mest osannolika idag

Arra hade lagat mat åt mig när jag kom hem!!!!!!!!! !!! ! 

Jag "slapp" alltså dagens "tråkigaste" moment. Jag som hatar att laga mat...........

Nejmen det var trevligt faktiskt!!!! Dock lagade han den knappt då det senare kom fram att Sara varit här mer eller mindre dragit det lasset...... 

MEN DE VA ASAGOTT O JAG SLAPP ÄNDÅ LAGA MAT WOWOWOOW :))))) Tror jag går in i en period där jag tycker det är superkul att laga mat igen. Vill göra currykycklinggrej paeng thai (??), sen fläskfilégryta mä kantarellisar o så lax med spenat....... Bra matvecka alltså!!!!!

M A T * E * S Å * D E I L I G T

ha ha ha haaaaa

Hade en riktig mardröm inatt. Drömmen om att jag var gravid???? Och att jag glömde bort det lite då o då så jag rökte liksom några cigg osv, drack vin. Hade ångest o så.Tänkte att jag skulle rådfråga Arvid varpå han då säger (I DRÖMMEN FORTFARANDE) "amme vi kan ju lika gärna köra??? man är ju aldrig redo liksom????"

ASSÅ

VILLE

DÖ!!!

Tillomed i drömmen ville jag dö???? Så extremt jobbigt baa o så kändes det som (observera att det fortfarande är en dröm) att jag blev fetare o fetare för varje sekund typ. Vaknade o var förskräckt tittade ner på min estomago och insåg att HA HA jag är ju fan smal!!!!! (......)

(stort frågetecken på det samt ett asaflabb)

Note to myself: skaffa ej kids alt. att du bara FÅR dom, från storken eller från en alien. Dock ej på minst 8år.

Note to er: Lite kul ändå att jag såg mig själv som en riktigt WTmamma. Typ rosa kjol o vita leggings o hårband o rufsigt hår o en cigg i handen ha ha haha asså USCH.

let me gooo aall daaay


SÅÅÅ JÄÄVLAAAA BRAAA AATT JAG DÖR!!!! ! ! !! !

Äntligen BRA musik! HALLELUJAHH PREJJS THA LORD osvosv. 

HEJHEJHEJ

URSÄKTA att jag lyst med min frånvaro men jag har varit busy. Försökt haft ett liv helt enkelt!!!

Har under dessa dagar införskaffat maskeradkostym, lagat mat, varit lite ledig oooo gått på pardey. "prepartyt" ägde rum på hEmLiG plats pga outhärdliga konsekvenser om jag skulle avslöja mig............ WOPSI

ÅHH hade så kul o vart så JÄVLA full???? Spydde upp (ja ni vill veta) en muffins med kardemummasmak så det var inte så äckligt att kräkas :))))) Sen gick jag vilse ENSAM i en stadsdel jag ej känner till iförd kattöron och kattÖGON. 

Satte alltså i mina första linser någonsin igår dvs kattögon o var ju så djävuuulskt FRÄCKT???? Som farmor skulle sagt.

Anyhaaooow så förtjänar jag & min kompanion en eloge för gårdagens insats då vi hittar en ensam cheeey iförd väldigt kalla kläder på en parkbänk ooo agerar VUXNA PÅ STAN. Ringde runt osvosv tillslut fick flickebarnet åka iväg i ambulans. Hon hatar säkert oss men JAG blev iallafall stolt över mä själv :):):):):):)

Så det känns o va vuxen, ba "mehhh vi vill baa ditt bästa assooo!! flåt men du måste åka med asooo!!"


Mitt hår. Våfflat från gårdagen dvs Afro/svinto. Jobbat såhär. FÖR JA SKITERIII!!!!

etta på värstajagvetlistan


Bryr mig inte om att det snöar??????? VARFÖR är detta en grej varje jävla år???? Blir så frustrerad att tillomed JAG som aldrig uppdaterar en jävla status var tvungen. 

Det här """fenomenet""" bland alla när första snön kommer???? Förstår inte? Alla som är bosatta i Linkan och har ett jävla fönster ser väl föfan att det snöar. Stor anussuck på det. HÄR HAR VI STRÅLANDE SOL IALLAFALL!!!!!!!!!!



röbrejk

Lagat samma mat som härom dagen. Fantasin alltså, finns den ens??? 

