höjdheten av töntighet

är fan jag.

Har kommit på mig själv med att typ le åt greys???? När roliga saker händer eller bara typ, angenämna saker??? Och när något sjukt händer så rynkar jag pannan.... MÅSTESLUTAA!!!

ÅHHH MEREDITTAN

Minns att jag och Filip, när vi såg på Greys varje dag efter skolan, var skitarga på Meredith o jämt sa ÅÅÅHHH MEREDITTAN DEN LILLE FITTAN!!!!!

Jag är arg på meredittan nu, för nu ligger hon med george...... Det är nu hela skiten börjar bli segt fan vill hoppa över några avsnitt ba för att george är så.... känslig. Christina <3....



denny


ALLA som sett Greys känner igen den här bilden från scenen när Denny dör. (vill skriva danny men nej nej, Denny..)
Har jobbat lite, köpt lite hårfärg, cyklat i motvind och myst om i mjukisbrallor. Sen dess har jag suttit och gluttat på Greys varvat med "DÄÄN SÅM DRRÄÄÄPÖÖR" (dvs en dansk kriminalserie på fyran). Izzie har precis träffat Denny för första gången så... är ett tag kvar... Fan vad många säsonger hon sörjer i asså??? Sjukt. Aja, inväntar hurra-sms förövrigt, skickade med Issa rilles pass+bankdosa, 1,5kg godis och en stock snus som surprise till mina pojkar. Så, snart så. Jag är så jävla bra.

Det var ju typ då "how to save a life" vart poppis också. Sjukt länge sen?!?!?!

mmm

förresten sa några tjejer som gick förbi mig på bussen igår att "åhh här luktar det typ... bullar?? mmmm"

VEM FAN VILL INTE LUKTA BULLAR LIKSOM??????

sockervadd

Är vad jag luktar nu. Vill, som sagt tidigare, typ ligga med mig själv. Eller lukta på mig själv. Så härligt äre. Månne. 

Har jobbat några fjuttimmar idag. Vi hade fullrulle och det fanns tillslut inga sittplatser = good day för BK. Och jobbigt för mig. När vi trodde att allt var över kom en bussjävel fullastad(?? full-lastad??) med hungriga peeps. Skönt. Cyklade till maxi och köpte 1,5kg godis till Arris och Rille, vilket leder mig till nästa punkt.

Måste röra på mig nu då jag ska in till stan för att fika lite (minns inte sist jag fika typ?) och överlämna lite things till Issa som Arvid och Rickard ska ha.... Gillar langningen. Lite chillaxing på söndakvällaa!! 

Har dessutom inte träffat Filip på hela helgen bör tilläggas, minns inte sist det hände??? WTF man, igår dissa han bärtz liksom????? SJUKA JÄVEL.

hårfäärjjj

Sprungit runt på maxi med mamma, runt på coop, UTAN resultat!??!? Är så irriterad. Vet att dom haft min hårfärg innan. Tyckte det var dags nu liksom. 

Sen vart jag depressed och sitter och saknar Arra. Ca en vecka kvar bara meeeen så fruktansvärt jävla jobbigt. Saknar honom så jag spricker just nuuu. Tillbaka till Greys och glömma livet lite. Vill ba färga håret och träffa Arris, är det för mycket begärt God?????

""""shopping""""


Jag iförd min nya mössa. Den är grön.

Är lite deppig. Jag fick en mössa för 99 spänn och en fet macka från subway, resten av shoppingen stod min bror för.... Är ju skittråkigt att inte vara i centrum????? JAG DÅÅÅ???? Jaja är nöjd med mössan iallafall. Och maten. Nu ska jag glutta lite Greys så får vi la se om jag orkar röra på mig senare ikväll. Peace.

muuuhaaa

Tagit mig en lite längre sovmorgon men att sova längre än till 11 verkar vara omöjligt efter att ha stigit upp runt 9 varje dag denna vecka.... Varför blir det jämt så??? När jag gick i skolan sov jag bara till typ max 12 på helgerna, men i somras kunde jag och Arra vakna vid typ 2......

Iallafall har jag precis klätt på määh och ska åka in till stan med mamma och bäste brur. Hoppas på lite krubb på stan. Peace.

Juste....

Tänkte berätta hur sorglig jag är också. Satt och vänta på en trasig buss i 30min, åkte till stan, köpte en parfym och KANSKE (.....) sprayade ner mig lite med Arris parfym..... Jaaaa-aaaa. 

Sen hetsåt jag mat, lite choklad, glutta idol och nu hetskollar jag Greys. Finfin fredag. Har lite rehab från min jobbiga-jobb vecka. Ledig imorgon såååå sköööönt. Skulle varit ledig hela helgen men.... Några timmars jobb på söndag skall klämmas in. NU back till Greys, Meredith har precis fått reda på att Derek är gift så det är draaamaa!!! 

Bara att jag bryr mig är typ, sorgligt......

ett konstigt fenomen....

Har tänkt på en sak väldigt mycket när jag jobbar. När jag får ha drivein:en (om jag skriver DTn så fattar ni väl ingenting så får skriva ett långt jävla jobbigt ord, trögon!!!!) så är det ju många som betalar med kort. Kort innebär att jag måste ge kunden två kvitton, ett som dom får behålla och ett jag vill ha underskrift på. Vilket betyder att jag också lämnar ut en penna till bilisten (fint ord). 

HUUUR många gånger på en dag behöver jag egentligen säga "hehe, och pennan också!!" när bilisten ( :)) råkar hålla kvar i pennan??? Blir liksom för mycket för hjärnan att hålla reda på - ett kvitto till mig, ett kvitto att behålla, hålla i kortet och ge tillbaka pennan. Brukar sluta med att jag får tillbaka båda kvittona och får be om pennan... Helt sjukt??? Blir liksom inte förvånad längre när bilisten (:)) ser ut att vilja köra därifrån (med pennan i handen) när denne har betalat. 

Ville bara dela med mig av detta. Tycker det är lite, ja, fascinerande.


HAHA soft ju!!!! Detta har dock aldrig hänt mig. Däremot har jag haft en postbil som kört bakofram pga ratten på fel sida osv typ två dagar i rad nu. Han är riktigt rutinerad så skulle tippa på att det blir en del BKmat för honom. VIP.

8h

Ska nu gå till sängs efter en jävligt ansträngande jobbdag. Att ha drivein:en SJÄLV under en lönedag, lunchrusning, är inte bra för hälsan. Sprang mellan luckorna för att ta betalt, ta beställningar samt packa i andra luckan. Det SÖÖÖG och jag var jättearg.

Tröstade mig med en french från Ikea och sen en glass med bror på donken. Soft. Sen har jag bara sett på Grey's och nu är första säsongen sluuut. Sitter ååå kliar mig lite på pungen också. Nu är det däremot sovtajm, imorgon har jag 1h sovmorgon så här ska det sova. Jobba sova jobba sova äta jobba sova.... bajsa. Kul liv.

paradise


Glutta på Coldplays nya HÄÄR!

greys <3

Har suttit o myst med greys nu ett tag.... Dom första tre avsnitten på säsong ett är avklarade men... Det kliar lite i fingrarna. Jag har ju sett typ 4 säsonger men det var ju när dom gick på tv... Och.. Jag vill liksom se dom nyare avsnitten men problemet är ju att jag inte vet riktigt vart jag slutade se :(:(:(. Så för att hänga med får jag liksom kolla om då. Lika bra. Har ju inte så mycket annat för mig på fritiden nu liksom!!

SÅ, förvänta er inget umgänge. Här ska ses på serier!!

Fast, nu ska jag sova!! Klagar på att jag börjar 11 och behöver gå upp typ halv 10, det är ju skitslappt egentligen. Min mamma börjar 06.00 vissa dagar och går upp typ halv 5 då. Det är baaa sjukt. Så jag är rätt nöjd ändå. Har alltid sovmorgon till minst 11, SKA LA ENTE KLAGA!!

att lukta sockervadd o vara läkare

Just nu tycker jag inte det är så fruktansvärt jobbigt att vara ensam. Det kommer nog inpå småtimmarna men ja, JUST NU myser jag runt lite här i arras brallor och luktar SOCKERVADD och vanilj. Så jävla gott jag luktar asså. Om jag hade varit tvåkönad hade jag legat med mig själv, typ så gott. Så imorgon ska jag på parfymjakt och leta efter någon doft som kan ersätta min goooa bodySMOOTHIE som jag smort in mig med.

