jomen visst

VISST gick jag o la mig o VISST fan fick jag feberfrossa???? Låg alltså i en tjocktröja och under två duntäcken och SKAKADE som om jag hade eplepsi (typ)

Åh var så jobbigt. Och sovit så oroligt inatt. Haft typ feberdrömmar och bajs. Drömde att jag gick på en skola med nya lärare å jag skulle beviljas ledighet o blablabla. Så fick jag följa med hem till min lärares mamma för att "äta lunch" men jag vaknade innan vi gått upp för den aslånga backen.....

Anyhow så är jag då fortfarande "lite sjuk". Har konstant huvudvärk just nu men ingen feber vad jag tror.

Följande saker har jag ätit sen i torsdags:
* En omelett på dagen på torsdan
* Lite kladdkaka på kvällen å lite chips
* Ett äpple på fredagen
* Kladdkaka och typ 2 muffins på fredagskvällen
* En korv och några enstaka pomme igår
* Tre slajsar på min pizza jag tyckte jag skulle ha igår
* OCH IDAG, ÄNTLIGEN, kunde jag äta lite mat. Stuvade mackisar o nästan en hel korv!!! HERRE
* och ett äpple

REKORD!!!


Ser nu att det ser ut att vara apmycket men alltså, jag har inte haft någon aptit alls?? Kladdkakan vi talar om har jag alltså baaa tagit "en kant" av, fast den var ASGOD?

Ae hörni. Detta gåååår int. Imorgon måsssste jag jobba = rehaba ännu mer idag. Fryser nu IGEN och har tagit två huvudvärkstabletter????? 

Har skrivit på det här inlägget i säkert 3h nu??? Bara oj, glömt bort det. Så stycket över var väl för 1h sen, men likförbannat fryser jag ändå. K U K I G T.


Kan också därför lägga till
* några pringleschips
på listan :))..

krämpor pt2

Ända sen i torsdags har jag haft dessa jävla krämpor. Började ju med feberfrossa ifrån solariet (.....ja... man kunde tydligen få det) och sen gick det bara utför....

Har försökt rehaba nu men likförbannat är man fortfarande "lite sjuk". Idag har jag sjukanmält mig och förmodligen blir det samma visa imorgon igen. Egentligen inte mig emot eftersom jag faktiskt är sjuk MEEEN får så dåligt samvete pga vet hur jobbigt det är när någon på jobbet är sjuk.....

Men har blivit så sönderarbetad dom senaste veckorna??? Älskar mitt jobb (typ iallafall.... vem gör egentligen????) men vi får slita asna av oss sååå jag kände mig helt utmattad nu. Tanken av att jobb 8h imorgon får mig att känna mig ännu sjukare och ba nää, jag KAN inte??? Jag är helt utmattad.

Värsta är att febern stiger nu!!!!!!!!! Fryser likt ett ensamt barn i en snöiglo på vintern..... 

Kan inte låta bli att tycka att det är lite mysigt att vara sjuk. Att liksom FÅ ligga hemma, sunkig, i soffan en hel dag och se på film. Inte behöva röra på sig. Men sjukare än såhär vill jag inte bli för DÅ blir det jobbigt. 

Nu är jag bajstrött så ska försöka sovaaaa. Under hundra täcken. Och hoppas på att min jobbsituation imörrn löser sig. Bajs.

krämpor

Har haft en rätt OK dag. Kvällen däremot har sugigt stor jävla fet dase. Har krämpor i form av brännskada pga solade solarie å har sämst pigment så mina bobisar kliar SÖNDER tvingas gå utan bh osv, samt krämpor i form av ont i hjärtat.

Hatar att bo så långt bort ibland. Missförstå mig inte för jag älskar Oslo men när det är 7h hem och man vet att ens nära och kära typ BEHÖVER en alltså. Usch. Har nog aldrig gråtit så mycket som jag gjort idag pga varit på fel plats och vill vara hemma och bara för att situationen är så jävla pissig.

Allt är så jävla orättvist varför kan man inte bara få ha det BRA????

100% braigt liksom.

Mitt humör har lagt sig lite nu för tillfället så jag gick och pantade all vår pant dvs ca 150 flaskor och köpte baksaker. Så nu är min kladdkaka klar om 3min. Tröstäta på riktigt. Ska krama om Arra sen och inte släppa honom.

SUGIG JÄVLA DAGJÄVEL. Love u all. 

OK

OK såhär vill jag ha min födelsedag: (eftersom jag fyller år en fredag räknar jag med att hela helgen handlar om mig)

* Vaknar upp till skönsång á någonmedbraröst samt Amerikanska pannkakor och typ jordgubbstårta. Får självklart massa paket däribland en resjävel till *valfri destination allt e betalat*
* Arvid bär ut mig ur sovrummet pga "ska ej behöva anstränga dig på din födelsedag"
* Ytterligare paketöppning
* SEN, från ingenstans, är jag hemma i Linkan!! På typ 20sek med en ny "uppfinning" jag fick i en present. Där får jag mer paket samt mammas mat och farmors gratulationer och välsignelser. Dom hoppas att jag kommer leva i 100år till osv.
* Får ett körkort, UTAN att ha övningskört eller något. Jag bara får det liksom.
* Hoppar tillbaka till Oslo. Får ett par Nike Air som jag svävar runt i. 
* Blir utbjuden på sjukt god mat på en dyr restaurang. Jag tar pasta och oxfilé med ett glas vitt. Och en jävla drinkjävel bara för att jag kan. 
* Jag tar en powernap samtidigt som ngn masserar mina fötter.
* Rehab over, får asgott vin samt sprit som inte smakar sprit av "ngn" 
* Partyt börjar. Hela vår lägenhet (som förövrigt fick en till våning och bättre planlösning just sådär!) är fylld av färgglada ballonger, bilder på mig är uppsatta och jag får tre olika tårtor. Jordgubbstårta, chokladtårta och givetvis en kladdkaka.
* Hitta lite "mockarutor" också. 
* Blir asfull fast lagom full och skämmer ej ut mig. Får fler presenter bla. alla fungerande simsspel. 
* VI (jag o alla mina vänner) går ut här i Oslot, till ett sjukt kul ställe där bara alla coola får va. Jag blir såklart bjuden hela kvällen. Träffar Haakon och Mettemarit ute och dom håper jag hatt en nydelig bursdag. 
* Kommer hem assent men mår ändå bra. Somnar medan Arra kliar mig på ryggen.

På lördagen är jag ej bakis och hoppar till Linkan igen och blir lite mer firad. Träffar resten av släkten osv. Hoppar tillbaka till Oslo o så går vi på bio och jag blir bjuden på mer mat. Sen super vi igen. 

Sounds fucking good to me.

däähä ä ja


Såhär ser man ut efter 8h arbete vaaaa. Lite lurig sådär. MMmMm. Mysit.

Asså två jobbiga grejer nu som jag tänkt på ganska länge och tycker är SKITJOBBIGT:
1) Något i min väska PIPER såfort jag går in i "vår" mataffär???? Fattar inte vadfan det är och blir alltid lika jobbig situation när det JÄMT piper?? Varje gång jag går in, varje gång jag går ut. Inventering av väska bör alltså göras.
2) Har blivit """bundis""" med en ny stammis på jobbet. Trevligt tänker ni. SKITJOBBIGT tycker jag. PGA HAN E ENGELSMAN!!!! Alltså. Jag förstår engelska exemplariskt (typ) men OM jag någonsin har haft talfömågan så är den long gone. Står som en fjollig 14åring när han kommer och vill typ gömma mig när han baahh "Oh helloooo Jenny, how you doin today?? Did u have a nice weekend???" Å jag ba åh helloj joe ajm fajn haw ar ju tudej?? eny works jet???