Har haft en så hjärtligt seg dag!?!?!? Ville typ dö i slutet av jobbdagen för att det gått så lååångsamt o för att jag varit trött exakt HELA dagen. Så nu ska jag lägga mig o dö i soffan o se nya Gossip Girl, tänka att jag bara jobbar imorgon o sen är ledig två dagar osvosv.

Veckans dilemma:
Ska på halloweenparty på lördag...... Resten kanske ni kan räkna ut själva????? WATAFACK klär man ut sig till liksom när det är så promt att man mååååste vara utklädd? När man dessutom jobbar till 21 samma kväll??? Dvs ska fixa sig på jobbet.

*Tar med en fet jävla björndräkt i väskan te jobbet*

Ae.

Får gå som mig själv och säga att "jamen jag är ju lite av en dvärg FAKTISKT" eller nä. Har bollat idéer med mina kollegor däribland orm eller delfin så jag kan åla på golvet hela kvällen, alternativt nudist...... Dvs inga bra idéer. 

SÅÅÅ ATTEEEEEEEEEEEEE

upptäckten



DE FUQ???? Är ej en finne, ej en por, ej snor osv utan ett SÅR jag skapat SJÄLV på näsan??? HUR???

HA!! Tur att man e charmi ändå. Slänger in lite standardbilder jag tagit på mig själv ca 3min innan sängdags. Har fått för vana att göra så mest för att *GöRa MiG LiTe LuStiG* inför Arvid. Näää men mest för att han tycker det då. Och det rör mig ingenting.

Då tar jag bara fler å fler å fler å fler.

SMAKPROV:



KAN EJ VA LÄTT ATT HA EN SÅ ROLIG, NYTÄNKANDE O LÄTTROAD FLICKVÄN HAA!!!

Så lättroad att hon skrattar åt sina egna bilder på sig själv HA HA HAH AHAH HAH!

heihei

Gles updates här men så får de tametusN va.

Lördags var det partiparti, så parti att vi *glömde bort* att gå ut o klockan blev mycket osv så vi (alltså typ ALLA ehhh??? amme ja elin o sara DÅÅ!!) gick hem till vårt hus. 

Hände konstiga saker under kvällen när vi var på "PARTYT", bland annat så:
* Blev NÅN mördad av dendär 28åriga svenska nissen det stod om på aftonbladet, 3min ifrån oss?? JAHA?
* Sara dansade med en giraff på fingret
* Va balkongräcket var jättelågt
* Sara tuttflashade

HAHAHA asså det sistnämnda var så djävulskt dökul att jag garvar varje gång jag tänker på scenariot. Som kortfattat innehöll att Sara inte bara flasha för mig som var tanken utan även för robban å clara som oskyldigt satt i skymundan....

Behöver jag ens förklara vad jag därför gjorde igår pga festligheter i lördags?

Nä.

Låg i soffan med handen i chipspåsen och mådde dåligt. Gick en vända till affären o köpte frukt. Sen en vända till när jag insåg att frukt inte höll å köpte mer chips, choklad och cola istället.....

Förutom det "fixade" jag till ett sår MITT PÅ min näsa???? Bara sådär? Hade INGENTING där o nu ba säger Arra att det ser ut som en vårtjävel.

Bildbevis kommer.

middag á me, muy bueno osvosv

Lagat mat. Var längesen sist. Förutom typ uppvärmd gulaschsoppa. MEN idag hade jag LUST att laga mat och gjorde tamigfan något asgott jag aldrig gjort innan lite på känn????

Såklart var det pasta till. Älskar ju pasta. Kyckling i balsamvinägergräddsås assåååå åååhhhh så GOTT. Dog lite typ. Snorgott. Åt och åt och åt. VARFÖR har jag inte gjort detta innan för var ju såsåsålätt??? Arvid sa tillochmed att det var "O K" vilket för honom betyder att det var asgott. Såg att han typ slevade i sig såsen som var kvar på tallriken??? Måste vara ett bra sign?

Har varit på grönlandsmarknad osv idag. Regnade så mycket så vi gick hem.

Klunkade en cider till maten endast pga törstighet så nu är jag återigen lite *dåsig* pga dricker aldrig alkohol??? 

