SO LOOONG

Säger hejdå and farewell här nu. Jag skall sova och alarmet står på 05.10.....

Jag ska duscha imorgonbitti för att försöka vakna till lite, packa det sista, noja lite, kräkas osv. Därav min tidsmarginal om någon ifrågasätter det. 

Lär bli dött här i några dagar framöver men sörj icke. Jag ska få träffa Arrat o äntligen ge honom min julklapp! WEHOOOOO. Och på lördag är det nyår. Och jag får vara med min älskade. HUR FINT EGENTLIGEN?? *känns som vi korsar atlanten för varandra!!*

Nu ska jag alltså sova. Kommer ligga som ett barn dagen innan julafton ni vet. Stirra upp i taket, vrida på mig, vända, i flera timmar. Tills klockan ringer. 

Iallafall. Hejdå!!!!

flottmonster

..... Tror ni man blir något skrämd när man knäppt på camen för att bjucka på en bild, tar en bild och minimerar camen för att typ 10 minuter senare klicka upp för att kolla på bilden och mötas av....

ETT FLOTTMONSTER underifrån med dubbelhaka och ohöjda ögonbryn, camen var fortfarande på och bilden i sig var inte mycket vackrare (men jag bjuder)....

Lite svettig i ansiktet va!!!! OJOJOJOJOJ!!! Kan nästan speglamä!!


Jag skojar bara. Jag är inte svettig. Jag försöker vårda mitt yttre med att applicera ansiktsmasker. Luktar socker och jag kom på mig själv med att typ försöka slicka mig runt munnen....

Är det höjden av fetma????




---- update - - - - -
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAJ
Sitter just nu med en brännande mask i plytet.
Köpte ju tre billiga från HM. Första sockerscrubbig söt, mysig.

Den här är fan djävulen.

Lime som svider i hela ansiktet. Är jag inte ren, len och mjuk
sen så vetifan. Nästa är choklad iallafall.



Älskar att jag tillomed väljer ansiktsmasker som luktar typ ätbara ting???

Är DET höjden av fetma+?????

tjena

Sitter här, halvnaken och handsvettas. Har lugnat mina nerver lite nu. Hannes åker nämligen samma tåg som mig imorgon = min egna lilla invandrar-guide!!! Vet dock inte om jag bör vara mer orolig när jag åker MED Hannes...

Iallafall så har jag jobbat sista mördarpasset på en vecka, handlat godis, bullens korv och fryst potatismos från IKEA som jag ska ta med till Norge IMORGON(!!!!!). Fattaaaaa.

Har alltså inte träffat Arvid på typ 1,5-2månader TYP. HUR SJUKT??? Typ asasjukt. Så jag har med hans tangentbord, hans mugg, hans JACKJÄVEL som tar så mycket plats, hans present, hans snus, hans tobak, hans duschkräm och hans deo. Med andra ord kommer hemåt packningen inte väga ett piss. 

Eftersom jag gillar vin också så har jag såklart en lårra med mig. Är lite nojig för mamma påminde mig precis om att kylväskan ska med också.... Då har jag:

* En dragväska PROPPAD
* En typ träningsbag med skor och jackor (och bullens korv)
* En smärre rygga som "handbagage" (vill tro att jag typ ska flyga!!!) med lättåtkomliga saker och underhållning. Typ tidningar. GODIS. Hörlurar. Osv.
* En papperskasse med chokladpudding, Arras paket.


Frågan är ju; Ska kylväskan få plats i papperspåsen tillsammans med min inhandlade sallad från salladsbar??????? Det är ju frågan!!

Det får ni suga på ett tag nu.... Svaret kanske kommer.


En dag när jag solat och smorit in mig med brun utan sol....
Ska ta en omgång nu. Det är något att bita i kan jag lova. Och raka benen. Det har nog inte hänt på typ MINST fem veckor!!!! FATTA BEHÅRINGEN!!?!?!?!

ååååååååååh

Ni vet den där lyckan jag talade om för några dagar sen? Den är nu som bortblåst och återigen sitter den bittra, trötta, utmattade tjejen och skriver. Har sån fruktansvärd huvudvärk och sån påtaglig ångest att jag inte vet vart jag ska ta vägen riktigt....... Som jag sa till min mor, som gav mig ett skrämt ansiktsuttryck; jag vill bara lägga määä ner å gråtaaaaa åhåhåhååå!!!!!

Nä. Imorgon är det återigen ett långt jobbpass. Jag är så trött. Måste hinna packa. Har liksom ingen ork???? Orkar inte klura ut vad som ska packas ner och vad som är onödigt. Känner sån kramp i magen över att jag kommer glömma något. Att JAG ska åka tåg själv och byta osv. Jag är ju livrädd för sånt speciellt när jag inte gjort det förut!!! Har ett groteskt kontrollbehov=måste veta hur allt ser ut innan osv.

Så ska försöka sansa mig lite nu. Kanske packa lite och sen sova tidigt så mitt lillhuvud får vila... Känns iallafall göddigt att efter imorgon är jag återigen ledig tills nästa fredag. Sen vetni, då blir det bita av....... Ska jobba långa pass fre-sön nästa helg, sen ledig en kortisdag på måndag (sämsta dagen??) och sen jobb tis-sön.... DÖDA MIG???

Inte ens mänskligt. Ska fortsätta vara trött och hängig nu. Har försökt intala mig själv att jag nog är lite sjuk och visst fan funkar det. Hjärnan asså. Vilken uppfinning.

MILKAAAHH


IDAG FICK JAG HEM MITT PAKET MED MILKA I!!!! Dock saknades en.... Så jag är litelitelite pissed. Dessa åker med till Norge. Jag är väl för grym.

lalalalaaaaa

Har förgäves försökt ge er en bild på nuvarande mig. Så illa är det...