Åh gud skäms å mina vägnar. 

Gick iaf och skulle handla bacon efter jobbet på den pipia affären å mötte Sara. Gick till "grönsakshandlar'n" och köpte EN morot. Såg lite ut som ett slakthus där inne minus allt blod då. Men kött hade dom.

Anyhow så har jag sovit sjukt dåligt inatt. Lyssnade på podcast, kollade breaking bad, sen wips var klockan 4..... Trodde jag skulle däcka men pga förkylningar osv så har Arra börjat snarka......................

Finns det något mer osmickrande?? ? ? ?? 

reminder

Har haft en knasdag. Har sån jävla huvudvärk men det beror nog på överansträngning av hjärna plus ej ätit spec. mycket fram tills nu.... Råkade gå ner och köpa en kycklingtallrik..... 

Bor ju fan farligt nära ALLT????? Moskéer, mat, 7/11, stan, trikken, buss, mer mat osv. Behöver knappt gå. Man blir la för fet va.

Tog en välförtjänt skitvarm duschjävel förut iallafall. Saknade mitt badkar och bastu just precis då.

Förövrigt är Filip&Fredriks podcast sjuuuuukt sövande!! Måste va så. Kan inte vara det faktum att vi börjar lyssna ca 03.15 i sängen...... Nejnej. Minns bara att dom pratade bloopers sen däckamanla????

Dagens bästa var att jag hittade ett presejc nyöppnat ciggpaket på uteserveringen. Ett typ polskt dock men watafack. Säkert smokeable. 

D va d

following the sound


Nya repeatlåten. Så bra bahhh.

just got better

Blev ingen ööööööeeel men blev en tur till den asbraiga godisaffären för mig och Arrat!! En marabou jordgubb rikare osv. 

Förövrigt är det så satNs kallt här?? Blev typ höst över två dagar. Man VET att det är höst när man vinkar herraaaa till tunna jackan och låga conversen för att gå och handla - och istället väljer kängorna, fetajackan å halsduk... Skitlame och sugigt men såäre.

En annan fyller ju år om 19(!!!) dagar. Har inte brytt mig om min bday så mycket MEN dom senaste dagarna är det det enda jag har gått o tjatat om???+ Kan bero på att majoriteten av pplsen vi umgås med här fyller år inom 3v. Ludkov i helgen, Sara veckan efter å så jag och Johan dagarna efter varandra.

Står därmed i valet å kvalet om det är värt att åka hem eller ej?? Bli firad classic á presenter, tårta, släkt å öl på ågis..... Eller pardeyhardey med mi amor å friends här dvs äntligen (!!!) få gå ut???

Åh mår så dåligt av detta pga vill vara alla till lags!!! (ja alla vill ha mig) och jag vill ju vara NÖÖÖJD. Har ju since jag fyllde typ 15 spenderat min födelsedag med Arra....... Och tåg 14h på en helg lockar inte asamycket men.... 

Ahe den här karamellen ska jag suga lite till på. Bolla idéer osv.

Vad önskar man sig när man fyller 20 förresten???? Det enda jag kan komma på är att mina simsspel ska funka..... Får man önska sig det när man fyller TJUGO??? Så sjukt. Fan vad gammal jag är!!!!! Samt en resa till någon europeisk destination. Gärna huvudstad. Är sugen på Portugal (ETT LAND FAKTIKST), Prag, Berlin eller Barcelona.... Eller London men pga kan ej hålla i pengar så bra så stryker vi nog det.... Eller???

ÅÅHHH presenter <3<3<3

åhhh så deilig söndaaa

Alltsåååå!!! Har haft typ bästa söndagen någonsin. Vaknade sjukt sent pga Arra kom hem vid 9 imorse så vi råkade däcka till 14.15......

Sen fick vi brått iväg med Oliviär (läs d med franskt uttal) på marknad(!!!). Jag älskar fanimig marknader. Så vi gick en bit å så mötte vi våra nyfunna grannar Sara å Elin och gick en sväng med dom. Arra tappade tusen pix osv.

Gick till en secondhandmarknad och baaa mös. Hittade bla en snoppsvanstaty i vattnet (???) som var en avbild av nån snoppsvanstaty som e med i någon film jag inte sett pga oallmänbildad men Sara hade sett den så hon spoila för oss andra :)) Bra å veta liksom!!

SEN(!!!) asså detta är bäst av allt. Gick vi hem och jag lagade, asså jag skojar inte, DET GODASTE JAG NÅGONSIN GJORT!!!!!!!1 Hej igen matbloggen?!?! Gjorde fläskfilégryta med FUCKING KANTARÄLLER!!! Asså. Dör lite när jag tänker på hur gott det var. Satan. Så hela min dag vart typ 10000 gånger bättre bara pga måltiden?? Är så nöjd... GUD. /can go on forevaaa/

Oliviär sa att det var det godaste han ätit sen han kom hit (jaja han har ba ätit fiskpinnar o ris men ÄNDÅ, det VAR gott!!) osv. 

Ikväll ska jag försök hinna med å sola. Sen ska vi ut och dricka öl om vi kommer så långt. 

WEYOOOOO.


Snoppsvanen!!

Jaaa-aa jag lagar mat är ej matfotograf pga vill bara äta???? ORKAR liksom inte lägga upp maten fint osv? Här har jag redan börjat äta tillomed. SÅ JÄVLA GOTT AHHHH DÖR.

så jäla random??? asso?? fattar ente???

Följande punkter stod på schemat idag:
* Gå med 4-5 Ikeapåsar med pant......
* Gå till da blackmarket 
* Gå till stan
* Gå och sola
* Gå och äta
* Gå och dricka vin med Ida (!!)
* Gå hem

Följande saker gjorde jag faktiskt:
* Gå och äta
* Drack vin med Sara (!!)
* Gick hem

....

Inte den mest händelserika lördagen jag haft kanske MEN(!!!) jag har haft en sjukt bra dag. Kollat på breaking bad, sen lämnade Arra mig för jobbpardey, jag gick till donken vid 23 för att köpa mer mat utöver sushin jag ätit idag (...)  och då slog det mig att en """"bekant"""" (på vuxen språk) från linkan flyttat in i samma hus som oss????

Såååå vid halv 12 trillande Sara in genom dörren och så flög vinkorken av och sååå hade vi plötsligt hivat i oss en flarra BUBBEL. Lite lulliga begav vi oss bort mot Töyen och grabbarna för att våldgästa. Umgicks med pojkarna lite innan vi gick tillbaka hem igen.

Så sjukt???? 3 våningar över liksom??? Aaaha? 

Nu däremot är jag sketatrött. Har glömt bort hur trött man blir på alkohol efter ett tag så nu när vintarmen är nöjd för dagen så baahhh hänger ögonlocken. Ska slänga iväg ett "mess" (som mamma säger) till Arra och se om jag måste hålla mig vaken så jag hör porttelen.......

Annars kan han fan få sova på gatjäveln. Ungjäveln. Fan.!!.

Imörrn ska jag göra allt jag inte hann idag minus det mesta :)))))

MVH nöjdvinmättchey

tjena ;) *slänger med bilnyckeln*

Inatt drömde jag att jag hade körkort och körde omedvetet till en förfest, vart fast där och sen "kom på" att jag hade vår, i drömmen såklart, asflashiga bil ståendes utanför. När jag ankom och klev ur bilen på grusvägen (såklart) så slängde jag med bilnyckeln sådär TÖNTIGT och FULT åååhhh gud och kände mig skitcool.

