valbööörg


Hämtat insperation från 80talet idag ser det ut som. Kvällen till ära. Fluffigt hår som aldrig förr och ja. Javetente.

Nu ska jag ut ååå supa!! PARDEY

typizkt

Sitter här framför datorn. Är la iordninggjord osv. Skulle rocka stan med mamma.

Då åker hon och kollar på däck istället.

.........

Vad är viktigare än att umgås/skämma bort sin dotter när hon är hemma HALLLÅÅÅÅ????

Så jaa. Nu väntar jag. Fast jag är klar. Ska nog ta bajken in till stan. Har ont i magen dock???? Vad är det för sjukdom som spökar med mig?

Påtal om sjukdom så berättade jag för mamma om mina sk polyper och sa att jag har polypos för att jag nyser och har tappat luktsinnet. Citerar mamma: "HAAAHA HA HA HA!!!" 

Så nae. Inte ens det fick jag ha????? Tror ändå jag har det. Min mamma är ingen doktor.

Men rätt OK ändå liksom.


Ska försöka hitta något anständigt att ha på mig. Just nu har jag på mig en urtvättad ljusrosa tshirt som jag haft sen jag var så liten att det var ett jääättelångt nattlinne på maj. Fulast är nog motivet. En tandemcykel med massa blommor. Ärvegods är det också.

Japp det var dagens visuella outfit!

aeee vafan

OBS, varning för starkt innehåll ang. hår.

Fick en uppenbarelse när jag såg mig i spegeln.

Nu är mitt hår mörkt OCH kort. Asså. JAG KAN TYP INTE HAAA KORT HÅR???? :'(

Usch. Mår helt plötsligt dåligt över att det är kort ååå fräscht. Ska vårda det som faa-a-a-an nu så det växer och blir långt OCH fresht nu.... Släppte ner mitt hår från bullen jag haft på huvvä, vart fina waves o man baa "ååhhh! fint!" tills jag såg längden.

Ser ut som en kärring.

Här går det inte att ha hollywood svall inte. Imorgon blir det fram med plattången. Har inte mitt hår växt ut till i sommar dör ja tamefaa-an.

/ Hårologen Jenny

yesterday


Den här bilden säger tillräckligt. Men jag skriver det ändå:

ÅÅHHHH JAAAA ÄÄÄ SÅ JÄÄLA GRYYYM MMM M M M M!!!

jajamänsan

Satt på tååan, pilla lite på mobilen, satt och beundrade min omgivning osv. Rent å fint. Sen kom jag till det bästa jag sett på länge. NORMALT JÄVLA LENT TOAPAPPER!!!!! !!!!

Har torkat mig i arslet och putti med typ sandpapper dom senaste månaderna assOOO!! (hatar folk som skriver asså med O...) Så när underbara lambi smeker min bäbisstjärt... åh. Det ögonblicket va så fint mina kära.

SÅ.

Saker som ä najs när man är hemma:
* ehh ahh toapapprät??
* ååhhh BRIEOST <3 ÄLSKAAAR ost, speciellt brie
* beasås.... (obs dom flesta punkternaär jö mat)
* REEENA saker, typ golv, handdukar, tallrikar???
* min asfula uteliggartröja <3 åh saknat dig bebis
* jag kan spendera hur mycket tid som helst inne på toan. typ iallafall. med att sminka mig osv. och bajsa.
* mitt täcke är ganska skönt.

Osv.

Sen är ju min "älskvärda och roliga" familj här (för att citera mama) samt mina homiz. Åh. Blir så rörd av att vaaaa hemma. Imorgon ska jag dejta med mama på stan och shoppa åå äta lunch har jag bestämt :') Och köpa mat till Norge. WÖÖÖWÖ.

Saknar Arris litegranna. Men jaaa klararmäh. WHO RUN THE WOOORLD??? AH typ. Men ska bli myyyys å komma "hem" sen med. Krypa ner hos Arrat osv. Skälla på pojkarna osv. 

Har vuxit ifrån stada men kommer då aldrig växa ifrån mi familia eller mina vänner. Still 15 years old. / Bye.

PS!!! IMORGON SKA JAG ÄTA GRILLMAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hur jag vet....

.... att jag var ute ååå slira igårkväll:

* (största anledningen....) Har ett fimpmärke på undersidan av armen????? Minns inte att jag fick det eller att jag haft ont förens jag såg det när vii kom hem inatt?
* Min mage mår fortfarande dåligt av alkoholen........ .... .... kleniz
* Har ett stort behov av att inta cola och godis idag. 
* Huvudvärken har varit ett faktum.
* När vi idag gick utanför dörren var solen det första jag klagade på..... ALDRIG annars. Utan solisar = döden.
* Jag intalar mig själv att jag mår så hiiiimla dåligt. Fast jag nog egentligen inte gör det.
* Jag skulle kunna däcka nu. Eller för tre timmar sen.




ajuste

Har ju klippt mig!!!!

Var det jag ville förmedla med bilden jö. Vet ni hur mycket jag var tvungen att kapa pga slitage elle? ?? ?? ??? 10 centimeter!!! EN DECIMETER!!!!

!!!! !! !!

SINNESSJUKT.

Så nu är jag "korthårig" :((((. Förlorat en bit av mig själv osv.


För att försöka se lite vettig ut så sitter jag nu med hårfärg i huvve också. Överger mitt mahognyröda nu och ska försöka få te en chokladbrun mysig färg. Får la se vasomhänner.


Kuriosa: Ligger två asfeta (normalstora) sportlunch bredvid mig som jag fick av min bror. Har ente ens rört dom???

Kuriosa no2: Valborg imorgon. Klär man upp sig till sånt? Vad gör man? Ska man intaga massvis med alkohol? Eller? Vet ej vad som händer. *jaenorsknuoinorgefirarmanbaa17majOK?*

ammmeehh hallå


Shena halloj. Så shleten som jag ser ut på bilden har jag inte varit på länge månne. Åherre. Vankades en sjuhelvetes måltid á familjen Pedersen igår med kyckling å vitlöksostbajsfyllning med hazzelbackisar osv, och kladdkaka med marabou i å hallon till efterrätt.....

Vad har det med att se sliten ut undrar ni då??? ? ? JOOHONI, efter jag tryckt i mig detta och två zider åkte jag till yassmans jobbpardey och crasha där. Fick mig lite gratis vejn och gratis öl (alla vet att gratis ALLTID är bäzt) osv. Vart lite rund om fötterna framåt småtimmarna vilket resulterade i dans till 90tals musik, krossa glas, fråga folk på bussen om dom hade hårsh osv....

Däckade hos Yassman för första gången sen typ 7an???? och sov så sjukligt gödd. Det första vi gjorde när vi kom hem var att lägga oss i det ack så tomma vardagsrummet. Rakt på golvet baaa. Och filosofera. Golv är fan najs.

Sen käka vi pakimat till frulle och jaaa-a. Nu mår man. Min mage är inte van vid "stark" mat efter intag av alkohol.... Speciellt inte vin... Åhåhåå var ju så gott med pakiii men när magen inte är van vid alls mucho alkohol längre och främst mat likt en bebis, typ, falukorv och makaroner, kan dä bli lite kaoz.

Speciellt om man trycker i sig massa jävla kladdkaka sen.

??!?!?!?
WHY

Åh yasse har en så feeet bild på mig när jag DJar igår. Måstehan. Den riktiga DJn sa baaa "ehhh hallååå, stå kvar, du är fett tuuuung!!". Truestory.

HAAA!! ! ! ! !


HAAA!! Den här bilden är tagen NU. NU NU NU. Vilket för er observanta innebär att ni ser vart jag är. IM HOOOOME. I Linkis. WOOWOWOW.

Tog mig ungefär 5minuter att inse varför jag flyttade härifrån. Hoppas på att kunna vända dessa tankar ikväll. Jag ska dricka iallafall EN finbärsh på ågis ikväll. ÅÅÅÅH SOM MAN LÄNGTAT!!!

Surprajsade Lotta genom att stå i hennes hall idag. Hon stod i underkläder. Det var kul.

NU - BILLI FINBÄRSH.

shitshitshit

WAAAJ är jag inte asleep????

Är så full av kärlek denna afton. Vet ej varför. Kanske är det separationsångesten. Eller lite hemlängtan???

