kungen

Medan fölk hänger sista kvällen på PL rockar jag cigg bakom örat. Imörrn och 6 dagar framåt vankas jobb sisodär runt 6.... Sen är jag ledig i åtminstone 2 dagar alternativt 4.... Om det blir det sistnämnda kan det mycket väl vara så att fröken KONGE är hemma i Linkish snart igen.

WEEEÅÅÅÅ!!

Är så stenhårt coool. Äger på jobbet osv. 

Känner mig så manlig när mina strumpor luktar skit o ja baaa vadåro??? Jaaa det är mina socks bres, lev märe!! Å ba skiter i allt. (Fast jag egentligen inte vill lukta dase :((() 

Försörjt oss här hemma idag med baguetter. Tha new shit. OCH, framför allt, min egen gjorda caffe moccaapelsinmashmellow, ASSÅ, jag drack för första gången någonsin en HEL kaffe idag!!! Åtminstone med en espressoshot i :):):):) ÅH är så stolt över mig själv :')

1 VP.

Nu ska jag döscha bort min stank.

har så sjukt bra musiksmak!!!

Älskar att jag har tillgång till Arras spotify premium. Här bullar ju spotify som fan annars..... Det bästa är att jag kan lyssna på typ Nsync om jag vill å så kommer det upp på hans fejja HA HA HA!!! TÖNTJÄVEL!!

Ville mest dela med mig av min grymma cpblandade playlist. På arras acc. Diggar just nu Rope med FF..... Så sinnessjukt bra..... 

Påtal om musik så hörde jag en snubbe spela på bongotrummor i slottsparken idag. Klockan 6 på morgonen. 

Wtf.

HÄÄÄR!!

ajustes

VARFÖR är jag inte på Rock Werchter festivalen i Beligen för just nu???? ASSÅ, FÖRSTÅR NI HUR FETA BAND SOM SPELAR DÄR?!?!?!!?

DÖR!!

smakprov på bra band: Red Hot Chili (?!?!?!?!), Mumford, Paul Kalkbrenner (!!), Florence+the machine, M83, deadmau5, The kooks, The cure, The xx(!!), Skrillex, The tremper trap, Beirut, Metric, Noah and the whale, Wolfmother, Lana del rey, Cypress Hill, Ben Howard osvosvosv!!!

ASSÅ!!!!!!!!

Typ drömlineupen?? Hade varit cp om Bon Iver, Coldplay, White Lies, Flux Pav, Fleet foxes, Gorillaz å typ The national hade kommit också heheheh... Varför vara nöjd lixom. Skulle dö om jag var där nu. Så jävla fett att se så många favvisar?? Och baaa ja..... 

Sjukt??

Tur att jag kan se den lajv <3<3<3

ha ha ha ha jag e fan superwoman


Såhär grym är jag idag!!!! Asså, har baaa varit förjävla bra idag????

Vaknade liksom 04.50 och var lite halvpigg?? Hoppade ur sängen på ett gott humör likt en hyena och åkte mot jobbet, mötes av den fasansfulla synen att produktionen som ska göras dagen innan var.... orörd.... Mongot som jobbade igår från ett annat waynes hade inte gjort något......

Stress??? JOMENVISST. Var jag glad ändå??? JAA-AA!! (är också förvånad)

Ändå köttade vi igenom hela dagen och tiden gick horsnabbt å jag ba va grym. Gjorde klart alla grönsaker inför imorgon fast det inte ens är mitt shiet??? Folk som sjukanmälde sig hit å dit o skulle på photoshoots o ja baahhhh men shit du kan inte va modell??? 

Är inte ens trött nu liksom???????!?!?! Jooo lite men inte så värsht. Ska laga lite food osv. Ikväll är det pardey i Oslo i spöregnet då Noel Gallagher, Rihanna, Timbuktu och Eric Saade (<333 omg) spelar hihi.

Får se om jag tar mig utanför lägenheten elle om det blir jag, godispåsen å persbrandt i Hamilton ikv. Inte fyskam ändå jö??? 


:))::):):):):)!!!


Min jobbishkompis som är halvchefis när min riktiga chef är borta ringde mig förut o baaa heeeey blbala är sjuk, så jag undrar om du vill jobba 13-19 istället för 06-14???? EHHH ja????

Vart fätt glad o baaa AHHH kan socialisera ikväll äta godis osv. Började parta. 

Sen ba. Ringer hon igen. Har inte fått tag i den andra tjejen. DOG inombords kom nästan en tår. jag som ätit godis.... = pigg..... Baaa o dra täcket över huvudet??
 
Men på lördag ska vi förmodligen till Ikea!!! :D:D:D::D:D:D ÅÅÅHHH längtar så mycket!!! Älskar att gå på Ikea <3<3<3 ska köpa bäddmadrass å kökssaker å BORD å stolar o aahhhhh vår lägenhet ska bli så mysiiii :))))

Nu måste jag slagginera!!

skillad 1.0


Eftersom jag avancerade med maten igår skulle jag inte vara sämre idag (jo lite). Maten igår fick laaa 7/10... Pastan blev lite överkokt och såsen SÖG pga inte smaka något.

Men laxen.

OJOJOJ.

Åter till fisk eftersom det är awesome. Vi gör en sån jääävlaaaa god tonfiskröra på jobb1 så idag tog jag med mig jobbet hem å gjorde röran. Till nybakade baguetter. Alltså. Dör matdöden lite här nu..... tonfisk är ju förjävla gott i rätt mängder. 

Känner på mig att det här kommer bli mitt nya THAANG.....
 
Annars så sög det att gå upp 04.50 idag. Och igår och imorgon. Däckade i 2h när jag kom hem ååååå så kul liiiiv ja har!!!!

skillad 2.0


Japp. Har matN i ugnN som matkungN jag är. Kan ha gjort något djävulskt gott, eller sketäckligt. 

Vill ni veta????

EHHH jaaaa det vill ni för vi älskar mat. Har tillagat laxfilé med pestoofetaoståcremefräschåparmesan, i en sååås på grädde crämfräsh mä smak av parmesan å vitlök samt mer parmesan..... Serveras till färsk pasta. Vet ej hur detta kommer bli men KAN bli en kanske 7a iallafall....

Älskar att laga mat???? Vad har hänt??? Åh varför har jag inte lagat mat på så länge för <333333 kom tebaka te maj matglädjen.

IKV äre fusball!! Kanske får med mig mina locos till fästningen för en bira, sen är det slaggination. Undrar vart alla är men så kom jag på att klockan bara är 18 å jag sluta ju 14 ha ha ha.

Återkommer SJÄLVKLART(!?!?!?) med recension på min mat.

omg


fick ingen biljett till SHM (kallas dom ens så???) :(((( CRY ME A RIVEEER

Fick under helgen i Linkan höra folk villiga att amputera sina lemmar för att se dom live "asso innan dom splittras". Är jag bara anti för att JAG ska vara anti elle?? vet ej. Gillar inte svejdish husmafia. Förstår ej hajpen.

Vet ni????? Dom spelar EXAKT samma musik på platå, VARJE HELG!!!!!

Trångsynta jävla as!!!!!!!

OK inte över styr. Men lite trögt ärä.

aaaava


Man vet att man är hemma i Oslo igen när

1) tåget blir en buss istället...
2) hissen inte fungerar när jag kommer med min 50kg väska
3) när man hittar en spya i trappan....
4) ..... och sen en horsetorsk i trappan?!?!?!??!?!

och sen går till jobbet och ser 
5) en annan horsetorsk precis utanför vårt hus som smälter ner sitt horse för att skjuta 

:)

Hahahahaha.... gotta love Oslo <3

2h sömn och 8h arbete, vem sa att jag inte var superwoman?!?

focked op

Har drömt konstiga saker hela natten?