Stegrade likt en häst upp imorse när alarmet ringde och travade in till stan som ett föl på sin första vårdag. Tog ut pengar, köpte en modetröja (som jag försökte visa upp) ett linne, ett läppzteft och ansiktsmasket. FRÄSH är vad jag ska bli. Införskaffade mig lite vejn också som jag bör hämta upp imorgon. Så nu är det mesta kirrat inför Norge.

Känner ändå en stress??? Jobbar både imorgon och på torsdag och måste hinna med allt..... Vad är ens allt? Det vet jag inte....

Iallafall så har jag fått saker uträttade idag vilket är skönt. Jobbat lite osv. Fått cash ifrån AFM = richbitch. Life's pitty sweet. Tänkte börja packa lite nu (.....) eller typ klura ut vad jag ska ha med mig... Kan bli intressant. Speciellt när man äger sjukligt många jackor... Så, min väska kommer bestå utav jackor. Och inga underdelar. Lär bli ett intressant nyår. Byxlös och VILLIG.

sjuk-t-t-t-t

Ett ord som sammanfattar kvällen igår... Var hemma och föra lite hos Towe och sen vidare in till stan för att blåsa bort i stormen. Tog en öl på ågis och hade reunion eftersom att RICKY är hemma nuuuuu så det var nice så länge det vara. 

Sen försvann vi till slasket för tänkbara shotar som slutade med sörplande på en angenämn cider, öl i marken osv. Av någon anledning tyckte jag, yassan och sadia att det verkade som en bra idé att ta taxi hem till Filip (som förövrigt bor på helt fel sida av stan) när bussarna slutat gå = fast på fel ände av stan..... 

Så var vi där, snodde lite vörtbröd och vart inlindad i toapapper, myste i soffan osv. Trevligt. Mest episka på hela kvällen är dock när vi ringer svarttaxijamal och han ska hämta oss. Så vi börjar gå mot grinden där vi ska ses när en bil saktar ner och drar ner rutan varpå vi säger hej och går in i bilen.

Sitter någon annan dode där men vi tänker inte på det. Tills Yasse sa "jamal??" och vi fick svaret "vah??" "jaaa är det jamal??" "nej??" "DET ÄR INTE JAMAL VI SITTER JU FÖFAN I FEL BIL?!?!?!??!?" och vi rusar ut. Alltså har vi tre flickor hoppat in i en okänd mans bil som förmodligen också gled runt och svartkörde med snubben i framsätet....

Sjukaste på länge faktiskt......

"Dom tre flickorna skulle ta en såkallad svarttaxi mot ryd från blästad. Men till ryd kom dom aldrig... Dom tre flickorna hoppade av misstag in i fel bil. Sen dess har ingen sett dom..... Vet ni något??? Ring 118118 och lämna ditt vittnesmål." / Hasse Aro

skön-t

Har precis smort in mig med nattkrämish i plytet och kortisonsalva på handen..... Fick ju någon jävla reaktion efter solariet igår så jag har utslag som kliar över hela handen???? Misstänker soleksem... Ändå rätt skönt att ha soleksem i slutet av december??? Ba tjena jag har varit i thailand!!

Är sjukligt trött efter denna långa dag iallafall så tänkte krypa till kojs. Imorgon ska jag sova UT utan att ställa alarmet, dvs så lär jag vakna vid typ 2. Om inte min kropp har ställt in sig på cpmode, då vaknar jag runt 10.... 

Sånt som märks. Sova ut skall göras iallafall. Imorgon väntar ev. hårfärgning och sen en bärs på stan. Feeeejnt!!

RIKTIGT(!!!) ÖSIGT


SÅ ÖSIGT ATT JAG BESTÄMDE MIG FÖR ATT LÄGGA UPP EN LEENDEGULDBRUNAÖGON-BILD. OCH SKRIVA MED STORA BOKSTÄVER!!! JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD OCH DET HÅLLER IIIII SIG!! DET ÄR JU HUR NICE SOM HELST ATT VARA UNTOUCHABLE???? ÄLSKAR ATT VARA GLAD!!!!

30/12 07:25 är jag nervös
08:00 har jag bytt tåg  och undrar om det är rätt?
10:00 är jag fortfarande nervös
10:10 har jag nog kissat på mig
10:55 sitter jag förmodligen och gråter
12:30 är jag förmodligen skithungrig....
12:35 har jag börjat äta på personen bredvid
MEN
14:36 är jag världens gladaste människa
Förmodligen gråter jag av lycka
och förmodligen står jag och kramar Arra o vägrar släppa honom.....


Tills han slår mig och säger att jag har blivit fetare sen vi sågs sist :( 
HAHA....

WÖÖÖHÖÖÖSÖSÖ!!

ÖÖÖÖS.

Julafton har verkligen varit ösig!!! Är asanöjd med hela dagen och det enda som gnager mig lite är ju att Arrat inte är hemma. Hade han varit det hade jag just nu varit hos honom och gett honom hans julklapp, skrattat och pussats. MEN, det får vänta typ... 5-6 dagar!?!?!?! Så dagen har verkligen inte varit pjåkig må jag säga.

Har fått många magnifika saker. Modeskor, resväska(!!! nu jävlar!!), paket från eleven, trowsor, TVÅ par jeans(!), en luddigtröja, presentkort, HÖRLURAR <3, en parfym, norska slantar utav farmii, laptopställ, strumpor, choklad, leggings och en ipad.... 

Så det var ju mysigt!!! Ipaden var till hela familjen så riktigt så bortskämd är jag inte. Vill dock inte ha en. Men ska bli mysigt att kunna ligga i soffan o chillaxa med den på magen ändå. 

