ojäääälar

Vad dött det var här?>?????

Alltså, har jag inte uppat sen helgen??


Helgen var iallafall feting nice osvosv. No more words needed!!! Iallafall så har jag kort om tid just nu. Iallafall. Jag har klivit ur duschaaa och brasat på med brunutansol och ska snart åka hem till Arris igen. Har bosatt mig där nu när han är hemma :)))) 

Det är så fint ju. Allt känns precis som vanligt och som att han aldrig någonsin åkt och att vi baaa kan gå till ica o köpa godis om vi vill ha det liksom???? Helt plötsligt skulle man bli vuxna och glömma allt det här? Eftersom han fyller 20 IMORGON(!!!! ! !!!) och officiellt blir typ vuxen så har jag idag varit på maxi och inhandlat frukostpåsängenmaterial.

Har även hunnit med att jobba sista passet på BK

!!!! !

!!



ELLER HUUUR!!

röjigt

Strax efter mitt publicerade inlägg igår ringde Lottsy mig och tvingade med mig ut. Missade The sounds men fick bekanta mig med svettigaturkar på Sliver istället. Och massa shotts........

Lyckligtvis tog jag mitt förnuft till fånga och tog en taxi hem runt 1.. Minns att chaffisen försökte småprata men att jag total stängde av hörseln för honom (hahahaha älskar mig själv).

Idag tvingade jag mig själv att vakna sent. Alltså vid 2. Sen dess har jag suttit i min uteliggarfleece och pyjamas och glott på Gossip Girl och chillaxat.....

Väntar på stångebrogatuköksfoodish right now..... GÖDDDIIIGT!! ! !

Ikväll ska jag ut. NOT. Men jag ska utomhus. Och göra något roligt. Yassman försäkrar sig om att hon är frisk från rännsketa osv så vi ska göra något som inte indikerar alkohol hoppas jag.......

Imorgon påbörjar jag sista helgjobbet på BK. HUR SKÖNT ATT FÅ DET OVERSTOAKAT????

it sux to be meeee right nooow

Truestory.

Jag är ledig. Idag och imorgon. Och ingen vill underhålla mig.

ALLTSÅ???

The sounds spelar ikväll. 220:-. Jag har råd. Men ingen vill/kan gå. DVS Yasse eller Lotta. Yasse har rännsketa och är magsjuk och Lotta ska plugga...............

Nu jag önskar att Arra och Felix var hemma och ville gå med mig (eller ville gå så jag kunde snylta mig in) för dom hade inte bangat minsann..... Blir en hemmakväll då. Insåg att jag glömt ladda ner alla nya avsnitt dvs Gossip Girl, HIMYM och Greys så...... Yey....

När det väl händer något i denna håla så ae?? ? ? ?? ? ? Guds sätt att straffa mig för att jag inte lyder honom i guess?

vadå????

Asså, sitter och skräckläser min favvoblogg Hanapees inlägg om tamponger. Inte av samma anledning som ni säkerligen tror men av den anledningen att jag aldrig ens resonerat över att man inte får spola ner tampisar i toan????


MEN ASSÅ

VARFÖR? ?? ? ? ??


Jag har alltid under hela mitt mensliv spolat ner tampisar i toan???? Kan aldrig minnas att jag någonsin slängt skiten någonannanstans???? Lyckligtvis har det aldrig blivit stopp men liksom, har aldrig tänkt tanken att man inte """får""" göra det.....

Tänker alltid fortsätta iallafall. FOCK ALLA.

jag ska ooooaaa hela natteeen

Är så sjukligt jävla glad över att jag orkat igenom denna djävulska jobbdag. Började med att jag trodde att jag började 11.30 när jag gick o la mig igår för att sen inse att näääää jag börjar fan 11..... Till att jag inte kunde ta hela min rast på jobbet, TILL ATT DET ÄR LÖNING (=folk går lös efter fattigaste månaden på året), till att jag har så jävla ont i benen och är mör i kroppen.

Efter mitt dödarpass som betyder att vi sålde typ tusen gånger mer än vad vi trott så åkte jag hem, åt redig husmanskost och festade till det med en VANILJSÄÄÄMLA <3 Åh så göddigt....

Tog en tur med Lotta i bilen och tänkte planera morgondagen (låtsas ha ett liv!! !!) men hamnade i braskens...... No more words needed....

Är fan sketatrött alltså??? Funderar på att sitta uppe typ 30min till bara för att tvinga kroppen, och sen baaaa däcka. Imörrn är jag LEDIG. = försöka köpa present till Arra om jag orkar, äta på stada med lottsy osv.