För att höja myseffekten lite ytterligare sitter jag och försöker ladda ner Greys säsong ett. Min tanke är att se om hela serien då jag missat så jäävla mycket och jag var världens största greys-fan förut :( Ville tillomed bli kirurg.. Verkade vara så kul liksom. Så, ikväll och resten av kvällarna, helgerna, timmarna, så ska jag glutta greys och glömma livet. Sen blire desperate osv.


Jag o yasse hänger med våra kollegor back in the days.

hej hej hallå dagboken

Bert stjärt.

Igår uteblev inlägg då jag tydligen ansåg att sitta framför datorn och glo, skypa och umgås med kömpisar var viktigare. wtf liksom????? hur kan det vara viktigt?? :S:S:S. Fick mig en lååång pratstund med både Arris, Rille och Agge, och Filip på samma gång. Härligt var det. Sen vart jag upphämtad av Lotta så åkte vi och myste hos Mallan en stund och snacka spökhistorier och annat shit som JÄMT kommer påtal när vi är hos Malin....

Idag har jag jobbat en sväng, sen suttit på en så jävla långsamt seg buss till Ekholmen för att hämta min vän Rickards pass och bankdosa som jag ska skicka med punchiss till Norge på söndag! Passade på att skriva upp mig på lite fler jobbtider så jag cashar in lite! Wiho.

Träffade Filip i ekholmen och chillade lite. Drog hem till hans pappa och käkade (läs dom) och umgicks lite. Det var soft. Sen tog jag bussen hem och käkade med min farmor o sååå. Mysdaaaag och bara 11(12) fjuttdagar kvar tills Arris kommer heeeem!! Som grädde på moset kommer Rille hem samma vecka också så förmodligen blir det reunion :) WÖÖÖÖHÖ!!!!


Bild från vår senaste reunion. Härliga tider.

contagion

Vill se den där. Skulle jag och Arra gå på bio nu skulle den här säkert vara den film vi såg... Typisk jennyoarragårpåbiofilm, men det är nice!!

wööööh


Jag och mina kompisar i fredags!!! Saknar dock Arris och Rille på bilden för att det skall vara komplett. Men vi är jävlans bra ändå!! MMMM SÅHÄR KUL HAR VI UTAN DOM!!!

idag idag idag idag idag

Pest och pina att gå upp innan 7, kan inte minnas senast jag gjorde det före idag. Tandläkarish 07.50 i 5minuter. Jättevärt. Hem och sova en timme till och sen åka och jobba mitt pass och lite övertid... Har i stort sett bara kommit hem, landat, kollat på tv och chillaxat. Inte orkat göra nåååågontiiiing. Är så trött. Imorgon är jag ledig så då ska jag faktiskt sova ut. Ska bli skitgött.

TRÅÅÅÅKIIIGT inläggish men så äre. Hände inget speciellt på jöbbe heller. Annars brukar ju mina BKstorys vara rätt roliga!!!

PEACEEE.

Påtal om ingenting skulle det vara rätt angenämnt att kunna stå i sin studentklänning och nakna (håriga, såklart) ben och LEEE utan att frysa ihjäl. Skulle vara soft. Säger jag bara!!!!

sånt här som gör en wiktigt förbannad!!!

Har jobbat en väldigt lång dag vilket merför att jag kanske inte är på topp, MEN, jag var det tidigare idag tills detta inträffade.

Har följande situation; en familj med mamma pappa och tre söner mellan 5-13 år. Typ. Två av dom vill ha barnmenyer och jag ger dom varsinn leksak - en svampbobkamera som man kollar in i och kan se olika bilder, varpå den ena säger "finns det inga andra?" efter dom kollat in vårat typ "provex".. Jag svarar då, lite skojsigt, "vi har bara rosa diadem, men det kanske ni inte vill ha hehh?" Näää svarar dom och sen frågar dom sin mamma vad det är. VARPÅ HON dampar loss, inte på mig så, men indirekt mot mig.

Det lät ungefär såhär "könsdiskriminerande!! spelar ingen roll om man vill ha ett diadem eller inte o blablallaa rosa eller blått det är så jävla hemskt fyfan bara anta sådär, visst om dom frågar lblablalal" och jag HÖR alltså detta eftersom hon inprincip skriker detta. Jag serverar dom maten och så äter dom.

Efter dom ätit kommer pojkarna tillbaka, har öppnat leksakerna och pekar på en bild som följde med i förpackningen och säger "varför kan inte vi få sånna???" (diademen) jag sa "det är väl klart ni kan...?" DÅ säger den äldsta: ÄR DET FÖR ATT VI ÄR KILLAR???? asså SERIÖST FÖR FAN?!?!?!? VAD ÄR DET FÖR JÄVLA MORSA SOM TRYCKER I DOM SÅNT????

Vart så jävla frustrerad. Jag må vara mycket, men jag är fan i mig inte könsdiskriminerande!!!! Jag känner massor bögar (cool) och känner många barn som velat ha nagellack/kronor osv?!?! Vart så jävla förbannad. Att dom dessutom ÖPPNAT leksakerna fast dom redan sett vad det var för något på testsaken gör mig ännu argare. Gav dom varsitt diadem och höll käften. Egentligen ville jag bara skrika åt deras idiotmamma. Dum i huvudet.

Jag tycker också det är sjukt här i världen med tjej/killsaker men vafan, jag har gett diadem till killar tidigare och fått konstiga reaktioner, inte som att jag tänkte vägra ge dom det om det är diadem dom vill ha???? FRUSTRERANDE!!!!!

GODNATT FUCKERS


FOOOCK OFF nu måste jag sovaaa. Imorgon är det workie igen, ännu längre dag. FML.

(ps e ba så snygg!!!)

(det bästa med att få en ny dator i somras var att den hade webbcam!!! NO SHIT!!)

my sisters keeper <3

Ni MÅSTE kolla det HÄR klippet.... 

OCH lyssna på den här låten.... Och kolla...


And if you knew how happy you are making me
I never thought that I'd love anyone so much
"And if you knew how happy you are making me
I never thought that I'd love anyone so much"

SÅÅÅ FIIIINT :( :( :( JAAA JAG GRÄT LITE!!!!

dunkDunkUUNNTZZZ!!!!

Dunkar lite här hemma. Ser på monster till svärföräldrar och småler lite. Chattar lite med min kärlek. Ska äta lite blåbärspaj nuuu. LIFE IS GOOOOD!! 

Igår drog jag ut på en bertz med mina vänner. Underhållande kväll och rätt sjuk. Gick till bussen i sällskap av Yassan och två guzzar när några smågrabz börja bråka med oss för att vi "pratade högt"... Stod mest och skratta men ville ändå inte åka samma buss som dom SJÄLV (hahah jag är så feeg) så jag väntade 45minuter... Träffade Filip som blivit fullare än vad han var när jag lämna honom osvosv. Gick hem och la mig och mådde illa. Vaknade vid 4 av ett samtal från min lillevän Filip som sa att han gick ifrån sturet hem till sig = aslångt.... Så vi pratade i en kvart mitt i natten haha...

NUUU BLÅBÄÄÄRS!!!! WÖÖÖÖ TYP SOM BÄRSH!!

O CHIPS O MY SISTERS KEEPER PÅ 4AN!

en jävla åljävel?

Idag har jag ju som sagt jobbat 11.30-18. Vanligtvis hade jag tittat tillbaka på passet och sagt att det var det värsta någonsin, MEN, inte idag!!! Vi sålde så jävla bra och jag vaaa baa grym! MEN, för att komma till rubriken...

Vet inte om jag skrivit här att det är en dude som brukar komma till BK titt som tätt med sin mamma och köpa MINST 2 xxl burgare som hans mamma beställer. Hon viskar denna beställning. Sen klagar han på allt från att osten inte är smält till att han vill ha den varmare osv. Eller beställer burgare för att frysa in. Denna gång var det lite mer annorlunda....