Kvällen är fortfarande oplanerad och det stressar mig litelitelite. Ska förtäras alkohol men jag vet inte vart hur när eller med vilka det blir. Allt baahhh skiter sig men det gör inget. Ska dricka vin nu å hoppas det löser sääh. 

Klems.

bubblish

Har liksom blivit pro på att stoppa undan alla jobbiga känslor och saker. FÖR bra på det. Och sen när något pytte bubblar upp igen såååå ba kommer nästa sak o nästa sak o nästa och jag vill bara stänga igen men det blir ju svårare ju mer skit jag baaa proppar in????

Som en överfylld garderob o man baa fortsätter köpa mer skit? Fast man har nog.

BLIR SÅ TRÖÖÖÖTTTT på mig själv.

Lindat in mig i saker jag skulle fixat long time ago men inte ens har ork att ta tag i längre. 

Och sen tänker jag att nämen varför gnäller jag? Det är bara hjärnspöken och jag mår ju ASBRA? Så blir jag bara mer förvirrad för jag inte ens VET hur jag mår. Så glömmer jag allt för då är det bara mer att lista ut. 

Så går jag och handlar, lagar lite mat, tittar på Arvid och ler o tackar gud för att jag får se honom varje dag, äter lite kakor och så är allt bra igen.

För stunden iallafall.


En tänkarmin. Eller nä. Men kunde varit. Lite lagom bekymrad.

NÅGOT HELT ANNAT SOM GÖR MIG GLAD: Påtal om bekymrad drömde jag iförrgår att *alla* trodde att Arvid var död. Mördad. Hans kläder osv hade hittats i en mjölkkyl (hahaha tine) men bara jag visste att han egentligen blivit.... en vit kanin hahahaha alltså :(((

Hör till saken att den enda som kunde hjälpa mig med att hitta Arra och som jag kunde berätta min teori för var..... en svart katt.... Var liksom kär i den här kaninen och fick nästan lite känslor för katten också???? Gud??? Minns tyvärr inte om Arvid blev Arvid igen eller om jag fick ha honom som kanin resten av livet....

OBS drömde detta efter jag tagit mina allergitabletter som man blir lite *dåsig* av. Så. Ja.....

självdestruktiva monster

Såg på Modern Family här i min ensamhet. Var lite sorgligt så jag fällde en tår. Så kollade jag på massa gamla bilder och baaa vart så sentimental och, deppig????? Typ deppig över att tiden går och att det inte är som det var förut osvosv och av att VETA att nu ska vi bara bli äldre och mer vuxna jadrajadra???

Ångesten.

Och så spelas "Längesen" med Petter å Veronica min absoluta gråtlåt no1. Ibland dyker den upp på hjärnan typ på jobbet utan att jag lyssnat på den och då går jag nästan runt o gråter????

Misshandlar ju mig själv genom att typ lyssna på den. Som jag misshandlar mig själv när jag typ frågar kunder på jobbet saker jag vet att jag kommer få en motfråga på eller som jag kommer behöva repetera för att dom inte förstår. Istället för att bara GÖRA. 

Fattar ni??

Orkar inte. Blir bara arg på mig själv. Arg på att livet är så jävla orättvist och för att barn som är 6år får diabetes eller cancer eller DÖR. För att hudcancer finns och nässelutslag. För att något som heter ångest existerar och att hjärnan är så pass utvecklad att man kan KÄNNA saker. 

KAN livet vara okomplicerat? Någons? 

Idag """bråkade""" jag och Arvid om vem som lagt en handduk "där". WHO THE FUCK CARES??? Önskar jag kunde printa in det i allas hjärnor. Ink min egen. Välj vad du vill lägga energin på liksom. När jag fick reda på att min älskade lilla plutt fått diabetes vid 6års ålder igår rasade hela min värld litegrann. 

Vill bära upp honom, krama honom, aldrig släppa honom och framförallt bara se honom. Jag VET att det inte är hela världen och att man kan leva ett hyfsat normalt liv osvosv MEN från att vara en normal liten sockerälskande sexåring till att bli en sexåring med diabetes är ju helt sjukt. 

Är så arg. Men på vem fan då???? Har ingen att skylla på och det är ju det som suger mest.
 