Önskar att jag kunde ha allt jag tycker om här åå nu just nu. Kompizar, mami papi lillunk, jordgubbstårta, arris, min döda hund och hakepi. Istället sitter jag och blindstirrar på Arras nipples????? ?? ? 

Borde dock sova istället. Har ju sett nipples för lixxx....

Åh.

Imörrn vankas jobb. Och ett farväl.


Sen ska jag leva loppan i helgen!!! HAAAA. Efter regn kommer solsken och den som tror att jag kommer ligga på latsidan i helgen har FEL. Kan typ garantera er att i något av mina nästkommande inlägg, kommer det stå något episkt??? För jag vet att jag kommer vara med om nååågot sjukt iallafall.

Det är man ju alltid???

Idag t.ex. Såg en gubbe på Tbanan som hade så sjuka tix. Han satt med viduppspärrade ögon HELA vägen (dvs typ 15min) och blinka knappt?? FAST han hade glasögon? Sånt händer här liksom. Big deal för mig var det.

i saaid helloooo u foool

HEEEJ PUSSYLAGOS!

Har haft en typiskt gå-förbi-dag. (Har förövrigt börjat få svårt att skriva rätt med o och å??? go-förbi dag skrev jag först. tror jag har lite smygdyslexi. Har ju svårt för N och V???? NTF??)

Hur som haver så var vår (skrev vor) hyresvärd här idag och skrev över kontraktet på Arris såååå nu är dethär "hans" lägenhet. Och vad som är haaans är.... ja, ni vet :):):):). Betyder det här att vi officiellt blev sambozar idag?? Eller har vi varit det hela tiden?
Förstår inte riktigt att jag ska vara ifrån Arris i över 24h nu? ??  ? Vi har liksom inte varit utan varandra i mer än typ en jobbdag sen vi kom hit. För snart tre månader sen. Är jag elak om jag säger att det ska bli liiiite skönt??? Har vant mig vid att stäääändigt ha en varm kropp att krypa närmare på nätterna dock :((( 

Nog om Arra. 

Mer om mig.


Höll på att åka dit idag på tunnelbanan???????? Hur kunde jag inte nämna det här i rubriken/översta raderna???? Vadå goförbi dag, SINNESSJUKT!! HADE SÅNT FLYT!!

Ahhhh var då påväg ifrån Ringen och skulle gå av på Grönland (älskar å skriva stadsdelar ni inte har en aning om!! HAA!!) ooo går där i min Kentbubbla. Upp för trappen ska baaa igenom """portarna""". Där står sex jävla kontrollanter med dosorna redo. Ehhhhh om jag betalar? ?? ? NÄÄÄÄ, coola kids skiter i att betala på tbanorna så jag joinar ju deras klubb.

HAHA minns hur mina tankar gick. Kändes som jag stod o fånglodde på dom i typ 30sek. Hann bland annat tänka "hm, ska jag försöka springa förbi?" "ska jag säga som det är å få böter?" "ska jag låtsas som ingenting och säga att jag har betalat och göra en scen aka tjejen på bussen som väktarna tog osv?" och tillslut kom jag fram till det givna alternativet!! (HALLLÅÅÅ??) Vända och gå ner igen. Och hoppas på att dom inte följer efter.

Det gjorde dom inte.

Dock var jag ju tvungen att åka en station för långt då liksom. Åt fel håll. Så jag hamnade i Töyen, fick byta tbana och gå av vid jernbanetorget. Sen gick jag hem. I spöregn. Gjorde mig ABSOLUT INGENTING!! Hade Kent i öronen och slapp en böter på 900.

HAAA!!!

Älskar att kunna lura systemet!!!!!

Jag är grym som en grekisk gud, bara grymt mycket fulare


Här är en bild på vad jag gjort idag. Har ej läst om egyptens historia utan detta är, för er små okunniga sperms, Kents omslag på deras nyyyaaa färshka skiva!!! !! !

Vet inte riktigt vad jag känner? Nya kent skivor är alltid typ.. jobbigt??? Måste kötta igenom innan man vet liksom. Men än så länge har jag lite favvisar. Lyssna på "Låt Dom Komma". Denäsåbraaa.

Nu - keessa på toan och sen fortsätta digga. PEJS.

wassaaaaa???


Häääär setter jag med Norges godaste - Kvikk Lunsj!

Om någon skulle gå igenom min mapp med webbcam bilder så skulle nog denne få sig en chock. Inga nakenbilder finner denne, men däremot MIG poserandes med olika typer av ätbara saker, en hel dröööös sånna bilder. 

Saker jag har poserat med genom tiderna:
* Kvikk Lunsj (ÄLIIIIT???)
* Knäckebrö med ozt
* Köttbullemacka
* Lussebulle
* Bullens pilsnerkorv
* Milka choklad
* Cup of teeaa
* Banan
* Chips
OSV

HAHA???? Är detta sjukt? Finns det fler som jag? Måste nog sluta med detta. Är som att jag typ måste bevisa för alla att jag FAKTISKT ätit/äter det jag tänker skriva. Så jävla weird????

Påtal om att äta saker stötte jag på en sjukt tjackad snubbe nere på Kiwi (mataffär) när jag köpte cola åå bacon. Han gick runt och åt(??) på ett typ wienerbrööh och hade vaniljkräm i hela ansiktet hahahaa. Samtidigt som han höll i några bärsh. Han fatta engenting när kassapersonalen sa till honom.. . . .

Tjackperson no2 stötte jag på på 7/11 förut. (coolt med förkortning!!). Stod i kön bakom en tjej som köpte lite läkemedel osv, när en dode från ingenstans ställer sig före MIG i kön???? Trodde dom hörde ihop för han langa upp mjölken osv bredvid hennes varor. Men nej nej. Han ställde sig bara helt fräckt framför mig??? ? ? ? ?MIG???

Tränger man sig kan man iallafall välja rätt person. Jag är inte rätt person. Idag vart jag dock paff och höll mig själv i schack (tjack). Visade sig att den här snubben bodde i samma hus som oss, så när han skulle in genom ytterdörren hann jag stänga den innan han hann in :) :) :) :) Hissen hann gå upp innan han klev in också, så bara för att få smaka på sin egen medicin (tjack) så tryckte jag på ALLA knappar i hissen :) :) :) Hoppas han bodde på 8an.

HAAA!!! YOU DONT MESS WITH MEEHHH!!!

WÖÖÖÖHÖÖHÖHHÖ

HEEEEEEEELLOOOO dearest!

Kom hem för ett slag sen. Har varit på bemanninget och lämnat papers, samt glömt ett..... så det sög lite. Sen tog jag t-banan (HA!! Älskar att vara storstadsbrutta nu, ingen sketen jävla östgötatrafikenbuzz här ente!!) tillbaka till town och gick en riktig svängom vill jag lova.

Undra hur länge jag var inne på det gigantiska (typ) h&m:et. Typ skitlänge. Är ju helt förälskad i att dom har TREND här (eftersom jag är så trendig!) så jag gick runt sketa länge, klämde, kände, provade osv. Kom hem med två typ bastoppar, som jag ääääälskar!! #faSHion

Vandrade vidare mot monki och weekday (<333) där jag fann mina palladium skor!!! FINALLY. Dock fick dom stå kvar :((((( Ska försöka tvinga Arrat att köpa dom åt mig istället. Åh dom var så fina. Allt på weekday är typ najs. Men höll i plånkan och vände kappan istället hihihiiiii.

Har tjatat om tajmat hur länge som helst nu så idag när cashen var komna firade jag med kyllingkarri som det heter här, och, dadaaaam, två bitar sushi! FAAAAN vad gott sushi är????? WHY OH WHY har jag inte lärt mig äta det innan?

Nu ska jag försöka vakna ur min matkoma och börja städa snart tänkte jag..... Imorgon kommer hyresvärden hit för att skriva nytt kontrakt osv och ni kan jö tänka er hur det ser ut när man bor 5päärs här (varav 4 är boyz)... Så. Ja.


HÄÄÄRÄÄÄ JAA på shopping med Kents nya plattish i öronen. FIIIN DAG!!



todauuuuy

Idag har jag faktiskt varit utanför dörren. En gång. Har uträttat en del.