Jag kom precis tillbaka från rasten och ser att han sitter, på sin vanliga plats, och sneglar mot mig. Jaha tänkte jag, nu är han här igen. Smygkollar lite. OCH DÅ!!! DÅ  DÅ DÅ !!! Då drar han ner sin hand i brallan o rör om lite. Ett tag asså. Och kollar så ingen såg honom. But I did. Vart äcklad och glömde bort det. Sen får jag ta över drive in:en och hör typ "jaaa en xxl burgare" jaha okej, fatta direkt att det var dom IGEN. Så slänger han upp pengarna i min hand. (JAAA FÖRMODLIGEN DEN HAN HÖRT BALLEN MED, MAMMA SOM PÅMINDE MIG!!!! TACK FÖR HANDSPRIT!!!!) och kom till lucka två.

DÅ!!!! Jag ger ut maten och då jävlar. Ser en genomskinlig asfet påse med vatten som han håller i. Vafan tänker jag. SEN! Sen ser jag en fet jävla ÅLJÄVEL simma runt där i????? JAHA, nu vart han mycket mer normal?!?!??! WTF asså. Sjuka människor det finns.


(HÄR ska ni föreställa er en bild på en ål i en plastpåse i knät på en man som kan trycka i sig mer än 4 xxl burgare....)

sex o knark e NAIS

Njaaaaa kanske inte egentligen. Men det ser jävligt nice ut. Tycker guzzen ser nice ut också. Videon är nice.Tur att det finns en del baksidor med KNARK för annars hade alla gått runt o tagit heroin och varit FÖR kära. Och legat för mycket. Then you get AIDS. And then you die. POUJAAA end of story.

konstig skulle sammanfatta dagen, tror jag

Riktigt konstig.ja. Kom en man och skulle beställa kingwings och chilicheese. Frågade hur många bitar han ville ha, 2,4 eller 6 varpå han svarade 6. 6 sa jag och slog in det. Frågade samma sak om chilicheesen och fick samma svar. Då skratta han. I was like wtf? Då säger han "HAHA ne kom och tänka på sex bara ;) hehe, allt slutar på SEX ;)" och jag svarar typ "hehe mm.." jätterädd. Det här är inte första gången det händer. Har ställt samma fråga innan och fått svaret "hehe jaa sex är ju alltid nice ;)"... Kåtbockar hem åå ligg.
SEN gick jag en sväng till ikano (observera att jag bar mjukisbyxor, bomberjacka och en tjocktröja samt flottigt hår i en toffs) och shoppade mig en kofta (!!! vad händer med mig) strosade runt lite då nästa sjuka sak händer.

Gick av någon sjuk anledning in på veromoda (que??) och hör hur en medelålderskvinna talar med butiksbiträdena om att hon ringt in dit igår och lagt undan ett par brallor i S. Varpå säljarna svarar neee? "joo det var en tjej som svara som sa att hon vanligtvis inte jobbar här utan är ifrån stan". "nää det var bara vi två här igår??". DÅ säger jag, eftersom jag är cool, att jag vet att hon ringde till vila igår och pratade med Sandra, som brukar jobba i stan, och försökte lägga undan där. HUR OFTA HÄNDER DET LIKSOM??? Att jag är där det händer??? coolt. Fick konstiga blickar så jag gick.

SEN mina vänner, kommer det jobbigaste. Jag står på maxis parkering, fortfarande i samma osmickrande outfit, plussa på en påse med en kofta i (ser lite extra bylsig ut) och en väska full med jobbkläder.. Står där o kisar för att solen lyser. Känner mig som en man som lever på gatan. Ser hur två småbarn kollar på mig, nej dom GLOR, ARGT!! Och så hör jag något i stil med "pappa är det där en.....som... burkar...???" Det räckte för mig.



HAHA. Så likt.... Det enda jag missade på var väl underbettet. Verkar som valet för halloween blir lätt iår... Kom bara från jobbet iförd mjukisar :( fml.

osoooft

HATAR att få sova för lite och bli väckt av alarmet mitt i en dröm. Igår drömde jag att jag flög ifrån linköping till linköping (japp) och att jag fick björn gustafsson som förmyndare, rätt soft faktiskt. Inatt/imorse var det däremot allt ifrån att Arra jobba på BK till att vi var på idrottslektion till att träffa kenza o hennes hund TILL att jag och typ yassan hade skrivit en låt som inte slog igenom för typ 5år sen, och en låt till typ en tysk grupp som självklart var kända världen över, så träffa vi dom och hade jättekul...

Whatsup med mig och drömmar om kändisar/vara känd? Tror jag något eller???? Shit asså. Must cool down man!! Workie workie i endast 3h nu, hoppas på att få jobba över åtminstone en liten fjuttimme. solong.


Såg ni inte mig i killbill??? pussywagon fo suure!!

skypish

Sitter och skypar med mina vänner Yassman och Filip. Har pratat i typ 3h nu asså. Nu blir det sängen, jobb imöra förfasen..... GONATT. (tänkte ba berätta att jag är viktig)

från lyrisk tiiill TADAAA bitter...

.... till att bli glad igen! SÅKLAART!!!

Vart fruktanstvärt(!!!!) arg och frustrerad när sims inte fungerade TROTS att jag gjort allt rätt. Vill inte ens tänka på sims då jag känner att jag kommer självantända. Istället åkte jag till Ikano med min kära vän Lotta och shoppade. Trodde det där med tröstshopping var en lögn men nix. Fick med mig två stickade tröjor, ett pannband och en fanta exotisk hem <3<3 VÄRT. Och ett bättre humör. 

Har klämt i mig lite fetaost+kalkonpaj och nu ska jag försöka socialisera med min familj. Jag är grym trots allt.

TADAAA. Iförd min nya rosa tröja som hela stan kommer driva runt i sen!! Tänkte motstå men... den såg ju så skön ut. Och jag är ju fashion nu. Kleem.

waaaraaap

(Barneys röst ofc)

IDAG mina vänner känner jag mig helt lyrisk!!! Har precis tagit en mega dusch och nu sitter jag och väntar på mitt nya sims spel!!! AHHHHH. Inom 3h måste det vara mitt. Funderar på att laga till mig någon god mat och sen dra till stan en sväng på min lediga dag. Idag ska det bannemig spelas!! (hoppas guuud att det funkar)....

och... FUCK YOU ALLA NI ICKE SIMSLOVERS. 

(man kan ligga i en höstack?? plastikoperera sig?? ha en hund?? liksom watafuuck!?!?)

ojjj

Har suttit och beskådat mig själv ett tag nu. Förfallet. Håret är skabbigt och jag luktar säkertligen fritös och burgare sen timmarna på jobbet idag. Besparar duschen tills imorgon. Annars då? Jovars. Benen börjar likna en grottmänniskas eller kanske tillochmed en björns. Kära KP, är detta normalt????

(För det första är det tur att Arra inte ser mig nu eller vill skypa med video på... Och för det andra är det väl tur att man har folk som älskar en för den man är????? HUR KAN MAN INTE ÄLSKA DET HÄÄÄR=??????)

(här skulle jag lagt upp en äcklig bild men vill inte avskräcka er.) Tack.

har jag blivit fashion?

Jag tror jag börjar bli sjuk. Dels för att jag är lite förkyld och så, hösttrött, MEN, jag vill dessutom ha en luddig/hårig tröja. Är detta normalt? Vet inte riktigt varför men dom ser så jävla sköna ut? Testade en på h&m häromdagen men den var inte det jag letade efter.... Förra året skrattade jag åt dom håriga tröjorna som fanns på bikbok när jag praktiserade där, och såg ut som ett frågetecken när en 40+ kvinna köpte en. Önskar att jag var henne nu. Hade jag varit fashion på riktigt hade jag vetat om det här typ, då?????


såhimlaskönt

att jobba på burger king....

