so true




Right back at yahhh mina lovers där ute, i love u!

impossible

Ikväll stoppar jag undan min trasiga aura och själ i Arras rosa tröja, som liksom suttit fastklistrad på mig dom senaste dagarna.

Tänker jag göra något åt det? NAE.

Lyssnar på impossible med shout out louds och blir BLÖDIG??? Herregud. Har jordens tråkigaste kväll och känner mig sjuk. Inte bara polyposen utan typ magsjuk? Skulle suga om man blev magsjuk i denna lägenhet. En toa på 5päärs är inte att föredra.

SÅ, pga min sjukkväll så har jag inte ens lust att öppna colan i kylen? Inte äta chokladen heller. Vill lägga mig i fosterställning och GRÅTA. Helst ska mamma eller Arra klappa på mig. Kan tillochmed sjunka så lågt(!!!) att jag kan låta yassman eller lotta klappa på mig med, och DÅ är jag på vift kan jag lova. Ingen får typ röra mig när jag är ledsen, så cred till er två. Som jag förövrigt saknar ihjäl mig efter titt som tätt. Just nu är ett sånt tillfälle.

ÅÅHHH H HH H H H H

Orka vara själv en fredagkväll och må piieeess :((((( TyCkEr SyNd Om MiG SjÄLv....

Får väl gå ut på gatan och köpa mig lite hårs och en hora. Tycks finnas gott om sånt här omkring. 


NOTE TO MYSELF:

what doesn't kill you makes you stronger
(Hoppas innerligt att detta stämmer)

polypos eller cancer

Asså. Detta har pågått ett tag nu, vet inte riktigt hur länge men iallafall sen jag kom hit. Har typ tappat mitt luktsinne????? Eller typ har, jag HAR tappat det. Känner bara enstaka "dofter" och inte alls när jag VILL lukta???

Virre kom med en tepåse som jag skulle lukta på som tydligen luktade lakrits, och vad kände jag? Ingeting!!! En smula av något starkt men inget mer..... Låter som en piss i sjön men FATTAAAAA vad jobbigt att inte känna lukter? Vet inte ens om mina egna fjärtar stinker liksom...... 

SÅÅÅ vad gör jag efter så många tankar? Jo, som vilken svensk som helst med tillgång till internet - googlar mina besvär. Om jag fått svar på mina frågor? Japp.

1) Jag har polyper i näsan som fuckar med mig. En sjukdom s.k. näspolypos. (Ger även nysningar, HALLÅÅÅÅ??? alla som känner mig vet att jag nyser MINST 6 gånger per dag, har typ glömt att det inte är normalt??? och då har ändå mina """nysbesvär""" minskats?????)

2) Cancer. Behövs det en förklaring? Alla symptom, spelar ingen roll vad det är, kan alltid vara cancer. Därför är detta inte uteslutet för min del.

Oooch så det här med att man diagnoserar sig själv....

ÄLSKAR.DET.

MAAAAAAAAAT

Hejhejhejhejhallå.

Kollar på BB och får PeggySue på hjärnan???? Sjukt ovärt. Har inget att direkt tillägga förutom att jag drömt sjuka saker inatt? Som att Arra skulle klippa sig och vart skitful osv.

Har tänkt att laga lite mat snart.... Har blivit en hel del lax med potatoooo och fetaoströra men idag ska jag faa-an satsa på spagetti&köttfärre... och fetaost.... det är så jävla gott????? 

När vi ändå är inne på mat så fortsätter jag. Saknar pastiso så jävla mycket..... Det är typ som lasagne fast man har ihålig spaghetti istället???? och fetaost i.... Därav min måltid idag.

Funderar över att dra ååå köpa mig lite ost och göra en dålig variant på pastiso???

----- update innan inlägget ens är slut-----

sprang till affääärN och köpte billig ost. Nu ska det lagas!!!!

sjukaste någonsin


Kommer aldrig kunna tröttna på den här låten???? Är nog förmodligen den sjukaste låten jag någonsin hört. Så jävla bra och så jävla mycket känslor ba??? Orka göra så sjuk musik. Önskar jag kunde hitta bilden ifrån corren 2007(?) nu.... Har tillomed gått ut i multimedia och sagt att det är bästa kentlåten likzom!!! CRED TILL MIG

CP


HEJHEJ

Sitter här, en tisdagskväll i Oslo. Har uträttat ett ärende idag nämligen HANDLAT. BAAARA protein vill jag minnas. FEJNFEJNFEJN.

