feeinfeijnfejn

Sitter på jobbet nuuu. Idag har jag dock fått jobba på tjuvis, dvs creme de la kräm stället. Här hänger bara dom flådigaste kostymNissarna, lattemammorna eller typ oljeshejker. Å så jag :)))))

Slutar om två timmar då står följande på schemat
* köpa en fotfil till mina förstörda kärringhänder tack te jobbet
* måla naglarna
* powernapa
* svälta
* ut å ätaaaa!!!

haha ha ha ha så jävla ful

Om någon undrar hur Arra ser ut just nu i håret så ska jag bifoga en bild:



Hahahaha hah ahaha ha gråter. HUU U U UR kan man låta någon spela en så otroligt FUL roll?!??! Visst 90tal osvosv MEN???

Älskade fucking åmål när jag va "liten" för det va så förbjudet och förstod inte hur två tjejer kunde vara KÄRA och varför hon inte tog snygga Johan Hult istället.... I min egen film gifte dom sig och fick fem barn. Men så slutade alla "mina filmer".

Ni kanske undrar hur det gick för snyggjohan efteråt???? Han är flygvärd"inna" nu :)....... success. Snyggmarkus rånade hemköp (HA HA?) och tog sitt liv 2010 med en massa drogproblem..... 

gotta love 90s 


aaaha tänker ni

..... undra vad tha man gör idag?!?!

JOOOOSKANISE, förutom att laga mat så vet jag inte riktigt vad jag gör???? Vad har jag gjort den senaste timmen??? Vet ej? Tiden bara gick vet inte ens vilka sidor på nätet jag varit inne på förutom TGIF's ha ha ha fetto.

För övrigt är det typ första gången någonsin jag tvivlar på om min mat faktiskt kommer bli god denna gång :(((( Skitjobbigt att sitta i denna ovishet o inte kunna göra något.

:(((((

De e livets största prob just nu.

Annars har jag illaluktande strumpor (standard) men annars är ja jävligt fräsch. Något jag ej kommer vara imorgon när jag börjar jobba kl 8 istället för 14 pga gått o lagt mig vid 05 varje natt nu pga börjat titta på breaking bad????

Vrf????

Nu sjuder (ha ha) pastavattnet.... Om man kan säga så? Återkommer SJÄLVKLART och GIVETVIS med en recension på min måltid. Som alltid. Det vet ni ju. Borde typ skaffa mig en receptbok där jag skriver i "hur många bananer" mina måltider får.

PÅ ÅTERSEeNENENDE.

kim konge

LYXIGT VÄRRE KIMPA

ha ha ha hah haa ha

Försöker få Arra o gå o visa upp sin tå som han har haft ont i i typ ett år (!?!?!?) men han vägrar.

Så nu har jag suttit i ca 15 minuter och googlat på "infektion i tån" och "nageltrång" och "fula tår" osv och visat bilder för honom samt läst upp hur folk uppsökt vårdcentral för att få en smärre """operation"""......

Hur folk fått blodförgiftning osv. Och så visar jag lite fler bilder. Och ännu mer. Och bilder på fötter UTAN naglar???

Tills Arvid säger "asså. du har suttit och kollat på fötter och tår skitlänge nu, jag lyssnar inte, och jag tänker verkligen inte titta på ett par tår utan naglar och jag tänker inte visa upp tån för någon läkare????"

Inte förens då inser jag att jajävlar jag hatar ju fan fötter. Varför har jag uppe fem olika flikar med bilder på gulvariga TÅR FÖR?!?!?!?! Spyr lite inombords.

Han får fan hellre tappa tån.

mitt planerande

Jag lider av ett sånt sjuuuukt behov av att "planera" saker. Strukturera upp och i min hjärna så försöker jag få allting superduper planerat och baaa flyta på.

Vart t.ex. irriterad förut när F kokade vatten i vattenkokaren och gick o satte sig vid datorn när man liksom HÖRDE att vattnet typ kokat klart?????? HALLÅ??? Varför skulle du sätta dig??? Hade aldrigaldrig hänt i min värld. Jag hade stått där på 0,01 sek när den "piper" = mer effektivt?!?!

Igår när jag stod i hissen upp till lägenheten kom jag på mig själv med att tänka "Okej, du värmer först sconen i mikron, då hinner du kissa innan den är klar (pga jättekissnödighet+cphungrig) sen under tiden du äter den lägger du in focaccian i ugnen"................ Alltså?

Här tar vi inte allt som det kommer. Här går allt som planerat. Får t.ex. panik när jag lagar mat och "det ena" dröjer??? "åååhhh måste vänta på pastan i 5min!!!!" 

Så.Jävla.Jobbig.T.

Yasse säger att detta är min aspergers ha ha ha ha :(((( Dock har den gått i arv från min mamma som är likadan. Måste tänka på allt hela tiden osv. Typ ställer undan ett glas som står för nära kanten pga kan ramla ner = slipper torka upp eventuell vätska.... "amme jag värmer maten till din bror han kladdar så mycket annars" = slipper ev. missöden. 

Tar med en tröja fast det är 30+ ute för att "det kan bli kallt" och på festival är det ALLTID jag som har typ burngel (?!) eller tandpetare med mig.............  Tänker alltid IFALL ATT..... Folk borde ÄLSKA mig och använda mig som deras hjärna.

MVH Apoteket/alltiallocheyen/aspbergny

jävla listjävel

DÅÅÅÅ var det dags för mig att fylla i en listjävel. Njut av läsningen

vad har du på dig?
Arras/Eriks/Eriks farbrors 40årspresents tröja, hotpantz ;) å så.

hur mår du?
Bra men HUNGRIG!!!!! !!! !!! som vanligt.

vad önskar du just nu?
Att sommaren vore typ, ett halvår längre, och att jag hade ledigt men ÄNDÅ massa pengar?? Och kunde göra något ÅT sommaren. Samt att man bodde i typ LA.

vad har du ätit idag?
Oj vilken tankeställare. Har ätit.... En sandwich med oståskinka och dadaaam en kladdkaka.... café he he.

vad ska du göra imorrn?
MMmmMM EXOTISKT SKA JOBBAAAAAA

och på söndag?
Bara vara leeeedig. Äntligen? typ. Ev. få med Arvid till en marknad :) :) :) :) Mysa osv.

vem saknar du?
Maaaammaaaa och pappa och framför allt min gymnasiebror.... Och så vänner överlag. Dom jag har liksom. Och farmor. Som jag precis just nu kom på att jag fått sms av. Och glömt svara. He e e ehhe eh.

senaste köp?
Ett paket köttfärs (exotiskt även det)

vad skrattade du senast åt?
Förmodligen mig själv..... ensam.... för att ja e så jävla KUL

vad grät du senast åt?
HA HA HA ensam på max. Åt mitt eget sms. Till min faster.