Ska böla lite nu och be till gud om att ett botemedel mot cancer, HIV och diabetes kommer med morgondagen. Livet är så jävla orättvist.

sopptorsdag

Har i hela mitt liv tvärvägrat alla soppor (utom spenatsoppa ååhhhåhå eller nässelsoppa heheh mycket nässlor här i bloggen nu????) och sagt att "soppor innehåller ingen näring ändå. bara vatten o lite tjosanhoppsan" men vad står här hemma på spisen nu då vavava?????

En jävla gulaschsoppjävel???? Gillar jag det? Vet ej?? Är det en färdigburk? Ja.

Och ciabatta i ugnen. 

Jag är tamigfan gammal nu alltsåalltsåalltså.


Ska börja ha matsedel här hemma. Varje torsdag ska det kokas soppa och till helgen blir det *gryta* eller *söndagsstek*

Åh vad gott det hade varit.

outslag

Vakna nyss..... är ännu inte botad??? Mina hjärnspöken skriker att jag har drabbats av SKABB men hur fan då???? HUR fan får man skabb liksom???? Nänä. Dom på apoteket har givetvis rätt.

ANYHAAAOOW när jag kom hem igår såå var hela lägenheten städad (!??!?!) och maten stod på spisen (????) vart så glad att jag fick lite tårar. Homemade pizza och så säger Arra "asså, jag gjorde en bit utan majs till dig för du tycker ju inte om det... men jag tror Oliver åt upp den med" hahahaha alltså. JÄVLA OLIVER FAN!!! Nä.

Däremot fick jag ett psykiskt sammanbrott när Arvid sa att han tagit min färdigskivade PRÄSTOST ifrån Sverige till pizzan när vi har typ tre andra ostar......... Fick ännu mer tårar i ögonen och typ stampade i golvet o baaa fanfan visste ju att det inte finns nån JÄVLA prästost här???? 

Typ gulost som inte smakar NÅGOT liksom??? ÅH. Blir arg igen.

Nu ska jag ta min medicin igen och hoppas på att jag orkar ta mig till jobbet. Ha ha ha alltså somnade så jääävla snabbt igår???? Helt däckad. 

Ska fortsätta på min å arras RHCP playlist nuuu o ba digga. wöwöwö.

bajsdag

Riktig jävla drittbajsdag alltså!!!!!!!!! ! ! ! ! 

Vaknade av att det kliade lite på armen. Ska duscha. Tittar i spegeln.

Alltså. Började gråta pga vafan som skett???? Hade/har utslag över hela undre överarmen (?) och runt armhålan och på öronen (??????????) som kliar så inihelvete. Står där i panik o baaa bölar o skriker på Arra som i vanliga fall brukar vara rätt cool men som baaa kommer in i badrummet, ser mig stå halvnaken o gråter o ba gör denna min ":O????? vafan är det där?????" 

:((((

Åkte o jobba. Trots ej makeupad osv. Går bort till apoteket på rasten där dom säger att jag har "elveblest".... Jaaaha??? Säger jag o ba fan är det. Köper några jävla allergitabletter eftersom det tydligen är en allergisk chock jag är utsatt för??? MOT VAD??? 

Nässelfeber eller nässelutslag är det alltså jag drabbats av, helt plötsligt :))))) Känns asbra :)))))

Tabletterna jag fick har dessutom bieffekten att man blir lite "dåsig" och känner sig borta, lätt svimfärdig osv. Lite småhög alltså. Så så har jag varit idag på jobbet. Hög. Och nu sitter jag asdöd i soffan och ser så jävla klarrrrr ut?? 

Har preppat hela kroppen med en salvjävel nu också sååå imorgon är jag frisk. Weho.

Nu kickar medicinen igång rejält - daaaks att seija hejdo daks att seija hejdo

jajamänsan

Är såååå jäääävla tröööötttttt!! ! !!! !

Höll igång heeela dagen igår. Känns avlägset att allt ens hände igår??? Först släktkalajs, sen Filipmefamiljhäng o asgod mat, sen hem till Filip mä Lotta och reunion:a lite. Dricka mer vin osv. Åka till stan, träffa mer folk att reunion:a med, drack ännu mer osvosvosv. Blandade ALLDELES för mycket alkoholhaltiga drycker för mitt eget bästa igår???

Följande konsumerades:
* Singha öl
* Jägershot
* Rosévin
* Mousserande vitt vin
* Vitt vin
* Fishshot
* Mer öl

???? ? ?? HUR kan jag ej vara mer bakis idag??? Wonderwomaaan??