OOO SÅÅÅ spelar ju the sounds imöra. Försöker få med mig mina vänner... 220:- liksom, NADA? Så det är min plan. En torsdag liksom, why not??? Ledig fredag med så det här är ju typ min minihelg eftersom jag jobbar hela helgen sen......


Maja Ivarsson..... Okej. Jag sa något väldigt konstigt idag. Att hon var snygg. Sen googlade jag och såg den här bilden och att hon förövrigt ser väldigt maskulin ut??? (visade sig att hon var bi typ...) Asså?? Måste vara för att detta är, enligt Felix, jordens typ snyggaste kvinna, han måste ju total manipulerat mig???? Har ju sett henne liksom, men fan, jag har för mig att hon var snyggare och att hon täckte sin posseeyyy lite mer...... Whateva.... OK..

dprsd

Av inlägget nedan att dömma har jag alltså haft en riktig depressdag. Fortsatte in på småtimmarna (tänkte jag skriva men det har inte infallit(??) än men långt in på dagen då!!) och börjar sakta men säkert lägga sig.

Just som jag nämnde att jag inte pratat med min käraste Mr Stockholm på länge så smsar han och innan jag hinner svara så ringer han upp och bevisar för mig att karma existerar. Just gå gick jag lite på moln och kände att "fock alla", det här är vändningen.

Kanske inte men......

Det är så mycket som skall göras. Jag ska ta reda på vad jag vill göra, hur jag ska göra det, när jag ska göra det osvosv samtidigt som jag ska ta mitt pickopack till Oslo samtidigt som jag ska försöka att inte bli depress och kunna ha ett liv här också.

Jag har nog en släng ADHD som inte kan göra detta samtidigt. Tänker stanna uppe 20min till och se om jag får min lön vid 12. Har inte fått någon lönespec och det är ju bara sådär lagom stressande någon vecka innan man flyttar.....

Imöra = jobb 11-20. Döda mig.

ljuset i tunneln

Sitter här och tar en after work. Ae det gör jag inte. Men jag ÄR typ after work. Har jobbat kortispass och väntar nu på lottsy.

Önskar jag orkade fundera över livet också. Borde ta tag i det någon dag, klura ut vad jag vill, vad jag ska göra osv. Så jävla jobbigt!! Trodde sånt här föll sig naturligt? Att man bara visste liksom? Men näähä för fröken Jenny så måste hon såklart tänka ut det själv, O DET SUGER JUUUU.

Försöker tänka bort allt totalt jävla mörker i tunneln just nu och fokusera på det lilla ljuset som finns. (Dvs att jag en dag kommer bli multimiljadär och ha massa hästar som jag kan slakta när jag vill ha hamburgare, en sommarstuga i typ varje skönt land och en racerbåt) (ae..) Nej men det finns alltid lite ljus. Jag flyttar snart och förhoppningsvis får jag växa lite som person, ta mer ansvar och lära mig något nytt. 

Samtidigt som jag bara vill vara kvar hemma i mitt hus med mamma o pappa o bror o soffan.... Samtidigt som jag vill vara kvar i hakepistad med mina friends och dricka öl på ågatan. Samtidigt som jag önskar att jag ville plugga. 

Samtidigt som jag vill göra något nytt. Komma bort från BK. Komma bort från ågatan. Komma bort från alla. Samtidigt som jag vill vara i en ny stad. Samtidigt som jag vill flytta hemifrån. Samtidigt som jag alltid vill ha Arra nära och kunna luta mig mot.

Jag är så delad???? I allt??? När ska någon ta tag i mitt liv???

hooome

sweeet home, elle??? mjaaaa. Denna gång var ångesten dock inte lika påtaglig som sist jag lämnade Oslo. Då var den grov. Idag kändes det OK att sätta sig på tåget och veta att 1) timmarna kommer gå snabbt för jag har massa med modern family avsnitt kvar och 2) snart är jag tillbaka.

Dessa dagar har ändå varit sköna????


I torsdags storhandlade vi för endast 150 norska kronor, dvs sjukt billigt för typ kycklingfärs x2, pasta x3, ris, toapapper, kiwis, lök osv??? Fick massa mat!!!! Asbra. Typ det jag kommer älska att göra när jag flyttar - gå och storhandla! Så jäla mysigt???

Chillaxade hela torsdagen om jag inte minns fel.... Somna bredvid Arra = aldrig fel. Stressade upp i fredags, åt en knäcke och mådde illa över intervjun. Ångesten gjorde sig påmind..... Kom i tid till intervjun, stod och snackade om mig själv i några min STÅENDE framför två norska gizzar, fick inte fram vad jag ville säga, kändes bara BÖÖÖÖLL.