Att vi (det är alltid "vi" men man vet inte vilka "dom andra" är?!) grävde i rabatter utanför Oslo City för att "någons" skor var nergrävda där?? (inslag från horsetorskarna...) osv, det mesta är bortglömt nu men ändå.

Vaknade iallafall med tanken att "aaah fuck jag har mässlingen" ???????????? Vet inte ens va mässlingen ÄR?? Men det hade jag ju drömt så nu får jag väl ha det dåå? 

Är så djävulskt trött.

Insåg precis att det här är sista dagen jag hade möjlighet att sova ut LÄNGE på 11 dagar.... Alarmet kommer stå på 04.30 föööör många dagar i rad..... Kommer velja taa mitt liv va!!

Åså pissregnar det. Och jag ska till stan. Åhåååhåå livet idag. Mässlingsjävel.

ta av dig din truckerkeps


Mamma ställer fram en flyttkartong med en jävla massa skit i hon vill att jag ska gå igenom. Hittar kepsen på bilden och förstår inte hur den kan ha hamnat i "skitkartongen"????!?!??!?!

EN ANTIK KEPS FRÅN 2003 FÖFAAN!! 

SIGNERAD MIG

!!!!!

Finns även texter så som "Marilyn Manson <3", "Bajs" och "Vet inte" ingraverat på denna skapelse. Förutom då mitt namn över hela skärmen och "JÄÄ 92a" :))))

Man ä la cool. 

Behöver jag ens säga att den fortsomfan flög ur slänga kartongen??? Den är ju episk???


yo

Inväntar en fläskfilégryta. Sen ska jag nog tamäfan dega här hemma i soffan hela kvällen. Wowowowowo. Har haft en himlans tur med vädret sen jag kom hit, fram tills idag då. Baaa monsunwegn??!??!?

Har varit på maxi och spenderat mammas pengar på nödvändigheter så som bomullspads, ansiktspeeling och bullens pilsnerkorv till hemfärd. Fejn.

ä man mänskli elle


Hade rehab hela dagen igår. Låg döende i sängen och åt choklad och försökte leva. Orkade inte laga mat så inväntade familjen.... Fick äntligen äta hakepi <333333 SOM jag längtat alltså????

Sen tog livet en annan vändning och jag mötte upp Lotta in town. Senare Arrat, Felix å David och till slut kom Ahel också. Var nästan det fulltagliga P&L-teamet och det var så jävla kul..... Arra BJÖD(!?!?!??!?!) alla på allt, ink varsin kebabtallrik(???) och det söps helt galet.

4/4 Boys var brutalt fulla när kvällen tog slut. Efter att ha vandaliserat resterna av kebabtallrikarna tog jag taxin hem, mådde illa och däckade i sängen :)))

Tar nog tåget på tisdagmorgon istället... Kämpar mig upp tidigt osv. Så slipper jag stressa imorgon. Chilla runt på stada, äta, dricka billig öl å så. Sen gitta direkt till work på tisdag..... Weho.

Ska försöka hitta någon föda här hemma nu. Vill ha något asgott.....

LOL

Såg precis att Ingrosso har uttalat sig om i Aftonbladet att Swedish House Mafia är "dagens Beatles". 

Vill skjuta mig själv i huvudet.

vill.inte.röra.på.mig

Hade typ världens bästa midsommar.... Ska leverera en bildbomb någon dag när jag blivit människa igen. ÄR.SÅ.TRÖTT????? Shit alltså. Har inte fått mina timmar sömn över huuvudtaget sen jag  kom hem?!

Vi var och firade classic swedish midsommarfirande på mitt land med färskpotatis, sill, jordgubbstårta osv... Dör när jag tänker på maten nu.... Chillade på traktorflak osv innan vi åkte tillbaka till Linkis. Vi hann med så jädrans mycket igår?????!?!

Åkte till tallboda, kröka, folk försvann > tar taxi till hjulsbro till le boys för 180:-(!?!?!?) och har sjukt trevlig där. Så trevligt att vi tog bussen in mot stan klockan 7 imorse........

Åkte till Affe å Linus å däcka i deras soffa. Sovit sisodär 2-3 timmar maaaax så sen smög vi ut som riktiga whitetrashhoror från lägenheten när dom sov. O så däckade jag här hemma..... Så sjukt konstigt att gå o lägga sig typ vid 11-12????

Är helt brutalt bakis tror jag? Mår sketa dåligt iallafall? Och allt jag vill ha är mat. Så smsar Arvid och skriver att dom ska grilla...... ehhh alltsåååå får man våldgästa ellöö?!???! 

Bakis suger ju??? Speciellt eftersom jag inte drack speciellt mycket igår :(( Alkoholtoleransen ligger på 0 hos mig yesbox.

NU KÖR VI xD!!!!


Har dagen till ära målat mig brun i ansiktet för att yasse inte ska känna sig så ensam på det svenska midsommarfirandet på landet.

HAHA HA HA HA HAHA!! !!!!!

Har jag inte alls. Bara en ansiktsmask.

Ni är så jävla tröga.....




ååhhhh

Sånt här bögleende yasse :):):):):)

ajusä

!!!!

Kom hem till ett helt omgjort rum också!!!

Så jävla gött känns det. En asabred NY säng, vita väggar.... osv... Sen är det typ... tomt. Märks att ingen bor här... Så får jag sova ENSAM i min nya säng, for the first time? Hur skall detta gå? Tänk om den slukar mig osv? :((

hej linkis


Wihooooo efter 6-7h resande och cirkus 5h sömn totti på ett dygn är jag frammeeee!!

Åkte hem, åt lite riktig husmanskost, försökte bli människa å tog bussen te tornby. Biggest fail av mig nu i efterhand då jag insåg att alla affärer är stängda HELA helgen o jag åker "hem" igen på måndag........

Kul.

Men fick ju träffa ma homeboy osv!!! Chillade hårt i solen på en gräsplätt vid max. Påtal om max var jag på BK innan det också. Åååhhh träffade alla (nästan) goa gamla kollegor och hade kramkalaz och baaa myste. Julia kom springandes mot mig som en häst i full galopp och slängde sig runt halsen på mäh (typ iallafall), kände mig så älskad :') och inte helt bortglömd!!

Min chefis var på tjocken???? JAHA??? Sånt får man inte veta lixom???

Fick sån himla energi av att komma dit.... Hur mycket jag än hatade att jobba sååå var mestadels alla jag jobbade med så göööra häliia. Åh saknar det lite.

IALLAFALL så gick jag o yassman till stan från tornby sen(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) för att jag skulle få dräpa i mig en öljävel. SATN vad god den var!!!! Sen dog jag ejsömnförmycketsolåbärs-döden. Blev typ bakis? Blev upphämtade av Lotta åå åkte runt o tatta blommor från folks trädgårdar för att göra kransar imr :)))))

Ska te landet med yassman på förmiddagen. Visa henne ett riktigt svenskt midsommar firande med sill, stång, traktor osv. Sen ska vi parta. Kommer bli FEEEEJN.

åhja


Var så jäääääääääääävla arg strax efter förra inlägget imorse.

Asså, så frustrerad att TÅRARNA sprutade???? Shit alltså. SJ bråkade med mig och gav mig ingen sista minuten, skulle köpa ordinarie för dryga 700:-, får felmeddelande på deras kukhemsida, ska ringa te kundtjänst och dom öppnar 20min senare? ???? ?? ? NÄR JAG ÄR NYVAKEN????????

Var så jävla arg alltså. Väckte arra för jag härja så dant. 

Sen bytte jag webbläsare å så funka allt......

Tekniken mina vänner, vilken grej, vad vi kan göra med den osv.

Sen schtekte jag, åt sushi, shoppade, gick på möte. Sen har jag baa städat, städat, städat och packat. Nu MÅÅÅSTE jag slagga ASSO.