vem sov du senast med?
Skulle vara jättekonstigt om jag skrev någon annan än Arvid här, ju?? DVS om jag inte smyger in till Fritte å sover.... Men nej. Aldrig.

vad läser du just nu?
Ha ha ha elsas mode sista delen........ giRLy. Jamen jag hade inge annat!!

senast sedda film?
Oj minns ej??? Pga länge sen. Men five year engagement som SÖÖG trots Jason...

vilken svordom använder du mest?
"jävla" men framförallt, FÖR mycket - satN

vem var den senaste som ringde dig?
Min chääääf

har du dejtat någon av en annan religion?
Yasspar

senast 3 inkomna sms?
"Morgonen den 21/8 är det vip-kväll på H&M" ......
"Såbra, tack! Då meddelar jag de nya butikscheferna ;)"
" Nae :p" wonder whooooo....

vad stod de i ditt senaste skickade sms?
“Ååhåhåhåå :(((("

vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
Psykologi å typ.... vet ej?

vilken är din favoritfrukt?
En färsk jävla banan

vilka kändisar har du blivit jämförd med?
HA HA HA Ola Salo och Idolvinnaren Markus (?)...... Japp... Ni kanske trodde Megan Fox men NÄÄÄ

vad är du rädd för?
Det mesta. Mest mig själv och vad min hjärna är kababel till. Men annars det mesta. Som att halka på is på vintern. Eller ramla ner för ett stup. Eller bara bryta något. Att något ens gör lite ont.

en person du tycker är snygg?
Har typ glömt bort alla som "är snygga" pga inte hinner reflektera över utsidan (människokännare ist) men Joel Kinnaman och HA HA Petter. Han är konstigt riktigtjävla fulsnygg.

blir du lätt svartsjuk?
Ja å nej.

 

din favoritkaraktär ur en serie?
Jess från New Girl eller Blair....... Ser mig själv i typ bäggetvå (rolig o bitch) så valet var självklart.

vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
Måns?+

vilket språk hade du velat lära dig?
Franska typ? För att vara lite mer fashion och viktig och estitisk och kunna skriva "svåra" och "djupa" saker på franska.

vad för sorts killar faller du för?
Har vad jag vet bara fallit för en och vi kan väl dra en slutsats utifrån honom då va: Ett as-drägg, toffs, roooolig och färgglad. En HÄNDIG man som kan skruva ihop saker??? En man med pengar..... Som får mig att le genom att bara sitta där. Killar med konstiga leenden??

vart vill du åka just nu?
Barcelåååna!! Alt något annat varmt land men ej Polen.

vad önskar du dig i födelsedagspresent?
Vet ej något jävligt stort och fett iallafall med tanke på att man fyller TJUGOOO VAAA


i mitt caféeeeeeee

Jobbar just nu då va, hyfsat stilla så, som den riktiga true älskvärda bloggaren jag är, ska jag uppdatera läget.

Har haft sämre dagar här alltså. Just precis nuuu spelar Waynesradion Paul kalkbrenner?????? Whooooot!!??!

Så, dessa """typer""" sitter här:
* två tonårsflickor med varsin Mac dator plus iPad som "pluggar" (rika jävla norrmän)
* tre tonårspojkar som sitter o gapglor på tjejerna...... Typiska frappetyper allihopa
* tjock wttjej med texten "shit happens again" på gravidmagen..... Ahaa... Näspiercingen var ett faktum.
* en stor, asstor, afrikan o hans vita jättelilla tjej, som envisas med att skrikskratta o slå händerna i bordet så jag flyger varje gång
* en stammis som alltid ska ha en dubbel cappucino
* en kines som inte fattar varken engelska eller svenska eller norska???? Varför åka utomlands??? O hur svårt att förstå tre olika smaker på te när dessa heter pepparmint, guava eller opuncia???? SUCK
* jag. Som äter tonfiskröra bakom kassan. Like a focking baws.

ps får man sätta upp en skylt på dörren här som säger "stängt i 10 min pga rökpaus"??? Det är så dött hääöär o jag må stå upp..... I en timme till....


assååå


Var 2sek ifrån att beställa hem domhära goingarna till Sverige. Lagom retro sådära. Tills jag kom på att mitt norska kort med all CaShFloW inte går att betala med på nätet :)))))) Och att mitt svenskakonto är tömt för länge sen :))))) 

Så det var kul!!!!!

Ska därmed sitta och titta på Arvid med hundögon resten av kvällen i hopp om att han betalar dom åt mig med sitt kort...... Lite svårt baaa när han sitter med ryggen emot men

AJA!!

sanning/osanning??!?!?

Har hänt två saker det senaste dygnet varav det ena är en dröm.... 

1) En kund kommer instormandes efter att ha köpt kaffe och säger att en "måk er så sulten att han spiser papir!! har du nåen bolle att gi han?" (övers: en mås är så hungrig att han äter papper!!! har du någon bulle att ge honom???) varpå jag nästan fnäser och blir JÄTTEJÄTTE arg över att hon ens överväger att mata dessa förfärliga djur som vi har sånna besvär med att dom tillochmed kommer IN!!! Jättearg alltså. Och hon lika arg tillbaka.

2) Jag var på en swingersklubb med Arvid och Yassman och träffade på massor (?!?) folk vi kände. Gick in i ett ""samlingsrum"" där mina bekanta satt halvnakna och visade bröst och underliv osv. Vet ej riktigt vad vi gjorde där men det var typ "hippt" att hänga där. Folk låg med varandra och på varandra.

Vad som faktiskt har hänt lämnar jag till ödet....................

.........

Besvikelsen när Maraboun inte är vår............... och jag """bara""" har en påse OLW.... FINNS DEN ENS?!?!??!

Glöm allt jag sa. Gav Arvid en hatisk blick när han sa att chokladen ej var vår. Fick en blick som sa typ "suuuuck.... kvinnor och choklad..... aldrig nöjda...."

Så nära. Men så långt bort....... Imorgon - mara.

/Dramaqueen

trodde jag aldrig skulle ske pt 2

Mycket onaturliga saker som skett idag. Inlägget under och så detta??? Vad är det för jävla dagjävel idag egentligen?

(något onödigt stycke börjar) Kommer hem från jobbet. Typ jobbigaste passet ever eftersom 2 av 3 var bakis och den tredje, dvs jag som ej dricker pga tråkig, istället var typ illamåendes och inbillade mig att jag var mAgSjuK....... Tvingade Sofie att hålla stämning med mig ända till stängning när hon slutade 2h innan...... Övertalningsförmåga eller bara lätt??? Det lämnar jag osvarat. (något onödigt stycke slutar)

HUR SOM HELST. Kommer då hem ifrån jobbet, och möts av en STÄDAD lägenhet, en, äntligen, taklampa i taket och, hör och häpna, nyinhandlade saker i KYLEN????