Tänkte övergå till bilden. Danger står inte för att jag på något sätt skulle vara farlig på ett fysiskt sätt. Möjligtvis bitas i stundens hetta MEN detta är rent psykiskt. Jag varnar er för att ta det jag säger med en jävla saltpåse alltså..... Nypor kan kasta sig.

JAG är experternas expert på att vända ALLLLLT positivt till att bli.... lite sämre... Inte skitdåligt kanske men, ganska dåligt. Drog praktexemplet till min vän yassan förut. Scenariot att vi skulle åka utomlands och alla va supertagg inklusive jag själv men att det alltid, ALLLLLLTID, skulle vara jag som sa "ah men dom kommer ju lätttttt tappa bort vårat bagage, kul." osv. Om jag blir sjuk är det alltid aids liksom. 

ORKA??? Hahahaha ÄLSKAR den här egenskapen samtidigt som det är det värsta jag vet, går det ens????

Har haft så brutala konversationer med yassman denna kväll. Från personlig assistent till min DANGER situation. Därav rubriken. Vet inte om det är jag som borde söka en personlig assistent till sommaren? Komma över mitt psykbryt liksom. Hon kanske vill jobba med mig.....

Vi skulle ju iallafall ha kul....

däääck

Upp 11.00 DÖD > duscha DÖD > fixa maj DÖD > dra på intervju DÖD > komma hem DÖD > gååå ååå däcka nu vaah...... DÖÖÖÖD

PS när banken strular åå man baa har 17:- kvar och baaa potatis hemma, kan man bara äta det då????? Mår psykiskt dåligt över att inte ha tillgång till mat. XOXO...

W T F

HAHA HUUUR sjukt att efter jag skrev det där inlägget, typ några timmar efteråt, så står Rille i vår lägenhet???????????? ? ????????

Den jäveln har alltså ÅKT HIT utan att säga något, och står plötsligt i vårt """vardagsrum""". CHATTAT lite på fejjan osv, han har ljugit om vädret i linkan och vad han gör at the moment för att helt plötsligt stå här.

Gårdagens WTF.

....

SÅÅÅ kvällen slutade i öl och vin och firerier (observera firerier och inte FRIERIER). Riiiiktigt FEEEJN. Däckade i fel säng framåt natten och min dator fick sig en vindusch.

Idag har jag däremot varit husmor och lagat mat åt mina pojkar. Kokat potatis och bjudit på laxfileér. BÄSTASTE. Lax+fetaoströra+örtkrydda=WO WO WO. Sjuuukligt gödd blev det ååå alla såg nöjda ut, = jag nöjd. Imörrn ska jag försöka ta mig upp i tid för att hinna till skatteverket och fixa mitt skattekort, söka lite jobb och köpa mig en flarra vin. SEEENÄÄÄRÄSUUUUP.

PS kanske ska på 90tals fest på lördag. Note 2 myself: googla 90tal. HASHTAG jagvillintekläutmigååmisslyckas!! DS

topp 5

Topp 5 saker jag saknar att göra:

* CYKLA I SOLEN!!! Den här punkten väger så tungt. Saknar tillochmed att cykla i UPPFÖRSBACKE i solen(?!?!?)
* Dricka KALL och GOD bärsh i SOLEN. Behöver jag ens förklara???? (OBS ågatanbar)
* Äta mammas mat....... i soffan helst. (till denna punkt tillhör även att ha ett fullt kylskåp)
* SHOPPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! det här borde ligga 1a. 
* Fylla år. Önskar jag fyllde år nu så jag kunde önska mig allt jag hittade på stan idag....... Hör ihop med shoppandet so to speak....

Nu ska jag våldta Arra samt sticka in ett finger i röven på honom åt Ricky. Saknar Ricky!! Någon att prata mat med osv, göra tjockaljud med osåååå. Bli full med och sitta så OERHÖRT nära samtidigt som han slår MIG på benen när HAN skrattar ljudligt....

Det var bättre förr!! (DVS 2veckor sen :))))

Btw så äger ju listor????

80'


Idag diggar jag till den här i vårvärmen...... Feting ju!

cockporns

Ordvridningar är så jävla random. När man byter plats på orden helt omedvetet ibland ni vet? Minns att Filip sa typ däckelcykel någon gång.

IALLAFALL så hände det mig igår i affären.... . .. .

...

.....

Så. 

Jag står och kollar på popcornen och ser att det är 3pack för 10:-, och utbrister till Virre
" ÅH!!!!! VAFAN KOLLA!!! COCKPORNS FÖR 10 SPÄNN!!!!!"