Imörrn - LINKIS :))))

akkurat nå

Hahahahha ett monster i sängen :((((( Gillar förövrigt Arras fot som fick stå modell moronen till ära!! Nej vi sover inte skavfötters (eller?!) råkar baa va så att ja  inte har täckning på nÄteT med datorn mot väggen........ ULAND.

HAAA!! Nu flytta han fötterna. Det han inte vet är att ja fortfarande fångat honom på bild!!! HAA!! xD

LOOOOOOL

Är uppe.

Halv 8 var klockan när jag gick "upp".... Ligger i sänga mä datorn hehehhe. Försöker boka tåg.

SÅKLART släpps inte biljetterna förens vid 8 :)))) Här har man varit vaken i en halvtimme i onödan...... Lucka te o såmna om sen baa???

Ja.

Nu ska jag hänga på låset som man säger. Sen fisa arra i ansiktet innan jag däckar igen för att vakna upp TIDIGAST 11. Inget annat är på tal.

rise and fall

 Den här äää så sjuuuuk!!

snabbis

Mitt hetsätande av brownies, muffins, bullar, kladdkaka ADDERAT med olika vitaminer i tablettform har gett mig och mitt ansikte ett antal """kompisar""" som jag kallar dom.

Ser lite ut som en tonårspojke i målbrottet i fejjat. Tänkte skriva en prickig korv men det är så classic. Men ni fattar va??? Har aldrig i hela mitt liv haft kompisar i ansiktet (enstaka tillfällen baa, när jag varit ensam xD) men nu vill han inte försvinna!!!!

Å Arvard baaa retar mig och frågar om min kompis inte ska gå hem snart :(((( Ente kul....

vafaaaan


Vafan har hänt mä min blogg???? Blogg.se fuckar ur och nu fattar jag engenteng.

Är detta slutet på min bloggkarriär??

Vet ej. Hoppas jag fattar detta snart. Har förövrigt jobbat sista passet på en vecka (!!!) så nu köttar jag LEDIGHET. Imorgon skall tåg bokas, stan röjas, lägenheten städas och det ska packas. Älskar att ha saker PLANERADE??

Vart så djävulskt sugen på sushi förut. Eftersom jag bara ätit mackor av diverse olika slag i typ 2-3 veckor börjar min mage säga ifrån. Trallade bort mot sushistället men vafan tror jag?? Att det ska vara öppet vid 11 en tisdagkväll?!?!?! AEEE vafan.

Fick LAGA mat istället??? Minns knappt hur man gör.

Det här med att ALLA inlägg hur som helst slutar med mat hos mig, fan vad jag älskar det.

midsummer wassa

Bortsett från min mycket jobbiga morgon (....) så har dagen flytit på. Jobbat 8h osv. Fick nytt kassasystem som fuckade med mig när jag stängde så vart sjukt frustrerad??? Typ så man svettas ni vet.... I min bruna piké....

Who da fuck cares??? LÅT MÄH.

Iallfall så skajpa jag med mammi o pappi lite nyss.... Planerade inför min hemkomst osv hähähähäh!! Åh ska bli så skööönt och roligt att komma hem!!! Däremot får jag åka tåg själv både hem och "hem" hihi.... Arra och jag åker lixom om varandra, men vad gör dääää, får njuta av mina serier själv osv.

I mina hörlurar som Arra pajjat :))))))

Försöker strukturera upp midsommar??? Mamma och pappa är jätteangelägna om att jag ska åka med till landet och fira en typizk svenskmidsommar med dans runt kuk, sill, potatoo, släkt, traktor osv men jag vill inte vara kvar där över natten för då vill jag SUPA????

Så nu går mina tankar lite i delad mening här va.... Ska försöka få tag i shasmine så vi kan styra lite... Har en del planer jag vill dela med mig av.... Om det funkar.... SÅÅÅ SLUTA SUP PÅ MK!??!?!?!?!?!? 

FÖFAAAAAN!!!

Och på torsdag ska jag färga mitt hååååår RÖTT ÅÅHHH fan vad fult det kommer bli <3<3<3

HALLÅ DÄR KÖP BLÅ-BÄR

Hejhejheejehejjeeheeeeeej!!

Vaknade på värsta tänkbara sätt imorse. Fick sms av yassman att mum kommer till peace.... Har varit typ skadeglad över att Mumford ställde in sin spelning på hultsfred, baaara för att jag inte skulle dit. Har ändå haft litelite ångest över att det verkade fett där osv. Men kändes OK när mum inte spelade...

VAD HÄNDER????

JOOOO då kommer mumish till peace istället??? Festivalen jag inte haft NÅN ångest över att skippa. JAHA??? Helt plötsligt känns hela den festivalen asbra och baaa fan..... Så knegar jag VAREVIGA DAG den veckan. 

Hoppas han bryter benet istället :(((((

ha ha ha

När man stänger är det alltid massa mat som skall slängas = jag får ta mä mig hem. Idag sa chefen att "vafaan ta för dig av svinnet idag, ta hem så mycket du vill!" EHHH det gjorde jag kan man la säga. Kom hem med två bärpåsar överfyllda med ätbara ting..... *Kände mig älskad*

Har kylen fylld med olika sandwich/kyllingwraps, tog med mig massa smoothies hem å bjöd gossarna på, och en påse fylld med kanelbullar/vaniljbullar å muffins.... Mår lite illa....

Har ju ätit detta konstant ett tag nu. Så är riktigt sugen på "riktig" mat nu. Typ LAGA mat???? Hinner ej. Jobbar jämt. Snyft. 

Ska allt få plats med en chokladmuffins också. Här ska dä inte slängas. Har inte sagt det tillräckligt kan tyckas men serial, fock beach 12, 13, 14 och 15. Ska äta tills jag dör.

neeeeeej

orkar.verkligen.inte.jobba.idag :((((

Även om det baaa är till senast 9..... så... ååhhh bajsbralla. Men baaa tre pass kvar sen är jag ledig i töjp en vecka åå åker till linkis wihoooo!!

Däremot blir det döden veckan efter. Jobbar mer eller mindre 06-14 ELVA dagar i rad. 

Förstår ni hur förstörd jag kommer vara???? 06???? Är det ens mänskligt??? Kommer vara död. Men knega bör man annars dör man??? ELLE??

Fan vad kakor jag ska äta idag.

whatlefuuuuck

Wööööhöhööhhööhö pardey at osterhaaauuus wass crackiiin??!?!

Ae inte riktigt vaaa men vi har toung musik på iallafall!! Har kommit in i någon slags period när jag kommer hem efter jobbet med överenergi istället för att vara slutkörd? Inte mig emot dock.

Jobbade endast 5,5h idag åå det va soft alltså. Började stänga töjp direkt och sen flöt det på.


Man blir omåttligt populär här hemma när man jobbar på mitt jobb kan jag tala om. Titt som tätt kommer jag hem med lite muffins osv och, som ikväll, vart jag nästan omkullvält för att killarna baaa slängde sig över mig och mina påsar :((((

Tur är la dä. Skulle jag äta allting ensam skulle jag behöva söka till biggest loser asap.

Påtal om biggest loser ska jag snart gå o köpa cola och möta Ante. Cola är bara för att göda mig själv ännu mera, påbörja det som skall avslutas i nästa vecka när jag åker hem. Kan ju inte vara HELT undernärd när jag kommer hem lixom.....

Undra hur många gånger jag skrivit om ätbara ting eller saker runt det i denna blogg??? Hur offtopic kan man bli lixom? Skulle kunna prata om möbler, tavlor, spel eller städning och ÄNDÅ komma in på mat.

Vissa personer har mat som hobbys. Jaa-a vad ska man säga.... jag gillar att använda min mun??? Till tre saker, prata, suga kuk och äta mat :)))) 

HAHA jag är så jävla brutal. Skjut mig (i munnen) helst. (Med din säd).