För jag hade körkort.

Och det har jag ju inte.

Så. När jag kommer hem måste jag alltså börja med det........ Tror det var ett kall liksom. Förövrigt har denna blogg bytt tema från matblogg till drömblogg??? Det suger ju. Älskar drömmar men mat är ju bättre liksom.

Så detta bör ändras på. Idag ska iallafall följande saker göras:
* Gå med 4-5 Ikeapåsar med pant......
* Gå till da blackmarket 
* Gå till stan
* Gå och sola
* Gå och äta
* Gå och dricka vin med Ida (!!)
* Gå hem

Kommer få så himla mycket motion idag!!!! Ska bara GÅ hela dagen!!

+1 i smartpoäng

Inser att varken jag eller Arra hängt med i det här med podcasts å så, totalstruntat i F&F's men ändå velat höra....

Tills jag kommer på att AHAAA(!!) vi laddar ner dom på stellan och lyssnar på innan vi somnar!!!!

Åh

Och han säger att han är smartare än mig. HA!! 

Jag är så brilliant asså.

jaså

Följande saker har hänt mig dom senaste dygnen:

* Arra har kidnappat min assköna älskvärda filt och "gjort om den" till sofföverdrag??? ALLTSÅ??? Jaaa jättemysigt osv för stjärta men JAG FRYSER JU??? Så nu måste vi (_vi_ som i vuxenlivet) köp en till..... ZUCK??? Känns dock som jag sviker min gamla då... Känner jämt så pga rättvisa. När jag var liten var jag t.ex tvungen att sova med alla mina 3 favogosedjur närmast mig för att det va orättvist annars.... Som ATT dom ville ligga så nära liksom!!

* Stressat ihjäl mig på jobbet och känt mig nära kollapser MEN HAR NU ÄNTLIGEN HÄÄÄLG!!!

* Insett att jag fyller år om exakt(!!!) 3 veckor!!!! SINNES
 
* Vunnit en miljon på en norsk trisslott.

* Inatt drömde jag att jag fick träffa världens bästa Filip...... Som jag inte sett på typ ett år??? Minns ej sist vi sågs. I drömmen såg jag hans rygg i en rulltrappa påväg till ett museum (ha ha ha kulturjenny) och skrek typ FILLIIIIIII sen vände han sig om o sprang åt fel håll i rullisen å krama mig och GRÄT och sa att han saknat mig......  Vart så rörd att jag råkade vakna ur denna dröm med tårar ha ha.... Åh gud nu blir jag blödig. 

* Fått the sims abstinens. Råkade starta samtalsämnet på jobbet. Dumt gjort.

* Vunnit en vinflaska (IGEN) ;);));)))));;););)

* Jobbat med mina sjukaihuvudetkollegor. Alltså. Har ej kunnat drömma om bättre kollegisar??!?!?! GUD ASSÅ. Den ena värre än den andra. Idag sa min arbetsledare att hon "älskar att titta på andra när dom inte märker det!!!" och igår hade hon "följt en stig med maschaller(?) och fick se en eldshow med män i läderbyxor och vinkelslipar" ha hahaah ha asså så jävla sjukt. Hon var dessutom ensam och vart så exalterad över detta att hon gick och köpte en varm choklad och två bananer som "tilltugg" ha ha hahah. 
 

OBS en av följande saker är en lögn!! !! ! Gissa vilken så skickar jag över mina två veckor gamla jobbstrumpor (som jag fortfarande använder ;);))

......

Ååååå så kollar jag på Arra nu ikväll igen. Och fylls med ett sånt jävla helvetes kärleksrus och bara ler. Blir lite blödig. Vill gråta och slänga mig runt honom. Typ.

Hatar när det händer för då känner jag mig så svag??? Som att jag inte har någon kontroll what so ever. 
 
Men det är väl så det är i guess???

din jävla horslyna

Hahahaha asså drömde så sjuka saker inatt.

Bla. att en äldre man i 50års åldern åkte förbi mig inne på ett okänt köpcentrum och baaaa klämde till mig på fettan????? HAHA?? Varpå jag skrek fan vill du jävla horslyna??!?!?! Och han garvar åt mig. För det finns inget som HETER "horslyna"???? Var så arg.

Och att jag åt skitäcklig tapas i okänt land med min släkt???? 

Och att Arra vart kidnappad på vår bröllopsdag :(((( Gu vad jag grät. Måste ju förstått att det va en dröm pga vi kommer aldrig gifta oss? Men ne. Sen vakna jag till å insåg att han inte var det minsta kidnappad :)))))

UPDATE:
Hahahaha skrev åkte förbi mig av en anledning. Han åkte förbi mig på inlines. Tydligen tyckte jag att det var en självklarhet när jag skrev inlägget här å glömde nämna det lix..... sen klämde han mig på fettan.

hennes majestät konungen


Ser jag inte ut som en riktig konung nu????? Har införskaffat en såndär asskön supermjuk filt som jag viker ner runt halsen pga vill se viktig ut. Kommer aldrig ta av mig denna. Den kommer bli som mitt andra skinn och bli jätteäcklig och lukta men jag kommer älska den trots dessa brister.

Att en filt kan bringa sån lycka?????? Ska snart laga indisk mat (xD) japp vid 11 och sen ska jag försöka få arra å se en film :')))))

Ang min sjuka så känner jag mig fortfrande sjuk..... pz

sjukt inlägg

Update direkt ifrån dödsbädden tänkte jag skiva men bädden. Känns lite som en dödsbädd dock. Känner mig nämligen så fruktansvärt jävla sjuk?????

Jag hatar följande två saker väldigtväldigt mycket:
* när jag tvingas inse att jag har fel
* magsjuka

Idag när jag kom till jobbet fick jag reda på att en tjej gått hem pga spytt på toan..... Asså..... Finns en toa.... Jag tvingades kissa där... Efter det har jag känt mig sjuk!!! Elle ne började nog som placebo (? Typ!) men iom att jag inte åt någon mat nu ikv kände jag mig sjuk PÅ RIKTIGT.

Hoppas innerligt att min kropp fejkar denna sjuka. Är ju ej illamående men har brutaaaaal huvudvärk o har varit """hängig""" som mamma skulle sagt, hela dagen. Typ seg o mör i kroppen??? Som en sämre bit kött.

Så nu ska jag sova. Fryser ihjäl så inväntar mitt mänskliga element. Kanske e sjuk??? Får ej bli. Har inte tid. Sånt som märks.....

Mvh hypokondrikern

bögskoleprov

Såg att det var sista anmälningsdag te högskoleprovet typ imorgon (???) och tänkte att man kanske skulle ta sig i kragen och göra det iår..... Så gick jag in på hemsidan och tänkte att "jag kan ju göra lite test innan jag anmäler mig!"

..........................

Nu ligger mitt självförtroende på botten............. Fick 3 av 20 rätt på ena mattedelen????

OCH, värst av allt(!!!) svenskadelen som ska vara mitt thaaang, ordkunskap, 7 av 20 (!?!?) och meningskomp 8 av 20......... gråter inombords.

Har jag tappat all kompetens jag en gång hade? Är jag misslyckad? Kommer jag få jobba på ett härbärge med katter? Blir jag inte större än SÅHÄR????