Är inte alltid det roligaste. (NO SHIT?!). Men ibland är det kul. kanske inte trivs till 100% med mina arbetssysslor (why stay?) MEN att få träffa massa folk och göra ett bra intryck älskar jag!! Typ som idag, bara man ändrar tonfall låter man mycket trevligare? Skojar lite, gör lite extra..... Såhimlakul??? Jag som annars är så bitter mår så jävla bra av att få träffa folk (även om det är i typ 1min där jag frågar om dom vill ha ost eller bacon på hamburgaren MEN!!) och se dom nöjda!

Sen händer det ibland lite småroliga saker. Som idag. Först kom en kvinna som började prata om att "jaa Whopper var det sista jag åt innan jag snittades upp o sen fick det vara nog!! ingen mat på ett tag!! HAHA!! Ja det var ju innan den här *pekar på dottern*" wooooh take it easy ville jag säga, vi står faktiskt bland mat här, men, jag log bara och sa jaa då får vi väl hoppas att den var god då!! Egentligen ville jag skratta.

Sen kom det in en gubbe som hade eldat upp sina ögonbryn. Tyckte att något inte riktigt stämde och så var även fallet. Riktigt angenämnt att stöta på trevliga typer. Med eller utan ögonbryn.

Eller som när Ronald kommer in ibland. (hahaha råkade skratta högt åt bilden, så jävla tråkigt!!)

mina pågar <3

Har spenderat denna dag 1) i sängen en hel del 2) framför spisen och gjort godaste pasta/kycklingsaken 3) framför datorn och skype med yassan och SEEEN arra o rille!!!

Made my day. Ikväll ska pojkarna försöka fixa internet och sen kan jag skajpa när jag vill med dom, typ!! Asnice. Kändes bra. Även om min bf inte är speciellt talförd kändes det bra. Rickard däremot kan prata. Fått sig en dos ifrån huset Fyhr tror jag!  Nu ska jag jobba, wihoooo cash till oslooo!!

så sjukt

Hahahaha sjuuukt likt???? Att hon dessutom sjunger bra och att låten är wätt bra gör det hela bättre.... KOLLAA!

iceland

Jag har ALDRIG velat åka till Island. Fram tills nu. SÅ.JÄVLA.VACKERT???? Åhh.

myspys

Fortsätter mysa.... Sitter och tänker på lite småresor. Ska våldgästa pojkarna i Oslo under lönehelgen i November om det blir som vi tänkt oss, ska bli så jäla niiice! Har bara varit i Oslo när jag var typ 3 ju. Sen har jag planerat in en Londonresa i vår. Vill.verkligen.åka.dit.ijääään!!

Gå igenom Hyde Park när det börjar bli vår.... Och kolla på alla skitfula ekorrar. Jag och Arris "har ju 5(!?!?!?!!) år i vår" (tycker det låter så töntigt att säga/skriva så!) så tycker faktiskt att vi skulle kunna unna oss en liten weekend dit. Kostar typ bara 3 tussss just då.... Ska tjata lite på Arra, barre o börja jobba! Synd att det inte bara är resan dit som kostar, utan att det är så jävla mycket man vill ha där också..... 

Tror det här är lite av min terapi. Sätta upp små mål.... Suttit och kollat i kalendern här på datorn och haft mig. Imorgon borde jag bannemig köpa en riktig kalender (som för det mesta kommer vara tom men!)

Förra året i London. Vi åkte i november = julpynt längst hela oxfordstreet!

Och rymdtema(?) på carnaby street.

Ankomsten till hotellet vart lite knulig. Vi hittade inte och tunnelbanan hade slutat gå = Arvid kommer på den briljanta idén att ta CYKELTAXI. Note to myself - gå inte på arras dumma idéer. Tog max 5min att gå. 10min att åka cykeltaxi....

Arris på vårat mysiga hotellrum innan hemgång. 3minuter från oxfordstreet jojatackaar!!

mitt i min ensamhet

Sitter här på mitt rum och lyssnar på bon iver. Fryser gör jag för det har minsann regnat hela dagen. Fick träffa min kärastekäraste stockholmsfilip ett slag också. Så mitt i all ensamhet och frusenhet (typ) så känns livet rätt bra idag. Tror minsann jag ska slå en pling till Norge sen också. Bara för att liksom. Känner mig så fruktansvärt ensam men jag vet att Arra bara är ett telefonsamtal, 7h (och en himla massa pengar) bort. Sen har jag ju iallafall kvar några vänner här. 

Har kommit underfund med att det kommer bli så himla skönt att komma härifrån. Jag känner inte riktigt att något håller mig kvar men ändå är jag inte riktigt klar. Det är jobbigt att inte göra något. Måste försöka se på det positiva och hålla hårt i det.
Det var nog dagens ord. Som i dagens visa när man var liten. Fint. Klem.

trodde aldrig jag skulle säga/skriva detta men....

Tar emot lite att skriva detta..... Men... Jag saknar att plugga lite!!! :( Saknar att lägga ner energi och tid (inte för mycket dock) på ett arbete (helst skriftligt) och försöka prestera, och sen få ett bra resultat. Jag älskar att skriva. Så, när my love i landet på andra sidan bad mig hjälpa honom med hans personliga brev sa jag "okeej råå..".

Sen har jag baaa suttit och pysslat med det. Ganska svårt att skriva från någon annan dock. Men jag lämnade lite luckor med egenskaper och sånt jag tyckte han kunde skriva själv. Nu känner jag mig lite rastlös. Tror jag börjar bli lite psyko om jag saknar att plugga.... Men i måttliga mängder och om det är roligt så, JAA. 

Och så fick jag ju faktiskt känna mig lite behövd också. Har varit lite deppig och känt mig bortglömd i några dagar. Men nu är allt som vanligt. Klart han behöver mig, jag är ju hans hjärna!! Nu ska jag försöka se på Terranova och HIMYM. Puss på allt.


Typ jag och Arra.


tjalalalala

Sitter och förundras över alla känslor som finns i kroppen. Om det inte vore så att jag lever like a single lady traped in a prison skulle jag kunna tro att jag är preggy just nu. Har sånna jävla humörsvängningar och jag känner inte riktigt igen mig själv. Jag brukar vara bitter, men jag brukar NÄSTAN aldrig vara ledsen? Jag är ledsen och sen är jag glad. Sen blir jag ilsken och bitter, sen ledsen igen. Och så håller det på. 

Skönt att man får gå till jobbet och vara fejkglad iallafall. Har hört att det spelar ingen roll om ett leende är fejk eller inte, man känner sig ändå gladare. Och hade jag inte läst att ett symtom på depression är försämrad aptit hade jag trott att jag lidit utav det.... Men FAAAAAN vad jag äter.

jöööbbb!!

Var sjukligt trött när jag vaknade (ca 1,5h sen... måste få rutiner!?!) och det enda jag hunnit med idag har varit att äta en äcklig frysmat och bläddrat lite i Solo. Sen ringde min käraste käraste vän Filip som bor i Stockholm och sa att han var på visit i Linkan!!! Så nu är jag inbokad imorgon, sorry vänneeer. Jobbar förövrigt typ varenda dag den här veckan förutom tisdag och torsdag. Så nu ska jag bege mig. Tänkte hinna med en kortis på Ikano också wööhö. Korta pass på jobbet dock. Idag kör jag bara 16-20 (så alla vet det!!)

Hoppas på att Arra håller sitt löfte och ringer till mig ikväll :):):) NUUUU UUU bussen!!!

FUCK OFF GOD

ÄR SÅ OERHÖRT FRUSTRERAD JUST NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mitt internet har börjat leva sitt eget liv och så fort jag ens börjar överväga att göra något olagligt som inkluderar typ TPB och utorrent så dör det??? Sakta men säkert så försvinner mitt internet och jag får DAMP!!! Det här betyder att istället för att kunna chillkolla på Greys som jag måste kolla igen (dvs se från säsong 1-7 då minnet sviker lite) får jag sitta och inte göra någonting. Boxen kostar förfan 1600:- men visst, om någon har lust att punga fram dom SÅ VISST!!!!! FUUUUCK!!!!!!! !! !!

lite planer

Bara över någon dag har jag plötsligt fått mer motivation. Har tänkt så mycket och styrt och ställt med mycket (inte alls egentligen) och hittat skola åt Filip osv. (Låter som jag pratar om min son, men typ!!) Har även hittat en väldigt central 3a i Oslo för inte en ashög peng. Ganska liten men vafan!! Balkong och nyare kök och toa, möblerad, ja, det mesta man behöver. Tvättmaskin, diskmaskin. Wiii.