Annars har jag ätit jävla massa god mat och godis och massa. Hann träffa min favvoboris en sväng också, åhåhåå han är 11-12 veckor nu = snart är han en stor vovvis..... Så ska mysa med honom i veckan igen, WIHOO!!!!

TYP mina modeskor. För att ___JAG___ är fashion. 

OBS!! Vill tillägga att livet är så jääääävla nice nu!!!!

sådärja


Cambilder <3 Tycker själv att jag ser ytterst redface ut och det är jag också. Tare lugnt med solariet dode.

Skulle bara säga att... nu är det julafton.... Och jag är typ nervös??? Vill inte gå o lägga mig för jag kommer inte kunna sova osv.... Sett alla paket under granen och det är ju MASSOOOR. Säkert ingenting till mig men.... Åh julmat. Så ska väl försöka slumra in nu. Min brännskadade hand kliar fortfarande så ska väl vårda den lite också.

Gå jul. Update kommer när jag är överlycklig alt. skitbesviken över alla/inga julklappar jag fick!!

dan före DAN

Började dagen med att flyga upp ur sängen (nåväl) duscha och scruba osv. Sen tog jag mig till staden för att sola med Lotta och Yassan. Hör till saken att min hundton var typ lika färglös som ett lakan och att min hand fick en riktig jävla reaktion så nu sitter jag med en kliande rödprickig hand. Känns bra.

Förutom lite halvsveda som jag utsatte min kropp för då den inte utsatts för UV-ljus sen i typ somras så är livet rätt nice idag med. Har varit på stan hela dagen och kom hem med två par trosor till mig själv..... Jagat julklappar med familjen Ali hela dagen och ätit lunch på Subban.

Imörra är det JULAFTON!!!! Känns lite sjukt men ska bli nice med mat och klappisar. Och om en vecka är jag i Norge hos my love. Livet ÄR FAN NICE.

a date you would like to go to

Hm..... Jag skulle typ vilja gå på Liseberg!! Höjden av lycka?! Äta lite, skratta massor, äta lite till osvosv. Sen däcka i en hotellsäng. Snacka om lyckad dejt. Så länge han inte spyr av åksjuka.

vem fan är jag!??!?! och varför är jag så GLAD???

Vet inte vad det är. Är det för att jag fick sova ut idag? Eller för att jag är ledig? Eller för att jag shoppat? Eller för att jag bokat tågbiljett till Oslo? Eller för att jag fick träffa folk idag? VARFÖR ÄR JAG SÅ JÄVULSKT GLAD?!?!?

Jag har varit glad hela dagen, verkligen extremglad??? Handlat julklappar och önskat folk god jul. Jag som annars brukar vara så väldigtväldigt bitter har blivit GLAD. Låter kanske som det är något dåligt men nej. Bara chockad över att jag är så... sprudlande??? För det är inte en egenskap jag vanligtvis bär med mig???

Kanske är det där med att när botten är nådd kan det bara bli bättre. Och just nu är livet så jävla sweeeeet!!! Allt känns bra och jag är så jävla nöjd. Pepparpeppartaiträ snart kommer väl bakslaget.

MEN. Jag har suttit med ett superflin hela dagen och kvällen. Om en vecka åker jag och hälsar på Arrat and the gang och det får mig på ännu bättre humör om möjligt. Och julafton i övermorgon. Som sagt. LIFE IS FUCKIN SWEEET!!


Jag som lyckligast - med en körv i hann!!!

bästaste

The National – Runaway

Benjamin Francis Leftwich – Atlas Hands

Katie Herzig – Lost And Found

The National – England

LÄNKAR!!!! 

La musica de la noche!!!! Grymt om ni frågar mig. Men så är jag ju grym också. Så...

what kind of person attracts you

Har ju typ redan svarat på denna men. En rolig kille. Charmig. Som får mig att skratta och känna mig speciell. Som skrattar åt MINA skämt. Det är väldigt viktigt för mig. Att få skratta.

Någon som alltid ser mig även fast andra inte ser det. Någon som alltid kommer lyssna på mig men kanske inte alltid säger något. Någon som är så olik mig att jag känner mig kompletterad med dennes motsatta egenskaper. Men mest av allt gillar jag att skratta och ha roligt. Och att få känna mig behövd och älskad. 

Utseendemässigt ska man baaa va snygg och lite äcklig, ha en skön stil men inte vara medveten om att man är helt OKsnygg. Så fort en dode vet om att han är handsome sjunker han typ 300meter ner under marken för mig. Tänk bara att ni är fula förfan.

do it


goooood daaay!!!!

Riktigt bra dag. Har jobbat och varit vetandes om att detta var mitt sista pass fram tills den 27e = långledigt. Sen åkte jag en sväng till stan och köpte trosor, tobak till min älskade och en asbra scrub från lush!!! Skulle köpa julklappar men blev mest saker till mig hehehe.....

Iallafall så åkte jag så småning om hem. Sen till ikano. Och sen hem till faliiikorven. Nu sitter jag här och är ytterst nöjd över livet och är sjukt sugen på TACOS!!!! Så imorgon vill jag ha tacos. Såhär innan jul. Blir göddigt.

För övrigt är jag rätt glad idag. Om typ nio dagar är jag just nu med Arvid och det gör att mitt liv flyter på rätt bra. Goals. Kommer spricka av glädje på tåget dit. Har även räknat ut att det inte är jag som kommer ta mest plats utan min packning......

föfaaa-an mastercard

Blir arg på mig själv och mitt bankkort som hela tiden ligger här på skrivbordet i plånkan och säger "använd meeeiii, det gör ingeeet, rör meeii". Kunde såklart inte motstå och råkade klicka in lite på nelly. Innan jul. Utan att ha alla klappar inhandlade. MEN å andra sidan är jag fan värd det. 