(Skulle kunna göra en punktlista av detta istället....) Åkte hem (HEM?!?) och chillaxa, pustade ut över att intervjun var över. Lagade kycklingfärssås(?) och pasta som vart göddig och typ däckade på kvälla. På lördagen var det dock fullfrääääs. Köpte en feting pizza, MASSOR(!!!) med öl osv för en brakarnajt.

Skulle hitta ett jävla ställe som hette Velvet men dit kom vi aldrig. Påvägen hann Felix tappa en pizzaslice från 7eleven och David hann ramla. Hitta ett uteställe som SÖÖÖG och sen drog vi HEM igen. Kul kväll ändå???
Mår rätt fint ändå. Mitt hår är rätt äckligt så ska nog ta mig en dusch nu och sen gå och lägga mig. Kötta nu sista jobbdagarna. Har väl typ 6 pass kvar dvs ingenting egentligen såååå WÖÖHÖ. På söndag kommer Arrat hem också så det blir ingen lång frånvaro. MÖÖÖJS.

modern family....

epic.

hähähä LAKSHO


Snygg chey posar på tåg1 ;) ;) ;;))););)

Befinner mig just nu i lägenheten på negergatan här i Oslot. Har tillbringat dagen med att vara nervös och gå på intervjun. Kändes baaa weird att stå upp framför två pers o snacka om sig själv medan dom knappt ställde några frågor??? Goo and see intervju mathafacka..... Lär inte få jobb1 men vi får la se.

Halvgluttar på south park medan typ alla grappar sover.... thats how we roooooll!!!! Imorgon vankas dock partey. Funtar på att glutta lite modern family istället och sen tvinga arrat att laga mat. Igår tillagade vi pasta med kycklingfärssås, sjukt(!!) göddigt vart det. Så det blir väl same shit idag......

Höres!! ! !! ! !

guaaapa!!

Då säger jag återigen farväl. Farväl. Imorgon åker jag återigen till Norge, återigen. Är tillbaka måndagkväll om någon mot all förmodan skulle undra!!!

Denna gång tänkte jag festa till det med att ta med min dator. Så jag har på yassans begäran laddat ner första säsongen av modern family. Tågresan kommer, förmodligen, gå fort och smärtfri OM nu serien är så bra som jag hört.....

Annars då? Smoriit in mig med BUS och målat naglarna. Känner lite att man måste vara fin på intervjun på fredag. Påtal om intervjun så dödar den mig. Satt och försökte skriva en presentation förut. Gick åt helvete.

Tyckte jag fick med allting???? Och då var den typ 1,5min??? 3-5 liksom, det är ju skitlångt? Men jag får helt enkelt improvisera?!

Sig själv är ju egentligen det ämnet man kan "bäst"... Sen har jag ju tågresan på mig att komma på något klokt också. Kanske inte ska säga att jag typ är bajsnödig eller något, men det är ju vanligt folkvett.
Mina tankar alltså. Ibland blir jag trött på mig själv. TROR jag har packat ner allting nu. På Arras begäran: lakan och handdukar. Dom har ingen tvättmaskin och jag vill helst inte sova i ett flera månader gammal lakan (igen) eller duscha med arras svetthandduk. 

Nåväl. Vi höres väl!!!

asså shit shit shit hsihtiht it??!?!?

Ni vet när man stressat en hel dag och dagen tillslut kommer ifatt en????

FAN VAD DET SUGER????

Har sån jävla konstant huvudvärk och kan inte take a chillpill. Är på högvarv och jag vet att jag måste packa, skriva presentation till intervjun, duscha, packa lite till, sova osv. Packa ner datorn, ladda ner serier. Inte så mycket egentligen men när jag sprungit till maxi efter jobbet, stått i kö för att betala mitt jävla godis så jag nästan missat bussen,
SPRUNGIT TILL BUSSEN, försökt varit trevlig, haft kaos med vinfix, letat present, sprungit tillbaka till stan och släpat på en sallad och mina jobbkläder.....

Då är man rätt mör i kroppen asså.... BRB powernap ellee??

mario kart

Helt plötsligt slog det mig. Som en blixt från en klar himmel. FAAA-AAN vad jag vill spela tvspel!!! Mario Kart på gamecube helst. Shit. Så underbart jävla kul???? Köra strandbanor osv.

Måste ta med vårat gamla avdankade till Oslo sen. Nintendo 64a är för retro för att få följa med så det får vara kvar, annars hade det varit fyndigt....