....

Behöver jag säga att jag fick sjuka blickar efter det.....

PS det var kul.

mummi

Hur tung dag som helst. Söndagarna i Oslo är så jävla mycket mer påtagliga än hemma. Ångesten är 10000 gånger värre än hemma och idag hade jag inte velat vara någon annan stans än just där, hemma. 

Stängt in mig i vårat lilla rum och bara stirrat. Saknar min familj så grymt mycket???? Trodde det va bull att man gjorde det men när man tagit familjen för givet liksom i 19år och sen måste vakna upp och bli vuxen är så jävla jobbigt.

Saknar att höra mamma ropa att maten är klar, att jag har ren tvätt i tvättstugan att hämta, att vi ska fika om 5min, om jag ska vara med och se en film, om jag ska följa med och handla.

AHHHHHH varför skriver jag ens det här?!??????? Tears rinning down my kind. Om allt bara vore som det var när man var liten skulle livet vara så mycket enklare. (No shit)

Ett stort hjärta till min familj och till alla som, trots att jag är mycket konstig just nu, ställer upp och finns för mig. Jag är en fighter och jag är envis men jag vet inte. Ibland tar det stopp. Försöka bita i lite till, även om det enda jag vill just nu är att ligga i soffan hemma i vardagsrummet. Hos min mamma.

coldis


Sjukligt bra låt. Too bad att jag missar dom i sommar dock. MENMENMEN.....

PÅÅTATIIS!!!!

Jag håller för tillfället på att laga mat. Nämligen kokt potatis(!!!!) har alltså inte ätit detta sen jag befann mig i Sverige vilket är KATASTROF för mig som är potatoolover_92. Skulle typ kunna leva på potatis i all dess form. Kokt potatis med smält smör, pressad potatis, stekt potatis, pommes, hasselbackspotatis, klyftpotatis osvosv. Färskpotatis....

IAAALLAFALL så tillagas det just nu kokt potatoo hos mig. Med ugnsbakad lax med fetaost, philadelphia och örter!!! Ja, ni kan kalla mig kocken. 

Har mycket att berätta mina vänner så håll er uppdaterade.

Know u love me.
XOXO

frow


Efter att ha bott ihop med RHCPnördar så blir man ju skadad. Vet inte hur många gånger vi lyssnat på den här spelningen nu. Så sjukligt bra så jag vet inte vad. 

Den här låten borde alla lyssna på. Den är så brutal live. Vill gifta mig med John och hans gura..... Är det möjligt att typ vilja gifta sig med en LÅT?????? Repeat på solot i slutet. Standard.

däpräss

Hejhejhejtjena.

Har idag:

* Dragit med mig Arra mot intervjun för att hitta
* Varit på intervju
* Fått jobb på barnehage
* Handlat 
* Suttit på marken med Virrbert o Arr1 i solen
* Ätit en cheese
* Åkt hem
* Mått dåligt

Hade kunnat vara en superdupermegadag bortsett från sista punkten. Jag har jobb imörrn och det är främst därför jag har däpräss. Inte för att jobba utan för att HITTA DIT!!!!

Jag kan ha jordens sämsta lokalsinne och ska befinna mig på plats 08.30 imorgon. Jag ska ta tunnelbanan SJÄLV till okänt ställe SJÄLV och hitta SJÄLV. Jag = planerare no1 och måste veta exakt allting!!!! Hur fan skall detta gå. Ingenting att vara nervös för tycker kanske ni men jaa-a......

Luddan tyckte att jag skulle skjuta lite HÅÅÅRS. Så ska väl ut på gatan och jaga drugdealers så mina vener blir nöjda..... Peace...

awsiii


Vaaasålängesen så jag bjussar på mig själv - nydööschad i världens skönaste tröja. RÅSA såklart.

Rosa är väl härligt va???? För era careboxars skull så skall jag berätta för er att idag har jag även rosa trosor och en rosa bikinitop på mig under detta. Duschat med rosa duschkräm och smort in mig i en rosa fluffig dröm efteråt. IFEELSOGIRLYYYY!!

Tror det är allt detta som gör att jag behåller mitt(?) genus här i huset. Ensam tjej bland 5 boys kan ju leda till förvirringar kring könsrollerna. Arvid påstår ju tillochmed att jag har mustasch nowadays så låt oss hoppas att dessa rosa skapelser får mig att återgå till mitt kvinnliga jag och att min sk. mustasch ramlar av.