Varpå jag möts av Arra som säger att han "handlat lite" och ställer sig och lagar mat????? ÅT mig??? Åt honom???? Detta har alltså inte hänt på flera månader.

Att det dessutom vart en djävulskt god wok gjorde inte det hela sämre. Satt där och var helt häpen samtidigt som jag dog i matkoma och baaa kollade på herren mittemot. 

Han slutar aldrig förvåna mig. Fucking love this shit!

Att min sk. magsjuka blir botad av starkmat har jag svårt att tro så hör ni inte mer från mig på ett tag så spraylackerar jag nog om hela toan :)))!! 

SOM ATT det slutar här!!!! Han hade även besökt en godisaffär som vi hittade för typ en vecka sedan, iprincip på vår gata(!?!) Och vad finns där?????? (Är så jävla arg för att jag inte sett detta tidigare) JO, ehh, MARABOU???? MARABOU FUCKING JORDGUBB????? ASSÅ!!!!!!!! Och, vad ligger då inte i min kyl när jag kommer hem???? 

Alltså :''')))))) Fuck en mans kärlek går genom magen, det gör tamäfan min med. Är. Helt. Lyrisk.

Vad är bäst? Ha en godisaffär med OLW och Marabou 3min härifrån eller Arrat som förvånar?? Ger det 50/50. Möjligtvis 70/30.....

trodde jag aldrig skulle ske....

MEN(!!!!!!!!!!!!!!) jag har börjat lyssna på en låt. 

Inte vilken låt som helst.

Utan

en

Swedish House Mafia låt. Asså. Vill gråta lite pga att jag "trillat dit" lite och lyssnar på den men den ÄR faktiskt bra..... Tänker ej älska ingrosso och axwell å allt vafan dom nu heter nu bara för det. Måste hålla i mitt hat och samtidigt kunna avnjuta på avstånd...



Here it goes

"One."

HA HA HA HA HA skoja.

(Önskar jag kunde skriva att hela inlägget var ett skämt men nej.)

 
 

kontraster


Ledig dag:Tar på mig supersmajlet och försöker vara FaSHioN. Utfit: hårband á blair, jeansjacka á papa & tröja á arvid. Å så ett fett jävla cpsmajl också. Och på språng. Kläder från chanel osv.

En dag efter jobb: Soffliggandes med meningen "här tänkerjalafan legga hela daaen" surrandes i hjärnan.  Utfit: Täcke. Soffkuddar. Blekmask ON osv. Arga ögonbryn är standard. Och gärna en chipspåse fastklämd under ena armhålan.


OBS(!!!!) ni kan även döpa om bilderna till "vad x tror jag gör" och till den nedersta "what I really do everyfocking single day even when im free from work fockers" :)

oskrivna matregler

När man bor ensam och ÄR ensam kan man låta maten stå kvar på bordet.

Och återgå till tallriken när man vill. För det är ingen som tycker man är äcklig då. Förutom ni som läser detta nu. (HAR EJ GJORT DET!!!!!! Bara förslag på vad man kan göra!!!!)

Så. Är ni ensamma så tycker jag att ni ska låta matresterna stå. Bli lagom kalla. Typ 1-1,5h. Och smaka lite på dom om ni blir hungriga. Vad gäller ostbågar SKA dessa ligga öppnade i ca ett dygn innan dom äts. Står ej på förpackningen men så ÄR DET bara.

Kapish?

ha ha ha ha hah m o mama ha ha mo ha

Hoppade glatt hem ifrån jobbet runt 18 och, vet ej vad jag tänkte utan vaaa ba rätt trött. Kommer hem och inser att INGEN ÄR HEMMA??? Denna gång kom jag ju dock in i lägenheten innan jag upptäckte det men ändåååå det sööög ju att komma hem en fredag till tomhet?

Arvarto jobbar till 04......

Började urarta ett psykbryt långt in i hjärnan. Försökte hänga kvar på skype med mamma extra länge osv. Återstod bara att göra en sak - laga mat..... Psykbrytet berodde nämligen på 2 saker: 1) att jag var grymt uttråkad 2) att jag inte ätit något på hela dagen :) 

Två flugor i en smäll. Så middagen idag serveras runt 22, bestående av baconlindad kycklingfilé med fetaost fylling (ehhhh enligt Virre är detta min paradrätt??? HUR kan det bli fel?!?! Var så länge sen dock!!!) MEEED svampsås (<3<3<3) och beasås såklart. Å pommes.

Avslutar kvällen med en skål chips och framför någon film.

HA!!!

Addera spöregn och åskoväder till min kväll så kan ni se det framför er.

Älskar att vara ensam ibland????? Fuck u all!!

crybejbi

Satt på max med en cheeeöeesbörra när mamma smsa mig och påminde om min farbrors 50års dag varpå jag ska skriva ett sms till min faster dååå o hela kusinaskalan.

Och.... och... börjar nästan gråta??? Pga blir så rörd av mig själv?? Ej situationen för att sitta på max o skriva sms anser inte jag vara sådär jätte emotionellt. Skrev liksom baa grattis på födelsedagen och hoppades att dom mådde bra och så baaa, högg det i hjärtat??

Fick svar om att sexårs var bra osv, värmde mitt hjärta något enormt meeen hade ändå önskat att jag kunde teleportera mig till soffan, mysa lite med Erik och, framförallt, retas. 

HATAR när saknad baa kickar in sådär utan förvarning???? Fick liksom fejka en hostattack på max som förklaring till mina blöta ögon HAHA?!

Har skrivit att det är OK att gråta osv men entefan är det OK att böla på max. Så, nu vet ni det. Gråt aldrig på max (gäller dom flesta snabbmatskedjorna överlag. Hade tyckt det vore konstigt om en fett random brud satt o tjöt på BK när jag jobba där liksom???)

/ Er lagskrivare

zöööömn

Har haft en sån jävla konstig dag?? Har varit konstig hela jag idag. Mycket pga för lite sömn och mycket att göra på jobb = kaos. Resultat av dagen är bland annat att jag döpt vår nya arbetsledare till Tjorven........

Har flamsat runt som en liten tonårsflicka idag (vilket jag fortfarande ÄR) och serverat kaffe med basröst osv, bara för att allt blir litelite roligare då? Sån är jag. Välkomnade Tjorven in till mitt dårhus där jag är härskare och alla andra ansatta är mina slavar. 

Va?

.....