Just nu är det tänkt att jag, Yassan och Filip drar i typ januari. Är så jävla taggad???? Vill härifrån och bara kunna göra vad jag vill och omge mig med folk som gör mig glad. Vi ska alltså trycka ihop oss fem pers i en trea om det går som planerat. Lite som bigbrother. Men det kommer bli fint. Blir det inte denna trea så blir det någon annan! 

En visit är planerad efter löning i november också, för jobbletande osv. Arvid är hemma om ca 3½ vecka för tandläkarbesök så det känns faktiskt bra. Längtar efter mina män i landet på andra sidan.

AAAASSCHYSST!!!!

Jag har många kärlekar i mitt liv. Den minsta heter Erik och är 5½år. Han börjar bli stor nu. Att han har två äldre systrar gör att hans vokabulär är lite annorlunda. När han var 3-4 frågade han sin pappa om han var bög etc... Hur som haver var han här idag och firade mig. 

Han spelade lite fotboll med våran syssling och så flög bollen över hos grannen. Så går dom över dit och ska hämta bollen och plingar på och frågar om det är okej. Erik kommer springandes tillbaka och säger "ASSÅ!!! han som öppna dörren va aaaasschysst!!! han ba "gå! ta den!" *sträcker ut armarna* asschysst!!!" hahaha älskade lilla barn.

Mitt ariska barn.

världens godasteeeee!

Dethäär var det som låg i mitt paket ifrån eleven.se. Tycker att oljorna är grymma (gillar dock inte schampoot så mycket) MEN det oslagbara är produkten till höger.... Har varit besatt av mitt bodybutter från BodyShop ett tag nu, med jordgubbsdoft, men nae. Inte nu. Suger lite att jag beställde den lilla flaskan på endast 60ml för att "testa". Är typ beroende nu. Så den ska beställas mer av. Istället för parfym. Luktar vaniljbullar, sockervadd och bara typ godis. Sjukt. Köp den inte för jag vill vara ensam om den. Typ.

mat <3

Idag är en ätardag. Som sagt, släkten kommer sååå atteee. Vi ska äta nachokyckling <3<3<3 Brukar äta det hos Arra ibland och har försökt få mamma att laga det men det har aldrig blivit så.... Men nu så!! Hoppas det smakar som det ska bara. Så sjukligt gott. Kyckling i nachopanering (typ) med vanliga tacotillbehör.... Dör lite. Och tårta. Och kakor. Faa-aaan vad göötttiitt!!
BLAND ANNAT SÅNNAHÄÄR!!!! vem gillar inte dessa???? SJUKT goda.

upp som en tupp

FALLER NER SOM ETT REEGN DU DOFTAR LIKA GOTT SOM EN BLOMMANDE ÄNG vill ha diiiig wooohoo


Minns ni den elleee? Dänga ifrån 2006 eller liknande. Hur som haver så var jag så oerhört seg igår och satt i min sovtshirt som jag förövrigt haft sen jag var typ 8, hela dagen. Sen tvinga Filip mig att komma igång lite så jag satte mig på bussen in till stan och vi slutade såklart på Ågatan med Yassan också. Drack några öl, pratade om Oslo och en kebab. 

När jag kom hem sen mådde jag dock så stört illa, tror inte den där kebaben behövdes egentligen.... Iallafall så höll jag precis på att somna när Filip smsade och skrev massa sjuka saker, skulle precis svara när Arra ringer (då är klockan typ 3 alltså) och frågar om jag sover.... "jaa-a lite halvt, jag skrev ju vid 2 att jag låg i sängen o skulle sova...." Men det var nice iallafall. Så jag fick mig ett 10 minuters samtal med my love och han skulle ringa på måndag igen. Suger att internet inte funkar för dom där än. 

Sovit i perioder hela natten då folk (är evigt populär) smsat etc hela natten vid olika tidpunkter. Främst Arvid. Men nu känner jag mig lite mer uppåt (där av rubriken) för han skrev att han saknade mig och Filip.... = ömsesidigt = jag är inte lika töntig som saknar honom efter en dag!!

Nu ska jag duscha och göra mig iordning. Städa rummet. Släkten kommer om 1½timme.

en jobbig känslomänniska

Jag är en riktig känslomänniska. Och bitter. Men just idag är jag typ bara tom. Har drömt jobbiga drömmar hela natten och önskat att jag slapp ligga själv i sängen. Önskat att jag kunde slänga iväg ett sms om att "jag kommer till dig om en timme" men det kan jag inte. Jag kan inte. Det går nog inte in hos er, mina vänner, hur tomt det blir när en person man värdesätter så jävla högt som jag gör, försvinner iväg och man VET att det kan dröja ett tag innan man ses igen. Från att ha setts eller iallafall pratat typ varje dag i 4-5års tid och fått sova ihop med den här personen flera gånger i veckan, till att skicka små korta sms till varandra SUGER. Mmmm jättebra vi kan skypa och vi kan prata, men den fysiska kontakten då? Det här är så jävla pissjobbigt. Och nu har det bara gått en dag. Men mitt psyke spelar mig ett spratt, känns som det har gått hundra år. Jag antar att tanken är att jag ska vänja mig vid det här. 

Han har däremot the time of his life 7 timmar bort. Och mitt psyke sätter stopp för mig. Jag kan inte åka dit och göra samma sak än. Är inte klar här. Vet inte vad jag vill men jag måste få göra något. Kan inte vakna vid 2 varje dag och vänta på att något ska hända - för det gör det inte. Förstår inte hur jag ska klara mig utan snea blickar, spydiga kommentarer, varma kramar, frusna händer, tjockt jävla hår.... Jag vill så mycket men jag vet inte vad, förstår ni frustrationen?

7 timmar bort är ingenting. Han är ju inte död. Men för mig är det en omställning. Vi klarade oss en månad i somras, och nu hoppas jag han kommer hem på lite småvisiter nu och då. Och så ska jag bannemig besöka Oslo. Jag är lite norsk och har bara varit i Oslo när jag var typ 3år en gång. *FöRsÖkEr VaRa PoSiTiV!!* Nu ska jag äta lite mer nybakta kakor.

trendsättare

Eftersom jag är en trendsättare måste jag berätta för er att dessa söta skapelser numera är i min ägo. Fick dessa av min käre vän Lotta i födelsedagspresent. Dom är assköna och volangiga. Anledningen till att jag lägger ut dom här är väl så enkel att jag inte kommer få visa mina panties för någon annan på ett tag. Ni får stå ut med det!!!!

GODNATT!!!!! !!! !

noooo

Börjar få sjuk huvudvärk samt må illa så gissar på en mild migränattack.... (har inte ens fått konstaterat att jag har migrän så jag ljuger lite) Får väl ta mitt pick o pack o lägga mig i sängen med andra ord. Satt och kikade på mitt jobbschema och insåg att det inte kommer bli några längre sovstunder för mig på ett tag... Eller jo. Fram tills nästa fredag var det visst. Soft. Då kan jag sova!!! (övertrötthetsinläggjapp)

Är avis på min undersåt som just nu partar loss i Oslo. Och här sitter jag. Och tycker synd om mig själv. Fuck.

min man


Strypkalas

Mad bro minen

mina hombres

(Riktigt bra gjort, fått med Arra på en bild ba sådär! Det kallar jag photoshopskills?!?!)

Sitter och myser framför min dator och kollar på bilder och sjuka videor. Har känt dessa två pojkar i mindre än 3 månader och vi har redan nu gjort sjuka saker tillsammans. Är det inte sjukt att man ibland träffar folk man baaa klickar med??? Vi kan sitta i Filips källare och lukta svett tillsammans (läs Filip kan lukta svett med oss) och äckla ner oss..... Och dricka en himla massa bärs.