åherres

Kom hem å gluttade film, 21 jump street, rekommenderas till dom som tycker om sjuk humor á drugs och osv, Jonah Hill... Och Johnny Depp även om han baa va med i typ 2min :(((

Följande har jag tryckt i mig dom senaste 3 timmarna:
* Typ en halv chipspåse?
* En halv 1,5L cola
* En kokossjokolade...
* En halv B&J fudge brownie...
* En halv gottåååblandat

Och så öl på det innan

Och max på DET innan........

Ligger en härlig fet jävla kaka i magen på mig känns det som.

Finns inte ens en tanke på beach 12 but whooo gives a fuck anyway???

le fussbaall


Såååå jäklans härlig stämning!!! Åh blev helt varm....

Gick te fästningen när matchen började och glutta. Vart bjuden på bärsh av mina fina boys och kände hur mitt dåliga alkoholsinne blev påmint på bara några ynka KALLA (HAHA?). ÅÅhhhh så härlig känsla när Sverige gjorde 1-1 och ALLA står och jublar, slänger öl osv... När Svea tog övertag osv...

Sen besvikelsen i allas ansikte efter att vi ändå förlora är väl inget att tala om......... SUGER att det inte kommer spelar fler matcher för la suecia nu jö. 

Hoppas på en spännande final så jag iallafall får se nååån mer match där på fästningen. Så sjukt bra arrangerat och ja..... Åh älskar att alla blir så patriotiska så fort det är fotboll!!! 

Zlatkov är en besvikelse :(((

dagens fundering

.... Är Summerburst en festival för alla schtekare???? Som liksom vill vara "fräscha" och ha fiiina klänningar och klackar på sig och dansa till house, men ändå kan säga att dom varit på festival??? Och typ klaga sen baaaa åååh var så svettig och mitt hår va såååå äckligt!! ELLER?!?!? 

Fattar ente.

Dansa till house jomenvisst, kan du la göra hemma på platå med......


Fast då får du ju inte lika """"festivaliga""""" bilder!!! För nu har du ju faktiskt varit på festival!!!

/ aaaaärentebitter

namen hallå


HALLOOOOJ

Här sitter jag och ser uppskrämd ut dagen till ära. Jag är ledig, har målat naglarna, gått runt i mina nya kläder OCH IKVÄLL SPELAR SVÄRIJE!!! Wiho. Vi ska bort till fästningen vid Aker Brygge och glutta så hoppas innerligt på bra väder.... Annars gråter jag. 

Är mongocphungrig också och har ingen mat hemma att laga.... Så får la bli någon form av take away idag med he heheh. Max ligger ju påvägen..... Har typ tröttnat på max :((((

Konstigt med tanke på hur ofta vi käkat det he hehehe. Konstigt nog fick jag ändå plats i mina blå jeans som jag inte använt på säkert 1-2 år????? Klämmer allt lite kring stjärten men dom sitter PÅ? Helt sinnessjukt. Känns som jag fått ett par nya brallor lixom.

AJA. Ska invänta Ludvig nu och få med mig pojkarna ut på mathandling och zlatkovtröjshopping.

döden

Hej jag har inget liv idag har jag jobbat 14-22 samt missat vår ypperliga middag vi skulle ha med jobbet för alla drickscash vi samlat in för att jag stängde så det sög så jag fick ingen riktigt god beeif som jag tänkt mig utan fick gå hem i spöregn istället det sög. Hoppas ni läste det i en mening!

Inget vettigt har hänt idag.

Kom precis på massa saker jag glömde vid stängning också :)))) episkt av mig.

IMORGON är jag dock ledig!!!! Sverige-England skall tittas på vid fästningen. Annars är dagen oplanerad. Wöwöwö.

what le fuck

Sitter ååå slösurfar och kommer in på platsbanken (que) och ser att BK söker ppls. INTE EN DAG FÖRTIDIGT!?!??!

Sånt kaos som vi var med om där..... Inte ok. Men 7st nya???? PLUS arbetsledare???? Åherre. Har alla slutat elle vad är grejen? :(( Saknar BK litegranna ibland. Mina jobbarhomies som, trots att jag va på dåligt humör eller hungrig (jämt), gjorde att tiden blev wätt rolig ändå!?!

Åh saknar sammanhållningen :((( Hur man kunde prata med alla.

Om det """"ursprungliga""" gänget är kvar bör alla söka dit. Men tro fan inte att ni kan ta min plats.

XOXO, one of a kind / er herre

dress up!

Idag har jag inte alls åstadkommit så mycket som jag skulle gjort???? Tänkte liksom att ahhh jag går upp runt 11, duschar, gör mig iordning, shoppar osv och sen möter jag Ante vid tåget.

Blev inte riktigt såååå va.


Hann inte med hälften av mina planer :(((( Men mötte iallafall Andreas ååå sen visade jag honom vår sunklägenhet, följde honom till donken osv. Innan jag köpte mä mäh sushi hem hihihi. Åh var så GOOTTT. 

Hann med en runda på stan också. Dvs i typ en butik. Hittade så mycket fint och kom hem med inte bara en utan TVÅ(!??!?!) klänningar. Och hittade en tredje som skall inköpas. Vad hände med mig????

Bikbok har förövrigt grym jävla rea. Inhandlade en tröja där he he he.... Mina cash heh eh he. Tror allt jag får hålla mäh ett tag nu. Hoppas på att min mor skämmer bort mig nästa vecka när jag åker HEM(!!!!) åh vad härligt det ska bli :'))))

Gick på ett möte och fick BETALT(!!!) och sen mötte jag Ante senare på kvällen och gick så jävla cplångt att mina fötter värker lika mycket som efter en arbetsdag. Fram och tillbaka från Aker och sen till Happy Time för att käka "svensk" pizza <3.... 

Kände mig så jävla WT när jag bad pizzadoden om en doggybag.....

Vad gör man inte som fattig svenne i Norge he he he

jag är så hopplöst jävla kär

Jag älskar Arvid så jävla mycket att jag typ spricker emellan åt. Typ tittar på honom och bara dör kärleksdöden????

Ni kanske vet hur det känns att vara så kär att det liksom gör ONT i hela kroppen ibland. Annars lär ni säkerligen uppleva det någon gång. Ofrivilligt. Ville mest säga att vara kär är den konstigaste känslan i hela världen.

Att ha Arvid i mitt liv är det bästa jag vet, även om jag älskar så högt att det smärtar varenda muskel i hela kroppen. Vill alltid kunna luta mig tillbaka, klaga på något och få le med den här killen. Jag vill bara leva.

Snälla Gud det är väl inte för mycket begärt? Bra.

DU är det bästa jag vet!



I'm a lazy dancer


Kunde ej bestämma mig för vilken version som var bäst så ni måste lyssna på bägge två. Låter typ som The XX på första versionen och det gillas ju???? Elle???

hahahahahhaha


Hahahahahahaha den här bilden ligger på min topp 10 över favvobilder alltså. VAFAN HAR JAG FÖR JÄVLA MÖSSA PÅ MIG????? OCH VARFÖR TITTAR VI PÅ EN GRIS???? Och varför i helvete är Filip så jävla glad för.....

bäbisbror

Hade skrivit ett inlägg här. Om att min bror slutar nian om två dagar. Börjar kolla bilder ifrån min avslutning i nian och KLICKAR NER hela jävla inlägget ååhåhåå blir så irriterad?!?!?!

Iallafall så slutar han nian. Och det känns som jag gjorde det för inte alls länge sen??? Fast jooo... Men nja. Kommer ju ihåg allt så himla vääääl och Arra spydde galla och hans pappa kom och vi andra var odrägligt fulla i trädgårN osvosv. Jag var spraytannad (hahahahahah) och hade tandställning. Och var rätt fet tror jag? Typiskt mig.

Hur som haver kommer min bror INTE vara odrägligt full i trädgårN för han är bara en bäbis.