Punkt numero uno: Kirrat bankkonto och undvikit(??) att bli lurad på banken, HAAA!!
Punkt numero dos: Skajpat med Lotta
Punkt numero tres: Försökt återskapa mitt hår, gick sådär
Punkt numero cuatro: Smakat ravioli för första gången någonsin. Åt direkt ur kastrullen. Like a BAAWS!!

Typ det :))))) 

Är ändå nöjd med dagen??? Här har man typ som utvärderingar av dagen när den är slut. I sin lilla hjärna. Ofta låter det "aeee fööj asså, har inte gjort ett piess idaaa" eller "har fan ente ens varit ute idaaa". 

Ytterst sällan är jag uttmattad efter jobb att jag hinner däcka innan utvärderingen. (OBS ej för att jag inte INTE är trött efter jobb. Utan för att jag inte jobbar så mycket hihihihi!!!!)

Imorron cashar jag in och det ska firas med en lillrunda på stan och en snabbis förbi bemanningsföretaget jag hänger på. MÅSTEEEE shoppa NÅGOT. Förstår inte hur man kan bli tillfredsställd genom att liksom köpa något?? Men så funkarä.

Min mamma har beställt den röda fina hm klänningen till mäh med. Sweeeet potato. Längtar tills den anländer hit!!

OJJJSAN, nu somnade mitt barn Arris i soffan framför Dexter. Ska väckan ååå tvinga honom att hålla om mig hela natten :):):):). Gårnåente.

humåår


HAHA alltså. Finns det något mer underhållande än Harry Potter humor???? Kan sitta å googla runt hur länge som helst och skratta för mig själv. Åh fick lust att se alla filmer nu. . . . 

Fan vad gott med tacos förresten.

nu när jag tänker på det....

Har lite vin i kylen. Ska tamigfan tamä ett glas sen. BARA FÖR ATT JAG KAN DET!!!

Tisdagar kanske är askul att vina på, who knows????

ojsansa

Är frustrerad vafaaaa-aa-a--a-an.

Mitt hår är så bajsförstört så det finns inte!! Kom precis underfund med att det är typ MINST ett år sen jag klippte mig, QUUEEE??!?! Satte in min fjäderslinga i håret i juni töjp, och klippte mig faa-an inte innan studenten..... ojojojoj. SÅ detta resulterar i förjävligt slitet och torrt hår. Måste räddas typ???

Hatar att klippa mig. Nuärä så långt o så....  Därför måste jag huskurera idag. Om det finns något som heter det. Tänkte hoppa in i duschaa, smeta in min feting bra hårinpackning och faktiskt låta den sitta i typ en timme?? Måste ske mirakel då ju.

Annars så har jag firat att det är tisdag (jaha?) med att köpa maxmat. Ångrar det lite nu eftersom jag varit i matkoma sen dess och knappt minns mitt 1,5h långa skypesamtal med Lotta...... nävarsh.

NU duschis, sen GG och sen duschen igen. Heja mig.

Young Kentucky girl in a push-up bra


Orkaaaaa att det här är så jävla sinnessjukt braaa att jag DÖÖÖR!!! Hade gett min vänstra arm, eller, iallafall typ en TÅ för att vara med om det här. Ahhhtjena gå på RHCP nu men asså inte utan Frusciante. Solot runt 2:40. DÖR. Om jag inte får gifta mig med Arra vill jag bannemig ha John.


HAAA!!!

Life's sweet again.

En halvtimme efter mitt förra inlägg skriver min bror till mig. "Du har fått brev från BK, mamma sa att du ska få pengar ifrån dom". EHHH WHOOOT???

Jaha, tänker jag. Det är väl skitsumman jag får till sommarn.

NAAAE, DÄÄÄRÄÄÄFANENTE!!!


God bless semesterersättning i rättans tid! På onsdag cashar jag in närmare 6k(!!?!?) på INGENTING. Jag som levt i ovishet en tid är helt plötsligt ganska vis (?) och har dessutom råd med både hyran och lite därtill. ÄLSKAR cashishöverraskningar? Bästaste.

Så fuck off äckliga whitetrashekonomiproblemswhore som hängt på min blogg tidigare idag. Nu är det baaa fuck bitches get money mina vänner. Ska fira med en minisväng på stan tror jag minsann. 

Förövrigt gick mina intervjuer superb. Framför allt den sista som jag håller stenhårt på. Folk som känner mig vet att jag sällan tycker folk är trevliga, men när en tjej som intervjuar mig säger att JAG(!!!!!! !!!! !!!) är positiv och glad, och att hon blir glad över att titta på MIG(!?!?!?!?) är det svårt att inte tycka om henne??? 

Sinnes.

Pratade även med mammi i ca 2-3h.... Kändes nästan som jag var hemma i soffan. Förutom när hon åt en muffins, och jag inte kunde smaka. Annars hade det inte hänt mycket hemma. Min bror hade fått straff på hans sjuka skola (ies<3) som innebar att han skulle lära sig göra armhävningar PÅ FINGRARNA???? 

Nej han går inte på Stjärnsberg. Skulle kunna trot.

nomnom

Lagar mat. Är lite depress över vår ekonomi här i hemmet.

Just för tillfället har varken jag eller Arris pengar till hyran (hähä) och arra skulle pungat in pengar imorgon. Om han hade lämnat in sitt skattekort. I tid. BAAAANG headshot på det!!!!

Så fram tills den 9e kommer vi leva på typ vatten och bröd. Hoppas på att Arra får med sig en hel del juice och yoghurt från jobbet..... 

Känns som jag driver någon slags whitetrash "jagjobbarpåcaremacare"-blogg just nu. Skriver att ekonomin är i botten och vad vi äter. Snart släpps väl bomben att jag väntar fyrlingar också, som alla är hjärnskadade av allt heroin vi skjuter.

Iallafall så är det lite segt nu. Får se hur detta urartar! Skrämmer mig lite att jag är så ovanligt lugn???? Jag är ju hetsen själv annars. 

Skönt känns dä.

Ska avnjuta min mat nu. NOMNOMNOM. Sen ska jag checka av andra intervjun för dagen! Jag är so dokti jaaa.

fuck the fuck off

Är så jävla irriterad inatt?????

Vet ni varför??

JOOOOOO-OO NI, för att flo-rida förstör tamigtusan vareeenda låt han är med i!! Har försökt njuta av Sias underbara röst i "wild ones" typ i en timme nu. Går skitbra tills han kommer in å baa förstör?

Förstår förövrigt inte vad Sia gör i hans låt. Riktig diss till Floet idag asså. Usch.

Tänkte att jomenvisst, det kanske finns nån schysst remix på skiten då. ABSOLUT! Dom flesta är utan hans äckliga röst. Men vad händer i mitten av låten istället??? JOOO, då fuckar dom sönder skiten istället???!?!?!?

Jag borde ta mig fan bli DJ eller musikskapare alltså. Hade levererat så jävla mycket fetare beats än dom som finns nu.... Nöjer mig med David Guettas remix så länge. Och den är inte ens bra. 

Vill inte ha house. Vill inte ha monster dubstep. Vill ha något däremellan. 

Ae.

Dagens i-landsproblem. Nu har det fan gått för långt.

p to the ardey


Arra sittandes i sitt myshörn. Halvdäck.

Yooooooo. Igår var vi på pardey här i Oslot. Begav oss till Rilles nya bekantskap Matilda aka Rema från tjääällmooo på bdaypardey. Bästa på hela veckan. Inte bara för att vi fick komma ut, no no, utan för att det bjöds på TÅRTA också!!!!! !!! !! HALLÅÅÅ!??!?!

Har tjatat om jordgubbstårta sen säsongen var över. Och chokladtårta är ju en favvis den med. Vad finns??? JOOHO NI, BÅDA TVÅ!!! Behöver jag säga att jag gick lös? Om jag säger att jag inte stod i köket med en sked i varje tårta skulle jag ljuga....

Påvägen ut hittade jag lappen på bilden under, sittandes på dörren. HAHA???? Gav oss ett skratt vill jag lova. Vi här hemma som avgudar meme-faces. Så en sån ska vi också införskaffa oss.


Annars hände det inte så mycket igår. Gick förbi (läs sprang!!) max preciiis innan det stängde inatt och köpte göddiga saker. Var ute efter en cheese men vet ni vad??? I den här jävla skitstan slutar både mcd och bk att sälja cheese på nätterna?????????? W T F. Sjukaste jag hört.