Eller pimpla vin med boxpia. Eller ha sjuka diskussioner angående lite vad som helst. Vi gör sjuka saker bara. Vad jag ville säga med det här inlägget är bara att det känns lite sorgligt att mr R och mr A åkt ifrån oss nu. Vi klarar ju oss, men det är ju inte samma sak!!!! Vem fan ska spela fifa med filip liksom.....

ungkarlskärleksmusik skulle ja la kallare!!




Och lyssna på den här också, som tyvärr inte fanns på youtube!

mitt ungkarlsliv

Mitt ungkarlsliv har redan börjat. Tänkte bara informera er att jag i skrivandets stund sitter och äter en bit kladdkaka, redan tryckt i mig lite pizzarester och cola. Tagit ytterligare en bit kladdkaka också. Fet o gooo' kommer jag bli nu, men det är ju bara mer att älska?!?!??!?! HEHEHE.

idag vill jag kräkas och le på samma gång


Min vapendragare på allahjärtansdag iår. Han bjucka på bio. Pluspoäng. Den här vintern kommer jag gå på bio ensam!!! :(:(:(!!!!! FML DRAMAQUEEEEEN!!!

Kan man det? Vet inte.
Var ganska trött när alarmet gick igång vid 06.00 imorse.... Arra stappla upp, jag låg med täcket över huvudet och ville inte röra mig... Kom upp, satte på mig Arras fula mjukisbyxor, packade ihop mina saker (:((() och hjälpte arris med det sista. Sen tralla vi iväg mot bussen. Väntade på tåget och åt korv (observera innan kl 8). Tåget kom och jag sa hejdå till min sköna. Usch. Fick försöka att inte gråta (med tanke på att jag hade en flamingo under armen också, ville inte dra till mig mer uppmärksamhet...) så jag satt rödsprängd i huvudet istället hela vägen hem. Sen la jag mig i sängen och grät lite innan jag somnade. Och spamsmsa Arvid med hur jobbigt det kommer bli etcetc. Tror han tycker det är jobbigare nu (haha älskar att vara jobbig!!).

Ska försöka glömma bort att jag är mest ensam i hela världen och kommer få sova själv jättejättemycket nu och istället hoppa in i duschen och testa mina håroljor (ej pubis). Sen kommer Lotta och hämtar mig. Ikväll vill jag nog bara ligga och dö. Fan Arra, NUUUU hade godiset vi köpte igår som du tog med dig idag varit perfekt för mig ikväll!!!!!! Som du sa. Du ska då alltid ha rätt. 

Nu - dusch. Känner mig lika fräsch som en mussla.

min(a) bday(s)!!!

Hockey i tisdags som var seg (men kul ändå skall tilläggas!) en missad fotbollsmatch (förutom 10sek i slutet) och uteblivna avsnittstittar. I tisdags åkte vi bara hem efter matchen och chilla. Vaknade i onsdags på min FÖDELSEDAAAG utan skönsång, frukost på sängen eller presenter :(:(. Vart lite ledsen men insåg att det är Arvid jag har med att göra, så att han ens låg bredvid mig tyckte jag var lite som en gåva....

Införde "fågel fisk eller mittimellan" för att leta efter min present (sög) och tillslut fick jag den. En parfym. Inte vilken som helst, utan en felköpt!! TADAAAA. Filip sa att den lukta lite tant. Men alltså, jag bryr mig inte så mycket. Jag älskar Arvid för att han är sådär. Konstig. Visst det kanske hade varit roligt med den tänkta parfymen, men nu blev det inte sååååå!!! Jag älskar honom för att han gör sådär, han är bara uppe i det blå hela tiden. Och ibland får jag ta ner honom lite.

Åt på stan, fick vänta på maten jäääättelänge, fick betala för 4 personer, få tillbaka för lite pengar osvosv. Åkte hem till mig, åt lite kladdkaka, åt lite pizza, öppnade lite presenter. Håroljor (<3) bodylotion, ett par pjux, presentkort och paraflis. På söndag kommer släktaaa. Drog ut på krogen. Blev visst full. Fick en flamingo(!!!!!!!! <3) som jag fick släpa runt med på krogen, tog svarttaxi hem för 95:- o somnade gött i Arras säng.

(Mer verklighetstrogenbild kommer....)

Igår var vi mest och chillade hos Filip. Hämtade saker hos Rille som Arra skulle ha med sig. Åkte till Filip. Kollade på när pojkarna spelade tvspel. Gick till Ica och storhandlade (typ första gången arvid betalar massor!! är så stolt!!! typ!!) och gick hem och hetsåt hos Filip igen. Sen hem till Arris, glutta avsnitten, packa ner allting och sova 4h. Göttiga dagar.

hejhejhej

Hemskt mycket hej!!! Här är mitt första inlägg som 19åring direkt ifrån Arras säng. Känns dock mer som en konstig hotellsäng då vi tryckt på ett för litet lakan och ett tunt konstigt täcke... Han tar ju fan med sig allt till Oslo. Hade iallafall en härlig dag igår. Mer om den imorgon. Ska njuta av att få kramas lite med Arra några timmar till nu. Imorgon vid 8 åker han.. tjoho.

<3

vi är typ bäst? aa så är det nog. fett.

lalalala

TISDAAAAG!

Klockan är inte ens halv 9 och jag är uppe med tuppen. Sitter just nu iförd badrock och ansiktsmask för att försöka lindra min bula. Nu ska jag duscha och sen sätta mig i bilen till farmor. HÄNDELSERIK DAG!! Hockey ikväll, FäRJeSTaD KoMMeR åKa På SpÖÖÖÖöÖÖö!!!!! *leket hockeyhuligan!!!*

TRE ORD RÄCKER...

JAG ÄR LÄCKER!!!! (här ska det vara en läcker bild på mig men finns så många att välja på så ni får fantisera istället!)

Godnatt, alarmet står på 08.00... Tycker synd om folk som jämt går upp så tidigt. Eller tidigare. Sluta skolan eller byt jobb vetja, sova äger. Godnatt gökar.

AJ?????

Såhär ser jag ut just nu. Fått ett skitkonstigt ansikte och två vänsterhänder.
Och en monsterbula i pannan som bara vääärker (vägrar inse att det är typ min första f**ne någonsin, vill inte ens skriva ordet!!!) så jag tycker synd om mig själv. Såhär öppen och äcklig är jag. Deal with it or get out.

dan före dan före födelsedan

WIHOOOOO nu är jag ledig i en vecka!!! Det firas med daimstrut och soffhäng. Jobbat ett jättesegt pass och sen åkte vi förbi mormis och hämtade hem lite gardiner(...kul va) Imorgon är det tid för nästa grandma häng, anmälde mig nämligen som frivillig till farmors flytt imorgon..... Tjoho. Vad jag inte visste då var att det är ett riktigt morgonpass, så vid 8 (kill me) ska jag väl upp ååå hoppa. Arris kommer hem vid 1-2 och så skrev han att han fixat hockeybiljetter tills imorgon också!! :D:D:D. Så screw u softkvällen i sängen, imorgon blire game, SEEEN massamassa avsnitt <3 

Förresten så var det något jag skulle lägga till. Men nu glömde jag det. Kanske var spekulationer kring vad jag får i present (struntar i att folk säger "det är gemenskapen och att umgås som är det roliga!!", fuck that, presenterna?!?!?). Hoppas på fint inslagna paket iallfall. P R I O E T T .
Hoppas på ett såhär fint inslaget och stort paket. (DÖÖÖTTT!!!!) Ps det är en pushupkalsong, HUR SJUKT???

bingo <3 <3 <3

Loket <3

För några veckor sedan vann Arvid 5tuusss på ahabingo.com (hahaha) och jag skrattade och sa åt honom att inte bli spelberoende. Vem satt där, någon dag senare, förbannad över att bara vinna småsummor som typ 39:-??? JO JAG!! Såklart. När man blir medlem får man mellan 50-80kr och spela för, samt 20:- när man värvar någon... Mina pengar är slut nu.... Ingen vill längre bli värvad :( = jag kommer inte kunna spela.