Stänger ner högskoleprovet för iår. Det blir inget.

saker som hänt idag

1) Jag har jobbat
2) Ingenting
3) Kommit hem
4) Gjort tacos
5) BLIVIT GETINGSTUCKEN???? tydligen???? Insåg jag NU???? 

Aldrig blivit d förut och nu baaa kliar det massvis??? Hade ju typ tjugo getingar kretsande runt kanelbullarna på jobbet idag å man krigar ju för sina varor..... Samt min dricka som dom jävlarna skulle ha??? HA. Då stängde jag in dom i flaskan och tömde på med varmt tevatten :) tji fick dom.

Ska vårda mig själv nu.

e ensammen

E SÅ TRÅKIIIIIT!!!!

Jobbade till 21 och försökte tvinga med mina kottar på jobbet ut å dricka vin med mig (ja jag fick en liten susning för vin efter igår....) men NÄÄÄÄ dom ville ej??? Hur kan man ej vilja? Kan ju ej vara pga sällskapet så förstår inte.

Så jag gick hem. Till ingenting. För alla är på sensation wajt.... De e inget för mig. Bara grejen med att man MÅSTE ha helvit outfit dvs vita byxor. Men nu sitter jag här. Och är jätteuttråkad. Skajpat lite med mamma å pappa men dom var lika tråkiga som jag.

Så.

Vad gör man en lördagkväll när ingen orkar dricka vin???? När man e ensam?? Jo man sitter ensam o äter choklad. Lovar er att hade jag haft en vinare nu hade den varit slut. 

Om mindre än en månad fyller jag 20 :):):):):)) 

Ska nog tamefan färga håret i veckan. Pga tråkhet. Ska ta en dusch och komma ut brunare än innan osv snart. Äta lite choklad och bli fetare än innan åså. 

Arvid smsar om att det är "sjukt mycket folk" (ca 20k?????) å har det nydeligt. Är ej avis. Bara på grejen att dom faktiskt GÖR NÅGOT just nu. Mina vänner e tråkiaaa.

OBS SJUK SAK IDAG

Hände ju en sjuk sak förut hur kunde jag glömma???????!?!? 

Satt på uteserveringen på Fridays, kommer fram två zigenare med lite papper och tigger (jaa-a på uteserveringen??? sjukt) och dom står sjukt länge vid tjejerna bakom oss. Går fram till oss och nästan vänder direkt. Går därifrån.

2sek senare skriker tjejen bakom oss till och baahhh "DOM TOG MIN TELEFON???? HAN TOG VERKLIGEN MIN MOBIL????" och springer efter dom. Kommer tillbaka med mobilen (!?!?!?!?POWER???) och baaa. Ja. Vart så chockad???? HUUUUR fräckt?!??!?! 

Och anledningen till vår korta visit var för att Mathilda höll i sin telefon och hade ingen plånka inom räckhåll, och jag mitt thang i fickorna. SÅ sinnesss???+ Ficktjuvar jomenvisst men sådär? Tjoff.

Det var alltså dagens äventyr...... Ziggisar som snor (BIG NEWS!!!)

köttaaaa

Somnade inte förens vid 06.30 imorse pga pigg pojkvän????? Så vi låg uppe å pratade och hörde hur Olivers alarm gick igång..... Då var det dags att sova kanskeeee.....

LEDIIII idag men gick till jobbet (igen) för att ta me någe å dricka. Farligt att jobba så centralt.... Så slutade med att jag hoppade in och hjälpte till med mongoleveransen vi fick, gick med papp osv..... Sen tog jag med mig mina kottar på en tur i stan.

Slutade upp med Mathilda på TGIF's med brownie obsession och ett glas vin. Har inte druckit vitt vin på åratal kändes det som så vintarmen bara skreeeek när den fick smaka. Åh. Älskar ju tamefan vin??!?!? Så nu ska jag börja dricka hela tiden :):):):) 1mån kvar till 20, sen är jag inte längre 17 i den här staden. VEEEJN!!
 
Kom hem och insåg runt halv 12 att det enda jag ätit idag var efterrätten på fridays..... Så snodde ihop lite KÖÖRVSTRÅGANÖFF som vart fätt god. Köpte tacotillbehör men Arvert skulle ut med jobbet så det bidde inget.

Men på söndag är det tacosöndag å assåååå jag längtar!!!! Ska bli så göööööooottt. Vrf äter man inte alltid tacos???

Ska nåå sova nuuu. Köttaaa jobb i 7dagar sen LEDIIII igen. Woooowwo.


Skoja har fan ätit upp en hel jävla påse ostbågar också..... heheh...


big booteeeyyy wtf


SÅHÄÄÄÄR SÅ MAN LA UT IDA DÅ VA *vill få er o tro att ja e normal*

Hahahaha alltså. Var tvungen att ta den här bilden då jag insåg att det såg ut som jag hade jordens största booteeyyyy när ja ställde meh upp, men så är ej fallet tyvärr..... Men de e ju kul å låtsas så DÄRFÖR VÅGAR JAG lägga ut den här. För att det inte stämmer. Ass me up baaa

Egentligen såg jag alltså ut såhär :)

Slut på bildspelet.




baj de vej

.... Så var det så JÄVLA skönt att somna oensam inatt??? Krypa ner bredvid denna NGN, prata om konstiga saker, skratta lite och däcka... Få sakna lite är underbart i lagom mängd. Denna människa alltså. SatNNN.
 
Drömde däremot att Arvid tappat bort min plånbok med alla kort, min mobil OCH mina nycklar i en sovsäck (????) så jag var så jävla arg!!! Trodde tillomed att det va borta när jag vaknade å ba ååhh :((((( sen såg jag mobilen :P::P::PP::P 

Drömmar jajaja

deilig og nydelig da

Min tanke var ju att jag skulle åka ner te jobbet och hämta hem mitt PRIS jag vunnit sååå jag tralla dit runt 4.... Fann inget pris men fann en Sofie som precis slutat, så vi satt där, på jobbet, jag ledig och hon efter 10h jobb och drack kaffe. 
 
Inte jag dårå för ja e still kid.
 
Tog en sväng till konkurrenterna för att titta in utbudet osv..... SPÄNNANDEEEE!! Sen slutade Mathilda också sååå hon drog med oss på en sväng. Gick runt hela Aker Brygge/Tjuvis och bestämde dejts osv. Åhhh va så NYDELIIIIGT!!!!!!

Tycker så mycket om dom här tjejerna???? Sofie är nästan lika bitter som mig och så Mathilda som är typ glädjespridaren no1??? Inte jobbigt glad utan bara.... glad+??? Inte ofta jag klarar av GLADA människor nivet.

Sen när kylan trängde sig på och jag insåg att jag inte ätit något på hela dagen (....) så gick jag hem. En sväng te jobbet som skulle bli på ca 15min blev 4h.... Är skittrött nu?? Vet ej vrf. Kanske orkar mig bort till affären å köper lite tacosaker. Var så länge sen jag åt tackå???
 
Planer inför min lediga dag imorgon är oklara. Ska inhandla en filt........ typ det. Laga mat och städa hehehe KUUUL. 


Ser lite lagom casual ut



nyvaken....


Vaknade lite svullen idag såååå tänkte att en ansiktsmask will do....... men vi får väl se......

e la konge

Är ju tamefan världens bästa!?!?! Köpte tre feta blockljus påväg hem från jobbet på rean för endast 35:-???? Lajmgröna men vad gör det..... Luktar lite kiwi momsimomsi så dessa står nu tända på bordet.