När vi fick tag på maten höll vi istället på att bli rånade. Ställde oss o käka påväg hem när några kruts kommer fram, skitnärgångna och vill kolla på min mat??? Varpå dom börjar snacka fotoll med ludvig och försöka komma åt hans mobil samtidigt som han "låtsastacklar" luddish. Ae mina vänner. Oslo är en sjuk stad.

erase my mind replace my heart


HOOO HO

Fin kväll ändå va. Har bådde Rille och Johan på besök här ikväll så dä ä najs. Har köpt fanta exotisk, choklad och toapapper som jag kan torka mig med när dom två förstnämnda faktorerna vill ut. NAJS HAAA?

Till något helt annat.

Fick ett sinnessjukt logginlägg på FB häromdagen som fick mig att gråta. Inte för att jag var ledsen. Inte för att jag var glad. Inte för att jag mådde dåligt, utan för att jag skrattade så sjukligt jävla mycket???? Trodde ente det var möjligt.

Såhär löd det:
Filip Westerlundhar gjort ett inlägg iJenny Pedersen
tisdag i närheten av Vasastaden, Stockholms Län
Tänk dig ett handikappat barn i en balja som säger "Hjälp mig, tvätta mig!".

Kort å gott.

Förklaring: Vi hade spanska med typ världens roligaste (egentligen inte) lärare. Det roliga var ju att hon inte alls var speciellt rolig utan en typiskt mellanmjölksvenne liksom. Ingen big deal. Vi var ju klassens coolingar (tyckte vi) och även klassens hatobjekt. Vi tyckte att vi sket i alla andra men egentligen var det nog dom som sket i oss hahahaha..... Älskade att vara vi på engelska skolan.

HUR SOM HAVER, det ovanstående har ingenting med saken att göra insåg jag precis(?). IAAALLAFALL!!!! Så skulle vi lära oss en nytt tempus(?) och hon tog "tvätta mig" som exempel. Vi förstår ju inte alls det här med att man skulle säga tvätta mig och undrar vafan hon menar, varpå hon säger detta, på göteborska.

Tänk dig, ett handikappat barn i en balja som säger hjälp mig.... tvätta mig!

Hahahahaahha kan vara ett av dom mest episka ögonblicken i mitt liv. Borde skriva ner det i en bok.

bajs


*Hitta en ny sida med massa coola effekter på....*

Såhär brukar jag alltså se ut när jag ligger i sängen annars. Naken med ett leende på läpparna. NAAAT. Det jag ville komma fram till är att bilden inte är tagen nu. Alltså betyder det att jag inte ligger i sängen. Alltså betyder det att jag inte sover eller kollar på BB.

5min efter mitt förra inlägg stapplar rille in i hushållet. Felix sover redan och Ludvig spelar ju datoj.... Så kände att jag var tvungen att ta på mig min roll som värd...... Men måste typ däcka. ORKALEVAAAA.

hejåhå

Älskar att skriva hejåhååå. Fyller allt.

Que pasa??


Tänkte mest meddela att jag tror att 1) hjärnisen fick sig en chock igår pga för lite sömn dom senaste dagarna att den plötsligt gick på högvarv. och att 2) ihophörande med punkt 1, jag försov mig idag.

Är så sjukligt jävla trött hela tiden???? Sover iochförsig bara typ 4h per natt he he heh..... Kanske ska ta mig en slagg nu när det är helg ååå njuta. Kan nog faa-an bli. Sitter och nickar på jobbet HELA tiden och det är så himla pinsamt när nån ser det hahaha???

Igår sa en 2,5åring till mig liksom "duuu skall ikke såååvee nuuuuu, det är luust uteee å de e daaa".... he he he då hade jag väl slumrat till i några sek, samt nickat i flera minuter.......

Somnade tillochmed på tbanan hem igår??????

Åter till min försovning. Förstår inte hjärnans spratt med tid och sömn alltså. Vaknade 07:10, cptrött, stängde av alarmet och tänkte liksom ahhh nu ska jag bara sträcka på mig. Sen tänkte jag att ah jo nu har det gått 2min, dags att gå upp. Vad är klockan då??? JOOHO NI, 07:45, tjeeena!!!!

Det här kändes alltså verkligen som 2min. Minns att jag övervägde att inte ens kolla på mobilen igen "för att jag kollade den nyss jööö". DÄÄ ÄÄÄ BÖÖLL.

Nu ska jag fucka med dygnet bäst jag vill i helgen. Ska bli göddigt och sova ut imörrn, samtidigt som jag ska hånle åt arra som för en gångs skull börjar tidigt då hihiihiiii.

Nu - inta sängen med BB å lite körv tror jag minsann.

AHHHHH

Är helt plötsligt så frustrerad på ALLLLLT.

Måste få utlopp för allt jag känner och för alla tankar som surrar runt, alla tusentalsmiljoner frågor, alla svar utan ställda frågor, alla moments jag har haft där jag tänkt att "ah jo det hade ju varit nice att berätta för någon typ NU men aeee jag är ju här ja...".

Har tagit så lätt på MASSA saker. Vridit och vänt, men ändå luskat fram fel sida så jag har kunnat leva i nån slags jävla dimma???? Trott att allt löser sig, att man bara kan skita i saker. Inte orka ta tag i något. Inte velat ta tag i något. Veckorna här går något så djävulskt fort att jag knappt hinner vakna innan det är måndag igen. Borde gjort så mycket. Borde GÖRA så mycket. Men det jag egentligen gör är bara att babbla om det???

Blir så fruktansvärt frustrerad och egentligen är det inte över allt jag går och gnager på (ej morötter) utan på en enda person - MIG SJÄLV?????

Herregud.

Vad håller jag på med????? ? ? ? ?? ?

??????


Har lust att springa rakt in i en vägg, slå ut alla tänder, skrika ut över hela stan ifrån fästningen, gråta, skratta, blunda, titta, rymma, ligga kvar i sängen, äta, spy, sova, vara vaken, åka hem, stanna kvar.

Att hela min värld just nu ska vara som natt och dag suuuuuger. Att aldrig känna sig 100% stabil eller säker på sin sak. Aldrig veta om man vill ha ditten eller datten. Att inte livet och psyket bondar, att kroppen säger ifrån och att man inte bara KAN skita i allt? Varför kan man inte skita i allt????? Varför är man typ inte bara en insekt????? Låt mig vara lobotimerad och inte känna något, bara leva. Är ju redan more or less handikappad. 

Försöker hålla stenhårt i ett "en dag" kommer komma. En dag kommer allt vara perfekt och allt är ordnat. Och jag har inte behövt lyfta ett lillfinger. Allt bara vänder ååå blir som jag vill???? "En dag kommer allt ordna sig". Jag är fan värd varenda ihopskramlad lycka.

// Självdestruktiv_arg_90talist

hej

Har varit med om konstiga saker idag (som vanligt) men ändå liksom.

Bytte blöjor på kids (uschaa-aan) och lyckades bra tills jag till min fasa insåg att en unge hade skitit en liten bajsklutt. Paniken bröt ut och mitt i all röra tappade jag bajset på golvet. Hahahahahaha fan vad äcklig jag är.

Hoppas nån trampar i kvarlevorna efter spillet.

Och sen slickar på sin fot.


Sen när jag satt på tunnelbanan hem, kollade ut över en hållplats, möttes av eftermiddagssolen, så såg jag en heroinspruta på spåret. Jahopp. Då var den vackra vyn förstörd. Så sjukt att sånt faktiskt händer här???? Ser liksom en riktigt slut dode skjuta heroin bakom affärN. Ställer mig då frågan - säger det det mesta om Oslo elleeeer är det här det händer? Metropolen Oslo?

Dagens änsålänge sista lagg hände när jag gick för att handla på Arras kort. Som hade pengar. Trodde jag.. . ... .. Plockade på mig varor som kanske var lite onödiga tillochmed och var skitnöjd. Tills medges ej. Vill döda Arras bank.
Nu ska jag typ däcka eller något??? Skitdött här hemma. Folk är i Sverige och annat folk jobbar, förutom Felix som ligger åå snarkar i sängen. Såatteeee, KUL.