Min favvogubbe Yoshi alla dagar. Underbar..... <3... ÅH varma uppväxt...

uscha-aan

Har tryckt i mig ett originalmål från Max denna kväll. Mår så jävla illa.

Tror detta är anledningen till att man vill vara """nyttig""". För man mår ju faaa-an inte bra efter en sånhär måltid??? Min mage vill sprängas och sprutas ut ur både ändtarmen och ur mitt gap. 

När ska man lära sig att sluta äta bara för att det är gott????

Är inne i en slags matkoma nu som gör mig segare än vad jag var innan. Ska sätta mig i Lottas bil med yassman och åka runt några varv. Återkommer om jag lever.

ohhhhfan

Har köttat igenom ett minipass idag. Vart är alla i januari???? INGEN vill ha börgare???? Stendött för mig då ju. OCH VET NI VAD JAG GJORDE MER? ? ? ?? ????

DA DAAAM

SKREV PÅ ALLA PAPPER!!!!!
Så nu är jag officiellt uppsagd från BK. Känns så jävla skönt???? Och lite sorgligt..... Kommer, fast alla gånger det suger, sakna det...... Sakna Mr XXL dode, keffa människor och söta barn.... (ej jobbiga barn)

Hur som helst så gick jag till maxi och köpte gorgonzola iallafall. Har precis ätit pazta med gorgonzolazåz med baconz i. Zuperzmarrigt. Nu sätter magen i sig lite godis för jag tror bestämt att GOSSIP GIRL HAR KOMMIT UT!!! ! !

SOM JAG VÄNTAT!!!

TVTISDAG <3

det var det det

Min lediga dag...... gick åt till att driva runt på stan och försöka tvinga lillkroppen att sova ut. Man blir lite fuckad av att gå upp tidigt så många dagar i rad och sen baaa va ledig????

Iallafall är det back to rutinersh imörrn. Jobb i endast 3h sen är min plan att ta mig till maxi och köpa gorgonzola (hahaha??) Vart så jävulskt sugen på att göra en god pastasås och eftersom min specialbuss ändå går så sällan kan jag jö passa på att handla efter jobbet och sen laga mat!!!!

SÅÅÅ BRA!!
Tänk er.... en krämigpastasås på gorgonzolaaa med pasta(va??!!?) och bacon.... (helst fläskfilé typ men PALLA FINMAT!!)... Åh. MATBLOGG <3. Mat kan verkligen få mig att bli on fire asså, jag borde typ bli kock??

Lär inte gå någon nöd på mig i Oslo. Kommer njuta av att få laga mat (ibland).... Synd ba att det är så dyrt och att mammas mat är så god och att jag är rätt lat :((((...

JAG ÄR ÖVERTRÖTT.

mÄRKS?? ? ? 

godnatt.


ASSÅ SHIIEEET?!?!?! Hoppas vi har spenat hemma.... Åh.. foodorgasm på kvällskvisten.

shoppiiii


Jag är feeeett mode. Har inhandlat en del vårkläder osv idag därbland blusen(!!) här ovan. Jättefejn är den. Sen lite nödvändigheter så som ansiktsmasker nu när min hy sviker mig, örhängen osv. Och så subwaymackan. Goooood day!!!


retarderat

@ Subway todaj:

Två halvretarderade kvinnor står i kön. Aslång kö och dom är längst fram. Jag är hungrig och min macka ligger klar vid kassan....

"MIN ÄÄ VÄL TÅSTAD NU OXÅ???" 
"JAHHH DU SA JÖ DÄ FÖRUT JÖ!!"
osv

"medges ej står det här?"
"JAA HAR JÖ PENGAR DÄ VET JA!"
"JAA DÄ VÄT HON!"

mitt tålamod......

"nix det fungerar inte..."
"AHÄÄÄ FÅR VÄL SMSA PATTE SÅ FÅR HAN SÄTTA PENGAR DÅ, ELLER JAG TAR UT PENGAR DÅ!!! VÄNTA HÄR BETTAN!!"
"OKEJ!!"
"VAD KOSTARÄ????"
"196:- för bäggetvå."
"OKEJ, BETTAN, HUR MYCKET SKA JAG TA UT DÅ???"
ehh ahhh.... 200:- kanske???? Men vad vet jag.... Shit asså. Tog världens tid och jag var så himla hungrig... Bettan satt kvar med sin minipumaväska i handen och väntade... DÅ fick jag min mackjävel....

ammeeh

tjeeeenareeeee!!!!