Slutade vid 2, chillaxade kvar på jobbet, hem och DÄÄÄCKA direkt. Så trött var jag. La mig i soffan och baaa dog? Regnet öste ner och det va så myyyyzit. Tills jag insåg att classe ohlsson väntade på mig :(((((

OCH!!!!!! Skor. Fann ej några. Jag har alltså en halv storlek för små fötter :)))) Förnedringen när säljaren hänvisar mig till högsta våningen och "barnavdelningen" för att kolla på skor......... 

Sen gick jag hem o däcka igen :) Arra boka en resa till Amsterdam för två exlusive mig då...... Så om några veckor åker han iväg i några dagar för att lukta på tulpaner och åka båt i kanalerna.

Så jävla tråkigt inlägg??!?!?!?! Varför någon slags "idag händee..." och "snart sååå.."+??? who tha fuck cares?!

Jobbar 9 dagar i rad nu vilket ej är mig emot då jag blivit någon slags workaholic? Blev tokig av att vara ledig nästan fyra dagar i rad pga ville baaa hålla mig sysselsatt/göra nytta. Så. Mer övertidstimmar till mig skulle vara najs. (Är det verkligen JAG som skriver detta???? vadfoan?)


blööööööö

Skulle ju uträtta så mycket igår/idag men istället sitter jag hemma och typ, deppar???

Vet ej varför men något baaaa trycker sönder mig och vill helst ligga ner och gråta lite. Men då tycker jag bara mer synd om mig själv osvosv. Ingen bra dag att vara ensam på. Vill helst av allt att Arra ska komma hem ifrån jobbet men det är ju föfasen 7h kvar..........

Yeeey....

Får ta på smilbandet och gå in mot stan ändå då kanske. ORKAR INTEEEEEEEEEEEEEEE. 

Och så spöregn. Såklart. Varför skulle det vara strålande sol och varmt två dagar i rad???!?!?! Jag saknar Arvard fast han var här för drygt en timme sen..... vill inte vara ensaaaaaaaaaaaaaaaaaaam men har ingen lust att träffa någon heller???

MVH deppig

No one's gonna love you more than I do

 
Typ världens bästa musikvideo..... Och Holocene. Men denna är så finfinfin vill göra allt det där ink ligga naken på en äng o få myror i fram-och bakstjärt. 

saker jag stör mig på:

* Bantar bilder. Före och efter. Hur dom alltid ser miserabla och GRÅ ut på före bilden, i en osmickrande vinkel, för att sen på efter bilden se StrÅåÅÅÅLande ut med äppleträn i bakgrunden..... Jahaja

* Före och efterbilder överlag.

* Folk som GÅR PÅ bussen/trikken/tbanan innan man ens hinner gå av??? Och verkligen trycker sig på?? HALLÅ?!?!?!

* När butikspersonal hängt kläder ashögt upp i butiken så man MÅSTE be dom om hjälp för att få ner något, varpå personalen SUCKAR??!?!? Häng det inte där då förhelvedde.

* Folk som fiskar upp sin mobil så fort en polisbil åker förbi. Hände idag. Samma man står mitt ute i gatan i säkert 30min och fotar SAMMA händelse flera hundra gånger med sin askassa mobil. Tar en närbild på en polis som går förbi (FÖR ATT???????) och frenetiskt fotograferar ALLT.

Själv tog man en bild för att vara c00L och hänga med. Inte göra ett jävla album av. "Man fast i håll i marken 2012-08-21" skriver han säkert på framsidan av albumet. SUCK.

MVH bitter

för att få seee dig bada nakeeen wowowooo

viiiilken häärlig daaag 
 
Har haft en riktigt braaa dag hitills!!! För en gångsskull är det stråååålande sol på min lediga dag vilket skall utnyttjas till max. Började därmed dagen på ballen i solen med en bok i ca 2h o baaa.... njöt.

Återfick mina fräknar som kom lika snabbt som dom försvann senast. 

Detta är min blekaste sommar NÅGONSIN och bryter ihop lite ibland när jag tänker på det pga vill ej vara blek?? I augusti liksom. Och så älskar jag när skinnet är typ känsligt efter en dag i solen?? Jättespänt nästan o ba ajjjj när man rör det nästan. Och lukten av BRÄNT CHÖTT!

Efter ballhäng så drog jag och köpte sushi. Tjoff i med dom i maggen och nu är man la mätt o glad. Skall ta mitt pickopack o dra en repa på stan för att finna skor etc. Är taggad.

Har Ted Gärdestads "vilken härlig dag" på repeat och känner mig riktigt riktigt bögig. Ska studsa iväg i min coca cola tröja nu och baaa njuta. Är ensam till 22 woooho. Ska försöka hinna till Ikea också.... multitask jajamänsan.

Dagens närbilder:

Herraaaaa

fint

Har framkallat massa bilder som är påväg hem soooon. Dom ska upp på väggen så jag kan bli påmind om hur sweet livet är. Sitter och kollar i min "print it kick it" mapp där alla bilder ligger och vill typ.... gråta.

Så himlahimla fina och betydelsefulla bilder att jag blir helt blödig????? Bilder på min älskade familj, min fina bror som började gymnasiet idag (!?!??!?! VAFAN) min fina bästa vän som började UNIVERISTETET idag (!?!!?!) och min underbara fina lilla prins som började sexårs idag.

Blir helt till mig när jag ser alla dessa bilder. Gör ont i mig att jag inte är hemma och kan krama all och baaaa åh..... Borde typ ha lås på den där mappen för att inte gå in och bli blödig om kvällarna.....

Ikväll vill jag teleportera mig hem till tvsoffan och äta chokladbollar framför något meningslöst tvprogram med min familj. Gå runt på stan i 5 minuter eller låtsasbråka med Erik. Dricka öl på ågatan.

Men sen vaknar jag ur min lilla bubbla och inser att, fan, jag har det jävligt nice här ändå. Att få vara här med (åtminstone) en av alla dessa underbara människor, att få dela allting här med honom, gör att det ändå går det här.

Ikväll har jag hemlängtan. Men inte hemlängtan efter att komma hemhem utan bara att FÅ VARA MED. Jag vill inte vara min brors syster som inte var med, min bästa kompis kompis som får höra "vad som händer" via en chatt?? Vill inte höra hur Erik lärt sig läsa från någon annan, han ska ju läsa för mig!!

Värmde så sjukt i mitt hjärta när min älskade lillebror ringde upp mig på Skype förut för att berätta hur hans dag hade varit, vad som händer i veckan och hur hans nya klass var. Nu sitter jag nästan och bölar för jag är så, vet inte??? Glad?? 