PS tyckte ändå det roligaste var att jag faktiskt tappade BAJS på golvet!!!!!

mackoj

Som en liten extra faktaruta dagen till ära tänkte jag bara tala om för er hur wacka norrmän är. (Vet inte om jag nämnt detta tidigare????) MEN, varje kid har med sig MINST en matlåda varje dag. På dagiset jag är på nu har dom baaa med sig mellis (bestående av typ mackor med äckelpålägg och frukt) och till lunch som dagiset står för är det.... Mackor. Och lite mjölk.

Var eviga dag MACKOR.

?!?!?!?!

QUE???

Blir så jävla arg??? Om jag var uppväxt med så mycket bröd som dessa kids så skulle jag 1) vara skitmycket fetare än nu 2) hata bröd?

Dessa brödskivor varieras med alla äckliga tillbehör ni kan tänka er. Spyr nästan lite. Topp 5 på vidrigaste pålägg kommer nedan.

Äckligast:
1) Kaviar (behövs ej förklaring. Luktar äckligt och är fiskbarn)
2) Leverpastej (LEVER????)
3) Makrill i tomatsås. (Ehhh alla har väl känt lukten av detta???? ?? ?)
4) Kyllingpastej (vet ej vad detta är fo reals men kyckling+pastej är aldrig nice?)
5) Brunost aka getost

Ibland är det lyx med mjukost eller "gulost" aka normal ost. Då sjunger gudarna vill jag lova.

kickin it


lömlömlöm

Hejsansvejsan i lingonskogen!

Dom där 4 timmarnas sömn kunde jag ju drömma om (HA). Somnade inte förens runt 5 och fick alltså ca 2h inatt. Lagom seg i kroppen när alarmet gick igång vid sju imorse.......

IAAALALALALALFALL LALLA så gick dagen cpcpsnabbt???? Fattarente. 

Dagens sysselsättning var följande:
* Rita ballonger och prinsessor och häxor
* Leka med lera
* Kolla på kidsen
* Leka lejon
* Låta kidsen äta
* Tjilla rast å äta
* Slippa vara ute i 3h oo ba dra ut i 30min(!!!)
* Byta min allra första KISSBLÖJA(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! !!! !! !!!!)
* Chillaxa med kidsen

Rätt soft dag bortsett från näst sista punkten. Dock var hela händelsen ganska rolig nu i efterhand. Råkade klicka på en fjärrkontroll till skötbordet så bordet sköt ju upp i skyn va, med en unge på, som skrek som en galning och vart livrädd. Lika rädd vart jag på 156cm som knappt såg upp till kiddet. Löstese o jag förlora min bytablöjaoskuld.

Soft.

Resterande timmar av dagen har jag spenderat på att snacka skit med Rillo. Ahhhh. Göttmos skulle jag säga. Imorgon är det ytterligare en jobbdag..... Sen en till.... Förstår inte hur människor pallar sånthär asså???

På lördag är det pardey. Minns typ inte sist jag intog alkohol??? Vad är alkohol? Klarar min kropp av det? Blir jag full på en öl? OSV.

.......

.... När klockan är 02.50 och du ska upp och jobba om 4h.

KUUUUL!!

åhhhhh!!


HUUUUR kan ingen ha tipsat mig om den här innan????? Har suttit med den här på repeat för många gånger nu, men tröttnar liksom aldrig??? Den här dängan ska jag strosa runt med i hörlurarna vareviga sommardag kan jag lova.

Och för er som vill ha lite tyngre skit har jag såklart en TILL version på låten, minst lika fet den???? FATTAR ENTEEEE. Vet inte ens vilken som är bäst, gråter inombords för det här är så bra??? ÅH.

// lyrisk

ammeeeee halloj

Hejhejhejhalloj.

Suuugig dag som jag inte kommer minnas på agendan (que??). Sov till 2, vaknade av att Arra försovit sig och var genomförkyld (fatta åå KUNNA försova sig till klockan 2? killen har lyyyxxx) så han har varit hemma åå varit sjuk hemma idag. 

Har därefter inte gjort ett dritt. Satt uppe i någon timme, sökte mer jobb, känns som att jag hamnat i ett riktigt jobbflow kan jag lova. Ska bara försöka smitta av mig på mina medmänniskor här hemma. Mailade iväg ett viktigt mail (jag är ms important nowadays) och tjosan så var jobb kirrat på barnehage ons-fre, på samma plejs som förra veckan!

Jag kanske inte drar in storkovan på barnehage men det är ganska slappt ååå få betalt för att sitta och rita luftballonger hela dagarna..... Speciellt när jag är van vid att få en myycket lägre lön på BK lixom, så man skall icke klaga. 

Enda som suger är ju att jag är cpmorgontrött!! ! !! ! ! Måste bli en kaffedrickare?
Annars så softar jag. Efter jag sökt massa jobb idag så gick jag in i sovrummet och däckade fram till 6...... Något säger mig att jag kommer ha svårt att slagga tonajt.

Vetefan vad jag ens vill med detta hallååå?? Så jag avrundar här. Gossip Girl up next och sen blirää erra&mackan, softination unknown!!

eyo

Sitter hääär, mättsomenplätt, och mår. Har tryckt i mig pasta carbonara såhär på natten. . . .. Dygnsrytmerna är inte det enda som är fuckat. Borde kanske önska mig en mat&sovklocka så jag vet vad som gäller för den vanlige svensken liksom. Håller ju inte oooo somna runt 4-5-6 och vakna vid 14-15, käka frukost vid 17 (dvs lax), lite mellis bestående av en macka å lite choklad, och sen middag på natten.

Här lever vi inte sunt, mina vänner.

Hur som haver har jag idag varit YTTERST produktiv. Mår så bra då. Känns liksom som att jag FÅR sitta här då??? Har alltså masat mig iväg till skatteverket, haft 100 nummer före i kön och väntat EN OCH EN HALVTIMME(!!!) fått mig en promme hem, TVÄTTAT AAAALLA underkläder(!!!), lagat mat och sökt maaassa jobb jag är sugen på.

Nu ska jag bara hålla lilltummarna för att någon härlig baws ser mig och vill ha mig. Jag är ju grym ändå liksom.

Imorgon är planerna oklara. Ska styra upp lite jobb inför veckan är tanken, ta mig en promme om det är fint väder. Sen på kvällen trillar älskade Rille in igen!! Alltid kul med besök. Dååååå vet vi att det blir partey i helgen iallafall.

Har förövrigt börjat missbruka brun utan sol för att försöka se mänsklig ut nu i mitten av April. Missbruk är aldrig bra. Speciellt inte av BUS. En gång i sjuan när vi skulle till simhallen fick jag panik och smorde in mig med "DOVE SUMMERGLOW" (som alla hade) var 5e minut dagen innan. Trodde man skulle se resultat direkt. Tji fick jag när jag vaknade morgonen därpå lika orange som en pumpa vid halloween. 

Och tji fick alla som simmade bakom mig i simhallen i ett hav av oljigtorangetvatten. Måste varit härligt.

morsning


Ladyyy in reeeeed såvarelilaaa godmorrn

Är så jävla ilskt trött idag. Var uppe till typ halv 7 för att se Florence+the machine vid 7, men vad gör jag??? ? ?? SOMNAR?!?!?! Vaknar vid 7 och får panik, sätter på streamen och sen måste jag ha somnat igen? Vaknar 07.38 och får depression, tänker att snart börjar iallafall snoop. 

VAD HÄNDER? JO, min dator bestämmer sig för att gåå å lägga säh. Smack. Så jag somnade om. Och nu är jag förstås cptrött och sur för att ha missat allt. SPECIELLT eftersom jag ändå satt uppe och fucka med dygns rytmen!!! ! !! !

Nu ska jag dra mig och min morgonfrilla till skatteverket och skälla pårom. Hoppas jag hinner. SOLONG.

För övrigt:
Lyckan när Arvid lämnar plånboken hemma och för en gångs skull faktiskt HAR cash. Inte länge till. HE HE HE .  . . .

yo

Lyssnar på Perfect Gentleman och baaaa diggar. Vaknade så sjukligt sent idag??? Tror knappt det är sant. 16:30 HE HE HE HE HE..

Har nog aldrig sovit så länge???? Å andra sidan däcka jag ju inte förens runt 6. Jävla Coachella som fuckar med min dygnsrytm. Både Beirut och Bon Iver börjar spela om en timme såååå får helt enkelt hålla ut. Å sen vid 7 spelar Florence and the machine..... Och the one and only SNOOOP.