Här var det inte livat ni. Men jag har faktiskt arbetat. HELA HELGEN!! ! !!! Är helt förstörd nu såhär på söndagskvällen. Har alltså jobbat lite fredaaaag och sen kollade jag på skräckisar hos Lotta med yassman (vill inte tänka på det så slut om deet heheh!!) och igår jobbade jag 11-19 -> outish för att KRÖGA.

Gick sådär. Kände mig missanpassad och nivet när man inte trivs??? Jaa-a då är det ju inte så kul. Speciellt inte när man skall jobba 11-20 dagen efter heller hehehehe..... Så jag tog mig i kragen vid halv 2 och åkte hem. Gjorde jag rätt i för inte faaa-an var jag pigg imorse.

Har slitit. Och imorgon är jag LEDIG!!! Vilket leder till min söndagsångest. Är ledig = kan stanna uppe länge utan ångest men nej, vad händer då??? JOO då är jag trött nu istället?!?!?!?! För att jag arbetat hela helgen. Jahopp.

Då återstår det väl bara att knyta sig till kojs.

Kul liv. Äta sova bajsa jobba typ. 

Imorgon ska jag nog shoppa är tanken.

Och försöka få min typ första finne(!!?!??) att försvinna från mitt liv (ej underliv).

due date


Hahahahaha såg duedate på hassans begäran today after work. Så jävla sinnessjuk film bara????? Som klippet. Vafan??? Fick mig ett gödd skratt iallafall....

smaauu negrer i sandeeen

Lyssna på Sunday Bloody Sunday med U2 och säg att Bono inte sjunger små negrer i sanden på skånska i refrängen????? Finns ju typ inte att han gör det men JO, he does!

Idag har jag jobbat i tre timmar, segaste någonsin (varför vill ingen ha BK i januari????? fattiglappisar!!!!!!!!) ätit en frääänchhotdog och suttit här. Otipp och ovanligt.


Förövrigt känns det som jag är längst ner på botten av det djupaste havet MEN börjar kravla mig uppåt. Tycker inte att jag mår så kasst??? Det gör jag nog egentligen, för jag är en ytterst bitter person. MEN. Jag är nöjd så länge jag är glad. En dag i taget elleee vad är det man säger??+ ?? ? ? ?

Har tänkt lite på problem och utvägar osv. Det enda som bara har en utväg är ju när man ligger på dödsbädden och ska dö. Inte direkt så man baaa ahhh nu är jag frisk å kry igen??? Eller att Gud ba healar en. Sånt händer bara Jesus. Alltså, det jag försöker säga är att jag tror inte på en enda utväg (såvida detta inte är på någons dödsbädd.... eller när man är asbajsnödig för då kommer det oftast inte ur munnen) utan det finns ALLTID andra vägar. Ofta krångligare, trängre, jobbigare, äckligare MEN det finns!!!! 

Jag är 1) för feg för att ge upp saker och 2) för envis för att ge upp saker. Jag är ingen geuppare. Jag är inte stark jag är svag men jag är stark för att jag orkar vara svag??? Livet alltså.

Vilken manick ändå??? Sitter här och pusslar inför framtiden och tänker på hur fett mitt liv KOMMER (jag tänkte skriva förmodligen men nej, det KOMMER) vara om bara några månader. Jag kommer troligtvis trampa snett, gråta mig sömnlös, bli sjuk, må dåligt, ramla men samtidigt kommer jag må så jävla bra. Jag ska samla ihop mina småslantar och resa iväg till brunamänniskorsland. Solååbad. 

Är det inte sjukt vilka megakänslor man utsätter kroppen för dagligen??? Eller är det bara jag som är som en bergochdahlbana? Livet alltså. Vilken grej.

tjenixen

Jahåååå dagarna baaa wänner iväg!! Har spenderat dagen på olika fik/ställen med Hassan bombay. Pratat om livet, varit arga, varit glada, varit sexiga osv. Det var härligt.

Förutom all of my anger så är det nice. Äter just nu en nattbaguett och nivet ju att livet är som bäst när jag äter, ajt??? Saftiga baguetter kan få mig att komma typ. (två benämningar på saftiga baguetter....)

Imörra ska jag köra lite jobb då. Mindre kul. Kötta nu i fyra dagar och lite till. 

Livet ska fan bli allt annat än käääzzt när jag flyttar. WÖÖP.

pizza



(mitt återkommande ämne - mat) Asså???? Jag ska äta pizza ikväll. Gick in på onlinepizza för att spana på pizzerior. Kom på att man kan komponera sina egna pizzor och såg att min LoKaLa PiZzEriA hade så sjukt jävla konstiga saker att lägga på denna pirra?????? Komponerade en sjukt äcklig pizza och funderar över att beställa den bara för att, o se fall jag får den såhär???