Har jobbat aset av mig och knappt köpt något till mig själv förutom mat och öl så nu jävlar. Imorgon ska jag leta lite julklappisar till bror om jag orkar, och något åt mig själv. Cashflow och mer cashflow på fredag så jag BRYR MÄÄ ENTE. Kan dock vara läge att spara lite till Norge.

Iallafall. Att ha ett mastercard och kunna handla online är inte sunt. Speciellt inte när man vet att man kan. Så, jag måste sluta. Det är ju så kul att få paket i brevlådan!!!! AHHHH.

2012

Rätt intressant att bläddra i två tidningar. Dom skriver ju ungefär samma saker och tipsar om samma saker osv. Nu har jag precis läst om "mitt 2012" i både Solo och Veckorevyn. Sammanfattande så kommer jag gå in i en "dipp" i vinter men att stormen kommer lägga sig, jag kommer känna mig kärare än någonsin och min kärleksperiod är mellan september-oktober. Bröllop är även aktuellt tydligen. Saturnus styr mig. Och jag är tydligen kräsen. Och mina relationer till väduren och vattumannen känns speciella och det kan bli svårt för mig att """välja"""..... HMMM!!!

Kommer vara stressad också. Men mitt tempo kommer vara långsamt (?). Ska gå emot större och starka impulser och ska inte vara så kaxig på jobbet(????) men min kreativitet är på topp vilket ska ge mig ekonomiska framgångar.

Låter som ett jävligt konstigt år tidningsjävlar.

min afton


...är räddad. Väntar på en mcchickenjr också. Tjena. Pricken över i:et hade varit om jag faktiskt var ledig imorgon...... Die.

gratis juleklappar små baaarn!!

Slutade jobbet vid 3 igår, tog en tur i Lottas bil och var nära på att 1) köra in i en annan bil 2) köra ihjäl en tant med rullator och 3) dö själva. Spännande.... 

Därefter åkte jag hem, åkte till ikano en superkortis med mamma, hitta ett par jeans som vi slog in och ska ge mig i julklapp och åkte återigen hem. SEN åkte jag återigen iväg. Återigen. Beslutade mig för att våldgästa Vickan och Hassanabo i stan. Bilder nedan beskriver kvällen.


Så fina bilder. Hängde på stora torget efter en liten tripp till BK och vi kände oss som 14 igen. Tardsen klättrade upp i granen på stora torget och sen upptäckte vi kvällens bästa(!!!!) DET FANNS JULKLAPPAR HÄNGANDES RUNT GRANEN!?!??!?! Så vi spenderade tiden med att öppna alla och få jonas gardellböcker, VHSfilmer, killbill på dvd, bratz, halsband och klipsörhängen hahahaha.

Sjukaste på länge.

ett ständigt återkommande ord: DÖD.

Gud hör fan bön. Speciellt om det handlar om något som drabbar mig. Skrev att jag """"ville""" bli förkyld, ville var väl att ta i men, vem vaknar inte GENOMFÖRKYLD imorse?!?!?!? Vart tvek på om jag ens skulle komma upp och ta mig till jobbet men u bet i did!!!

Sjukligt död hela dagen. Snorat och hostat och nyst på varenda burgare så att ni ska bli sjuka som jag. Sitter och försöker peppa lillhjärnan lite med tankar som "bara tre pass kvar innan jul!!!! korta pass!!" och "nu har du jobbat dom värsta passen i helgen!!!" vet inte om det funkar men känns kanske lite bättre.

Överväger att ta en dusch, äta lite överbliven julmat från igår och trycka i mig min marabouluftbubblor som jag köpte förut <3 MÖMSI. Imorgon har jag två alternativ till tidsfördriv: 1) Åka hem och sova direkt efter jobbet. 2) Åka in till stan och försöka uträtta något, typ julklappar???

Får se. Ikväll ska jag njuta av att ha klarat mördarpassen i helgen MED förkylning. Jag är ganska doktig. Pengakåt kan det också kallas.

förresten

SÅ SUGER DET MED FÖRKYLNING!!!!!

Missade min buss hem igårkväll för att det var så fucked up så istället för att ta halv 2 bussen som blev till halv 3 bussen som blev till TJUGO ÖVER TRE bussen, vilket förmodligen gav mig en fet förkylning. Sitter och snorar och hostar om vartannat. Inte mig emot att vara lite lagom julförkyld nu dock..... Ha en anledning att ligga hemma under täcket och dricka te.....

Men inte assjuk så jag har ont. Då suger det.

Godnatt!!

halloj

Har jobbat mig igenom ett 11-19 pass, one more 2 go imörrn då!!! KÖÖTTTAAAA. Är så jävla död så snart är det bedtime. Fastnade framför en sjukt intressant dokumentär om "the iceman" snubben som kötta typ 250pers till döds utan att hans familj visste något. Sjukt ju???

Har iallafall jobbat idag. Sen begav jag mig direkt efter workish till fam Westerlund/Gustafsson för julmat och paketspelet. Kammade hem hörlurar, en trisslott utan vinst, ett phc(?)schampoo och ett hjärta YEEY. 

Ytterst trevlig kväll. Imorgon ska jag bita ihop, på måndag kan jag sova ut EFTER jobbet. Bara fyra jobbdagar kvar innan jul. Sen bara tre pass till. Sen NORGEEEE WÖÖÖWÖÖ!!

FOCK YEEH


WAASAAAAA BAAA WIDER UT STORMEN NURÅ!!!! 

Ska in till staden nu och ta mig en aftärwork bärs. GÖÖTTIT.

what you wear to bed

Heheheh. Vill skriva "tunna underkläder i ljuvaste spets i dovt rosa och babyblått" eller "ingenting!!" men tyvärr är jag inte speciellt vacker när det är dags för sängen. Nu när jag sover ensam typ 247 sover jag i fula tshirtar, trasiga leggings/rosa pyjamasbrallor since 3rd grade. Det är gött.