Avnjöt precis något exeptionellt gott framför dessa ljus?!?!? Är fortfarande lite i extas efter den underbara såsen jag lyckades göra? Igår försökte jag mig ju på halvfabrikatsås men det vart så jävla äckligt att jag slängde ALLT. Idag däremot.....

Arvid kommer ju skutta av glädje när det finns mat och den dessutom är ASGOD?! Pasta (vad annars?) och baconsås med vitlök å schalottenlök, philadelphia.... och vispgrädde hähäh. Åh. Soja... SÅ JÄVLA GOTTTTTTTT dör. Eller så var det för att jag var så hungrig..... Borde anyhow skriva ner alla mina goda matuppleverlser någonstans??

Har dom ju här men *palla* leta när man baa vill läsa om vad som faktiskt VAR GOTT??

Hoppas innerligt att Arvid kommer hem med "ngt gott" som man säger. Dvs något innehållande socker så mitt humör stiger. 

Påtal om socker och sötsaker så var det en handikappad kille vid namn Frode inne hos oss idag (på jobbet ej hemma). (som var söt? but not thaa point) Han började prata lite med Mathilda o fråga vad ALLLLT var ink termometrarna, frysen osv.... Fråga vad vi hette. Sen, från ingenstans, river han i sin väska och tar fram hahaha en chokladbit??? Varpå Mathilda får säga att hon inte "tål choklad" och jag får säga att jag är för mätt (när man ej ätit liksom???? hur svårt?!?!) varpå han tar upp en ANNAN godis rakt ur väskan och håller fram.......

HAHA alltså så söt. Men min mama har sagt att man inte ska eta saker från främlingar :P:P Han var väldigt angelägen om att Mathilda skulle äta en choklad hon tog emot o la bakom kassan för att den "smälter". "Kan du inte äta den nu ät den nu den smälter annars du måste äta den nu"......

Dä va dä.....


Jag inte just nu.


AMME JUSTE

Det enda som höll mig uppe var att jag vann en till mersalgs tävling!!!! HAAA!! FUCKERS.

Tricket är ju att pracka på kunden det dom tror att dom vill ha (u dont say) men man blir så jävla taggad när man inser att det faktiskt funkar???? Tror jag ska bli bilförsäljare och pracka på folk diverse bilar och tillbehör.... 

Påtal om bilar så smsade min arbetsledare mig o skrev "härligt jennöö, kommer förbi med priset imorgon!!" varpå jag svarar "ammeee jag är ju ledig imorgon, men ställ ferrarin utanför så hämtar jag den senare :)" 

HA HA HA SKÖN SOM TROR JA KOMMER FÅ EN FERRARI xD!!!!! SOM ATT D KOMMER HÄNDA :P :P: P 

= detta är resultatet av att ej ha ätit på en hel dag. Dont dont eat and write?

Ammeee döööda mä iställe

Har haft en så himla irriterande (???) dag idag och har bara velat ställa mig å böla. Vet inte hur många gånger jag fick svälja mitt agro och blinka för att inte börja gråta.....

Började ju så himla bra med litelätt sovmorgon, pundare som rökte gräs på trikken, samtal ifrån min arbetsledare som svarar "hej det är jag" (?? haha????) osv. Sen eskalerade det???? Gick ner till ett annat Waynes för att låna lite skinka..... Detta W har alltid ont om personal, folk dyker inte upp, folk är sjuka etc. Jag hatar å jobba där.

Vad händer???? Ska ha lite skinka liksom??? Blir kvar i minst 30 min??? Så kommer chefchefen när jag är tillbaka å ber mig gå ner dit IGEN och jobba???? Och jag bara dör av agro inombords....... När hon dessutom ber mig om saker som "gör rent espressomaskinen, ta in all disk o kolla till toaletten, sen kan du gå tillbaka igen :)" så ville jag dööööööööööööööö....

Slutade med att min arbetsledare fick gå ner för att HÄMTA mig..... och övertid på 3 av 4 på jobbet för att jag varit tvungen att vara där nere :):):) ink mig själv. Har jobbat 9-10h idag UTAN RAST. Med endast en liten muffins i magen?? ?? ? ? Tack då.

Så detta betyder ju att jag MÅSTE laga mat nu. Vilket sug e r r r r pong. Bajs. Imorgon är jag dock ledig!!!! Alltid NGT.

MVH klagobarnet

inte OK


NÄMEN!!!! TETTA!! MA GAAD


ME LAJKS!! (ps har kommit så långt i chipspåsen att man omedvetet kavlar upp ärmen på tröjan ha ha ha haha hatar det!!! Då e man riktigt jävla fet. Yasse. Du vet hur det är.)


man kan la hantera ett jobb

Får meddelande från en, vad jag nästan trodde, spårlöst försvunnen pojkvän innehållandes frågan "kan du boka en sensation white biljett till mig...." SJÄLVKLART GUBBÄN.

Nej men ja det kunde jag. Känner mig så snäll. Känner hur han lyser där på andra sidan jorden (typ) osv. 

Har huvudvärk och kom precis på varför (i). Idag har jag ätit tre småsmåfrallor på hela dagen. Och jobbat 10h. That is, what I call, sick.

På tal om sick så är det exakt vad vi alla är på mitt jobb. I huvudet. Har aldrig kunnat drömma om en sån sjuk stämning vi ALLTID har på jobbet???? Standard är att min arbetsledare går runt som en groda bakom disken, att jag fäller kommentarer som "jååå men man kan väla hanteera en kniiev!" och Mathilda ifrån gääävle svarar "jomenvisst, farsan e ju slaktare"......

Eller att vi glömmer bort vad ord heter på svenska när vi vant oss vid dom norska "replikerna". "Hvaaa er det i dender smoothien????" "eh det är jordbär och bringebär" och blir helt ställd när en svensk frågar och baaahhh EHHHHHH det ääääeeer..... hallon och och och och jordddddgubbE.

Ni fattar nå inte men. Alla på mitt jobb är kinda messed up. Som mig fast kanske lite mildare. Sofie brukar omedvetet härma kunderna och häromdagen kom en man med basröst in och sa "KAFFEEEE" varpå Sofie säger KAFFEEEE med sin fula basröst ha ha ha alltså. E någon form av psyk jag hamnat på.

Brukar säga att det är idiotiskt av våra chefer att sätta alla tramsiga på samma ställe men jävlarrrrrr så kul vi har på jobbet. Pitty sick. Imorse möttes jag av en lapp från Gävlish där hon skrivit att hon tycker om oss så himla mycket å jag ba..... gick sönder lite i hjärtat. Så fina männeshår allehopa!!

Dåååå kanske man skulle ta å steka på den där lövbiffen då. Rensade frysen lite och hittade lite saker som tillhört Ludvig MEN, flyttar man härifrån är det fan öppet hus!!!!!! !!! TA ME FAN!!!! så nu ska jag äta upp hans mat.

Nom nom.


såhär ser jag ut nu :)))


beautyblogg!! fashion!! so nice!!

Tror jag fick ett psykbryt efter gårdagen som spårade bigtime med anisktsmask, kinamat och gossipgirl..... Aldrig känt mig så.... tjejig??? Kändes som jag hade kunnat vara typ Carries fula kusin från landet som försökte "passa in". Finns ju alltid en tjej som VILL VARA ngt. 

Anyyyhooow så gick det kanske lite väl långt när jag idag efter jobbet fick cravings efter diverse uppdateringar i min nececääär. 

Kom hem med en fåndäjshön, en BBkräm (vet knappt vad det är bara att det INTE är det samma som bebis BB), en facemist spray från bodyshop, en sockerskrubb från lush, rouge, bodybutter osv. Sen tråkigheter som hårklämmor å sånt. Fick ett test iform av schampoo i fastform (???) från lush som jag måste testa??? Verkar rätt sjukt.