Man gör liksom ingenting, man sitter och glor på en bingobricka och väntar på "BINGOO!!"... Man kan tillomed välja vilken bingoutropare man vill ha, typ Maria Montazami... Underbart. Vilket tidsfördriv. Så har ni tråkigt så måste ni börja spela bingo. Och bli värvade av mig. Skriv baa in jenu. Vips, så kan ni vinna typ flera tusen!!

o här sitter jaaa o glor


(Såhär ska jag spendera det närmaste månaderna. Ensam med min lisebergsanka som Arvid vann åt mig. Den är lagom stor så man kan spoona den..... HUR SORGLIGT???!?!??!)

Inget skype här inte.
Bara lite småsms bort till Oslo och fick till svar att sängen var jätteoskön och att det var "sådär azz". Känner jag min BF rätt så borde han springa hem snart haha. Hör honom typ tänka "VAFAAN gör jag här... åhåhh så hård o oskön säng... åh min dator... sc2.. spoona med jenny... åhh" Kanske inte det sista men, allt annat! Kommer bli hårt för honom att ligga i en oskön säng, utan sin prodator, utan protv, utan projenny o bara leva spartanskt. Men om han fixar det är han kung!! (Arra är en ytterst bekväm person nämligen)

Jag ska iallafall sova. Är trött och imorgon vankas det jobb, 16-20 dock. SEEEN(!!!) är jag ledig en hel vecka typ. Fan vad sköööönt. Ska måla naglarna då. Det saknar jag typ mest med att vara arbetslös. Kunna ha nagellack när man vill, och långa naglar. Wiho.

Godnatt mina små getter!!!

I'm in love with your honor I'm in love with your cheeks

Magi finns på riktigt.

http://www.youtube.com/watch?v=bo6lKQYVUBU
http://www.youtube.com/watch?v=B3ePlc3Gi_8
http://www.youtube.com/watch?v=ssdgFoHLwnk

Helt.Sjukt.

tisdag är bäst ingen protest

SÅDÄR JA. Länge sen en lista sist. Där har ni min tisdag. Massaaaa bra att kolla på. Gillar att jag försöker låta sportintresserad i slutet, men det är skoj!! Massor med godis o chips o så. Sen att jag ska gå o lägga mig o vakna på min bday är ju baaa ett extra plus. Hoppas på frukost på sängen...... 

Ha det så kul på tisdag ni andra loosers. Ni som går i skolan. Ni som ska jobba. Ni som inte bryr er. Fuck you.

(undrar varför jag har skrivit anDledning?? finns 2 alternativ. 1) det är en ande här. eller 2) jag tänkte på en and.)

cybersex

Tjo. Jobbish idag. 11-17. Osoft. Hade som bekant huvudvärk likt ett barnaskrik rakt i örat igår. Sååå trodde jag skulle vakna utvilad men atte nae. Klämt lite double cheeseb meal o så... soft det med. Ska klämma lite kvällsfoodish snart så jag kan klämma lite godis o glass sen..

Borde vara jätteledsen idag för just nu sitter my love och rickerik på tåget till deras nya hemort Oslo. Är inte så ledsen. Mest glad för deras skull. Sen är det nog för att Arra ger mig världens bästa födelsedagspresent - nämligen att vara hemma när jag fyller... Fast det kostar massor att åka fram och tillbaka. Borde kanske inte få någon fysisk present :(... 

Iallafall. Jag har huvudvärk igen. Ikväll ska jag chillaxa som Filip säger, äta, och kanske se en dålig film. Och KANSKE redan ikväll skypa med my love. Det här kommer bli soft. Cyberförhållanden=det nya it förhållandet, dahhh visste ni väl????
Jag och Arra kan ha cybersex om vi vill. Det ska vi nog inte. Men för er som vill ha det så kanske ni ska ha på webbkameran o se vad det är för filur som sitter där egentligen. Så det inte är han över. Han ser inte så fräsch ut.

fyllesms

Lika mystisk som Mona-Lisa är jag ikväll.

Hahaha... Ibland överträffar jag verkligen mig själv. Som just nu. Är så uttråkad att jag låtsas vara ute på krogen och skriver fyllesms till Yasse som är ute och försöker få henne att leta efter mig... Om hon är min stalker borde hon höra av sig snart och spamma med frågor som "vart fan ärku???" eller "är här varbt är du?". Ganska roligt att skriva fyllesms nykter. Ska strax gå och lägga mig, huvudvärk som in i. Ska bara locka till mig ett svar först... Shit asså, hon vill verkligen inte träffa mig ikväll....

stjärnfall

Började kolla lite smått på någon romantisk komedi på tv med min mor. Men proppade i mig för mycket godis så hamnade typ i matkoma. Gick upp, satte mig vid datorn. Kom då på att det var ju nu alla dessa stjärnfall skulle vara. Masade mig ut på balkongen med mamma i släptåg. Och visstfan såg vi stjärnfall. Säkert 5-6stycken. Så stod vi ju där i säkert 20min också, men ändå! Försökte hitta någon cool bild som beskriver hur det ser ut, men det enda jag hitta var "stjärnfall tattoo" osv. Inte riktigt det jag såg.

Hur som helst mår jag lite bättre nu. Har bara sån jävla huvudvärk så det blir fasen i mig sängen snart. Sjukt skönt. Längtar tills jag fyller år så jag får mysa med Arrat. Puss på honom.

sämsta dagen någonsin? kanske

Idag har jag haft, kanske, den sämsta dagen på länge. Vaknade hos Arra efter en chillax kväll hos Filip igår. Kände redan imorse att ajajaj den här dagen kommer bli dålig. Har varit nere hela dagen och när Arvid börjar vika ihop sina kläder och solla bland vad som ska med till Norge eller inte blir det lite jobbigt...

Kändes verkligen som vi låg i skilsmässa och försökte komma underfund med vem som skulle ha vad. "Men Arvid vill du ha med den här tröjan...? Annars tar jag den.." osv. Känns så konstigt att det är på riktigt och att han typ lämnar sitt rum med allt. Och jag med. Vad ska jag göra i hans rum utan honom? (och den bärbara datorn???). Så idag har vi packat ihop våra liv litegrann. Är ledsen nu. Sen kom mamma och hämta mig och droppa av en resväska till Arra som han ska låna. Han kommer ju hem på tisdag igen för att fira mig!

DESSUTOM så skjutsade hon oss till berga så vi kunde köpa godis. I varsinn påse. Som vi kommer att äta på varsitt håll. Ensamma. Om skilsmässor är såhär så är dom verkligen vidriga. Som plåster på såret ska jag äta oxfilé snart. Och allt mitt godis då. Sen ska jag väl se på någon dålig film och gråta lite. Imorgon är det jobb också. Vill bara ha tisdag så jag kan njuta av att ha Arvid hos mig, nååågra dagar till. Sen ska jag gråta mer när han åker fo realz. Jävla känslobög jag har blivit asså. Trodde inte det skulle bli såhär jobbigt.
Typ jag. Ska värva mitt gråtande med att äta. Och bli fetare.

JENNYDAGEN

Wöööhöö. Jobbat mig igenom en dag (3h...) och det gick snabbt och soft. Åt en muffins. Vart mätt i flera timmar. Chillat hemma och åkt till Ikano med mama och fått en grön halsduk.. wiiihoo. DET ÄR JU FAKTISKT JENNYDAGEN IDAG SÅ GRATTIS TILL MIG!!! Sen köpte vi med oss kinamat hem så vi har haft party här.

Partyt fortsätter dock. Ska sätta mig på min hojj och trampa in mot stan för en bärtz eller två i stan. Är så sällskapssjuk så jag vet inte. Jag känner mig verkligen som en simsgubbe med "umgängesmätaren" nere på illrött..... Så, umgänge får det bli. 

Kyss o slem från du vet vem.

döööööö

Det är inte mänskligt att gå upp innan typ, 11. Min mamma kallar mig förslöad men jaaa, kanske. Ny generation med sömnsvårigheter och en förkärlek för att sova ut på morgonen, det går inte att vända. Att det dessutom spöregnar idag gjorde mig inte mer pepp på att kliva upp....