Finns det någon som har ägg och pommes på pizzan??? Eller ärtor?? GURKA?? Tack gud vet ja vanliga hederliga vesuvio.... 

Nu är ju det enda sugiga att min LoKaLa PiZzEriA är sämpig. Så för att få en OK pizza ska den färdas ända hit = ljummen.... Men men. Smällar man får ta..... Hellre det än kapris liksom???

äta arras lår

Hade en sån jävla episk och sjuk dröm inatt. Kan vara den sjukaste någonsin faktiskt. Jag var i Norge (no shit???) med alla boysen. Arvid var sketahög, asså verkligen skeeeta hög och sa att han ville bli knifad. Varpå Axel tar fram en fet kökskniv o knajfar Arrat i bröstet???

I was like WTF DODE du stäba honom????? Och Axel svarar: ja?? han ville ju det???

????
???

?

OKEJ??


SEN DET SJUKASTE!!

Axel börjar skära bort Arras lår??? Vet inte om Arra var död? Tror ingen var ledsen? Jag var inte ledsen iallafall?? Alla var bara slut???? Så skär han bort massor och tar bort yttersta skinnet dvs Arras håriga ben. SEN!!!! SEN när köttet är sådär rött som en riktig kotlett så gör han små grytbitar på det och börjar laga mat på det.

PÅ ARRAS LÅR.

Ingen tyckte det var konstigt..... Sen åt vi det. 

Jag vaknade och mådde illa. Inga konstigheter.

wöpwöpwöp

Har spenderat min dag med att:

1) Vänta på en buss i 30 min i KYLAN.
2) bestämt mig för att ta bussen åt andra hållet och gå till jobbet istället...
3) satt mig på bussen, åkt kanske 100m och ser att vi möter den 20minuter sena bussjäveln som tar mig direkt till jobbet!!!!
4) Jobbat......
5) BABA BA BAAAAM Sagt upp mig!!!!! (typ iallafall)
6) Fått frågan om att vara ledig imorgon. Jag sa ja.
7) Åkt hem och frusit. 

Känns som en rätt OK dag faktiskt. Speciellt när jag är ledig imorgon. Kanske inte var så smart med tanke på sjukdagarna jag hade i helgen MEN MEN. Är man lat så är man. Ska typ handla med mor och bror inför hans Åretripp imöraaaa och sen hoppas jag att något chill händer ikväll.......

Boka tågbiljetter bör även göras!! Just sayin.


wöööhöhöhöhöhö!!!

Har haft en softish dag. Min enda lediga dag denna vecka. Spenderade den hos Mallan med Yassan och sen drog vi till town och käkade massor. MIN APTIT <3

Vad har jag gjort mer? Lyssnat på flippmusik, njutit, älskat med mig själv osv. Ae det har jag faktiskt inte. Men kunde gjort. NU ska jag däremot sova. Imorgon väntar jobb liksom resterande dagar denna vecka. BIIIT III BAAAA. Hoppas innerligt på en uppsägning och ledigt mellan 19-23e så min intervju i Oslot blir av..... 

WÖÖWÖW

såhär på kvällsquisten

Här sitter jag och blir nostalgisk och sentimental! Kollade igenom massor bilder på fejsbok och baaa vart blödig. Shit vad tiden rinner ifrån mig, känns som att vissa bilder är tagna för någon vecka sen, så baaa äre sketa länge sen? Saknar så mycket och så många. 

Hade en period när Johan Falk filmerna ständigt gick på TV nån gång i veckan och jag och Starby hade våra återkommande samtal efter varje film. Hände att vi satt och smsade frekvent under hela filmen för att kommentera allt vad Frank och Johan sa. Underbara tider. Saknar både Johan Falk och Starrat.....

Saknar Arras babyface (sad but true) och saknar sommaren. Saknar att göra flippade saker och saknar att ständigt vara upptagen med nya saker?? Önskar jag kunde få återuppleva några dagar ur mitt liv och få njuta av flippade saker. Tänkte bildbomba!!!


Jag och Arris var på gotland sommarn 2010 i en vecka. Mycket angenämnt.

Nollning! !! !

På Hassans födelsedag var vi på hokki och sen var det sjukaste utgången (typ ever??) och Arra vart tagen av aina för att han snortat tobak.... Hahahaha??

Åhhh hade myskväll med vejn hos LJÖNGKVÄST i somras!!!! Jag gick runt i linne på kvällen.... ÅH <3

FUCKED UP kväll på platens. Sjukaste utgången no2.

Studenten. Något mer???