But still

VEM E JAG?????? Vrf köper jag rosa saker och saker som kan anses onödiga osv???

Ska komplettera detta med att steka falukorv och koka stuvade makaroner. Spotta lite i maten å känna mig manlig. MER PEPPAR!!! MEEER!!! Efterrätten är planerad och det blir chokladpudding. Ska pressa den mellan tänderna och låtsas att det är bajs.

Där, mina vänner, där har vi en bra balans. En härlig kompromiss helt enkelt. "Du får vara tjej om du låtsas att du äter bajs också!"

tre saker jag funderat på idag.....

Ja, ni läste ju rubriken så ni vet vad som väntar!!!!!!!!!! (?!?!?)

1) Varför alla (läs många) norrmän använder sparkcykeln som transportmedel??? Har ställt mig denna fråga allt för många gånger men FÖRSTÅR inte?! Första gången jag såg en kostymnisse komma sparkandes trodde jag han lånat sitt kids men...... nej. Han sparka glatt förbi mig??? Varför??? Verkligen stereotypen dum jävla norrbagge.

2) Norrmän har AMBULANSMOTORCYKLAR. ????????????????????? VARFÖR??? Inte som att det spelar någon roll om denna MCförare kommer fram före? "Jaaaha en trafikolycka, mmmhmm hjärnblödning, amme jag slänger upp dig här bakom håll i midjan bara!" ...........???

3) VARFÖR(!!!!!!!!!) hånglar, alltså GROVHÅNGLAR folk in public?!?!? Satt ett par på kanske 16-17-18år på jobbet idag asså, mer eller mindre, PÅ varandra?? Skäms man inte??? Offentlig kärlek jaja men inte så man liksom undrar när kläderna flyger av? Hon satt mer eller mindre över honom???? Och vad gör man som åskådare då liksom?? 

Verkligen en dag fylld av tankeställare och konstiga frågor. Kommer jag någonsin få svar på detta? Vet ej.

början på något dåligt........

Tyckte det var jättekonstigt att man ville åka till Tomorrowland osv. Hatade SHM (still do) å så. Nu sitter man här. Tittar på videor från festivalen. Hört så sjuka saker om den så atte....

Nästa år ska jag på festivaler månne!!! Siktar in mig på roskilde, way out west och tomorrowland om det kommer feta artister. Eftersom jag mer eller mindre, motvilligt eller ej, tvingas stå ut med all elektromusik som spelas här i lägenheten så tror jag det kan bli rätt fett på tmrw?????
 
Folk höga på tjack dansa runt mig, lasershows och värme.

Varför plågar jag mig själv med att längta ett jävla ÅR till nästa sommar?????

Vill gråta till Kent och Bon Iver och samtidigt sträcka mig efter lasterstrålar och bli hög på fet musik...... Går det ens??? Funkar den kombon?? Vem är jag? Vad vill jag? Allt???? Är jorden verkligen RUND???

dååå har dököttet åkt iväg!!

Jajamänsan nu har min sämrehälft tagit sitt pickåpack och dragit iväg till ams! *Låtsas vara glad för hans skull*

Känner mig så........ensam. Ingen är hemma. Jahapp. Skulle aldrig klara av att bo i en lägenhet ensam????? Förövrigt gick mitt styrande över vad Arra skulle göra lite väl långt.... Typ "amme har du packat det???? har du en lapp på väskan??? vart är din tandborste då??? har du koll på ditt pass? betalade du elräkningen eller ska jag göra det???" kände hur IRRITERANDE jag var och tillslut pausade han å ba kolla på mig....

"sluta hetsa upp dig, jag haaar koll på allt! sätt dig ner där borta du får inte vara här nu!!!" 

Så fick sätta mig här. Var skitjobbigt för mitt psyke???? 

Hann fixa iordning en riktig brakfrukost (vid halv 3.....) så han lär ju inte dö i svält iallafall. Gu så gott det var. Har fått anmärkningar på att min sk. matblogg försvunnit (!!!!!!!!) så here we go. Gick alltså och köpte baguetter, ost (som är svindyrt här....) skinka gurka yoghurt, wajnerbröö, färdiga pannkakor pga okunnighet, färdigsprutgrädde pga ej elvisp osv.

Sen dukade jag upp här hemma. Orkade inte ta någon bild för att det kändes så TÖNTIGT. Plus att sylten jag köpte var ifrån firstprice (dvs typ billigare än euroshopper, 1L sylt för 15:-???) så ville ej verka tattig. 

ÅÅHH vart så fint. Tyckte mig se en tår i Arvids öga när han kom ur duschen och möttes av nygräddade pannkakor (typ) och fint skurna gurkskivor..... Sen åt vi en pannkaka var o så var vi mätta. 

Det här med att jag kunde äta typ tjugo portioner mat av något jag tyckte om förut???? vad hände med det liksom??? nu tar det stopp. Har krympt min magsäck OFRIVILLIGT och det suger. VILL ju äta mer??? Vill ju äta mat helst typ, hela tiden?? Även när jag sover. 

Så, planer inför kvällen..... Tänkte börja kolla på någon ny serie alt. se klart säsong 3 av Breaking Bad, lägga en töntig jävla ansiktsmask och kanske traska iväg till solariet (ej med ansiktsmask på, hade sett lite tokigt ut HA HA HA.....) Sen när Arra kommer tillbaka kommer han ba "asså WOW, shit, varför åkte jag ifrån denna snygga varelse????? omg"

Typ det scenariot jag vill uppleva. Kommer aldrig ske. Synd.


änsam :(((((


zzzz

Har faktiskt haft en hektisk dag idag!!! Hunnit med massor. Bland annat att vaknat vid 9 av att Arris kom hem, somnade om, gick upp och hittade honom däckad i soffan ha ha ha ha kan han ha. Så går det om man super. 

Vet ej vrf han låg i soffan?? 

Jagade upp honom illakvickt och började storsaneringen. Urflyttning av en tidigare sambo har hänt idag så vi rensade helt enkelt bort all skit hen (ja, nivet att jag bara bor med killar så HAN) lämnade efter sig..... 

Jag gick tillomed in till stan för att köpa en GOLVMOPP. Såg till min förtjusning att typ ALLA butiker i hela stan hade 30% på ALLT???? För att de va nån marknadstjosan. Köpte mig ett par likadana jeans som jag har.... fyra st av.... för 280 PIX = asvärt???

Och ett par schtekshorts till Arra för 50:- istället för 599 på solo (som ska stängas här???) ha ha haaaa. Råkade gå lös på Clas Ohlson också (HUR KAN MAN ENS DET?????) och kom hem med, förutom den rosa golvmoppen, en rosa vattenkokare och massa tråkigheter. Mitt classebehov har gått så långt att jag tillomed lärt mig HITTA där inne = rena djungeln......

AJA. Gick o köpte bärsh o drog te Ludkov o Johan. Grabbarna spelade basket. Jag drack jordgubbsvin bredvid och såg ut som en riktig missbrukare. Låtsades vara alkoholistavbytare. Nu sitter jag i soffan och äter chips. Ska värma lite överochefterblivna thaimatsrester snart.

Standard.

Är förövrigt SJUKT(!!!) avis på att Arvert ska få handla på taxfree???? Typ det jag är MEST avis på??? Dom har en Nikeaffär PÅ flygplatsen??!?!? Älskar taxfree. Älskar fynda. Räcker ej med 30%. Hejdå.


planeringsbehov samt stress samt separationsångest

Kaoooooozzz i min hjärnis!!