MEN, det måste ju vara höst på riktigt när man blir sugen på varm oboy? Kommer inte ihåg senast jag drack det (JO, 5min sen?!?!). Nu ska jag iallafall gå bort mot bussen..... 11-14, inte ens jobbigt. Men allt innan är döden. Hoppas på att få åka till Ikea med mama en sväng senare och provligga (knulla) lite sängar. Tackåhej.

moustaches

En byrå kallad "TBWA Singapore" har gjort ovanstående affischer och med dessa motiv och flera andra inför mustasch månaden. Tyckte dom var wiktigt coola. Funtar på att skriva ut någon o klistra upp på väggen - bara för att!

köttbuuullää

Det bästa med att äta köttbullar till mat är att det alltid blir några över = köttbullemacka. Bästaste.

Fleet foxes

Tänkte tipsa om en sjukt bra låt. Man måste ge den en chans först, men när "sunlight over me no matter what I do" kommer blir man typ kär. Sen att det är typ två låtar i en gör det hela ännu bättre. Aja, HÄR är låten iallafall.

stuvade makaroner (matdag)

Blev en tendergrill på det. Sjukligt gott. Enough said. 

Kommer ni ihåg i skolan när man var mindre, när det var köttbullar och stuvade makaroner och alla suckade och sa "ÅÅHHHH!!!" så var det alltid någon som tänkte "yes!", samma sak med typ ärtsoppa. Man kollade snett på den personen som sa att ärtsoppa var "jättegott". Jag var en sån person. Inte med ärtsoppan tack o lov men med stuvade makaroner!!!! Så sjukt gott??? Därför ska jag nu stuva lite. Vi hörs.
ÅÅHH.. Stekt falukorv hade varit pricken över i:et.

MAT

Vaknade väl för cirkus 2 timmar sen. Hörde att det blåste storm ute så min ork att gå utanför dörren låg väl på cirka 0. Ångrade mig när jag insåg att jag var hungrig. Väntar på att Lotta ska komma och hämta upp mig så ska jag tvinga henne att köra mig till något krubbställe. 

Jobbar ju som bekant på BK... och Tendergrillen med sourcream dipp är jävligt god. Men samtidigt vill jag ju inte åka dit när jag är ledig????? I-landsproblem. Max kan va jävligt gött. Saknar ändå min dipp.. MCD är göttit, men pommesen brukar vara förjävla salta där. Och den enda dippen som typ är god är cheddar cheese och den smakar egentligen fitta. 

Såhär rör det sig i min hjärna just nu. Jag äter tamigfan vad som helst. KOM O HÄMTA MÄJ RÅÅ!!!

Ikväll kan det vankas Whitney Port release på BikBok. Får se om jag är sugen eller inte. Tyckte inte att något plagg var speciellt "WoOOoOW!!!" ni vet. Men vi höres.
Om Peter jobbade på BK hade jag jobbat jämt. Och ätit. Så jävla fett.
Lyssna på världens bästa BK sång här. (tror inte det finns fler men ändå!)

playlist mannen

Guuuuud vad många som fråga efter min playlist efter mitt inläg med vad jag lyssna på!!! Nej. Det var ingen. Har fått typ en kommentar. Men jag tänkte länka den ändå. För jag är sjukt nöjd och tycker den äger. Så here u go. Lissna!

jorden wunt

På tal om jorden runt resa så tänkte jag berätta för er vilka ställen jag vill besöka. Bara för att jag vet att alla vill veta det. Först typ Europa, dvs London, Italien (Rom och Venedig), Paris, Amsterdam, Kroatien, Prag... Typ det. Sen typ Hong Kong, Thailand (Bangkok+Krabi), Australien (typ alllllt!!) och USA. Där är det väl också typ allt. Hollywood. New York. California. Las Vegas.... osv. För att genomföra dessa resor hoppas jag att ni nu skänker typ 2miljoner till mig. Fan vad gött det skulle vara, skulle leva livet. Drömma är inte förbjudet.
Australien
HongKongish
Bögig Italiensk snubbe (symboliserar Italiano)
Prag.


Dessa bilder symboliserar typ det jag vill se. Kanske göra. Dvs sälja mig på en gata i Prag. Längtar. Hejdå!

wishönskningslista

Orkar inte göra en så flashig som förra gången, då den har utökats lite, så here we go:
  • En grön halsduk ifrån Monki för typ 200 riksdaler.... Vill.verkligen.ha. Tror den finns på hemsidan endast så köp där kompisar. Neela heter den.
  • Acnelookies. Vet inte riktigt varför. Vill typ bara vara trendig. Använder aldrig klackar så why would I now?
  • Flamingon från roligaprylar.se.. Min älskade vän Filip Fyhr nämnde att dom fanns på Blomstertorget där han och hans mor jobbar, så.... DÄR, kompisar!!!
  • Fortfarande att Arvid fixar nya the sims till mig när det kommer ut den 20e.
  • En resa. Såklart. Med på allas listor. London i vår är jag sugen på. Sen vill jag jobba mig fram till en jorden-runt resa.
  • Håroljor från eleven.se, finns ett travelkit för 195:-.. Mitt hår är ju sååå sliteeeet. Bra!
  • Cash och presentkort (surpriseeee!)
  • Spotify premium...
  • Raybans....
  • Renuka tights från Wesc, svarta med vita myror, fullkomligt slut överallt. Gråter lite.
  • Typ hankypanky trosor. Sjukt sköna.
  • En get i Kroatien. (jag skojar bara)
Sen vill jag ha typ en god middag.... och en chokladtårta. Chokladpudding och kladdkaka. Och tre apor. Nån god parfym (måste spana på någon). Sen roliga saker. Saker jag inte tänkt på typ. Som jag vet inte, fan, NÅGOT! Det viktigaste av allt är att det är fint inslaget. Vet inte varför men jag har ett thing för fina inslagspapper och fina paket. Blir typ lycklig då. Så fina paket. Tack o hej innehållet är inte lika viktigt.
Abaskoja.

oktobre

SHOOOOOO!!!! Det var ett tag sen. Sitter här och lyssnar på min bästaste playlist på Arras spotify så jag slipper alla reklamer. Mysigt. Nu är det Bon Iver - Skinny love. Höst är fan nice. Ena dagen är jag skitpepp på livet och andra dagen är det höstdepp.

För tillfället är det en sak som suger häst och samma sak som är bäst. Love of my life flyttar förmodligen till Norge nästa vecka, dagarna efter min födelsedag. Tycker det är sjukligt roligt för hans skull, är stolt som en fågelmamma över att han försöker ta tag i sitt liv, men samtidigt gråter mitt hjärta lite. Det är inte långt mellan oss, men samtidigt kommer det kännas förjävligt att inte kunna våldgästa honom, sätta sig på EN buss och vara framme efter 25minuter. Få sova i min kalla ensamma säng, gå hem själv från krogen, varken ligga eller få pussas närsomhelst.

Haha shit samtidigt som jag skriver detta så spelas denna låt på spotify. Kan det bli sorgligare?

Iallafall. Jag längtar lite för jag blir så sprallig. Men samtidigt vill jag inte tänka på det för jag vet att det kommer vara JAG som står på perrongen och låtsas som att allt är okej och sen går iväg och tjuter. Han kommer ju inte gråta - han har ju hela livet framför sig där borta. Varför inte jag åker? Jag är inte klar här än. Jag vill klämma lite på hela Norge idén och kanske komma när dom har fixat lägenhet och allt. Försöka komma på vad jag egentligen vill.

Sen vet jag att jag och my love funkar bra isär. Vi behöver lite distance för att må bra. Vi älskar varandra, men det är skönt att vara ifrån varandra och sen ses. Då har man så sjukt mycket att prata om och allt är bara så bra. Minns att jag och Arvid pratade nästan mer när han var på tågluffen i somras än vad vi gjorde när han var hemma. Ringde till varandra och pratade om allt som hänt sen sist. Sen kommer det ju säkert suga viss tid men, då får jag väl våldgästa i Oslo. Jag tror det blir bra. Jag tror på honom och jag vill inte vara den som sätter käppar i hjulet. Få ihop lite pengar älskling, köp mig presenter och dra iväg med mig på en resa. Då är jag nöjd!
Jag och my love. Något med den här bilden säger mig att we are meant to be...?

RSS 2.0