Annat äre när jag har sällskap i sängen!!! Då åker dom där ljuva underkläderna på, korsetter, stay ups o hela skiten!! Sover gärna med smink också. Sminkar mig ofta innan jag lägger mig bara för ATT. Lockar håret med.

Skämt å sido. Men har jag NÅGON bredvid mig, då alltså Arra, sover jag oftas baa i mormortrosor. (Eller sexiga ministring ;););)) och fläshar tuttarna. Svettas ihjäl om jag ligger fullt påklädd med honom och fryser ihjäl om jag ligger halvnaken själv. Bra kompromiss för tuttarna ooo göra som jaaa!!


Jahååå godnatt då älskling!!!

tjena _nick_ läget

Kan inte säga att jag gjort ett skit idag för min dag har nämligen precis börjat.... Vaknade vid TRE!!! Personligt rekord må jag tro. Minns att jag vaknade till vid 1 och fortfarande var död, tänkte chillaxa i sängen men ni vet ju vad det leder till när man är döööh.....

Så jag vaknade vid 3 av att telefonen ringde. Vore det inte för det skulle jag säkerligen fortfarande sova eftersom inget ljus kom insirplandes genom fönstret. Totalt jävla mörker......

Men jag är glad ändå. Har ont i kroppen osv efter gårdagens jakt i estocolmo MEN jag fick precis min lönespec och att vara RIK = svaret på alla problem ELLER HUR?????

Så. Jag har ingen ångest över pengarna jag spenderat. Jag får lön om en vecka och för att vara JAG och för att jobba på BK så är jag nöjd. Allt ska sparas för framtida ekonomiska kriser i Oslo. Är rätt nöjd med livet ljust nu. Tacohej.

ifall jag glömmer bort vad jag heter....


.... Så kirra jag mig ett sånt här halsband idag, som lite hjälp på traven om minnet sviker!! Införskaffade även ett likadant fast med ett "A" som i analklåda och anus mest för att jag är så bögig och blödig. Så då kan jag bytas om lite. "Idag är jag nöjd med mig själv ja då tar vi J:et, och idag vill jag vara lite bögig jamen då tar vi A:et!" PERFA JU. Tyckte dom var fina!!

la capital!!


TJENAAAAAAA!!!!

Hemkommen från la capital där jag tillbringat dagen inne på bland annat sturegallerian eftersom jag och min vän är SCHTEEEK!! Fick endast med mig en tshirt och en klänning hem som kanske åker tillbaka, samt två halsbandish. Magen fick sig dock en rejäl dos då den innehåller (eller innehöll HEHEHEHHE BAJS) pizzahut (<3) en brownie med glass, läskeblask och när jag landade i linshöping även lite BK. Hängde med Hassany och Filip på ågis en sväng och firade hans bday. 19. Stort YEEEY.

Gooood day. Borde göra impulsresor lite oftare, man blir så glad. Imorgon ska jag ta sovmorgon och sen kanske det blir julklappshunting, om jag vaknar innan det mörknar dvs... Mycket o-troligt. Men, bra dag!!!

att vända på steken

Har idag spenderat över 50% av tiden instängd på mitt rum framför datorn. Vilket inte bara ledde till MER ångest utan även en del idéer! Kollade runt på lite tågbiljetter så imorgon åker jag o yassan till Stockholm över dagen och fördriver tiden där istället.

Jag ska shoppa mig litegranna och njuta av att kunna gå till typ weekday, topshop, urban osv som tråkköping inte har. Älskar att vara lite impulsiv ibland????? Jag lägger annars så mycket tid på att planera och tänka, så att när jag väl gör något impulsivt äre liksom, SJUKT!!! Sist jag gjorde det var när jag tog hål i örat på broskploppen som jag kallar den. Jag var jättenervös och skitglad samtidigt. Sjuk känsla.

Iallafall. Såhär dags imorgon är jag utmattad efter en insane dag i Stockholm. SÅJÄVLASKÖNT att bara åka härifrån en sväng?!?!? Precis vad som behövs i dagsläget. BAAA FUCKAUUUR!!!!!!


HIT MÄÄÄHHH!!

Whatever could it be


fucked up life

Har dom senaste dagarna bara kopplat bort mitt liv. Inte orkat tänka på allt som händer just nu. Bara gått upp, levt och gått och lagt mig. Det är inte förens nu jag kunnat ta in all annan jävla skit. När jag inte blir lämnad ifred i drömmarna är det kanske dags att bearbeta. 

Jaa-a jag har blivit starkare osvosv under dom senaste 2åren, men jag har inte lärt mig bearbeta sånt här??? Hur gör man? Ska man vara ledsen? Eller är det ingenting att bry sig om? Fucked up är vad det är. 

Önskar att Arvid var hemma så jag kunde få ligga i hans säng och gråta uuuuuhuhuuut och klaga över hur mycket livet suger. Men nu är han inte hemma så då får jag nöja mig med att skriva här att fan vad livet SUGERRRRRRRR. Aldrig får man må bra. 

Önskar att det vore sommar ute så det inte gjorde något att jag sover bort hela dagarna, för då är det fortfarande ljust. Att det vore varmt. Ljust. Tillvaron här i vinterdystra Sverige kan inte bli mer...... dyster???

/cryemochild.

sjukt

Sitter här, mitt i natten, har kollat på det kanske sjukaste Greys avsnittet hitills. Hade inte sett det tidigare så satt mest och gapade och svettades genom hela avsnittet...... Sjukt bra iallafall. Kom till sista avsnitten på säsong 6 så förstår ni... Kollar nu första på 7an, sen äre fan sängdags.