UPDATE
<-------- Är jag inte lite lik min grisklocka på bilden????? (som förövrigt har sommartid men vattafack)

BBtalktime

Jag är juuu såklart ett troget BBfan. Så nu måste jag kommentera det.

SIPAN ÄR SÅ JÄVLA JOBBIG!!!!!! ! !!! !! 

Riktigt förortskid som alltid var den lilla bråkiga killen i klassen, gillar att spela fotboll och dra tjejerna i håret. SHIT han är så elak??? ? ?? ? 

Uschaa-aan.

dä ä vår

Här ä dä vår niii. Idag kunde jag gå och köpa bärsh i endast tjocktröja(!!!) och då ärä faa-an vår. Eller jag köpte ju inte öl då. Pojkarna gjorde. Jag kände för att vara quinna och köpte pastasallad :):):) MAT ÄR JU SÅ GOTT NI VET!!

Vet inte vad jag vill få sagt egentligen?

Typ ingenting.

Hur som så har en sån sjuk sak hänt. Min högra arm är typ halvt bortdomnad???? Ni vet när man sover på armen och vaknar såären typ döööh? Så känns det inte. Men nästan! Så jag googlade lite och av resultaten att dömma så får jag en stroke när som helst, just sayin. 

Ska försöka ta min döa arm och gå och handla nu. ORKARINTEEEEEE men det enda vi har att äta här hemma är typ.... potatissallad, pasta, ris och knäckebrööö. Och beasås.

BTW så är detta landet SÄMST på beasås asså. Har sett EN(!!!!) kall variant som nu står i kylen som är sisodär liksom. Finns ingen som är densamma som lohmanders @ home? Här köper man pulver, USCHAA-AN. 

Det var allt. Återkommer med mer matsnack när jag har något nytt att komma med.

girl in reeeeed

Är så jävla sugen på att shoppa. Sen jag kom hit, alltså typ lite mer än en månad sen, så har jag köpt EN sak som inte är typ ätbart etcetc. EEEN SAAK!!! !! !! !

Det är så jävla brutalt för att vara mig.

Jag handlar ju jämt massor, känns det som???


Så nu har jag tänkt om lite.... Är det värt och leva på billig mat ett tag nu så jag kan få shoppa lite....? Jag är så djävulsk sugen på en röd klänning ooo ha till sommarn. Ihop med palladiumdojorna..... Till min skinn/jeansväst.... 

DÖR TYP INOMBORDS.

Älskar hur jag lyckas förvandla en typisk matblogg till MoDeBLoGG. Och dessutom skriver jag att jag skulle DRA NER PÅ MATEN och ÄTA BILLIGT (dvs oftast äckligt. . . ..) HA HA HA HA HAH.

Tillåt mig att skratta.

Kom precis på hur dum jag är. Jag älskar ju mat. Får helt enkelt stjäla kläder. Så får det bli. Ska läsa Breiviks manifest och bli inspirerad.

PUSSOKRAM.

trenger


TREEENGER dessa pjucks!! I sommar ska jag ha sånnahära och varva med mina convöörs. Lägger vi till dessa på min motivationslista dååårå!!!

and i’m a goddamn coward, but then again so are you


well i guess sometimes i wish you were a little more predictable
that i could read you just like a book
for now i can only guess what’s coming next
by examining your timid smile
and the ways of the old, old winds blowing you back ’round


myyys

Idag har jag, med hjälp av mina kompanjoner, gjort följande;

* Städat i stort sett hela lägenheten(!!!!)
* Diskat all disk (OBS endast jag, 1,5h av min tid)
* Pantat våra 7påsar pant !!!
* Handlat godis för panten....
* Kollat på BB

Kuljul.

Förövrigt ringde barnehagetjotafräset te maj imorse så på måndag klockan 08.45 (DRAÅTHELVETEVADTIDIGT, och då ska jag hitta dit med?!?!?!) ska jag befinna mig på intervju.....

....

.....

...

Så borde typ vända på mitt dygn nu.

såäre

Satt mig här själv men det är inte bara jag som hugger mig själv i ryggen. 

Peace.

mario

KLICKA HÄR!!!!

Blev helt lyrisk!! Kunna spela Mario igen... och tetris... på ett gameboy <3<3<3

seframemotslashunnasäähh

Hejhejhallå!

Vissa dagar är lite deppigare än andra. Inte denna dock, men dom finns!! Dagarna går så sjukligt fort här dock att jag knappt märker när jag går in i en deppdag eller när den är över, vilket är göddigt. MENMENMEN. Finns alltid men. För att peppa mig själv till att ta tag i livet osv så har jag påbörjat en pepplista.