Sååååattee.... Kommer inte få sova förens typ 8 imorgonbitti??? Det suger ju?

Skulle sovit innan å ställt alarmet :'(

Får väla lägga mig i sängen och glutta..... Somattjagintekommersomnaaaaadååelle??!?!?! 

DAGENS I LANDS PROBLEM skulle jag säga. Hejåhå.

L to tha N

CHATTADE med mamma lite idag, liksom varenda dag. Min mamma fyller nuskavisevaaa 42 om någon vecka och undrade lite om jag tänkt åå komma hem o så. Jag citerar: "Hade du tänkt att komma hem eller blir du ledsen om vi åker till London och firar?" EHHH???????? ? ? ? ? 

NÄÄÄFAN, JAG BLIR SKITGLAD!!!!!

Blir inte ens ledsen. Blir baaa förbannad??? Klartsomfanjagvillföljamäää??

Nu är det ju så att min mamma är ungefär som mig. Så tror inte detta blir av right now tyvärr. Hon smussla liksom fram lite senare att dom inte kollat med min bror än å så såatteee, ae. MEN HUUUR fett hade det varit att dra till London om typ 2 veckor och shoppa loss?????
Var i London 2010(!??!?!) med Arris. Vi har typ 3 bilder därifrån och det är ifrån en cykeltaxi och resten är på hotellrummet. Så bildbevis finns icke. Kanske nån på en taxibil. London ägde iallafall och jag vill verkligenverkligen åka dit igen och shoppaaaaa.

Saker jag behöver:
* SKOR (palladium, nike air och converse SÅKLART)
* Massa retro tröjor å jackor
* Parfymish
* TROSOR (ååhhh minns inte sist jag shoppa underkläder??? katastrof för att vara mig)
* KFC
* Pizza Hut

weeeooo



Sitter denna afton ååå tuggar på min gamle glasspinne. Har fått ont i tänderna, SÅMYCKETHARJATUGGAAAT. I bakgrunden spelar just nu The Big Pink LIVE på coach, fett ju.

wooopsi

Vet vart jag kommer hänga hela helgen iallafall........

Synd bara att det är osynk att alla band spelar sketa tidigt på morgonen. MEN,

>HÄR KAN NI ALLTSÅ KOLLA PÅ COACHELLA LIIIIIVE HELA HELGEN!!! <

ska spotta kändisar som aldrig förr. FANVADNICE!

till mina spermier

Låtar jag spelar frekvent RIGHT NOWS så fort jag får tillgång till spotify:

Norway - Beach House 
Zebra - Beach House
Future this - The Big Pink
Hit the ground (superman) - The Big Pink
Brother - Matt Corby (ååhhh helst den på youtube likeaversion... sjuk!)
Midnight City - M83
Wait - M83
Steve McQueen - M83
Outro - M83
We own the sky - M83
The Lion's Roar - First Aid Kit
999 - Kent
New York City - Among Savanges
Heart Skipped a Beat - The XX
Infinity - The XX


Orka ente göra spotify länkar MEEN har snott åt mig en spot på Arras spotify acc där jag har skaffat mig playlisten laksho pt 2, den är fet och bör spanas in HÄÄÄÄR.

Förövrigt känns det jävligt fett att jag kan få se många av mina rightnowfavvoband live i sommar. Hultsfred levererar ju feting band och likaså WOW.

LIKSOM, mumford, XX, Gorillaz soundsystem, thaaa kooks, m83, noah and the whale, Bon Iver, Deportees, first aid kit, florence + the machine, miike snow, kent på operataket i Oslo OSVOSV! Kan bli sinnessjukt i sommar om plånkan tillåter.

smutti

Känner mig så hiiiimlahimla utmattad?? Kan bero på att jag gick upp vid 7 igår och i förrgår, och idag när jag trodde jag skulle få sova ut var det intervju dags klockan 10....

SÅ, nu har jag huvudvärk och är trött på allmänheten.

Uppriven och uttråkad, står fast vid att min kväll kommer suga. Funtar på att ta mig en slagg nu och försöka bli människa igen. DÄREMOT har jag iallafall ätit en lyxmiddag alle redan - chött ååå hazzelbackisar med garlicsås. Sjukligt gött. Kommer jag stå mig länge på (NAAAT)

Sitter inne på mitt å Arras rum idag för omväxlingsskull. Bryter mig loss lite från grabbarna och sitter här åå tycker synd om mig själv och mitt mående. Annars? Vetefan.

TYP DET JAG VILLE HA SAGT, ett typiskt klagoinlägg. Men vem fan bryr sig? SÅNÄÄÄJAAAH.

min G dag i bilder

SERREUTSOMJAAAHARMYCKEÅÅÅGÖRAIDAELLEEE?!?!?!?!?


sumo

Sen tidernas begynnelse har familjen Pedersen alltid älskat hundar. Är född och uppväxt med min vovsing som tyvärr (RIP i love u) kolavippade för några år sen.

Standard då och då i soffan hemma en typ onsdagkväll är att komma in på denna skapelse, Maja. Vi älskade henne över allt annat och det var som att ha ett extra syskon samtidigt som att ha en extra farmor då denna vovve både blev svag i benen, blev halvdöv, sket på sig samt hade vårtor på svansen.

Kan diskutera Maja hur länge som helst. Ingen hund kommer någonsin mäta sig med Maja. Hon var extraordinär, förstod så mycket. La man huvudet på sne när man pratade med henne gjorde hon likadant osv. Hon var pricken över i:et när det kommer till knasighet i vår familj.

Hur som helst så har denna besatthet av hundar gått i vågor. Sen pappa köpte "årets julklapp" (som han själv beskriver det) till familjen i julas - en ipad (EHH SÅKLART?!?!?!) - så har blocket varit en standard app för personer på 40+ där hemma.

DET jag egentligen ville komma till var att mamma skrev till mig på skajp förut och berättade att hon hittat världens sötaste vovsing (blocket...) på 8v. Det bästa, ABSOLUT bästa med denna hund var inte bara att han var sötast i världen, utan att han heter SUMO. ASSÅ!?!?!?!?!?! DEN HÄR HUNDEN ÄR GJORD FÖR MIN FAMILJ?????? 

FATTAR ENTE???

Dom borde klippa till på direkten. Inget snack om saken. Deras dotter är borta så då kan dom ju lika gärna ersätta henne med en assöt hund???? ? ?

Dör lite.


ÅÅÅHHH ASSÅ PUPPIIEEES!! (ByTeR FrÅn MaTBLoGG TiLL HuNdBLoGG). Sumo såg ut typ exakt som till vänster ååå så har vi ju en Majahund till höger. Suger att jag inte fanns när hon var valp, hade typ kramat ihjäl henne då??? CHECKA BJÖRNEN LIKSOM??!?!?

Så. Först på önskelistan som back in the days är just nu A DAWG.

kids

Tjenahalloj.

Är DÖDSTRÖTTTTTTTTTT. Min arma kropp är inte alls van vid dessa obehagliga tider. Gick upp vid 7 idag. Vaknade inte av alarmet utan utav massa jävla MÅSAR som härjade runt hela jävla Oslo verkade det som???? VART GALÄÄÄN.

Hör till saken att jag typ halvsov hela "natten". Dvs 4h. Trornijagvatröttpåjobbeellee????? Ehhh äliiit?

Höll fan på att kollapsa under lunchen pga trötthet. Hetsåt mina mackor och sen övervägde jag att sova på bordet. Men icke. Bara att klä på säh för ut i regnet skulle vi BANNEMIG. 

Fick kommentaren "har du inte med dig regnkläder om du ska jobba på barnehage???" EHHH NAE. Min plan var ju inte direkt att hamna här så inte fan köpte jag på mig galonisar och en sydvest(?) innan jag åkte hit. MENMEN. Det var bara att dra på sig utlåningskläderna dom hade.

Min arbetsunderform under ca 2,5h i spöregn var alltså:
*Röda galonisar (utan hängslen dock)
*Röd wegnjacka som matcha brallorna
*Gummistövlar, cpkalla, i storlek 38 (har annars 36....)

Iskall och cptrött är ingen bra kombination som ni kanske vet. Har nu kommit hem och jag fryser fortfarande. Varierar mellan att gäspa och att darra, ibland bäggetvå samtidigt bara för att jag är kvinna och KAN göra flera saker samtidigt.