Iallafall så var det så jävla bajskul igår att få träffa alla!!! Filip o Lotta o Yasse å Rille o Fille o Matilda osv. Sen "sprang jag in" i Arrat. Fick agera hemsläp. Otipp liksom. Inte ens när man åker ifrån "vår" säng i Oslot får man sova ensam...... För jag ÄLSKAR ju det........ Näva.

Köpte med oss donken hem 03.10, tog en taxi hem och däckade i sängen innan cheesen ens var slut.

Idag har jag rehabat med BK på stan, handlat nödvändigheter till hemmet på maxi med mamma osv. Nu är jag så jävla helvetes hortrött?? Har hållt igång heeela helgen from start och känner mig helt utmattad??? Jobbigt o fylla 20. Så därför har jag dragit på mig något jävla halsvirus!!!! ÅÅÅHH

Så jag sjukanmälde mig imorgon.... Kände att 7h tåg + 8h jobb + ont i halsen inte var en bra kombo.

Imörrn är det alltså mys. Mitt tåg går 06. Dags att sova. Jajamänsan.


Igår innan partey..... Taggad osv.

Idag. Efter partey. Observera att jag bär samma tröja OCH samma smink. Har inte sovit med smink sen jag var typ 14 vill jag påstå men inatt, inatt skedde det åjävlar vad sliten jag känner mig ha ha ha sorgligt FUL.

Tjenna.
 

gjort mig fräsch


Ooooså inser man att sminket man precis dragit på sig är typ 5 nyanser mörkare än ens riktiga.....

Ahopp.
 
Men vadå???? Alla tror väl på att jag e såhär brun ändå elle????

ELLE????

FÖR mina matbloggläsares skull så informerar jag er om att det luktar så JÄVLA gott ifrån köket just nu. Typ kycklingfilé i nån sås med vitlöksost osvosv, förstod inte men låter SPÄNNANDE.

Älskar ju föfan mat. Är dock lite mätt since smorgastorthan. MÄÄÄN watafack.

linshöping

Följande saker har hänt dom senaste dygnen:
* Haft min första migränattack någonsin. Vill aldrig mer uppleva det. Ville få mitt huvud avhugget??
* Köpt en ny soffa till vårat schtekvardagsrum
* Haft häng med 8 grabbar i vår uppfräschade lägenhet
* WÖÖÖÖHHH FYLLT FACKING 20 ÅÅÅÅR
* Suttit på ett tåg i 6h på min bday
* Gått på systemet å fått visa leg innan vinboxarna ens stod på rullbandet.....
* Fått hem Arrat till linkan 23.30 igår. Slapp sova själv på min bday<333333
* Blivit firad
* Ätit smörgåstårta, plankstek, tårta kakor osvososv

Aaaand it goes on and on and on and on.

Snart kommer Filip hit som jag inte träffat på bajslänge. Äta ännu mer mat. Dricka vin. Sen träffa mer folk jag inte hängt med på typ ett år????? Alltså älskar reunions. Träffade Rickert igår efter att ha varit utan honom sen typ mars???? Ögonen baaa tårades så fick jag hans öl sen åkte han hem.........

Aha.

Nu ska jag döschaaa o bli fresh sen ska jag RÖJJJJJA!!! 

Mindre kul kommer måndagen bli med 6h tågresa sen 8h jobb på dä..... YEY.

XOXOXOXO

Kollat första avsnittet av gossip gööörl nu nya säsongen...... har inga reflektioner är baaa, empty i huvudet typ. Vill se mer osv.

Sjukaste är att jag gått runt med en the xx låt på hjärnan hela dagen (utan att ha lyssnat på den på bajslänge???) så ba är den med i avsnittet?????????

Ngn styr mina tankar.

??

back to laging mat

Åh. Har saknat att laga mat????

Igår gjorde jag köttfäärshåsh å spaghetti. Köttfärsåsen hade blivit så DJÄVULSKT god om det inte vore för att norsk köttfärs SUGER??? Får liksom fördela färsen själv med en gaffel pga "klumpar"??? Men såsen vart förjävla god...