Ätit kebab och chillaxat i lottas volvo i stada. Bra dag, fast jag vaknade vid halv 3. Älskar att multitaska, checkar även lite resor till oslot över nyår. Tänkte att det vore fett att fira in det nya året i staN man tänkt att bo i. Och få hänga med lite loved peoples också!! Kan bli göttit.

Ska fortsätta multitaska. Vart svårt att skriva, titta och leta resor samtidigt. HEHEHEHE.

julbord1

Röjt på hassans jobbfest inatt och väcktes imorse av mor&bror som tyckte det var dags att gå upp. Vankades nämligen julbord ut åt helvete på landet idag!!! 

Jag är inget superduperfan av julbord. Är väl som alla barn mellan 3-14 år som bara äter potatis, skinka, prinskorv och köttbullar typ. Och lite bröd och efterrätt. Men det var gott och nu är jag proppmätt och vill typ kräkas. Inte varje dag man får julbord som bakismat.

Ska fortsätta må illa och vara död nu. Tack för att jag är ledig imorgon med säger jag baaaa!!! ! !! ONE!

chokladkalenders

Sitter här, har varit ute o röööjtt ett tag. Men, nu är jag hemma och har precis öppnat min ena chokladkalender. Fick två stycken utav mor min idag. Men är livrädd. Min brors kompis sa att han fått MASKAR i sin chokladkalender en gång så jag vågar knappt äta. Studerar chokladen noga innan den far in i munnen ska ni veta!!!!

Sådär ja, nu har jag skadat er också. Inte ska jag lida själv inte.

jag är rätt king

Fyfan. Är psykiskt och fysiskt cputmattad. Har ont i varenda bråkdel av kroppen, om man kan säga så, och vill helst av allt bara lägga mig ner och sova. Har jobbat sen i tisdags och sovit dåligt och håller på att bli sjuk, att avsluta jobbveckan med ett mördarpass när det är LUGNT är som att lägga en halvdöd hamster i hamsterhjulet och förvänta sig att den ska springa.

Jag sprang då fan inte idag. Fick sluta 1h tidigare och det är jag glad över. Annars var det stendött idag. Eller bara segt. Min kropp mår inte bra och behöver vila och det märktes kan jag lova. Dock var min XXL-man på BK idag vilket betyder 3 xxlburgare och sen kommer han tillbaka och säger att han vill värma dom lite till i mikron, så gör man det o sen är han nöjd. Fin är han.

Ska försöka vakna till liv, försöka trycka i mig lite pizza och förmodligen tagga stan. Hade bestämt mig för att ej intaga alkohol denna helg men.... jag är ledig. Kan bli något göttit. Så - klä på maj. Tror ingen vill umgås med mig i detta tillstånd.


Iklädd min uteliggartröja (kan inte låta bli att gå runt i den för att den är så mjuk men ack så ful) fetma hår och ba allmänt torsk på allt. Utseendet är allt, som hanapee skulle sagt.

MADE MY DAAAY



Behöver jag ens säga något???? 30/8-12 är det party på stadion igen. Känns nästan som ett måste att dra dit igen. Skrev ju om det för inte såååå länge sen, ödet liksom. Hoppas på biljetter i julklapp och att Arra vill följa med mig så jag får återuppleva känslan igen. Denna gång med mat och vatten i magen. Tack gud för att du var snäll idag!!

NAMNAMANAMNAMA

Har idag avklarat nästsista arbetsdagen denna vecka. Imorgon chöttar jag från 11.30-20 dvs mördarpass. Sen tar jag långledigt till fredag, så jävla GÖÖÖTTTIIITT!!! Hände lite konstiga saker på jobbet idag, kom två tanter i en bil körandes åt fel håll i driveinen helt plötsligt???? Och såg lika chockade ut som jag. Tanter är allt bra söta.

Gick en sväng på ikano iförd trasiga leggings, köpte en fiskburgare på mcd som VAR ÄCKLIG. Usch. Hade värsta tanken om den så var den fan förjävlig. Sen dess har jag varit mätt. Klämt i mig en mars-glass ba för att. Asgoda.

Har inget mer att tillägga. Julafton om töjp exakt 2v då. Så under min långledighet skall jag försöka leta julklappar. Har istortsett baa nästa vecka på mig, sen jobbar jag från 16-22e..... YEEEY LIFE.  Håller alla mina tummar, tår, hårstrån och rumpor för att Arra kommer hem till jul så jag får göra honom glaaa med lite paket WIHO. 

Nu ska jag nog glutta ett greys avsnitt, var så länge sen att jag inte minns alls vart jag var. USHAAA-AAAN.
Påtal om uschaa-an såg jag förresten på bödacamping förut. HUR FAN KAN MAN VILJA CAMPA???? Och hur kan man vilja campa med 10 hundar???? Sjuka människa.

DET FINNS(!!!) en stereotyp för typiska campare..... Tro mig....

weird things you do when you're alone

Hmmm tror inte jag gör något asakonstigt??? Möjligtvis äter. Sen har jag en tendens att dra ut på mina toabesök, men det gör jag vare sig jag är ensam eller inte, men det är rätt konstigt. Sitter liksom och tänker, funderar, glor. Rätt avslappnande ställe, dendär toaletten. Sitter där och glor liksom. 

Ni hade väl hoppats på att jag skulle skriva att jag typ springer runt naken eller har camsex eller sitter och sjunger ashögt, men det gör jag inte.... Jag är rätt lugn. Men om jag måste nämna något naket så brukar jag då och då ta en extrem lång dusch, passa på liksom, så man slipper höra "vad länge du duscha!!!". 