Arvart åker iväg till Ams imorgon och har liksom bara "lagom" koll på läget vilket ger mig superpanik!!! Han bokade bagage för liksom...20 min sen??? Ej börjat packa..... Ej fixat med cash.... Osv. 

Jag liksom hetsar runt o baa "åååhhh har du fixat det???? har du kollat det?????" och blir jättejätte stressad fast jag inte ens ska iväg liksom?!?! Vet ju att det är mig han kommer stressringa om det skiter sig...... Känns som jag ska släppa iväg min förstfödde på en partyresa till magaluf typ????

Men nä. Det är en vuxen man vi pratar om. Som ska iväg i tre dagar. Som jag kommer avlida under pga ovishet om han fortfarande lever???? 

Typ det.

hojhoj

Ligger här i sängen o filurar.... Vaknade typ nyyyyss med horhuvudvärk och ensam pga arra va partyanimal igår....

Så här ligger man. Känns som jag va partyanimal igår,men dä va ja jö inte!!!!!!! Ska rehaba lite till i sängen. Hur ska jag ens orkaaaa ta mig upp???

trillar nästan av stolN

Fick min lönespec. Man ska ej prata om pengar men..... Moneycashhoes..... Fuck bitches get money....

Srsly om ni någongång grubblar över er ekonomiska situation - åk till norke!! Easy det bästa jag gjort so far och det lönar sig. Sluta slit asen av er på BK/donken/telemarketing!!!!!!!! Blir arg!!! 

Slit här å få cash värt mödan istället. Inte svårare än så.... 

Imorgon ska jag köpa en lyxyacht. (....)



hajhajhaj

Är såååå trööööttttt idag. Vet ej varför, kanske pga utmattning från jobbdagen igår. Idag när jag dök upp på jobbet fick jag medlidande för igår samt höra "HAHA så jävla typiskt att det var just DU också, DU liksom, du måste stått i panik och varit skitirriterad och frustrerad och varit nära att gråta?!?!?" u dont saaaaay???

Höll förövrigt på att åka på en böter idag!!! MITT LIV E SÅ SPENNANDE?!?!

Kontrollanterna kom på trikken å cool som man e så plankar man ju alltid xD för å spara cash :p Så helt plötsligt stod dom där???? Mitt hjärta började bulta i 1200000 å ba såg framför mig hur jag skulle tvingas ta upp plånboken, eller ännu värre, förklara att jag inte betalat?? ???

Men trikken hann komma till nästa hållplats innan kontrollis kom fram till mig.... där hoppa man av. Försökte se ut som att jag verkligen skulle av där och gick lite relaxed... Snubben som satt bredvid mig genomskådade nog mig med tanke på blickarna han gav mig :((((( MEN, jag slapp betala en bot på 900 PIX!!! HAAAA FOCK AINA

Annaars så har jag idag lagat mat. Första gången på typ en vecka (minst) såååå lyxade till det med kyckling å pasta med stulna ingredienser från jobbet :):):) Arra tryckte i sig maten och sa inte ett ord.... Slickade tallriken osv. Kan ju bara betyda att min mat var succe?!?!?! (läs sukke)

Imorgon ska jag jobba övertidstimmar :):)):):) 11-22 hoo ho h o oho. Fettt jobbigt men dä ä dä värt. Deeeee va mitt liv de. Jobb å mat å SPÄNNING. 


Originellt att se ut som the grudge javet men kan ej råför det. Tyckte det va på tiden med en uppdatering om hur jag faktiskt ser ut nu!!! Dessutom är det ju spännande att se ut som the grudge så det passar ju in på mitt liv.


sorri broes

Skulle hookat upp er med en nytagen bild på mig själv pga var länge sen ni såg mig men pågrund av ljusomständigheterna och mitt svullna öga uteblir den bilden :)))

Föreställ er istället ett missfoster, lite som Ronald Niedermann (läskiga långa blonda albinot) i Män som hatar kvinnor (vet ej vrf just den referensen har fått för mig att han ser lite missbildad ut??) i mörkret, så har ni mig framför er. Minus lång och blond.

Följande har hänt under kvällen:
Har fått Arra att bli beroende av olika *fall*, så han har spenderat x antal timmar till att läsa om 13åringen som mördades i Täby nivet???? Tydligen, enligt Arra, kan mördaren ha koppling till dubbelmordet i Linkan för 8år sen (!!!) SPÄNNANDE OR WHAT??? Bör min blogg bli en kriminalinspektionsblogg istället kanske??? MMMMM ser så ut.

ÅÅÅHH så intressant älskar att jag slipper vara ensam om att vara detektiv..... Mina sambos måste hata mig som ständigt kommer med nya anrop angående Oslopolisen eller Sigrid..... "AAHH nu brinner det tydligen där borta!!" "Nu har nån blivit påkörd däär" osv..... Hatar att jag hittade Oslopolisens twitter......

Lyckan när jag hittade Sigrids potentiella mördare på FB igår........ Lyckan när jag inser att jag hittat RÄTT pga polisen stängt ner hans fejja nu fööör att folk gick lös = hitta rätt snubbinio.... SÅ SPÄNNANDE!! (rip)

Hehe....... ... . ..

herraaa 150 lax

OM jag påstod att jag hade en pissdag på jobbet igår så tar jag faaanaaanemej tebaka det på en gång. IDAG har varit den, värsta dagen vill jag nog påstå, på jobbet, någonsin.

Föreställ er mig, lite irriterad och med NÅGOT i ÖGAT HELA(?!?!?!) dagen, jobbar på, har 29042359 saker att göra. DVS hela produktionen tills morgondagen, mer mat att sälja iväg, samt en fet leverans samt kunder samt försöka vara trevlig.

ADDERA sen detta med att, från ingenstans, vår espressomaskin värd ca 150k fuckar upp big timie och sprutar vatten ur "skummröret"?????? ADDERA sen detta med att det börjar RYKA ur maskinen och lukta bränt, droppa vatten ifrån den osv tills jag i panik drar ut massa sladdar samtidigt som jag står med telefonen och försöker komma på VAFAAAANAN MAN SKA GÖRA?!?!?!

Ett plus för att jag fick känna mig väldigt VIP (very important person nivet) när jag ringde runt och baaa like a baws. Resten av kvällen kunde jag ej servera någon espressokaffe alls :):):)) Glada kunder ajamänsan.

ADDERA det med att en kund klagar på att tvålen är slut på toan och när jag går in för att byta den har NÅGON spraylackat hela jävla toaletten. VEM FÅR TA HAND OM DET LIKSOM!?!?!?!??!

Guuuuuu..............

Har fortfarande någonting i ögat förresten. Imorgon kommer jag DEFINITIVT vakna med ögoninflammation så mycket som jag försökt pilla bort "det". Gör mig ingenting att se lite handikappad ut imorgon. Lika bra att se ut som man känner sig!!!!!!!!! !! !! ! ! !

Ska äta philadelphiamackor med salami nu, typ det roliga som händer idag!!! I <3 WORKING HELTID

update från gatan:

Sett från vår franskaballe 03:40:
En horsetorsk har beslutat sig för att sätta sig ute på gatan med sin cykel och diverse saker för att vadååå??? JOOO skjuta horse!!!

Kunde alltså se hur han spruta i sig den där jävla skiten för att senare däcka??? Alltså??