Att ha möjlighet att kunna omge sig med så bra och fina människor som jag har i mitt liv är den största lyckan i livet. Nu måste jag sluta annars börjar jag storböla snart!!!

Best thing in lajjjjf 10000%

alltså!!!

Blir så sjukt frustrerad??!?! Har satt mig in alldeles för mycket i fallet om 16åriga Sigrid som försvunnit härifrån Oslo för några veckor sedan, läst massa olika artiklar osv och mycket tyder på att föräldrarna är inblandade??

Kopplade genast detta till Madeleine fallet i Portugal nivet? Föräldrarna som förmodligen gav sina 3 kids sömnmedel för att gå ut o parta med sina läkarvänner. Hur dottern blev ""kidnappad"" genom ett fönster utan att någon såg något?? Likhundar har hittat spår i deras hyrbil, deras hem osv, strax när deras ena vän gått ut och sagt i media att "jag är trött på alla lögner" bjöd familjen med alla vänner på en lyxig weekend och pofffff så "drog hon tillbaka" sitt uttalande????!?!

ÄNDÅ(!!!!) är bara dessa få saker inte tillräckligt med bevis för att dom, kanske inte med flit, dödade sin 4åriga dotter och det häääär gör mig vansinnig??!?!

Är så äckligt insatt i det här fallet nu..... Att dom kanske bränt sin dotters kropp på ett ställe där djur kremleras är bara.... sjukt.


Slutligen delar jag med mig av denna bild, av föräldrarna, skrattandes med pengar ifrån Madeleines "hitta"fond. Som dom förövrigt köpte ett hus för har jag för mig. Och bara att dom uttalat sig med att säga något i klass med "find the body and prove we killed her"

Så jävla sjukt.

vitlöksmania

Ligger i soffan och dör i matkoma. Var så jävulskt hungrig o baaa slet mitt hår för att jag va tvungen att äta något så jag slängde ihop någon form av falukorvsgratäng (igen) o man kan tamäfan tro att jag gjorde en vitlöksgratäng med touch av falukorv.....

Har blivit lite av min grej tydligen??? Att dosera vitlök i typ, ALLT? Vet ej varför. Fastnar alltid vid någon slags """smaksättning""" och använder det till allt. Suger lite.

Så sitter man här i soffan och verkligen STINKER vitlök i käftaaat. Ingen är hemma dock och om någon försöker göra inbrott här så tar jag kål på dom genom att avfyra en liten blåsning i deras riktning.

Hoppas andedräkten håller i sig ända tills imorgon (ska ej borsta tänderna) så jag kan döda folk på stan.

Ba stänga in folk i ett hörn och ANDAS på dom????

AJA.

Något jag inte hade vitlök i/på/omkring/under var i dom underbara kanelbullarna jag hittade i frysen???? Som jag glömt???? Som jag fick av mamma???? Alltså?! Är inget huge fan av kanelbullar men..... Just där och då fick jag nästan tårar i ögonen....Ej av lökhackning, utan pga var rörd.

Det var dagens matinlägg, annan info kan komma senare!

På todo listan ikväll: Rensa/få Arvid att rensa avloppet i duschen :))) (byter samtalsämne.)

katalogkåt

Gick in på Ikeas hemsida (som den tönt jag är) för att brainstorma lite inför kommande besök.

Ser att det står, med stora bokstäver, "IKEA katalogen 2013 är här!", och jag blir.... helt varm inombords. Tills jag kommer på att jag kommer inte få bläddra i den. 

Genom hela min barndom har jag blivit så LYCKLIG när Ikea katalogen dimpt ner i brevlådan???? Bläddrat igenom fram till "barnrummen" och drömt om våningssängar i fina färger, fina fotöljer, stjärnhimmel osv. Fick ju aldrig något sånt men man va la en drömmare.

Vart nog tamefan glad för typ Ellos katalogen också????

Var det bara jag som var sådär LÖJLIGT glad när kataloger kom i brevlådan? Eller är det något man liksom ska bli? Eller var jag bara skadad som liten och redan då ville lägga pengar på onödiga saker som t.ex. en potatisskalare, i en fin färg, för att den är FIN???

Vet ej.

aaaha

Trodde dagen D var kommen när Arra meddelade att hela jobbgänget mer eller mindre skulle komma på besök igårkväll för att FÖRKRÖKA. Var liksom baaa att försöka att hitta en flyktväg för att vara hemma när 10 lagernissar är på besök va tydligen inte aspoppis???

Tog till mina resurser. Försökte dra i mina Oslokontakter. Mina Norgevänner men INGEN svara????? 

Har aldrig i hela mitt liv känt mig så fruktansvärt ensam?!?!?! Som att jag vore enda människan på hela jorden som inte hade något att göra :(((( Började se min kväll passera, hur jag skulle sitta instängd på rummet, gömma mig, osv.

Tills underbara Hannah, från ingenstans, skriver till mig att hon är UTTRÅKAD och vill göra något??!?!? Typ ta en öl????? U KIDDIN ME?? Snacka om att läsa mina tankar. Och jag som trott att hon flytt landet. Gjorde min kväll så himlanshimlans bra!

Satte oss på TGIF och drack öl under taket när det spöregna :')))) 

Sen kom jag hem och sen kom Fritte hem och sen kom Arra hem och var jättesnurrig. Placerade honom bums i duschen osv. Däckade senare. 

Idag är det fullt med spritflaskor i hela lägenheten. Så om någon är sugen på fylla så kan jag hålla drop in här ikväll.  Tysk vodka på baginbox, finns det ens?????

lyckli cheeey

Här har ni varför...... Via magen, alltid alltid. Hittade detta på Deli de luca ?!?!?!?!? HUR SJUKT???? 

Detta har alltså funnits 2min ifrån mig, hela tiden?? Utvalda marabous och cloetta?? Björnar?!?! Där vann dom en stammis hejhej

ojdå

Hehehhhehh sover visst inte än xDDDD.... Började glutta på en mindre bra film, sen kom arvart så vi har socialiserat lite.....

Nu är jag däremot cpväck.... Måsssste sova.... Ska ba orka ta mig bort från denna sjukt bekväma soffa..... Vet ej hej

nattliga uppdateringar

Hejsaaanahopppsaasanana

Ni vet ju redan att jag jobbat idag eftersom jag allllltiddd jobbar nowadays.... så atteee jaa. Gick så sjukt långsamt sista timmarna och jag gjorde min snabbaste stängning NÅGONSIN.

Men tji fick man!!!!

Köpte donken och sken som en sol samt skuttade och smajlade när jag såg att McWrap ÄNTLIGEN nått efterblivna norge!!!! Kommer hem. Ingen hemma.

INGEN HEMMA Å JAG HAR INGEN NYCKEL Å HAR KÖPT DONKEN

!?!?!?!?!