Ska dö lite mer i soffan nu. Arra hade ätit upp all choklad så det sög ju. Men ska nog kolla på BB och baaa värmamäh. 

Förresten vet man typ att man har blivit förstörd av Norge när man automatiskt tänker och svarar "Hade" när man säger hejdå till folk???? Usch asså. SKITFULT JU?!?!

Hade :):):):)

PS
kan kanske ha en bild på min outfit för dagen. we will see!!

alltid lys

NAMEN HALLÅÅÅ!!!!

Idag mina vänner har jag gjort mycket jag inte trodde jag skulle göra. Däribland trotsat regnet och gått typ världens längsta promme, ringt barnehage o fixat jobb till mig själv onsdag+torsdag. Gått till Ikea och typ dött.

FYYYYFABIAN.

Min kropp är så döööööd. Fatta att jag gått runt ett helt område med min vapendragare Virre i SPÖREGN för att hitta dagiset, hittar det efter att ha sett typ fem andra dagis (lindeberg måste fortplanta sig sketa mycket så många dagis som dom hade där!!) och beslutar oss för att dra en sväng till Ikea. VI GICK DIT. 

Vi visste ju inte hur långt det var från Tbanan till Ikea men..... det var en bit.... Ni vet filmer om äventyrare som trotsar vädret för att nå sitt mål? SÅ var det!! Kände mig så jävla awesome och STARK som orkade OCH trotsade både väder, vind och skoskav. 

5 VÄRDA SAKER IDAG:

* Se Ikea torna(?) upp framför mina ögon. Vacker vy efter lång promme.
* Gå runt bland svenskmat och bli GLAD
* Dricka varm choklad med iskalla händer
* Komma hem å sättapåsäh torra o varma kläder
* Glutta GG.

Känner mig faktiskt lite som ett dagisbarn som varit ute och lekt i sandlådan förlänge. Grisig, smutsig, kall, som får komma in på mellis o dricka varmoboy och byta till rena och onerkissade kläder.


Hittade massa a4 papper i en tunnel med gobbar på. Tyckte dom var söta åå eftersom jag är instagramgirl nu så var jag ju tvungen att fota. #COOLCHEY.

hoooow about....

yooou getting yourself aaa heell of a blowjob????? ?? ?

Ligger utslagen i soffan. Sejm place different dayyy baaa. Känner mig lite ängslig över livet osv.
Men det är ju standard numera!! IDAG har jag iallafall gjort något jag aldrig gjort förut. Köttfärsbiffar!! HA! Om mamma såg mig hade hon aldrig trott att det var jag. Och skrattat. Dom vart ju fan skitfula! Menmen, matsommat.

Imorgon är, ursäkta mig, ÄNTLIGEN, långledigheten över!! Jag som är ledig hela tiden har baaa tyckt att det varit pina när det varit stängt överallt och superrött osv. Inte kunnat göra ett DRITT. Imorgon bör barnehagsshitet vara avalible, jobben bör uppdateras OCH affärerna är öppna.

Vilket innebär att morgondagens uppdrag är följande:
* Ringa jobb
* Handla
* Söka jobb
* Maila JJ
* Laga mat
* Däcka


Sådärja.

Om vädret tillåter har jag även planerat in en promenix med hög musik. VILLUTÅRÖRAPÅMÄH.

Min mamma sa häromdagen att hon börjat träna. Känns inte bra alls faktiskt. Vill inte att mamma ska bli värsta fit oså kommer jag där på stranden o alla ba "WHUUUT är inte du morshan till den här poddingen?" och förväxlar mig å min mor.

Kan ju ske?? Iallafall om jag inte börjar ta tag i mitt yttre snat (hahahaha).

Förövrigt mådde jag piss idag när två av mina sambosar kom tillbaka ifrån Sverige med väskor fulla med godis å ost å mat osv. Felix mor kom hit helt oväntat i söndags med massa mat hon också. Så jag har blivit ännu mer sentimental. (Observera att jag inte bara saknar mat och ätbara ting utan även min familj.... elleeer?? ? ??)

Hur som haver så ska jag nog slagga nu. Imorgon är en ny dag. Säkerligen likadan som den här men still, NYDAGNYABEKYMMEEER!!

WTF


Hahahahahaa asså kan vara bland det mest absurda och sjuka jag någonsin läst? VADIHELVETEEEE????

mi familia en torkiii


torkey 09, me and brutter

me and brutter, sejm year


me and mummi

tre fjärdedelar av le pedersens 2010, ÄLSKAR standardfacet på mig och min mysiga mamma på den här bilden!!

tre fjärdedelar av le pedersens igen. Finns ingen bra bild på hela familjen samlad tror jag. 

OBS.
Anledningen till att min papa bara fick vara med i slutet är pga min vän yassman. Orkar inte stå ut med påhopp angående min papa så........... Let it stay this way OK???

mom


Har haft många diskussioner angående mödrar idag. Vilket ledde till att jag nu sitter här, (guess where) i soffan, och saknar min mamma. En mamma är ju typ det bästa en människa kan ha??? IKKE SANT?

Åh mamma....... :(((

böööörning


Denhär låten försöker jag få spelad här i lägenheten mest hela tiden men är ytterst sällan det förslaget går igenom.... WHY??? Sjukt bra 90tals dänga.

Förövrigt visste inte jag att denna Cue är Niklas Hjulström aka jobbigskådis. Förens nu. Tänkte mig att denna "burning" mannen var en skitstor svart neger och så baaa... svensk medelmåttig skådis. FATTA besvikelsen?!?!?

karl johan har damer han

Hejhejohallååå mina små uppvuxna spermier!

Är yyyyytttterrrsssst uttråkad denna afton. PGA detta så har jag typ bara... ätit idag. Och jag är inte ens nöjd. ??... Vill spela kort men ingen vill spela med mig(!!) för att jag vinner jämt. 

IIIIAAALLAFALL så vet jag inte vad jag ville riktigt. Är så grymt sugen på choklad i all dess form, och BAKADE saker. Har inte ätit bakade saker sen jag var hemma. Jag är liksom uppväxt med att jaaaa till helgen, då kanske det finns en paj. Eller lite kakor. 

HÄR HAR VI FAN BARA SENAP O KORV!!!

Tror mina sockercravings kan bero på mitt alldeles för höga sockerintag sen jag kom hit.... Som sagt, inte mycket bakat här inte men å andra sidan slinker väl x antal liter läsk ner i strupen varje vecka. NOMNOM.

Har inga planer på att börja röra på mig heller, så jag får helt enkelt sitta här i soffan ååå bli fet.

Vid närmare eftertanke kanske jag går till KJgate senare för att spana in alla horor och drugdealers. Något man tydligen inte får missa när man är här. Horor har jag inte sett mycket av så det kan ju vara kul?!?!?!

(OBS hittade _ej_ denna information i någon form av turistbok om Oslo utan från mycket säkrare källor. Om nu era mor/farföräldrar skulle vara intresserade av att åka hit så kanske ni bör undvika att nämna hororna osv. Såvidare inte din farfar är en hallick. Då finns det nog mycket ååå hämta här.)

Ska hjula i vardagsrummet nu eller något. Slå sönder TVn. Sluka senap. Slicka toasitsen. Röka fimpar. Bejfa. Låtsas att jag har ett liv. Fortsätta ha kramp i benen. Bita på naglarna. Spela drawsomething. Pilla mig i näsan efter jag pillat mig i underlivet alt stjärten. OSV. Ni förstår poängen va? Ingenting med andra ord. PEACE.

åh....

Fyfan..... Finns inget stopp för hur CPSUGEN jag är på allt som har med påsk ååå göra just nu. Hade gjort allt för att kunna teleportera mig hem right now, äta påskmat, få påskägg, mysa och sen på ett kick vara här igen....

Har aldrig varit utan påskägg?????? Mår typ lite psykiskt dåligt av det här. Kära KP är detta normalt?? ? ? ?

Istället för påskmat och påskmust som jag vanligtvis inte ens tycker om sååå ska vi väl laga något på dom tusen paketen köttfärs vi har.... KANNÅGONKOMMAHITMEDETTPÅSKÄGG ELLEEEE??

:(((

american paj

Åhhhhh ikväll har jag varit på BIO!! Första gången på sjukligt länge och första gången i detta land. Försökte omedvetet lära mig det norska språket via undertexten till filmen..... Gick sådär. 