EXAKT som på film!?!?!? EXAKT som Jesse och Jane i Breaking Bad närom baa tuppar av??? (antar att ni ej vet men......)

Så jävla sjukt.....

if im daaaaooown


tristdag

Tisdag måste ju PÅ RIKTIGT vara den tråkigaste dagen på heeela veckan??????

Söndag är ändå liksom.... vilodag???? Nivet tänka på gud o jadrajdara. Måndag är sooo 2000-andlate att hata så ja, tisdag är den nya måndan. BUT seriously,

SÅ JÄVLA TRÅKIG DAG????

Tisdag är en sån där dag som var en typisk """aktivitetsdag""" när man var liten. Vill minnas att jag SÄKERT spelade tennis (ja, jag) på en tisdag, jag hade säkert dansträningar på tisdagar (ja, jag, badass på da dancefloor u got me) eller RED på tisdagar (JAA-AA). Nu pillar man seh lite i naveln på tisdagar och inväntar onsdagen som är *mitten av veckandagen* typ.

Vill bara försäkra er om att ni förstår att jag haft en ASTRÅKIG dag idag. Pissdag på jobbet. Så pissig att jag beslöt mig för att köpa en fryspizza efter jobbet??? Ajajaj. 

Sen jag kom hem har jag bara läst om Sigridfallet..... Hon hittades ju (rip) död och jag kan ge me fan på att snubbarna som sitter häktade höll henne inlåst i dendär jävla verkstaden.... Usch nu mår jag dåligt.

Ska psyka Arvid nu och få honom att hämta colan. Bästa sättet att få någon att göra som man säger är genom att överrösa personen i fråga om HUR BRA hen är på att göra detta.

Så. Nu försöker jag med detta: Asså, Arvid, har jag sagt till dig HUR BRA du är på att HÄMTA saker??? Asså.... du gör allt så HIMLA snabbt??? Visste du att vi hade en cola i kylen???? 

Works (almost) every time.
/ Tipsgudn

scenario nr2 på jobbet:

Som rubriken avslöjade, ja:

Har jagat en getingjävel i cafét i stort sett hela dagen, tills han plötsligt var borta?? Såg att han surra runt disken men antog att han flög ut???? Tänkte ej mer på det.

Ska stänga igen och lämna. Tar hand om svinnet dvs allt som skall slängas, ser till min förtjusning att det är en tonfiskbagel varpå jag greppar en plastgaffel för att äta ur röran..... Ser hur något KRYPER där inne??? ? ?? ? 

JAJAMÄNSAN

Jag var alltså 2sek ifrån att stoppa getingjäveln i munnen!??!?!?!? VAFAN ÄR DET OM VA???? 

Detta var alltså ett milt scenario. Värsta tänkbara hade ju varit om en surkund som inbjudandetoalettkunden hade fått denna bagel och varit allergisk mot getingar. Vad hade jag gjort då lixom???

Nu staba jag bara jäveln och spottade på honom. Skrev en lapp om min historia till min baws så hon har något att skratta åt imorgon bitti :)))

PS efter att toaletten inte såg INBJUDANDE ut så gick jag såklart dit, ligger endast lite papper på golvet???? JAHA?? Sen hittade jag en öppnad kondomförpackning................ AHAAA nu har folk börjat KNULLA där inne också??!?!?! Var säkert inbjudandekunden.. DS

JAAAHA OKEJ

Scenario:
En tant säger till mig att hon gick in på toan och att den inte såg inbjudande ut....?????? Sen NÄR(!??!) har en offentlig toalett sett INBJUDANDE UT???? Inbjudande??? På riktigt??

Du kunde inte bara bett mig kika in där liksom.... Nej nej... Ledsen men det badrummet kommer aldrig bli INBJUDANDE. skit på gatan om det inte passar.

:(((((((((

Bara för att jag är en sucker för Marabou jordgubb har Mcd gått o gjort en mcflurry med aaaa juste, DET??!?!?!?

Och så bor man i Norge. Där denna choklad ej existerar. Där man tvingas välja "Freia" osv. Tackåhej.

bland det bästa jag hört

 

The society is afraid of your wild nature, it is afraid of your naturalness,
so from the very beginning it starts cutting your wings.
And the most basic thing which is dangerous in you is the possibility of love,
because if you are possessed by love you can go even against the whole world.

Osho tha man asså....

ASSÅ ÅÅÅHÅ ni måste lyssna på denna!! Vill gråta när jag hör denna för den är så bra??? Är den bra eller är jag skadad??? Och vid 5:15.... Hur underbar musik.... Dör.

fula saker jag hatar

Alltså fula saker jag aldrig kommer bära: (igen?):

* Dunväst. Gjorde sitt under 90talet. Tycker det är så otroligt FULT.
* Skor á Jeffrey campbell. Så.jävla.fult.
* Dom "nya it"skorna, sneakerliknande med halvhögt skafft asså ååhhh så fuuuula.
* trekvartsbyxor. Behöver ej något förklaring till detta.
* Shuttershades
* Kjol med "inbyggda" byxor i, som var såååå användbart som barn (???)
* Sneakers med 2m lång "flärp"? vad heter den ens? tunga har jag hört...
* Mjuka jeansleggings i bomullsmaterial som fladdrar lite i stjärten
* Inget av märket "von dutch". Finns det ens på riktigt eller är det bara ett fattigt "kopia" märke??!?! 
* Dom grå "hiphop"brallorna från 90talet. Med texten "westside 89" på sidan. typ.
* Kortärmade skjortor
* Badhairday mössor
* Fleecepolos
* SKINNKEPSEN!??!?!
* Jeanskjol. Eller kjolar överlag nästan. Fyfan.
* Burka
* Nudefärgad kroppsstrumpa
* To die for-bikinin som är SKITFUL(!!!!!!!!) som ALLA bloggade om i våras?? Som skulle "lyfta rumpan så snyggt" och var en jävla spetskant på??? Kan lika gärna gå runt i spetstrosor då?? ELLE?? Hej få betalt för att göra reklam för INGEN kan väl frivilligt sätta på sig dom där neonbikinisarna??? Ae nu blir jag arg.

OSV :) 
MVH trendpolisen

jamen hallo

Hejsansvejsan har ej glömt bort er bara liiiite.

Har varit fakked ap bisy dom senaste dagarna typ!! Dvs ut å äta med jobbet i onsdags, fooo balash (=slår på stort) osv. Jobbat stängning och haft upplärning med vår nya chey på jobbet. Eftersom jag är konge får jag hålla i den.

HA!!

Är nu alltså den enda "ordinära" på mitt ställe, resten är nya...... Så nu är det jag som håller hov. Lite granna.
 
Idag var planen att dra till black market och inhandla en (förmodligen snodd) mobil å lite. Istället får jag åka och jobba i 2h. Efter att ha jobbat i 9 dagar i sträck meeeen vad gör man inte!!!! HAAA. Sen mötte jag upp Filip föräldrar som är här på besök och fick mig en påse med diverse i :):):) Å så glad man kan bli.

Två nya tröjor hade mor min knöglat ner. Pjux och goooodis!! Älskar Sverige leveranser+??

Sen gick vi bort och spelade basket. Jag spelade då inte pga är ej sportsligt lagd så jag agerade fotograf/iaktagare. 10 grabbar som var svettigare än en tjock man på ett spinningpass efter 45min basket. Luktade ej gott när jag gick bakom dom :((

Pizzabakning står på tur. Extra creeeamy. Planerar att försöka jobba några timmar imorgon med (bara för att jag KAN) osv. /ingeliv

RSS 2.0