Har haft grov ångest över att jag inte är hemma när han slutar..... Tror inte han bryr sig överdrivet mycket egentligen utan bara försöker "spela på den strängen" nivet när jag hörde honom på skajp säga "VADÅ, KOMMER HON INTE HEM???? nehe???? schysst..........." med mopperösten.

Så vad gör jag??? Åker hem en vecka senare ha ha ha. Och idag beställde jag en keps till honom som present som kommer hem på posten nästa vecka. Bra kompensation ha ha ha ha. Kan han allt ha.

Försökte hitta bilden på Arra när han gör superman på avslutningen i nian... skitfull.... hittaren inte :((

JAAAAAAAA

Har haft en så jääävla bra dag idag!!!! 

UPS
1) Vaknar av att jag får sms av tjejen som ska jobba åt mig nästa söndag, som FRÅGAR om jag hittat någon som kan jobba på lördagen (vilket jag inte hade :((() och säger att hon gärna jobbar då med annars?!?!?!? ASSÅ!!!!!! Jag hörde mig själv säga "yes!!yes!! ÅÅH YESSS JAA!!!" högt när jag var halvvaken i arras öra. Åh.
2) Var effektiv på jobbet. Fick höra av kunder att jag var flink osv. Drog in dricksen.
3) Åt en brownie.

DOWNS
1) Får sms av en tjej som ev kunde jobba åt maj på fre som säger att hon inte kan jobba åt mig när jag egentligen skulle varit ledig men min chef satt in mig på jobb på ett annat place. (Lång mening??!!) Jahopp tänkte jag och vart sjuk deppig över att missa fotbollen. 
2) Smsar en annan tjej och frågar om hon kan jobba då. "Hade kunnat om det inte vore stängning" AMMEVAFAAAAN tänkte jag. Fortsatte spamma folk. Får bara nej. Börjar bli självmordsbenägen.

UP AGAIN
3) Tjej no2 säger att hon KAN jobba trots stängning??!?!?! ASSÅ!?!?!? :D:D:D:D Inget jävla BK här inte. ÅÅÅH så härligt!! Visste jag vem hon var skulle jag krama henne. Och den mystiske nästahelgjobbaren också!!
4) JAG ÄR LEDIG IMORGON OCH SKA SHOPPA!!!!! Sen ska jag vilseleda Ante som flyttar hit imorgon :):):)
5) DET HÄR INNEBÄR ATT JAG ÅKER FUCKING HEM NÄSTA VECKA!!!!!!!!!!!! ÖÖÖÖÖL!!!

le me


Jag är enligt mig själv den starkaste människan jag vet. Jag säger inte att det är BRA, men jag säger att jag kan ta jävligt mycket. (Förutom ibland när jag är överkänslig o baaaa gråter för ALLT?!?!) Sen att det finns en gräns hos mig med bara att den är svårnådd är en annan femma. Och att när den väl är nådd så är liksom life ooover?!

Vet ej vad jag babblar om.


Är bara otroligt glad över att jag är JAG?! Tror det är ett steg påväg mot min let me know myself trip liksom. Skulle inte vilja vara någon annan? Kanske någon asrik kändis..... Men njae. 

Trust me bros jag har under dom senaste ÅREN fått utstå så jävla mycket bull och det bearbetar jag fortfarande men från att bryta ihop totalt så känner jag mer och mer att ae, det rör mig knappt i ryggen längre? Klart jag har breakdowns ibland men alltså.

Folk. Folk överlag? Vilka är """"dom"""" att dömma?? "Folk" känner inte mig. Mina vänner känner mig och dom vet tillräckligt för att inte dömma. 

Ville bara säga FUCK ALLA osv. Jag vet att jag är fucked up, men sen vet jag även att jag är riktigt jävla grym också. Och vet ni? Det räcker för mig! And guess what? Det är MITT liv.

Haters gonna hate. 
/ Den bäste :):):))

promise to myself:

Jag kommer aldrig vara någon jag inte är för att tillfredsställa någon annan.
“Those who mind don't matter, and those who matter don't mind.”
“Always be a first rate version of yourself and not a second rate version of someone else.”

“Those who mind don't matter, and those who matter don't mind.”

“Always be a first rate version of yourself and not a second rate version of someone else.”

Tack å hej.

fuck the fiercest fables


Såg Bon Iver live på Bonnaroo @ youtube nyss och vart typ..... frälst igen. Dör lite på detta. Så djävulskt fin musik detta är?!?!

Someday my pain, someday my pain
Will mark you
well, youʼre standing on my sternum don’t you climb down darling

ja e trött

Gick ju o la mig med migränen igår, sen baaa kommer Arris in vid 5 med min dator o baaa "ville du se RHCP?" :):):) ehhhh ja??!!?! Så var jag aspigg å baaa, satt och digga.

Recension på några få ord: ÅHHHH så magiskt. Alla baaa sjöng med. DOG när jag hörde introt på scar tissue osv. Vart dock sjukt besviken på "nya" gitarristen.... Han är ju grym men att försöka spela låtar som John gjort så jääävla bra.... går liksom inte.... :(( Som när jag inväntade ett asgrymt solo och det baaa sket sig?!?!? Vart så besviken fast det inte är HANS fel?!! Annars var det bra :)))) tills min dator dog efter by the way i slutet hehehe....
/ Er kulturvetare 

Annars så vaknade vi vid 15.15 idag........................... Mest för att vi inte somnade förens typ halv 7, men ändå!!

Har sett på Project X som var typ.... sjuk? Vet ej om den var bra eller inte. Vart mest sugen på att bli asfull, ta ecstasy, bada naken i en pool och ta sönder saker. 

Ska ta med mig Arra på en promme och köpa mat snart. Älskar att han låter som min hund typ hela tiden. KLAPPAR HONOM PÅ HUVUDET. Finns ett ställe en bit bort som säljer tyyyp svensk pizza (här envisas dom med att ha kyckling, majs, korv osv på pizzorna....) samt "svensk" kebab. Eller så blirä max. 

Mat <3




jag.dör.

Fick världens migränattack tror jag??? Lider ej av migrän annars (vad jag vet?!) men nu asså........ dör. Har ej druckit typ något idag??!? Som den riktiga bloggaren jag är måste jag såklart uppdatera er om detta innan jag dör i sängen.....

Är fakkin yr????

Åhååhååh jag som ville se RHCP live på Bonnaroo på youtube vid 05...... Skipp på det dååå.... Suger ju.

Godnatt :'(((

hehe mmm

Vaknade inte allt för sent idag?? Trots gårdagens bravader.... Chillaxade osv. Tills jag var tvungen att hoppa in och jobba EN OCH EN HALV TIMME :) Huuur ovärt??? Shit.

O så asakonstigt väder på dä.

Jag som skulle shoppa loss osv idag, tänkte ta med mig Arris och käka någonstans men ae. Han var död. Jag blev sur och hamnade på trikken hem, irriterad över vädret och min dag, och över att behöva laga mat??? Har inte lagat mat på säkert en vecka....

ÅÅÅ DÅ, mina vänner, slår man ju på stort?!?!

Köpte med mig ytterfilé, en GOD beasås åå sallad. Smällde vi i oss på tok för snabbt kan jag garra. Men fock vad gödd det var. Blev typ ledsen när maten var slut, hatar när d händer???

Annars så softilaxar vi här hemma idag då..... gluttar fotboll och äter moffins. Ska tvinga Arris att se Project X sen också, hört att den ska vara grym????? 

Over and out sincerely best regards yours faithfully best wishes kind regards osv
Eran konge

saker jag önskar att jag kunde äta

Yesbox. En lista på saker jag VILL KUNNA äta men verkligen inte tycker om????