HURSOMHAVER så va filmen excellente!! I sann American Pie anda var den. Med alla gamla skådizar. Satt o myste tills killen bakom gör värsta ljudeffekterna till typ allt???? Norrmän har förövrigt sjukt konstig humor. När jag skrattade till vissa grejer i filmen vare liksom tyst, men sen när nån i filmen drog ett torrt skämt jaaaa då skrattar man???? ? ?? ?

Är det bara jag som glömt att svenskar också gör detta eller är det faktiskt så att norskar är ja, lite efterblivna?

Ska ta mig en funderare på det under min kvällsdusch senare. (FårdetattlåtasomjagduscharvarjedagfastjagintegördetHA HA HA HA HA)


hejhejförsökersesötut

när jag egentligen ser lite mer ut såhär....
vad tycker ni om att jag bytt outfit förresten???? har bara levt i arras rosa tröja i ca 1-2 veckor!!

this city



I feel like a child
In a world that seems shapeless
When I am most afraid
Is when I get sucked back in
Yeah, you came here with nothing
And your leaving with the same
Sometimes the road that you were walking on
Is going the wrong way
Just come as you are
When you leave you will be changed
Everyday is a gift, everyday is a gift
And it's all slipping away
Now if you leave
Will you feel defeated
Cause you didn't take from the city
As much as the city took from you
What if you'd stayed
What if you'd done what you were thinking
I'd rather you give up on life in the city
Than giving up on life too
It must be hard to live
In the midst of all those buildings
Where the changing of the wind
Don't seem a miracle at all
Follow your dreams
But beware of the illusions
You won't feel the void in your heart
With a bank statement and a car
What is it worth, what is it worth
Have you given up on freedom
You spent your life earning the keys to set you free
When you were free all along
Are you running from something
Or did you come from nothing
Are you testing the Lord
With the cards that you've been dealt
I feel like a child
In a world that seems shapeless
When I am most afraid
Is when I get sucked back in

Now if you leave
Will you feel defeated
Cause you didn't take from the city
As much as the city took from you

What if you'd stayed
What if you'd done what you were thinking
I'd rather you give up on life in the city
Than giving up on life too
It must be hard to live
In the midst of all those buildings
Where the changing of the wind
Don't seem a miracle at all

What is it worth, what is it worth
Have you given up on freedom
You spent your life earning the keys to set you free
When you were free all along

Are you running from something
Or did you come from nothing
Are you testing the Lord
With the cards that you've been dealt

Smakis från texten. SÅÅÅÅ BRAAA BAAA!!

future this


ÄÄÄÄÄÄLSKAR den här låten. Vet typ inte vart jag ska ta vägen riktigt????? åh.

ryan bullar


HAHA asså har ju nämnt detta tidigare men det är så laggiiiiigt!!!! FAN HÅLLER HAN PÅ MED???? Ni måste kolla på det HÄR1!!! Typ runt 1:11. Ryan eeee fan badass.

skoja

SKA INTE ALLS SE AMERICAN PIE REUNION IKVÄLL!!!!!!!!!! ! !!! !
FÖR VI BOKADE INGA BILJETTER (why!??!?!!) OCH TRODDE VI SKULLE HA FLYT.
kuk i alltttttttttttttttttttt det va liksom det jag såg fram emot :((((((( nu får vi väl se dom filmerna innan istället???? JAAHA. Är en sån person som dessutom blir SUUUPER besviken när något inte blir som jag tänkt mig, så just nu är jag en riktig surpuppa.

ASSÅ, en RIKTIG surpuppa........

We will paint this town


Letade IHJÄL mig efter denhär låten efter senaste GG avsnittet. Efter mycket om och men hitta jag den ÄNTLIGEN. Sjukt bra. Sommarfeeling??? EHH AHH?

....dyra sakeeeer


Eftersom jaaa eee fashion bombar jag med nått jag vill glida runt med lagom te sommarn. Marc Jacobs klockorna är just nu i mina vildaste fantasier då inkomsten ligger på sisodära -20000000. HEHE. MEEN när första feting lönen kommer skall jag shoppa loss. VILLHAAASOMMAAAR.

alla mina tankar kretsar omkring dyra sakeeeeer

Sitter här på min vanliga plats i sååffan och diggar kents nya låt ALLDELES för mycket enligt min annars ganska vänliga vän Felix. Gryyyyym låt. Hört att kent ska spela på OPERATAKET här i Oslo i sommar så det fåååår manjubaentemissa?!??!

Annars så äre biotajm ikväll. OCH tacotajm.

Älskar tajm:er??


Arra fyndade köttfärs igår (vissa fyndar kläder på rea, andra tar mat istället... livingthedream..) ett pakke för 10:- á 400g, hejåhå så hade vi fem pakke i frysen. Typ sånt som glädjer mig här nu för tiden. Glömt hur man shoppar. Njuter av att gå och handla mat. 

SKA FAKKIN SE NYA AMERICAN PIE IKVÄLL!!!!!!

AWeeSOOOME om du frågar mig. 

Och 2) Jag har fortfarande Gossip Girl kvar att njuta av. MOOOHA HA HA.

Ska alldeles strax stjäla Arras plånka och gå åå njuthandla på Kiwi tror jag. Vet ej vad jag ville med detta inlägg?? Typ hävda mig? Jag är viktig.

PS tappade precis ett födelsemärke. HAHA??

reppin oslo

YOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!

Har haft en fet dag trots att jag bara varit utanför dörren för att gå och köpa cola och FLÖTE.

Började med att
1) Arra försov sig till jobbet så jag kunde sussa vidare tillsammans med honom PLUS att jag mår alltid bättre av skadeglädje HIHIHI
2) Det var sol (observera att jag ändå inte lämnade byggnaden)
3) Arra åkte till Ikea och kom tillbaka med massa mat (läs chokladbollar) och ett bord
4) Jag lagade potatismos(!!!)
5) Åt Arras köttfärsås som var GOD?!
6) Skaffade instagram tror jag heter typ jenuuu?????? fattar ingenting
7) Pratat med Filip typ halva dagen
8) Pratat med Yassman halva kvällen
9) GOSSIP GIRL HAR KOMMIT UT IDAG!!!!!!
10) Jag får äta chokladbollar OCH göra listor SAMTIDIGT!!

FBK förlorade mot brynääääs men såäre. Glad att jag inte är SÅ hockeytorsk, nu bryr jag mig bara lagom. 

Ska fortsätta hashtaga på instagram osv nu. Peaceloveanddicktoallofyah.

PS En hälsning till min vän Alice, hejhej!! :) DS

ahhh men TJENA

Satt här i soffan som vanligt, söndagkväll. Hmmm är lite hungrig tänkte jag. Jomen jag lär ju ha iallafall 50pix på kortet så jag kan gåå till det enda öppna här i Oslo en söndag (typ) dvs snordyra 711. 

Loggar in lite fint på banken (LIKE A BAAAVS) och möts av förödande siffror....

-6,75:-

HOW THA HEEELL?????

MAJNUS??


Har aldrig någonsin tidigare haft minus på kortet?? Trodde inte min bank hanterade sånt. Jahopp tänker jag nu. Det enda jag har här hemma är, (som vanligt) potatis och pasta.... Kanske knäckebröd. 

Skrev till mamma och pappa, ni vet när man ber om något fast man inte ber? I totally did. "Hehe oj visste inte att vi kunde ha minus på kontot på vår bank????? Aldrig haft det förut, men men..."... Inväntar svar...

ÄLSKAR förövrigt det här med att gå in i överlevnadsinstinkt så fort man känner sig lite drabbad? Minns när jag och Filip råkade låsa in oss i en del av deras lägenhet när vi var små och vår första instinkt för att överleva var ju såklart att äta. Som tur var hade hans syrra lämnat kvar lite donken mat sen tidigare som vi åt upp. 

HAHAHA??? WHO DOES THAT ANYWAAY

Ligger ungefär i samma stadie nu. Bara för att jag vet att jag inte kan köpa något är jag så JÄÄÄÄVLAAAA hungrig. = gå igenom skåpen ååå kylen hundra gånger och ta det som finns o baa hoppas på att överleva. Jag kommer ju inte dö, det vet jag ju, men varför faa-aa-a-an känns det som det då??????


typ jag

RSS 2.0