Fanns baa en utväg. Satte mig helt enkelt, rebelliskt, utanför vår dörr, i trapphuset, på marken, och åt min mat. Samt stal internet genom väggen samt försökte få någon att öppna åt mig. I 2h satt jag där. Som en jävla lodis. I fettigt hår, jobbkläder och donkenrester runt om mig så VAR jag typ en???

Arra övertid till 4 inatt så baaa såg hur min natt skulle påbörjas i trapphuset..... Slutade med att jag fick ringa hem F från en fest i förorten med taxi ha ha ha.... elak jag är.

Hände iallafall följande saker under min vistelse i trapphuset:
*Åt min mat och fick sjuka blickar av mina grannar som trodde jag tagit mig in på något fuffens vis
* Förflyttade mig till takterrassen 
* Förflyttade mig till vån 1, med fots, då hissen inte funkar....
* Satt i trappen och inväntade, kom fler grannar som titta snett på mig
* KOMMER IN EN RIKTIG JÄVLA LODISHEROINSNUBBISH!?!?!? Blev tamigfan livrädd?!?! HUUR kom han in???? Fråga om jag hade vatten eller TE(???? jo men jag går runt med lite te här har du typ) och ville låna min telefon..... fast nej sa jag
* Kom in 2h senare
* Kissade (ej i trapphuset utan på toaletten när jag kom in)

dagens mission:

Försöker få Arvid att gå med på att skaffa ett djur!!!

Är sugen på att "ta hand om något" som man gjorde när man va liten dvs typ en fjäril/humla/groda i ca 1h innan man tröttna. Lite så vill jag ha det nu. Något lättskött djur som ej är äckligt (vandrande pinnar går fet bort)... som man kan tröttna på utan att "det" dör.

Har nämnt hoppande bönor men dom går ju definitivt under äckligt... Men lättskött. Å jävligt tråkigt. 

Typ fiskar. Det är nog bra. Eller en kanin som kan få bo på balkongen <3333333 Men då måste jag städa buren :(((

Kompromissen skulle typ va en katt men jag gillar egentligen inte katter för att dom 1) rivs så jävla hårt 2) är så jävla sneaky???? och 3) kan va så jävla sura å ej vilja mysa.

Säger inte att fiskar vill mysa men

Om man blir hungrig kan man ju åtminstone grilla på dom utan att det anses vara haram. "IKVÄLL BLIR DET GUPPY POJKAAAAAR!!!"

zzzzzZzz

Är för trött för detta. Så ska se en film och däcka. Och drömma om djur. Asså absolut HELST av allt vill jag ju ha en hund osvosv det vill ju alla, men näst längst upp står tamefan en minigris.

Tacåajö

dra mig baklänges

GÖÖÖÖR INGET ANNAAAAT än att jobba!!!!! 

Idag slutade jag "tidigt" dvs vid 18.... Tänkt hela dagen att jag skulle kötta på stan i 2h innan dom stängde men jag var så klaarrrr?? Jag fick jobba ensam alldeles för länge idag och det kom massa folk och ismaskinen gick sönder (=ingen frappe=kaos) och ingen växel och kö osv. Och sen när jag slutade var det SÅÅÅÅÅ VAAAARMT?!?!? 

Hade på mig tjocktröja+svarta jeans å hade bara ett smutsigt linne som jag använder på jobb under så kunde ej ta av tröjan när jag var in town :(((( = svettigchey. Så fick gå in på hå-em och improvise, dvs köpa ett linne för 50:- så jag kunde undressa maj lite. Like a sir.

Har haft feta planer angående denna dag. Skulle hinna köpa skor osv (har fortfarande ej gjort det???? vad händer liksom???) och shorts och tröjor osvosv. Shoppa och vara """ungdomlig""" helt enkelt.

Vad har jag gjort istäälle???? 
* Handlat
* Lagat falukorvsgratäng och bjudit mina pojkar på (?!??!?!) som jag fick mycket creds av (skryt/matblogg nivet)
* Tvättat alla mina jävla trosor som jag skjutit upp i säkert en vecka.

21 par trosor blev det. För hand :)))))

Var dags med tanke på att jag snart skulle få vända ut å in på dom jag har på mig nu eller gå utan till jobbet imorgon :S:S:S::S:S:S

Äckligt :S:S:S:SS

Nu ska jag sluta vara hemmafru för dagen och baaa.... vet ej. Hur är man ohemmafruig liksom?? 

MVH real housewife of Oslo

har även

..... Införskaffat ett par mönstrade leggings idag för det har jag hört att man ska ha. Mönstrade ben.



//// MVH faSHionLiveSiNoSLo

höm

Lagar nån jävla falukorvsgratäng. Blir säkert skitgott.

/Mat-å skrytbloggen

ammevafaaaa-an




Hade tamäfan ingen aning om att Snoop Lion (som han numera kallar sig sen han vidgade sina vyer på Jamaica och ska bli rasta....) hade 3 kids????? Är jag baa efterbliven eller är det sånt man vet? Eller sånt man inte bryr sig om whatsoooever? 

Hur som helst är detta en av sönerna... möjligtvis 94a... lammkött.... Inte ett dugg lik snoop???? Brevbärarens son.

alltså alltså alltsååå

Idag har jag överträffat mig själv!!!!

Kommer till jobbet och blir informerad av att det är YTTERLIGARE en tävling på G.... Å det kanske ni har lärt er vid detta laget att jag numera är en tävlingsmänniska. Gav mig fan på att kötta den här tävlingen (också) och se på fan så ligger jag överlägset etta just nu, MO HA HA HA.

Vet ej priset.

Blir skitledsen om jag inte får ett PRIS????
 
Den enda tävlingen jag ej vunnit, som var när jag precis började (därav varför jag ej vann, ville inte va värsta divan första veckan???), var ett jävla paket från Body shop??? Man baaaahhhh jag vill också haree???

Efter det har tävlingar köttats likt Hitler gasade ihjäl judarna under andra världskriget för min del. Mina paralleller (hur många L??) äger.

SEN, drog jag ut en dagsrapport baa sådär. Titt på fan så har jag (mest jag, dom andra med, lite, kanske) ökat försäljningen idag med ca 10k?!?!?!? DETTA ÄR BRUTALT. Ringde min chef som SKREK av glädje o ba yaya wajnerschnitzääääl!!

Ska fira det med bullens pilsner körv nu. Jag är så jävla awesome.

typical me

(Ha ha ha somnade i soffan typ 3min efter förra inlägget. Dom - Arvard o Ludkov - sa att jag låg där och sov i typ en timme innan jag vaknade till liv????? watafack?)
 