* ÄGG!!!! Asså, ae. Omelett går, med massa kryddor osv. Men vill kunna äta kokta ägg? Stekta?? Ser ju fräscht ut lixom.
* Avokado. Baa för att det är nyttigt typ? Men luktar konstigt....
* RÄKOR?! Äter typ all fisk men inte fan går det att äta räkor.
* Sill då. Äter kanske inte all fisk...... men nästan!!
* Oliver
* Majs, fyfan vad äckligt dä är!!!! o alla ba ÄLSKAR det?!?! HUR?! Man bajsar ju föfan majs efteråt har jag hört???
* Mörk choklad.... går väl an typ en bit. Inte mer.
* Apelsinjuice???? Baa starkt och min hals fuckar ur?? Speciellt med fruktkött i???
* Mjölk.... i större mängder... Tycker det smakar kossa :(:(
* Bulgur/couscous/quinoa osv. Vet ej varför jag önskar att jag åt detta faktiskt? Det ÄR ju äckligt. Skipp förresten.
* Broccoli.....
* STARK MAT!!!! Jag är typ lite halvt överkänslig mot stark mat och får lite panik när det bränner. Åhåhå det är ju så gott??!?!
* Yoghurt med bitar i. Jag höll på att börja lära mig äta det. Tills min käre vän FG sa att bitarna i yoghurten såg ut som bortskurna leverfläckar :):):)!!!! Tack för den. Bearbetar detta fortfarande. (ca 5år sen...)

MEN MINA VÄNNER. Jag har faktiskt gjort en del framsteg dom senaste åren. Har tillexempel lärt mig äta sushi iår(!?!?!) och nu är jag på paprika.... Fetaost var inte jättelänge sen jag började käka och nu är det typ ett måste att ha här hemma för mig?! 

Konstigt att man verkligen inte ÄTER vissa saker? Typ pillar bort i maten osv ni vet. Löken i köttfärsåsen om det är för stora bitar. Vet masssooor saker jag inte äter MEDVETET fast jag typ aldrig smakat det, för att det typ, är äckligt?!

Trodde liksom raggmunk var äckligt. Det är ju fan skitgött.

Hejdå / xoxo / matbloggen.se keep on eatin

(av detta inlägg att dömma är jag alltså """allergisk""" mot mestadels nyttigheter...... kan ej hjälpa det. min kropps sätt att säga att den VILL ha gooood och onyttig mat. så måste det va.)

MMM JUSTE

Assooo juste som i aaaa juste, inte juste som i "schysst". Vissa människor tror ju att schysst stavas JUSTE??? Fulaste jag vet. Eller iallafall topp tio.

Vill först och främst påpeka att natten till idag var väldigt.... skev?! Följde tillslut med Arvard och hans jobbarkompisar ut och drack bärsh. Dessa människor var exakt så skeva som man ska vara!! Hade det ypperligt trevlig även om jag var yngst med en diff på sisodär 12 år haahaha. 

För att sammanfatta kvällen kort så fick inte Anders, 32, spela på ett trumset vid stängning, han fick heller inte tillbaka sin flaska vin som vi hittade på uteserveringen, och han fick heller inte stanna kvar eller beställa mer. Detta resulterade i att Arvid stjäl tillbaka vinflaskan ifrån baren(!?!!??! IGEN???) och sen går vi hit och dricker rödvin.

Med Anders, 32. Trodde att han var max 25. "Det här med att se så ung ut har plågat mig hela livet. Alla tjejer jag möter som är lika gamla som mig ser ju förjävliga ut!?!?!".

Flikade in lite fint under kvällen att hörredu Anders, när min mamma var 32, var jag 10år!! 

Total tystnad....

watastutsa?!


hhahahhaa dis is still funny...... (älskar, fast ändå inte, att man kan se ALLA sina gamla inlägg/kommentarer/gillningar osv på fejjan????)

samtal:

*ringring*
- Hej
- Hej
- ...
- Ahhhh jag är påväg hem nu. Är hemma om typ 2min.
- Okej??
- Aaa. Men dom andra ska typ vidare. Om 20min typ. Men jag är hemma om 2min. Men så.... Du får följa med om du vill?? Så. Ja. Är hemma om typ 2min. Så du kan ju göra dig iordning eller något??
- Ahhh jo okej, men du har nyckel va??
- Aaaa. Är hemma om två min. Så. Aaa. Okej.
- Okej...... Komsikomsi. Pusshaj
- Okej... Herra.

BEHÖVER jag ens säga vem som är vem???? Herregud?!!??! Killen som aldrig kan komma fram till sak. Bjöd precis med mig ut :') När jag sitter i hahahaha grå mjukisbyxor ÖVER hans kalsonger ÖVER mina trosor.... En stickad tröja OCH en tjocktröja.....

Jomenvisst.

HA!!!!

Har fått både lön och, upptäckte jag nu, tydligen min skatteåterbäring!!!! HAAA!!! Min skatteåterbäring som förövrigt låg på 400:- hahahahaha. Skrattrerande låg. BK knows how to skatta rätt alltså.

MEN, bättre än ingenting!!! Och imorgon är jag ledig(!!!) bortsett från 1,5h jobb (totalt onödigt) som jag MÅSTE jobba. Ska ringa dom imorgon och fråga om dä verkligen är nödvändigt???

Åh. Annars ska jag nog shoppa lite alternativt åka till Ikea och shoppa där :):):) Behöver en taklampa.... Och lådor... Och kökssaker. Såjälavuxet??

ÅHHHHH ska KÖPA saker imorgon!!! Minns inte sist jag köpte något :(((( #kallamähshopaholicSNÄLLA

åhåhåhåhå

Försöker få bort mina jobbpass nu (jaa, nu, en fredagkväll...) och gåååår liksom inte???!?!? På BK var vi väl typ max 5 pers som man kunde byta tider med, här är vi väl runt 20 pers skulle jag tippa på och jag hittar INGEN!?!?!?!? 

HALLÅÅÅÅÅÅ

Får lite panik snart. Matchen är väl inte hela världen om jag missar (förutom att jag faktiskt VAR ledig den dagen och var överlycklig och sen fick nytt schema med den dagen inlagd????) men viiiilllll verkligen vara ledig 23+24e..... 

Vet ej vart jag vill komma med detta. Är olycklig just nu. Vad göra om jag ej får ledigt liksom?!?! 

Åh :((( Miserabelt. Och vart fan är Arris liksom?!?!? Vill ha pommez.

hallojsan


HEJHEJEHEJEJEHEJ

Är väldigt nyligen hemkommen efter en MER lyckad stängning. Glömde endast mattan och gatuprataren ute heheheh så hoppas ingen snor något.... Har ju redan lyckats dra på waynes en böter efter baa några dagar :):):):)

Skulle va jobbigt.

Annars då när fejjan är bombad med studentbilder???


Ae sitter här. Har inte fått någon rast idag vilket konstigt nog ökade min effektivitet när jag stängde. Gjorde allt så jävla snabbt???!?! Får en 7/10 av mig själv. Så vad gör jag när jag kommer hem???? Slänger av mig typ alla kläder (hehe mmm ni ser en tröja på bilden men inte mycket mer ELLER HUR??!?!?!) äter lite av "wasten" jag tog med mig hem (dvs det enda jag ätit idag???)
oooch så tömmer jag upp ett glas vin.

I min ensamhet.
HAHHAHAHA.


Forever alone i en ny grad. Arra är och dricker bärsh med jobbet och resterande gossar är i Linkan! Hoppas att Arris kommer hem snart och vill dricka vin med mig i nån park eller något (trots att klockan är halv 12!) och äta muffins :):):)

Är oväntat nog asglad idag? Trots huvudvärk och sen hemkomst. Trots att jag förmodligen får jobba när Sverige möter England. Trots att jag kanske inte får ledigt när jag ska åka hem till Linkan........

Ok är inte glad längre. Herraaaa.

jaha

Imorgon tar folk studenten då.

Kul för er.