Bör tilläggas att jag lagade detta när jag trodde att klockan var "runt 12 nånting" he he. När vi ätit klart kollade jag på klockan å då var den 02????????? Hade alltså stått o lagat MAT vid halv 2 haha hah ha så skadad.

Nu står nån jävla pastagratäng med falukorv å soltorkade tomater å vitlöjk i ugnen. Massa ost på ofcårs.

Ska bli deiligt. 

Vill även utbringa ett HURRA till mig själv som igår lyckades tvätta ensam (typ!) för första gången NÅGONSIN!!!! HAAA!! Och ja, allt gick bra. Inget krympt, inget missfärgat, hej å hå alla nöjda å glada.

Kingen.

födelsedagsvecka!!!!

Jappppp ni hörde rätt jag har födelsedagsVECKA.

Dvs är jag extra viktig hela veckan samt veckorna efteråt. Tror Arra har förstått det här med min födelsedags innebörd för han låter mig hållas. När jag sitter och sjunger "GO JENNY ITS YOUR BÖRFHDEJ WE GONNA PRTEY LAJK ITS YOUR BÖRFDEJ!!!" så ler han bara lite. Säger tillomed att KLOCKORNA jag tittar på är FINA????

???

En marc jacobs klocka liksom???? Sen när är han intresserad av om klockan är i roséguld eller silver??

Underbart o ha födelsedagsvecka. Alla dagar borde va såhär. Lagade en exeptionell köttfärsås förut. Åt och mådde bra. Tills jag insåg att vi ätit denna middag 02.00 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) hahaha aalltsååå?? Har stått o lagat mat typ vid 01.30......

Aja.

Ba o försöka däcka nu :SS::S:S:S

fascinerande

Sitter just nu på sängkanten o stirrar på arra. Han ser ut att sova så jääävla skönt, som ett kid, helt ihoprullad i täcket.

O man ba..... VARFÖR måste jag gå upp o jobba nu????

Känner på mig att det kan bli en kort vända till jobbet idag. Cphuvudvärken jag trodde var bakfylla igår sitter fortfarande i och förmodligen fick jag typ migrän av rökelserna??? Det är möjligt va?? Kunde ej somna inatt pga hörde basen i all musik o ville typ skrika ha ha ha.....

Nu ska jag åkaaaaa. Solbrillor on o hoppas på att dom ser mitt lidande. Alla huvudvärkstabletter är slut...... Fml

echo


Ganska braaaa oså

jag är ganska viktig

Igår såg jag ett stjärnfall. Vart helt överväldigad av det men pga alkohol så tror jag inte jag hajpade det fullt lika mycket som jag skulle ha gjort annars???

Hur som helst var det väldigt COOLT och vackert och ja jag önskade mig något.

MEN DE E HEMLIT!!

Imorgon ska jag jobba och tvätta och laga mat. Housie.

rökelser

Vi har av någon okänd anledning tänt en rökelse i vår lägenhet och när Oliver fråga om det var lugnt eller om "någon var känslig mot det" så sa jag lite skrytsamt "meh neeeeeee vrf skulle man:SS:S:S"

Sitter här. Med huvudvärk.

ROS LUKTAR SÅ JÄVLA STARKT LET ME OUT OF HEEEEEAAAEEERE!!!

puss å kram

Gick upp 14.30 (!!!) idag och var helt sinnessjukt död. Satt här i soffan och fick ur mig ljud som typ "ööhöhehm colan" eller "åhhhähhhh mitt huvväääöö" osv.

Tog tag i mig själv och gav mig ut på ett mission. Dvs skaffa oss bakismat på Arras bekostnad. Slutade med en kebabtallrik å herrejävlars vad gött det var. Han har blivit så givmild??? Vann t.ex. ett vad vi hade nu i veckan vilket resulterade i en sushibjudning igår. Dönajs.

Inatt somnade vi som ett riktigt jävla pensionärspar i soffan. Kickade igång ett avsnitt Skins, såg klart det, orkade inte gå till sängen så vi sov i soffan i 1-2h ha ha ha usch. 

Resten av denna dag är en dimma. Har suttit hemma hos Edvin & Simon (säger ju inte er ett bajs säkert men där var vi ialleeefall!!!!) och chillaxat. 

OCH NUUUU har arra fixat solsidan!!!! Assåasåsååsaåsåasåså. 

Imorgon går vi in på kanske världens bästa vecka. Life's sweeeet.