Smultronstället i somras!! SÅ MYYYS.

Sötarra var med.... Smälter??!??!

FUCKA UUUR med starbyuru på looptroop om jag inte minns fel.... 

LOCOS på PL

Focked up pablokvällen....

Mötte dessa gossar som livade upp (rätt mycket iallafall) livet, Rille berättade om sina matvanor osv denna kväll. Kan också vara sjukaste utgången no3. 


Har haft så sjuka år.... Så jävla kassa och så jävla bra... Att en dag som typ, när Yassan o Arra låg o pilla sig i näsan med ett grässtrå kan få en på så bra humör??? Shit asså... Sentimental.

favvo youisar

Eftersom jag älskar roliga klipp och är så jävla rolig själv så ska jag dela med mig av några favvisar som alltid kommer få mig att skratta....



Fågelturken!!! ÅÅHH <3 sad but true är detta en given favvo. Kom in kom ut. Den e så fin... han tänker inte på fagel? ? ?



DO IT


AND THEEEN??

Hahahahaha och denna KLICKAAA!!!
Måste tillägga att jag måste ha sjuuukt bra filmsmak hahahaha. Borde kanske sagt mina favvokomedier istället, eller scener, men aja. Det här är så jävla bra shieeet iaallafall!!

det sög ju????!??!

Sömnsvårigheter. Tog mig minst 2h att somna igårkväll. När jag äntligen däckar känns det som jag får sova 30min innan jag vaknar igen. Drömde att jag var på en Johnossikonsert och minns att det var något skitskumt med det. Aja.

Hör och häpna så släpade jag mig till jobbet, knappt vaken, knappt vid liv för att påbörja mitt saftiga pass efter ledigheten och sjukligheten. Tänkte att "vafan bit ihop nu, när du går härifrån har du iallafall sagt upp dig!!"

MEN DET HADE JAG JU INTE!!!!!!!!

!!!

!!

NAE. Det hade jag inte
. För min chef kom aldrig till jobbet...... Jahopp. Då hade jag alltså kämpat mäh till jobbet i """onödan""". Jag är ju fortfarande lite sjuk så jag gick ju främst dit för att säga upp mä..... DET SÖG JU. Fick sluta 20min tidigare och njöt av mammas pastakikkling. Hur klara mig sen????

Som ni märkte är min aptit påväg tillbaka. Eftersom detta är en matblogg tänkte jag säga att idag har jag ätit:
* Tre nuggets med lite dipp ååå kanske 10 pommes...
* Mammas kycklingpazta <3
* Lite bubblischoklad
* En tugga på min vaniljsemla som fick åka i soporna


RÄTT BRA ÄNDÅ?? Vet man att jag är on the right GO so to speak. Vad jag vet så ska man inte äta fet mat osv när man har magkatarr men...... Here I am. Inte har jag packat upp kylklamparna eller mina väskor heller. Jag är en riktig jävla rebell?!?!?!!!!


Me - matrebellen. Palla er??? OKBRY!!

Heaven is a place on earth with you



"They say that the world was built for two."

Sinneslåten right now.
It's you, it's you, it's all for you
Everything I do
I tell you all the time
Heaven is a place on earth with you
Tell me all the things you want to do



jahåå

Då gör sig magkatarren sig påmind, dags att krypa till kojs och ladda inför ett jobbpass på minst 7h imöra då. Ledig måndag sen köttar vi hela veckan ut..... Korta men ack så jobbiga pass. 

Känner att det enda jag jiddrar på om är jobb och oslo just nu??? Men så är mitt liv at the moment. Lever inte för mycket annat.... Knappt mat, det suger!! Min vaniljsemla måste slängas och det mina vänner, är inte likt mig u know.
Känner mig lika tjatig som när man bara fick läsa om typ MUF i blondinbellas blogg. Imorgon ska jag nog packa upp mina väskor och typ lägga kylklamparna i frysen.... Vilka magnifika planer va?????

(Blir på lite bättre humör när jag ser vattenflarran framför mig med texten "bonaqua med kullsyre sitron, basert på norsk naturlig mineralvann" och min choklad med texten "Freia melkesjokolade porøs med luftbobler"....)

det sjukaste


Bjur på en sinneslåt som spelades frekvent under nyårskvällen (överallt och speciellt i hjärnan) och under resterande veckan i Oslo. Tar mig tillbaka till Arras sjuka stunder under kvällens gång och gör mig liksom, glad, på ett konstigt sätt???? För övrigt är det typ ofattbart att nyår var för en vecka sen... Känns som max 3dagar. Åt mat hos rillo osv. Solklart sjukt. Iallafall. Vill sätta mig i mörkret och digga med huvudet..... då är det väl lite sjukt???? 