Asså. Ni har dessvärre INGET att se fram emot :):):))::) Knega för att få ihop till en MÅLTID, knega på dåliga tider och inte kunna göra allt "alla andra gör" (fast dom inte ens gör det för dom knegar också!!) osvosv. Livet efter studenten, mina vänner, SUGER :) Insåg precis att jag jobbar ALLA Sveriges matcher???? Var ledig den 15e när sve-eng spelar, men vad har hänt??? JOOO min chef har satt in mig på jobb på ett annat place??? Stängning???? Håller tyvärr inte. 

Så mina vänner. Gå några extra år i skolan. Life is a bitch and thän u daj.

Nävarsh ska inte va sånnnn ba för jag haft en dålig dag. Sprängdes typ imorse när jag insåg att "dom" missat att betala ut min feta OB dag jag jobbade....... o så kaffebönorna....

Det positiva är väl att jag har två choklamöffins i kylen :):):)

Kan typ inte fatta att det är ETT ÅR SEN jag tog studenten??? Att min klänning varit typ oanvänd i ett helt år. Att jag var full klockan 7 på morgonen FÖR ETT ÅR SEN? Vad gör jag imorgon klockan 7 liksom? Ae då sover jag. Sen ska jag knega.

NÄÄÄR blir livet sådär roligt igen????

Ps tror minnsann jag blir kvar här i Oslow ett tag. Kom precis på att i novämber betalar man baaa halva skatten = cashflow åå sen ba DRA HEM, mysa och sen gitta iväg ett jävla tag. DÅ blir livet roligt igen elle???? 

Om man inte får AIDS på resan dvs. Då är ju livet över.

hahahahaha skrattretande bahahaa

HAHAHAAAAA har stängt idag for the first time!!

Gick så jävla dåligt att jag inte ens orkar bry mig??? För det första så tappade jag en muggjävel i stengolvet :)))) Sen vimsa jag runt, vet ej om jag tog sönder diskmaskinen..... Och som att det inte räckte.... så tappade jag ut ALLA(!!!!!!!!!!!!!) espressobönor på golvet :))) Efter jag soppat dä....

ÅÅH VAD KUL DET VAR!!

Hade värsta filmmomentet när jag stod där med forsande kaffebönor. Dom baaa kom från olika håll och tillslut kände jag att ae, det spelar ingen roll om jag försöker stoppa dom eller inte, och baa släppte alla hämningar. Kändes som jag duschade i kaffebönor.

Men sån är ju jag. Att spilla ut hela säckar med kaffebönor är ju min grej liksom. Klanta till mig i pressade lägen..... Vet ej om jag råkade stänga av kyldisken innan jag gick.... Kommer inte kunna sova bra inatt alltså :((((

Och så stänger jag varje dag resten av denna månad typ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÅÅÅÅ VA KUL!!!! :))))

Ska försöka få ledigt 2-3 dagar så jag kan åka hem till lilla linkis snart. Min bror vart låtsasarg/sur för att jag inte kommer hem till hans nianavslutning... Mitt lillafamiljehjärta skriker men det får han fan ta?!?! Får väl köpa en lusekofta till honom eller något.

Dagens kanelbulle går fan till Arvard som städat hela lägenheten PLUS(!!!!) balkongen som ALDRIG städats idag :')))) Och lagat mat till mig när jag kom hem :):):) Arra borde vara hemma varje dag alltså.... Hemmafru. Och imorgon kommer min första lillwayneslön. 

Wihoooo.... töjp

jajamääään

Har baaa fastnat på olika bloggar typ hela kvällen. Bortsett ifrån då jag skulle gå in och väcka Arvard runt 8-9 och själv däckade i över en timme?????? Vaknade av att jag var förjävla varm.

Resultatet av detta bloggläsande har blivit ganska förödande. Har nämligen insett att jag måste färga mitt hår asap FAST jag färgade det för typ en månad sen????

Detta håller ej.

Va sugen på att lägga lixom ljusare sLiNgOr i topparna á fashionombre men asso..... Nu vill jag bli wöhårig igen. Detta hårdilemma?? Att man ens har det liksom. Vill verkligen ha rött just nu.... Japp. Så fåre bli. Nästa gång jag är i linkish bör mitt hår inta en annan nyans.

XOXO crazyfashionhairblogger xD

i would die for you


ÄLSKAR att man i den här staden kan hitta små lappar med texter eller bilder på, fastklistrade så som på bilden. Hittade den där lilla kartongbiten uppklistrad på en pelare utanför vår lägenhet imorse. Baaa log lite och tänkte att det var tee maj liksom.....

Tyckte det var så fint :'))))) Ska fortsätta hitta sånt här ajamänsan.

dañado

Man vet att man blivit skadad och allt för påverkad av att bo med ett gäng dubstep/techno/elektronkillar när man går runt på jobbet och har en låt på hjärnan hela dagen.

Och nynnar på den.

Fast det inte ens är nån text med i den??????


:(((

OBS har ej gått runt och låtit såhär: BOOWOWOWOAAHOWOW AHHH AAIIIHH BOMBOMBOMAAHHH SSTTAAPPP SCHWOM DUDUDUUUM DODODIIDADA DOO DOO ODOO 

bildspel(!!!) me atm, eating (surprise!!)


taste riiillyyy gooood (att döma utav minen så ser ni oxåå det kanske?!?!?? MMMM NOM)

pause clocks i can't stop




Fortsätter med la musica. Dessa låtar är EPISKA.

hejsan svejsan i stugorna


SCHTEEEEEEEEEEEK

Här sitter jag å schteker efter jobb osv. I Arras tröja, som egentligen är Bagges. Älskar det här tröjfenomenet?! Av dom tröjorna som är Arras som jag använder är en Errka2000's, en Starras och en Felixs(??) å sååå Baggs??? Hör till saken att Arvard är en riktig tjuv när det kommer till kläder.

Men jag älskar dessa tröjor och tänker ej ge upp dom :))))) Sry bros.

Ingen vill veta vart du köpt din tröja llalaalallala.


Jag och Ludvig är ensamma hemma :) :):) :):) Ska firas med att se BB, New Girl och den nya serien Girls jag smågluttat lite på. Vet ej om jag gillar den?? Tycker den är så ljusbrun? (ja, ljusbrun. typ dystert uppbyggd) vill ha något KUUUL lixom.

AJA. BB kallar. Sista avsnitten nu... Vet redan att Hanna vann men inte mig emot att se avsnitten ändå :):):)

i just wanna dream


Underbaaaaar

neverland

Stod i duschen nyss o baaa börja böla????? Släppte på alla spärrar och baaaa fick gråta lite.

Det är så frustrerande att behöva bli vuxen!?!?!?! VILL INTE. Jobba 8h/dag, komma hem, äta lite, sova osv. Lägga pengar på toapapper, schampoo och köksredskap? Lägga energi på att försöka få vardagen att gå ihop. Ska man palla det här resten av livet?!?!?!

Är så arg på att dom unga åren gått så snabbt. Jag var 15 nyss liksom. Antar att det är meningen att man ska njuta av livet NU men asså, NÄR????

Helt plötsligt ska man bli vuxen och betala räkningar och hyran och ringa hyresvärden och fixa saker som är trasigt. Vill hålla kvar i """"barnåren"""" men det går ju inte?!?! Önskar att jag fortfarande gick i skolan och mina största problem var att jag inte pluggat till ett prov. Som jag ändå kunde få göra omprov på.

Hela livet är ju ett jävla prov nowadays. Fast då får du faa-an inte göra omprov. Gör du fel så gör du fel. Synd, liksom. Är bara ARG på att tiden ska gå så jävla snabbt.

Vill alltid vara """ung å dum""" och vara full på ågatan. Kolla in i ett välfyllt kylskåp och få BESLUTSÅNGEST(!!). Ställa mig i en ren dusch där schampoot aldrig tar slut. Bli kliad på benen av mamma i soffan. Skojbeifas med Arra eller se på dåliga filmer.

Vill inte bli en jävla formell klimakteriekärring som tycker det är "skönt att sitta hemma en fredagkväll efter jobbet!"..... Vill aldrigaldrigaldrig bli vuxen.