På lördag ska jag få smörgåstårta OCH tårta OCH paket och uppmärksamhet osv. Och få träffa min nästan bortglömda vän som jag inte sett på typ 1,5 år(!!!!!!) asså gud. Blir helt blödig. Förstår inte hur jag ska hinna allt samt äta allt???? Kakor osv. Önskar jag kunde göra en magsäcksförstoring för en helg.


dööööe


Såhär ser kärringen ut efter att ha klämt i sig en vinare.

Huvudvärken är ett faktum.

Eftersom jag var den enda av ca 20pers som ej var 20/hade falskleg så gick jag hem när alla andra drog ut............. Nej nu ljög jag lite jag gick faktiskt till donken innan ha ha hah så himla SORGLIG.

6 dagar kvar å så namnsdag idag (igår dåå) på det. OKTOBER ÄR EN BRA MÅNAD MÅNNE!!!!

Anyways så borde inte vin vara så pass lätt drucket. Min bakfylla imorgon kommer ju kosta mig hela morgondagenshumör och framförallt Arras humör pga kommer inte orka göra något. Å så har jag lovat att vi ska gå på marknad.......

E så död???? Som att jag aldrig druckit alkohol i hela mitt liv typ???? Lite så är det ju nästan men.....

Iallafall så har följade saker uträttats idag:
* Bytt en tröja
* Köpt nya trosor pga alla mina ca 50par är skitiga och vi (läs jag) har inte orkat tvätta än
* Köpt sushi
* Bokat tågbiljett för hemresa(!!!)
* Bajsat
* Druckit vin
* Umgåts
* Köpt donken å gått hem

Imorgon är todo listan betydligt kortare:
* Överleva dagen



lagade mat

I förrgår.

Gjorde så djävulskt mycket att det räckte till matlåda ända tills idag???? Awesome???

Så vad lagade jag undar ni ju nu. Jag gjorde, hör och häpna, en riktigt god Pasticho!! Dvs som en lassagne fast med penne å fetaost. Gjorde baaa vit gratängsaus, pasta, köttfärsås osv assåsååsåsåså jag är så grym på mat nowadays.

Vet ej vad som hände men hoppas det är genetiskt och sitter kvar i benmärgen så jag bara "kan" liksom.

= Behöver aldrig mer oroa mig för äcklig mat.

mina googlingar ikväll:

* vapiano
* restauranger i krabi
* shoppa i krabi
* mat i thailand
* göra i thailand
* poda island djur
* vart finns det fria flamingos
* fria flamingos thailand

osv....

VÄÄÄÄLDIGT mycket tajland och mat i mitt huvud just nu. Tjatat om taj säkert hela kvällen här och Arvid bara sitter här, tålmodigt, och lyssnar halvhjärtat på allt fullständigt ONÖDIGT jag ibland säger. Nickar lite och säger "aaaa" men det är ju så skönt o få PRATA????

Som ni förstår hajpar jag denna resa väldigt mycket. Råder panik i mitt huvud just nu då jag insett att jag inte har några """sommarkläder""" då det inte blev någon sommar iår = måste försöka hitta nu = 2 late???

Vet bannemig inte ens om jag får ledigt ifrån jobbet när vi åker????? Men då slår jag ta mig tusan näven i bordet. Taj tackar man ej nej till.

Nu somnar jag nästan.

några ashärliga saker:

OK, hänt så jävla mycket asbra saker dom senaste dagarna så jag börjar i stigande ordning!!! ÄR SÅ EXALTERAD!!

1) jag ska åka hem när jag fyller år. Är mest exalterad över mina presenter och mat och ev billig öl. Och krama lillerik och hoppas att han inte har glömt mig ååhhå nu vart jag tårig. Måste bara jobba lite mer på min önskelista!!

2) The XX spelar här 27(??)e november!!!! Inte vart om helst utan typ precis HÄR, nästan i min lägenhet typ, SÅ NÄRA är det!!! Om det inte vore för att dom ska spela inomhus hade vi hört allting ASKLART pga närheten. Så det måste jag nästan gå på. Så fint.

