafall slänga in det sista i resväskan, sätta mig på den och hoppas på att min kroppsvikt ger vika. 

GAL1.

spyyyy

Min hektiska dag blev inte jätteasahektisk. Vaknade, åkte till BK och lämnade kläder och sa farväl, åkte till mormor och boris för att mysa med boris litegranna, åkte till stan och åt på ghingis med arris och hans släkt, gick på stan med mamma, blev hämtad av lotta och åkte runt, åkte hem, åkte till kusinerna, åkte hem.

HÄHÄHÄHÄÄH.

Wätt jobbigt ändå.


Men nu är jag hemma och tyyp dööööd. Ska nog skita i att packa klart det sista ikväll och impulspacka imorgon istället. Ska bli intressant att se om det går att stänga igen skiten sen. Går och lägger määhh istället för att få lite sömn. Sista natten in maah bed. 

Kände att en utekväll inte lockade med -20 ute. Fyyyyfan. Hoppas det är gödd väder i södertälje så jag slipper fryysa ihjäl imorgon när vi byter tåg..... 

Peace so long.

grov depress

Har haft depress över två saker denna kväll.

1) HUU UUU UR fan ska jag få plats med allting i mina väskor????
som svar på frågan: du kommer ej få plats med allt fml. *tar till papperskassar*

2) H UU U UU R ska jag spendera morgonkvällen(?)?? (tänkte morgondagen fast kvällen)
som svar på frågan: finns inget. jag får splitta på mig. vill vara hemma och mysa med mamma o pappa o bror men vill ju samtidigt träffa ALLA mina kompizar..... åh mamma....
Det var kvällens dilemman. Och att jag inte klippt mig. Åh. Och att jag måste köpa nya rakblad för att mina vart så slöa efter jag rakat bort pälsa jag sparat ut på benen nu under vintern.....

Problem nummer tre uppstod precis när jag tittade ut över min packning.

3) H UU U UU R ska jag få på allt på tågen och HU U UU U R många gånger kommer jag och Arra bråka innan vi kommit tillrätta?

som svar på frågan: hundratusentals. jag kommer vilja döda honom av ren panik för att min väska kommer väga så mycket alt. inte komma in genom dörren. svettas och hungra ihjäl. han kommer vara arg för att han ska släpa på sin dator. sen kommer allt vara fridochfröjd så fort vi satt oss ner :))))

föfan

Har tillbringat resterande tiden av dagen med att typ inte göra något alls????? Eller jo handlat vuxen saker med mamma, typ skärbräda, lådor, köksredskap osv.... Insåg precis att allt detta ska ner i mina väskor. Som är typ fulla.


ÅÅHåhååhååh>>HÅ får typ depress???? Förstår inte hur allt ska få plats???? Min resväska är sketastor och den är redan full med ENDAST kläder???? Har ju så jävla mycket mer saker liksom. Då är inte alla skor med och inte min typ badrock..... Min kudde??? Oherrejesus....

Ska ta en snabbdusch nu och sen återgå till att försöka få ihop det här.  Har bokat tågbiljetter till mig och Arris så några vuxenpoäng till blir det allt....

Tycker inte jag har så överdrivet mycket kläder, vart kom allt ifrån? (obs halva resväskan består av trosor, no kiddin.)

Imorgon är en minst lika upptagen dag. DVS lämna kläder på BK, träffa boris, försöka hinna med öppet hus på info med min bror alt klippa håret, äta med arris släkt på ghingis, fira min minikusin. Så alarmet står på 9 imorgon..... Jag hatar att packa?????


Avslutar med en bild på Blair.
Varför??? Jo för att hennes hår var så fint i senaste avsnittet...... Ingen bröllopsfrilla kanske men ack vad fagert.

streeeesss

Jahaja. Är nu hemma och återvänder då till datorn. Har spenderat var eviga natt hos Arrat nu när han är hemma. Har firat hans födelsedag med buller och bang osv.

Men just nu försöker jag intala mig själv att jag gör så jäla mycket nytta..... Jag har bajsmycket att klara av innan jag FLYTTAR PÅ SÖNDAG men jag sölar..... Har liksom inte börjat packa?????? Istället laddar jag ner nya GossipGirl som jag tänker avnjuta senare. Och lite andra serier som jag måste ha i Norge typ...

Hur sjukt att jag flyttar snart??? Har drömt om ikea och kastruller osv tillochmed, och inatt drömde jag att jag lagade mat i lägenheten..

Ska söka ytterligare lite fler jobb nu och sen börja packa. Hade tänkt att försöka duscha, hinna till stan och försöka plocka MITT ögonbryn och kanske tvinga rahel att klippa mig.... SAMT hälsa på Boris. Herregud.

RSS 2.0