Sjukt. Ett väldigt bra ord ändå. Sjukt??

det är visst nån som är tillbaka.....

Njae nästan iallafall!! Anledningen till att jag vet det är att jag precis lyckades få ner lite bubbelchoklad = på bättringsvägen....

Annars då? Jotack jag vaknade ju vid 3 så har än så länge endast varit vaken i siso 3h. Suger ju lite men. Sovit sjukt många timmar men vad gör det. Imorgon vankas det jobb 11-18 ev 20..... Bita i det sura äpplet. Åååå så jobb tis-sön....

Imorgon ska allt kirras på jobbet om uppsägning osv så känns rätt OK ändå. Bara att slita dom sista få veckorna. Har väl sisodär 2v kvar som jag KAN jobba. Om bara några dagar (typ!) åker jag ju förmodligen till Oslo igen på intervju. Ska bli så nice.

Förstår inte hur man fortfarande lever här? Fick sånt sjukt perspektiv på livet när jag kom bort för en stund att jag nästan glömde bort att fan, det är såhär jag har det, varje dag? Hur orkar jag? Fan vad jag kommer njuta av att flytta sen. Komma bort komma iväg. Så jävla gött.

sjuuuukukukk

Tänkte skriva kuksjuk men då låter det som jag är sketasugen på kuk. Så kanske fallet är också men främst är det kukigt att vara sjukig. Äter inte normalt för fem öre, det senaste jag åt var liksom lite av en norskmacka och norskbubbelchoklad och norsktvatten. Det var igår vid denna tidpunkt ungefär.

Jag är inte hungrig och mår illa. Detta är ett typiskt fall av magkatarr för mig. Är stressad över livet och för att jag inte vet vad jag ska göra. Vill springa förbi dessa veckor och jag önskar innerligt att det här var februari istället för januari. Om exakt en månad är jag förmodligen bosatt där borta. Ska bli så jävla skönt.

Och om exakt två veckor har jag intervju i Oslo. En himla massa fram och tillbaka tycker jag. Det sög lite att få mail igår när man är påväg hem därifrån att tjoho jag har intervju om två veckor. Hade jag fått mailet tidigare hade jag ju trallat dit och snackat med dom, men icke! Så jag får nog helt enkelt fara dit igen.

Suger med tåg men inte mig emot att kanske ha ett kirrat jobb tills jag kommer. Så något litet fjuttljus i denna sjuktunnel finns det nog. Det är bara väldigt jävla svagt just nu! 

Imorgon hade det vankats jobb också men det tillåter inte min kropp. Blir lite rehab då med. På söndag ska jag förmodligen kötta, snacka med chefen om ledighet och uppsägning. Kommer skutta därifrån, förmodligen.

flugaN


När man är sjuk är man lite ljuskänslig och kall vill jag påstå, så jag chillar i två tjocktröjor (varav den ena är min uteliggarfleece remembaa???) och ett par retrofula brillor. Känner mig lite som en misslyckad lady gaga. Men det finns ju säkert någon charm i det med!!!

hello my lovers !! ! !

Im totaly back!! Har spenderat i stort sett hela dagen sittandes på tåg och om ej det så hostandes eller hulkandes över toasitsen. YEEES jag är sjuk.....

La en tårta i toan imorse (ej bajs) och sen dess har jag mått pyton. Ångesten över att behöva sätta sig BAKLÄNGES och åka tåg i 7h då? Ja, den fanns där. Men jag kom hem iallafall. Genomförkyld och dan. Har en vaniljsemla där nere men jag är inte sugen??? SJUK?

Iallafall så har jag haft sjukt värda dagar. Skulle vilja påstå att nyår var det roligaste nyåret hitills tackvare (mest) Arra och hans sjuka sinnesförvridningar. Jag hade skitsköj fast det var sketakonstigt. Resten av dagarna har bestått av rehabilitering dvs sov så mycket du kan och kolla helst på minst en film om dagen. Massa mat också.

Så jävla najsigt att få träffa Arris lite. Slippa sova själv osv. Och sjukt depress att säga hejdå, fast det bara är en ynka månad liksom. (Om ens det......hehehehehhh!!! surprise) 

Är iallafall sjuk. Jobbschemat var smockat från och med imorgon egentligen så det fick bli en sjukanmälis på det. Tror inte dom vill bli sjuka. Nu ska jag fortsätta försöka vara positiv fick nämligen ett väldigt woligt mail förut!!!! MOHAHAHA.

RSS 2.0