3) Jag åker förmodligen till Thailand över jul. Punkt slut. *försöker låta softisikerad*

ASSÅ!!!!!!!!!! TAJFACKINGLAND!!!!!! FATTAR NI HUR SKÖNT DET ÄR????? Fattar ni hur billigt det är där och att jag inte betalar ett dritt pga åker med min saknade phamily???? Var inte alls pepp på en ordinär julafton = asbra meeen förhoppningsvis är vi hemma till nyår, alterntivt 10 i tolv på nyårsafton..... Nyår på Arlanda lockar inte asmycket men vi får la se. Har inte varit där sen 05/06??? 1år efter tsunamin..... Så baaa ä jag där på årsdan igen??? Älskar tajland.

Bara tanken av att jag om TYP TVÅ MÅNADER kommer få känna att det BRÄNNER i skinnet???? ASSÅ vill gråta av glädje. Har varit en pissommar så ba.... kommer detta.

Sol å värme. DÖÖÖR.


Sweeejjjt laajf efter regn kommer sol osv.






sugbögbralla

Insåg precis just nu nyss akkurat nå att vi har tre avsnitt kvar av breaking bad. Och vi trodde att den sändes nu.

Så är det ett jävla kukuppehåll MITT I säsongen till SOMMAREN 2013???!!??!? VET NI HUR LÅNG TID DET ÄR????????

Hatar när serier gör såhär???? Riktigt kukigt är det. Så nu är jag fly förbannad. Och ledsen. = måste ta vara på dom tre sista episoderna......

Cry me a fucking river :(

japp

Jag vill åka till galapagos och kolla på konstig djur.

MEN

Framförallt vill jag tamigfan se livslevande flamingos i ej fångeskap. Så jävla COOLT???? Fuck späckhuggare osvosv, jag vill se flamingos.

Har gjort research. Dessa djurjävlar finns alltså inte bara i Kenya utan även i Turkiet, Kazakztanborathometown, SPANIEN, Ukraina och Portugal???? Asså???? Portugal och Spanien som jag ändå vill åka till liksom????

Om jag någongång kommer dit står fågelskådning á flamingo typ först på listan. 

Hatar fåglar. Men fått för mig att flamingos "är snälla" och dom tycker jag om.

Mest för att min lillebror när han var 4år och alla andra på dagis gillade hajar och tigrar och örnar rev och slet i mig o mamma när vi var på kolmården för att han ville se på flamingona för att han "älskaj jåsa" ahahaha asså. Åh <3. Bli 4år igen.....

Så.

Gör jag någongång en tatuering ska jag fan ha en fet jävla flamingo i svanken.

ja e int vek

Mathilda på mitt jobb är ifrån Jäääävlä och jag älskar hennes dialekt??? Tycker det låter sådär lagom smålantligt men ändå charmigt. 

Själv stöter man ur sig saker som "Ammä göööuh såa kuel mä besöak mateldaaa??? va gjårdä ni dåååå???" eller "KOM IJÄN DÅ BREITT MAREJ KÖr FÖFAA-AAAN!" på breddad östgötska. 

Så ibland låtsas jag att jag också är ifrån Gävle eller SÖNSVALL.

Anyways så fyller jag FACKING 20år nästa fredag!!!!!!!!!!!!!! !! ! ! !!! !

Önskelistan är kort.

Finns ingen.

Mår dåligt.

Har jag ALLT materiellt jag "behöver"???? Varför??? Allt var så enkelt när man var liten å ba kunde önska sig saker hela tiden. Varje år stod t.ex. "en hundvalp" med på önskelistan men inte fan fick man det. Bara för det ska jag skriva det på årets. Måste önska mig typ en stavmixer? Shit vad kul liksom.

När fan blev man tvungen att gå ifrån "nya barbej dockan mä shelly i badkarät" till en jävla stavmixhelvete liksom????

Förra året fick jag dock min sjukt fina flamingo av Filip i bday present. Den står hemma och det SUGER. Ska försöka konka med mig den alltså. Åh. Skulle göra sig fin här.

Annars vill jag ha en lavalampa, ett par najk är, fräscha tröjor ifrån monki som jag spanat på osv. Kan liksom inte ens önska mig presentkort pga bor inte ens i Sverje???? Kukit.

Nu ska jag njuta av att ha aptiten tillbaka, vet inte ens vad jag ska börja med???? Kaka, bulle, choklad eller godis????? HMHMHMHM.

Samt skriva önskelista. Like a kid.

RSS 2.0