Annars är jag nog rätt tråkig. Förstår inte, finns det folk som påriktigt går runt typ nakna när dom är ensamma hemma????? Förstår inte varför riktigt???

goals for the next 30 days

Just nu känns 30dagar skitlångt framåt. Men under dessa dagar hoppas jag att jag har tagit mig ut från jobbet (åtminstone är påväg att göra) och försöker återhämta mig typ....mentalt. Försöka komma ur min jävla psykoskoma som jag levt i dom senaste veckorna. Orkar inte må dåligt, sova dåligt, äta dåligt och ständigt ha ont i magen eller må illa.

Mår så bra visa dagar sen ibland så gör sig livet påmint om att det inte alls är där jag vill ha det just nu och då gör det så ont i hela kroppen. Så, 30dagar framåt hoppas jag att jag mår BRA. Och en litenliten kärna till det kan väl vara just uppsägning från jobbet och få känna ledighet i några dagar. Spelar ingen roll om jag är ledig över en helg osv, vet ju att jag måste komma tillbaka = får ingen ro.

Och njuta av julen och köpa massa fina julisar. Då tror jag att jag mår bra.

christmas


Hahahahahaa bästa någonsin

agro

Har jobbat, är lite irriterad för att det är så halt ute osv. Kommer hem, möts av ett paket på bordet och blir ASAGLAD för att min fleecehood äntligen kommit!!! Öppnar paketet och ser något.... brunt. 

Kinesjävlarna har skickat mig en BRUN fleece, EN BRUN FLEECE?!?!?! Det säger väl det mesta???? Jag beställde en ljusgrå av en anledning och inte ens brun för att det var skitfult. Är så jävla arg. Har dessutom väntat på detta i ca 3v. Har skickat iväg ett argt mail (på engelska... dvs så lät allt snällare än vad det egentligen var, typ) men det lär väl ta 2v innan dom hinner svara på mailet och ytterligare 5v innan jag kan få den rätta tröjan. Är så sjukligt förbannad.

Alla har varit så nöjda osv men jag är fan skitarg på dom. Tröjan var dessutom asvarm och skitskön och hade varit perfekt nu men tänker inte sätta på mig en uteliggarfleece för det är vad det liknar.
TYP SÅ. Är arg. Å andra sidan vet jag ju vad jag kan vara på alla framtida maskerader. HYEEEYYEYE.... Dö.

jag har inget mer än mina tankar

har fått lovord och mordhot
piska och morot
ångest och oro
som om jag vore gjord av stål och glas
borde gå men stannar kvar
jag har lovat och glömt
förlåtit, fördömt
försent för att ångra, men tid nog att tänka om
och leva med det

vi har något stort på gång,
så länge ingen bryr sig om vilka höjder vi kan nå
på vilken sida som vi står

something that i miss

1) Arra
2) Somna bredvid """nån"""
3) Vakna bredvid """nån""
4) Kolla på en tråkig film med """nån"""
5) Skratta åt tråkiga skämt med """nån"""
6) Somna lycklig och nöjd med livet med """nån"""
7) Bli full med """nån"""
8) Skämma bort """nån"""
9) Pussa och kramas med """nån"""
10) Arra

Dvs, Arra. Annars är livet rätt bra just nu. Bara den lilla detaljen att det som gör mig typ gladast i hela världen inte är hemma, så vet inte vad det gör mig. Lite halv komplett typ???? Är glad men ledsen för att jag inte har allt just nu. Bit ihop, ha lite is i magen och klara dig, FÖFAN.

/ Depress

juletid å juletid

Inatt har det snöat=lite mer julstämning även om jag hatar snö. Det innebär att jag inte längre kan ha converse utan att frysa ihjäl eller att dom blir blöta, att jag måste ha halsduk och tjockjacka för att inte frysa ihjäl när snön kommer farande mot mig och att det känns som en evighet kvar tills det är vår och sommar.....

Förutom snön så är det en magnifik dag. Ska strax iväg till jobbet och har hunnit laga en ypperligt god maträtt. Not. Har dessutom fått min ena tröjjävel från romwe idag men vart deppig för den var så STOOOOR. Jag drunknade i den så om inte mamma vill ha den blir det retur ända till Kina...... KU UU U U UU L. 

Idag är det förövrigt tvtisdag!!!!
Innebär att jag ska kolla på GG, himym och terranova! WEHOOOOOO.

ievas polka

Vilken dag. Vaknade vid halv 2 av att Yassan smsade mig, flög upp, gjorde mig iordning och åkte till stan. Låter nu som jag gjorde detta på ca 10min men så var inte fallet vill jag lova. Bosatte oss på chico med thai och mallan, sen kom chubby osv. Satt där i minst 4h och diskuterade allt ifrån bajssex till mitt headset (därav bilden) och sen vart jag och hassanali upphämtade av Lotta.

Efter det är kvällen ett mysterium. Kom hem vid halv 12 efter en tur i tornby, en tur till hjulsbro för att kolla julbelysning, en tur till braskens och ett jagande av volvoraggare. Och efter misslyckande historieberättelser vart jag ytterst utmattad så sitter här och är halvdööö. Sitter och lyssnar på en finsklåt, därav rubriken, i över 1h nu.... Den sätter sig liksom.


DÅÅÅÅ lyfter vi rå!!!!

starcraft 2 starcraft 2 I quit my job because of you

Hur sjuk och skadad är man inte som flickvän om man drömmer om att man vinner en tävling (som jag tydligen deltagit(??) i?!?!) och priset är sc2+valfritt nytt expansionpaket och ringer upp sin pojkvän som skriker utav lycka??? 