Åter till rubriken:
vaknar vid 1, åker till jobbet - UTAN ATT ÄTA, jobbar 5h, äter en macka, jobbar 3h, kommer hem vid 22, äter en muffin, sitter vid datorn

undrar "varför har jag alltid ont i huvudet för????"

Jo du loco, du glömmer förihelvete bort att äta när du arbetar dessa tider???? Fullständigt vanvett är vad det är?!!?!? Tur är väl att man äter upp säh igen på helgerna efter förlorad kost i veckorna. Men huvudvärk på köpet är det ej värt.

Resultatet av detta blev en köttbulle(stulna)macka som enligt Arvid smakade mögel. Såhär mitt i natten. Var inte alls najs efter att han sa det, TROTS OMÖGLIG, så fick jag slänga ut den genom fönstret - för så gör man här.

Detta är ej fortsättningen på dokumentären på "Rilles matvanor" då den är självstående, utan del 1 i den om mig. Sånivet.

saaaatN

Är så förinibövelens trött. Vet ej varför jag inte baaa går o däckinerar??? Mina ögon går i kors likt en zigenares här nere på gatan's. Gick ju faktiskt upp halv 7 för att knega.

Det var jobbigt.


Kom hem, ingen hemma........ börjar vandra, finner Arra, blir hungrig, ska köpa tajmat - stängt, får köpa max.

Life is a biatch.

Ae nu måste jag däckinera. I soffan iallefaaall. 

hej alla läsare!!!!

Jag hoppas er markanta frånvaro LYSER pga semestertider och inte för att min blogg är tråkig för det vet jag att den absolut INTE är!!

Dååå har vi klarat ut det.

Har kämpat mig upp och jobbat 07.30-15 nu. Köttade en jävla mongo produktion som aldrig kommer bli såld osv. Och fick hem mitt pris för att jag vann merförsäljningscompen HAAAAA!!!

En fejn vejn. 

Sen var jag steget före, smartare, klipskare och tog med en fet jävla kaffe hem till Mr Arvt, mestadels för att få honom att TRO att han mår skitbra pga koffeinet och orkar göra något med mig :))))) 

Vet ej om det funkar.... Still framför le computer...

bildbevis

Såhär såg vi ut """imorse""" dvs runt 5 hugget. Hatar förövrigt när folk säger "hugget". Min pappa gör jämt det men han är ju machomange också... PS det lurviga till vänster är alltså Arvid. Ej en hemlös katt. Som ni först trodde.

lööm

Kom upp.... runt 5.... Och kom iväg till stan i säg, 30min?? Innan arvert tyckte att "det är kallt jag fryser" (när det är första soldagen på typ, rätt länge???) och tror att han fått feber....

Blev inga jävla skojävlar idag. 

Fan asså.

Härmed vill jag friskförklara alla män som påstår sig vara dödligt sjuka när dom lider av en förkylning. NI KOMMER INTE DÖ BARA FÖR ATT NI HOSTAR LITE!!!!! Zuck.

Good luckie för mig att somna asap. Jöbb 07.30 imöra och gick ju som sagt upp från bädden runt 4-5...... party.

Ska fanimä köpa skor imorgon. Blir galään.

suckkkkk

Går la sisodär med mina planer för dagen ..... Har varit uppe å vänt från sängen några gånger men har liksom hamnat här igen????

Te o mackor till sjuklingen, upp o sminka sig i tron på att "komma iväg" o försöka väcka arra som (ja, snart halv fem) fortfarande sover.....

Hallåååå vi ska ju köpa skoooor!!!!!

typizkt

Just precis som jag tänkte skriva att Arvard är "sjuk" (dvs förkyld, som alla andra svenssons blir lite då o då) och är som alla andra män när dom är sjuklingar - gnällapor.

Men tji fick jag.

Här sitter man nu, barre några timmar efter att han kom hem från jobbet med halsont, med just det - halsont!!!!! ammeeee vafaaa-aaan. 

"snälla kan du göra te...."


vill höra mig själv ställa den frågan snarast och få det serverat på sängen. #finnsdäens

planer osv:

* Imorgon ska jag och Arvert på stan :))))
* .... och köpa najk är skor (!!!!) som jag längtat
* och mysa
* I helgen ska jag jobba.....
* och äta fish & chips :)))
* och åka till Ikea
* och försöka se Bon Iver på Öyafestivalen med lovie
* och supa
* och jobba igen
* och sova :))
* och, nån gång, snart tycker jag, boka en resa till Barcet :))

ÅHHH skor imrrrr <3<3<3

Jag å prins Arvard :))))) ) ) ) ))) ) världens goaste å gladaste å fulaste. Jävligt fet också tydligen som lyckats ha en sån stor plats i mitt hjärta :)))) älskar hen (ja, hen)

blodaflöde

HAHA alltså igår/inatt/whatever lagga det fan i sängen (pervosar) när jag kröp ner för att lägga mäh. Ingen spider denna gång men kommer på medan jag ligger i sängen att telen är i vardagsrumme, varpå jag ska resa mig upp o hämta den.

Fastnar typ i täcket???? Och på något sätt när jag ligger där på alla fyra (sexy) så river jag MIG SJÄLV med en tånagel (mmMmM sexyyy) på andra hälen?? Aj tänkte jag, det va ju lite lagg.

Tills jag går upp och ser att det typ sprutar blod???? HAHA?? Tror jag lider av blödarsjukan. Ni vet blöder skitmycket när man väl blöder (obs ej mens) och typ kan dö. Nävars.

Fan vad perverst och äckligt det här inlägget blev. Fick med både "alla fyra", "sexy", "mens" och "tånagel" i ett inlägg. Cred till mig.

Man ä la som man e

Glad chey åker tonnelbana *OBS bilden har inget med texten att göra!!

get some balls

Fått höra så..... sjuka saker idag?!?! Om folk som mår piss o yadrayadra, psykos osvosv.

Då ba gick det upp för mig att, jag har varit där?? Och JAG klarade det en gång, varför skulle inte någon annan kunna göra det??? Kan inte låta bli att bli typ lite irriterad på folk som ger upp och baaa ja, ger upp?? Som är villiga att ta sitt liv för man mår så dåligt.

Tycker synd om dessa människor. Att dom inte har stake nog, eller tillräckligt med självkänsla att kunna ställa sig upp, även om sparkarna kommer från alla håll. Gång på gång. Jag säger inte att jag har mycket av varken det ena eller andra, men jag är stark nog att veta att det GÅR. Det går alltid. Om du vill går det ALLLTTTIIDDD.

Och jag säger inte att jag alltid mår bra. Att jag alltid kan skaka av mig allting och ba dont give a fuck. För så är det inte. Ibland vill man ligga i fosterställning och MÅ dåligt. Men så länge du är stark nog att resa dig upp, get your shit together och baaa försöka leva igen så går det.