När jag rott(?) pengarna i land kommer följande ske:

* Köpa samtliga av Escadas sommarparfymer, alltså 3st, fetförpackningar.
* Köpa en finklocka. Är sugen på en CK eller en Marc by Marc Jacobs (VADHARHÄNTMEDMIG?????)
* Köpa ett par Nike Air Max (som kompensation för den finatjejigaklockan) i någon graciös färg

OCH

Vet ej om detta kommer hända men

* Ta dykarcertifikat.

Fick en så sjuk uppenbarelse tidigare idag. Läste om någon som dykt osv, såg ett akvarie framför mig och ba ville va med???? (OBS hatar fiskar så vet ej hur detta skall gå tillväga....)

Förutom att jag ogillar fiskar så låter det så jävla najs att simma runt under vattnet (OCH TYP KUNNA ANDAS!!!) och baaa se typ helt nya världar. Är så jävla på det!!! Ingen mer? OK. Drar själv, tjarrå!

hejåååhå

Tänkte bara flika in ett HEJ. Så hejhejhejehjehje där fick ni fler.

Sitter förtillfället och installerar simsspel för fulla muggar. Hoppas att jag innan helgen är slut att samtliga spel är installerade och fungerar, då lär det bli svårt att få jobb hähähähäää.....

Påtal om jobb så har jag idag sökt jobbish, skrivit in mig på samtliga bemanningsföretag osv. "Har du inte gjort det förens nu????" NÄÄÄÄ det har jag inte!!! Men nu har jag. Och sökt jobb i barnehage. 

Trodde ni aldrig va?? Jag och kids. I tredje generationen. Mormor, farmor och mamma jaahadå o så jag. Men vi får la se. PUSSOKJAM.

picination


ANGENÄMA BILDER som min vän yassman tog när hon var här. En ypperlig dag hade vi denna dag, köpte öl och satte oss vid Aker Brygge och skådade vattnet (och """horisonten""") samtidigt som vi avnjöt varandras sällskap och ljudet av alkisarna.

Hennes syrra tog massa feta bilder under veckan så hoppas att dessa bilder anländer till min vän snarast så jag kan avnjuta dom och dela med mig av mitt sköna yttre.

asså awwwww

När man är ensam tjej här i lägenheten tar man ju typ på sig mammarollen per automatik. Tycker det är mysigt att vara mammig för mamma är alltid mammig mot mig (U DONT SAAY??) så.... ja.

Iallafall så är jag extra mammig idag. Arra har feber och ni vet ju alla hur killar är när dom är sjuka...... Om Arvid är ynklig och lat i vanliga fall så är det extremt när han, och alla andra killar med, är sjuka.... Och jag som redan är extra caring/tofflig/mammig/kalladetvadnivill blir ju också extrem!!! (höll på att skriva eksem.)

Tryckte precis i honom en Ipren. Skulle inte förvåna mig om han ropar ifrån toan senare och frågar om jag kan torka honom i röven. Men där tror jag vi drar gränsen.....

Påtal om att skita så är jag så jävla sugen på thaimat!!! Yassmans syster visade oss ett litet """"hak"""" precis runt hörnet där dom hade cpgod currykyckling..... Vill typ dö lite. Men när ekonomin inte tillåter så får det bli typ... bacon.. Älskar bacon...

MATBLOGGEN <3

WEEEEHO

HEEJJJJ MINA BARN!!!!!!!!!!!!!

Separationen har inte varit frivillig utan snarare påträngande och obehaglig. Har levt ytterst spartanskt den senaste veckan pga internetproblem. Har inte förstått hur addicted man är till datorn typ???? Klarade mig utan FB osvosv dom första 5-6 dagarna, men sen ville jag kolla min mail och banken (VuXeNPoÄnG)..... 

Annars har jag haft finbesök hela veckan!!! Ytterst trevligt har vi haft det, jag och yassman. Kom med regnet och vände det till VÅR. Suttit på ballen en hel del, ätit en hel del, softat en hel del. YTTERST(!!!) trevligt. Men idag åkte hon. Och nu är det dåligt väder igen....... 

Sitter förövrigt i dunklet nu. Älskar ordet dunkel??? Resterande sover (JAAA KLOCKAN FYRA!!!!) och jag är pisshungrig. 

Mat <3

Åt förövrigt typ min första sushibit häromdagen. Va typ sjukt gott+??????? Shit måste nog köpa lite sushi nåndag.... MÖMMAAA. 

Förövrigt är rederiet KUNG.

RSS 2.0