Fanns Landet Ingenstans aka Neverland fo realz så vet vi ju iallafall vart min resa hade gått. Herraaa!

tha roof is on fire


Bjinnej lejte där oppe.

Här i Otown händer det en del saker. Som den morbid jag är så vart jag ju ashajpad när jag hörde att det var STORBRAND här i Oslo, typ 5min ifrån oss???? Ehhh upp på taket barre o spana, ser elden och totalspringer ner i lägenheten för att klä på maj och få med mig mina kompanjons till elden.

Kändes lite som den majbrasan jag aldrig fick :')

Usch vad hemsk jag är. Men sånt här är ju spännande??? Stod på VG att byggnaden kunde rasa osv!! Såg metaller smälta å så. Spekulerade om dom hade gasolspisar eller inte så vi visste om vi kunde sprängas. 

Sjukt mycket folk som hajpa detta som mig så tror ej jag är helt efterbliven.

Något som däremot är efterbliven är kommentaren Måns fäller när vi är påväg därifrån....
"Asså, det är ju ändå tur att det var nära en liten bäck???"
"eh jaha varför det..?"
"Jaaa men så dom har vatten????"

....

Jobbigt om det börjar brinna mitt i stan utan en jävla bäck liksom. Ahe. Vi låter husjävlet brinna, för vi har inget vatten!!!!.......

lovie

Tycker kärlek är så himla..... SJUKT???

Att kunna titta på en annan MÄNNISKA och baaa, bli helt upprymd med känslor som ba bubblar över och känna så jävulskt mycket. Som att man ska explodera. Att man KAN känna så?! Är inte det helt sjukt?!

Att den här personen betyder så sjukt mycket för en. EN PERSON!? Att man lämnar ut delar av sig själv, ger bort dom, till någon annan som ska ta hand om dom lika väl som man hade gjort själv. Att man bjuder in någon till sig själv (vulvan xD) och baaa, ja?? Lämnar ut sig.

Är så sjukt läskigt att tänka på det ju. Jag blir helt ställd när jag tänker på det???!
Att jag närsomhelst kan bli trampad på. Få tillbaka lite halvtrasiga delar av mig själv som man då måste reparera. Att våga lämna bort sig själv är ju så sjukt.

Och så sitter jag här. Och typ fånglor på Arra. Och baaa känner alla dom där känslorna typ koka över. Är ju inne i en cpkänsloperiod så jag kan titta på Arvid och få tårar i ögonen för att jag älskar honom så högt??!?!? HUR SJUKT ATT MAN KÄNNER SÅ MYCKET?!?!

Vet ej vad jag vill ha sagt med detta. Men kärlek alltså. Livet överlag, har sagt det innan men säger det igen, vilken jävla grej va? Att jag får känna så mycket. Trust me kärlek är inte en ljuv sommardag med röda rosor och frukost på sängen varje dag. MEN, allt liksom. Känna överlag.

Men fan asså. Att JAG verkligen ÄLSKAR den här killen, att man kan göra sånt liksom, det är så sjukt.

åt på max förut.....


..... syns DÄÄ???!??!? ? ? ? ?? VA??? NÄÄÄVA??

le me after work


MmmMMm YummY, såhär SMASKENS ser man ut efter att ha serverat så mycket HETT kaffe och SÖTsaker i en så SKÖNdag. 

MMMMM. Listigt va.

Hur som haver har jag arbetat idag. 12-18.30 baaa sååå det va soft!! Det är ju musikens dag här i Oslo idag, vilket innebär att det är småscener uppsatta typ överallt i stada där band spelar :):))) Micket mysigt. Försöker få mina samboz att följa med ut nu.... går sisodär.  Fack dataspel asso.

Har druckit litelitelite kaffe idag (läs frappe med endast en liten espressoshot...) sååå jag har typ lite överskottsenergi??? #Placeboeffekt heehe. För det heter det väl?? Eller?

kubb


ÅÅHH min nya chokladdrog!!! Finns detta hemma i Sverige och jag totalmissat det??? Smakar som en blandning mellan Lion och Bounty = perfect....... 

Japp, ni vill veta detta.

Bara jag som blir asglad när det kommer nyheter i "matväg" elle??? Har sett att det kommit massa nya OLW chips och är typ i extas?? Suger att jag inte kan testa dom. Och skumtomtar fast annan smak och inte tomtar?? (hehe) och så marabou jordgubb förstås.... Är det bara i min hjärna eller ÄR det faktiskt... kul?!

det ni....

I norge kan man faktiskt heta Snorre!!

HAAAAAA!!!!

en dag i sänder

Jag har sjukliga depresser atm. Orkar inte med mig själv+??? Brukar lixom vara bitter osv men nu är jag DEPPIG???!?!? Vafaaaaan. Har inte känt just detta innan?!?!? HATAR att jag har sånt grovt kontrollbehov och måste veta allting i förväg. Medan Arra är raka motsatsen och bara impulsiv. Tär på psyket att försöka tänka åt två hela tiden må jag lova.

Vet inte när det är dags för hemfärd lixom??? Hur länge orkar man stanna in Otown???? Vad ska man göra sen??? So many Qs.

Måste lära mig att baaaa LEVA??? Go with tha flow och sluta tänka så fucked up mycket?!?!? Blir arg på mig själv för att jag hela tiden måste veta ALLT och ha allting strukturerat i min hjärna så att det blir kaos. För att inte tala om hur mycket kaos det blir om något helt oväntat skulle hända. 

Typ som en bokhylla med maaassa böcker i. Organiserade. Så ba vips, drar någon ut en bok och allt bara kollapsar? SÅ känns det i mitt huvud när det inte blir som jag tänkt mig.

DÄÄÄRFÖR måste jag sluta planera. Det är en sjukt bra egenskap till viss grad men i den graden jag besitter så.... nej. Kontrollfreak kallas det. Det är skadligt. Min käre mor är likadan. Till viss grad. Usch.

Ska kötta mig igenom den här sommaren. Försöka knipa NÅGRA dagar ledigt så jag kan åka hem, och till way out west. Behöver något att se fram emot atm, som får tiden att gå. 

Är så rastlös och uttråkad, vet inte??? Vill att det ska hända något. Typ vad som helst?!?!?! Kom och hälsa på mig. Ge mig något att göra. 

Tror det kommer bli bra till slut. Måste baaa släppa mina spärrar och inse att det går inte att planera exakt ALLT. Innan jag åkte hit trodde jag att jag kände mig själv till 110%. Jag känner kanske 60% av mig själv. Jag lovar er att skulle ni bo som jag och leva som jag här borta (är ej i Afrika bara i Oslo heheh låtervärreänvareä) så skulle ni också lära er ett å annat om er själva.

Det är så fachinerande att man trott hela livet att man vet vem man är. Och så baa vaknar man en dag och känner att ae, jag är inte klar än? Har hela mig själv att bearbeta och lära känna. Helt sjukt att vi som människor kan känna såhär mycket. Eller så har jag bara förstora funderingar. (Igen).

Så. 

Nu ska jag bara försöka..... go with tha flow. Någonting bra kommer alltid ut ur det dåliga, what doesn't kill you makes you stronger osv. Det ska nog gå fint det här.

what ze fock

Åt lite vattenmelon förut som jag köpte idaaa. 10:- för typ en halva??? Sjukt billigt.

Hur som helst så åt jag den. Sen nu när jag skulle stänga ner massa flikar på datorn så baaa ser jag min senaste googlesökning. Då har jag alltså, mer eller mindre, omedvetet, googlat på vattenmelon??? 

HAHA?

Bara jag som gör sånt?? Kan googla på så sjuka saker om jag tänker på det. På ett ord liksom. Omedvetet.

Förr fick man påssjukan eller galna kosjukan, jomenvisst, detta är la ingenting då.

RSS 2.0