"Fuck alla!!!"



yummyyyy

Idag stod mitt alarm på 04.00....... Alltså 3h efter jag somnat. Så skulle jag upp. Jobba. 8h. Rena rama döden att komma upp men när man väl stod där på plats vare baaa o kötta igenom.

Började med att:
1) sätta igång larmet :)))) pga ny tjej inte larmat kvällen innan på hennes första stängning
2) ha slut på produkter :))
3) öppna med en annan ny tjej :)))
4) espressomaskinen pajjar!!! :))))))
5) jag fick ansvar över blommorna dvs blomsterflicka. Har alltid hatat blommor. Glömde vattna dom redan idag. "whooops"

Ja.

Har haft en ickesåangenäm-dag med andra ord. Så nu försöker jag vända på den. Skajpade med Lotta i mer än 1h och pratade om allt mellan tånaglar (yes) till recept så nu har jag, på hennes initiativ, stoppat in lite kylling i ugnen med en sås gjord på typ grädde, sååja und soltorkade tomatoos.

Känns så vuxet att typ dela recept??????

Herregud.

Så det skall ätas. Har ej sovit """middag""" så ska ta en nap efter maten #likeakid å sen har jag köpt kladdkaka till kvällen. Ska bannemäh se en fet rulle ikväll för IMÖRRN Ä JA LEDIII!!! LÖÖÖÖÖN!!!!! Skall inhandlas skor om jag vågar/orkar/pallar/hittar :))) wii.

paint my spirit gold

 
Måste typ tycka om den här.

insomnia

Har sedan jobbet sluta vid 18 ENDAST försökt fokusera på att bli trött för att kunna somna ikväll för att kunna börja jobba vid 05 imorgon (inatt?!??!). Är det så livet skall se ut?????? Har inge liv.

Hem å fundera ut hur man ska somna???

Focking lajf.

anledningar till att veckan kan bli bättre....

* gick upp vid 9, gör mäh iordning, får ett samtal 15min senare om att jag kan komma vid 1. Däck direkt.
* idag får jag ett pris (igen)!!!! En flaska vin har jag kammat hem på jobbet. Ä la grym.

anledningar till varför denna dag/vecka/osv suger

*blev inringd 30min innan jag började idag (ganska milt)
*fick förfrågan eller mer eller mindre besked om att jag ska börja jobba vid 05(!!!!!!!!) på onsdag (!?!!??!?!)
*måndag
*regn
*arra ska till Copenhagen i helgen å lämnar mig ensam
*jag jobbar i helgen
*jag kan inte åka hem i helgen

Värst av allt::::
Går in i rummet för å sova. Ser asså en, CPGIGANTISK (för mig) spindel precis över sängen. Skriker o hoppar o ropar på Arvard som tar 1000år på sig. När han väl är där tappar han bort honom........ O nu ä han HÄR INNE nånstans??????


Värst av allt

sådärja

mätt å belåten

dagens cravings

Panerad fisk med potatis å remouladsås.

Inget kan stoppa mig från att äta detta. Ska tom trotsa REGN för att gå o handla, i butiken LÄNGST BORT för att dom har bäst "fiskutbud" ha ha ha ha vem fan är JAG???? och varför vet jag det???

???

hohoho vilken BJÄSSE

Idag vetni minsann har tjocka damen smällt i sig en burgare från Illegal burgers här i trakten. Alltså WOW, vilken grej!! BK släng er i väggen säger jag barre. 

Med illegal kan man tro att det låg diverse illegala tillbehör på denna delikata burgare så som magic svampish, ganja, en touch av kola och lite så. Samt att stället ligger i en lokal i en källare med body guards, svärd på väggarna, blod på golvet och ölsejdlar utspridda.

Så var det ej.

Dom är illegalt STORA bara, herrejösses vad vi kämpade men ojojoj så göddigt det var. Sådärja så var en ny söndagstradition införd. Resten av dagen har gått ut på att försöka ta oss ur matkoman och spelat fia med knuff på Stellan <333. 

Jag vann.

2/2 matcher.

Man ä la pro.

Skulle nästan kunna sträcka mig så långt att jag kan spy upp detta för att äta det igen.



Ni e sjukt äckliga/efterblivna/invalidos om ni tror på det. Fritt fram.

vi e så fina

Idag har det minsann varit en riktig Arvard-dag!! Ni kanske tror att vi har det varje dag men icke, idag har vi varit mesta dels helt alene, och det händer inte ofta månne. (Ensamtid är ej lika med knolleri alla gånger så ta ej det för givet barn).

Vi begav oss först till ökända grönlandsmarknad och baaa fascinerades över allt, alltså ALLT som fanns där. Från tvättmaskiner, laptops och ölflaskor till barnkläder som ej var tvättade, boozehörlurar och brödrostar. 

Arra såg ut som ett lyriskt litet barn när han insåg att dom sålde 3310:or och fick med sig en hem för 100:-(?!?!?!) fattar ente varför jag inte köpte en tele jag med som nörsk.....

Strosade runt lite till, köpte ett skrin, köpte med oss sushi OCH thaimat hem, tryckte i oss. Sprängdes tip.

Sen har jag myst med Stellan <33333 (namnet jag gett surfplattan) och spelat drakspel. Gluttade på fusballen och när det vart halvlek tvingade jag med Arra ut för att få iallafall HÖRA kent som spela på operataket 2day.

Kommer halvvägs.

Det börjar SPÖREGNA.
Från ingenstans.

Stod under kyrktaket och kollade blixtar. Skrattade lite åt att jag tvingade med honom så baaa kom wegnet... Vände deppigt och gick hem. Med en rulltårta. Alltid något.

den eviga diskussionen

Ikväll har vi diskuterat ämnet deodorant här hemma. Jag som är ett av deodorantens största fan fattar ju INTEEEE hur man INTE kan använda denna mojäng dagligen?!?!??!!?

Medan vikallarhonommrX kollar chockat på mig ååå menar att det är onormalt att använda varje dag?????

Alltså???

Har jag blivit uppfostrad fel eller är denne mr X bara svettig??

idag har jag


1) gått på stan med arra innan jobb 
2) köpt dammsugarpåsar
3) och en sladd
4) och en parfym
5) blivit dissad pga arbete å fått äta på max ensam......
6) jobbat och haft upplärning(!?!??! Ä LA PRO!?!?!)
7) hört att jag haft jordens sämsta pokerface vad gäller när jag är sur på kunder :'))) lovemyself
8) sett på mio min mio

det var allt för denna gång. hajdo

too close

 

RSS 2.0