Måste betyda att jag iallafall vet hur man gör Arvid glad. Man låter honom spela. Sen att jag blir skadad på köpet är väl bara att leva loppan med.... Gillar att jag varit ifrån Arra i drygt en månad nu och det är inte några kinkydrömmar här inte, här drömmer vi om dataspel och hur glad han blir för att få nya spel!!

photos of 3 guys who are famous & ATTRACTIVE

Hade kunnat skriva typ Ronaldo. David Beckham. Orlando Bloom, eller typ Brad Pitt. Men dom är inte attraherande. Hade en crush på Johnny Depp när första pirates filmen kom, var väl typ det??? Hade kunnat skriva att Russell Brand är sjukt attraherande men han är inte snygg..... Han verkar bara skön... Eller Chuck Bass, men han är bara chuck-ig liksom, och inte alls lika snygg utanför serien... Edward??? hahahahaha. Var lite kär i Alexander Skarsgård när jag var liten med, han är rätt hunkig.


Min kärlek Joel Kinnaman. Sjukligt attraherande. Badboy gone good??!?!?!? Bara, SNYGG, liksom. Thats it.

Om Joel är badboy gone good är fan Dr Avery, aka Jesse Williams som han försöker heta i verkligheten, goodboy gone SEXY. Lägger endast upp bilden på hans body för att få er att gå igång. 

Kurt och Erik får dela tredjeplats. Vet inte om Erik är tillräckligt känd. Tror Kurt väger upp det. Vet inte om Kurt är snygg, han är bara.... Kurt liksom? 

Sammanfattningsvis: Var snygg men inte skitsnygg. Ha lite skägg/musche men inte asmycket. Ha snaggat hår eller långt hår men inte mellan långt. Ha snygga kläder och inte fula kläder. Träna er till en bringa och dö inte hög på heroin med ett gevär till huvudet. Rätt enkelt!

inception

Asså när man jobbar på BK blir man lite mindfuckad, typ som detta. Vi spelar ju samma låtar konstant (typ) dvs hissmusik aka jazz aka helvetesmusik hela tiden. Lugna jävla låtar HELA tiden. Iallafall så finns det EN låt, som är så jävla sjuk. För er som sett Inception så fattar ni var jag snackar om, för er andra så är detta totalt wack... Denna låt låter som en låt jag LÄTT skulle kunna höra i en dröm för att typ vakna upp??? Så varje gång introt kommer så tror jag typ att jag sover??

HAHA det är så sjukt bara. Måste ta reda på vad denna låt heter. Nästa gång springer jag efter telefonen och trackID hur lång kö det än är. Jävla mindfucklåt asså.


Jag och min vapendragare Leo i någon random dröm.

ahhhglgdfios

Tråkslag. Försöker komma på vad jag ska fylla denna lördagkväll med. Just nu ingenting är bara irriterad på allt och ingenting, utan att ens veta varför????? Ska väl börja med en långdusch för att tina upp lite och sen lär jag växa fast i datastolen under kvällens gång. Med undantag för att hämta fler skumtomtar.

Typisk lördag á mig.

have you changed in the past 2 years?

ÄÄÄÄÄHHH HELL YÄÄÄHH?! Jag har vuxit och krympit(?) om vart annat tycker jag. Tyvärr inte växt på längden. Men jag har lärt mig (och försöker fortfarande lära mig!!) att det som inte dödar stärker, eller what dösent kill ju mejk ju strångerr. Och det är faktiskt sant!

Jag har blivit en fruktansvärt stark och tålig guzz under dessa 2 år. Men samtidigt har jag också stängt ute många känslor och tvingat mig själv att ibland sluta känna. Jomenvisst det kan ju vara bra, men ibland suger det sketamycket!!  

Hur som helst är det väl klart jag har förändrats under 2år. För två år sen gick jag i 2an på gymnasiet. Känns inte ens länge sen men, tiden går så sjukligt snabbt???? Jag är fortfarande den där tjejen som vägrar ta onödig skit och som ALLTID kommer motarbeta andra när jag inte håller med....hehehe... Jobbar varje dag med att försöka acceptera och uppskatta saker. Jag är inte perfekt, kommer inte bli perfekt och VILL INTE vara perfekt. Men att lära mig uppskatta det jag faktiskt ha istället för att sträva efter det jag saknar vill jag KUNNA. WEHOOOO. (ps life is sweet)

ROKKROKKROKKAMOKKAFON


Fortsätter i Youtube-andan. Så jävla retrouniklåt!!! Älskade rokkamokkafooon!! Man sjöng ju så, insåg för något år sedan att dom inte alls sjöng så :( Men den är grym. Tror alla var lite småkära i killen med håret.

hon kommer med solsken


Hahahahaha gör mig så lycklig!!!

klockan är två

oooo jag äter två minibullenspilsnerkorvar!! JAPPP!!! Kan vara dagens bästa. Dagens sämsta är att jag har växtvärk i benen utan att växa, det suger ju rätt hårt....

WASSAAAAP!??!?

Ställde alarmet på 12.45 (helt sjukt att man ens SKA behöva ställa alarmet, borde ju vakna innan??!?!?) och var så seg att jag låg kvar i sängen i typ en timme och bara, kollade upp i taket. Så jävla skönt när man har tid med det? Kan sitta på sängkanten i typ en kvart innan jag ska iväg till jobbet ibland, bara för det är så skönt...

Så, jag gick upp sent och kollade lite Greys. Har precis lagat mig en salami/brieost-omelett som inte blev fyskam. Ska snart sätta mig på bussen till jobbet för ett körtis pass. Rätt skönt ändå att få något att göra. Imorgon ska jag försöka få lite saker gjort, typ köpa kuvert, strosa runt, sola osv. Kanske träna? ?!???!?! Mja.

Livet känns rätt sweet idag med. Synd att det är kolsvart ute och att jag bara varit uppe i 2h..... HEHEHE.. SOL <3

RSS 2.0