photos of 3 guys who are famous & ATTRACTIVE

Hade kunnat skriva typ Ronaldo. David Beckham. Orlando Bloom, eller typ Brad Pitt. Men dom är inte attraherande. Hade en crush på Johnny Depp när första pirates filmen kom, var väl typ det??? Hade kunnat skriva att Russell Brand är sjukt attraherande men han är inte snygg..... Han verkar bara skön... Eller Chuck Bass, men han är bara chuck-ig liksom, och inte alls lika snygg utanför serien... Edward??? hahahahaha. Var lite kär i Alexander Skarsgård när jag var liten med, han är rätt hunkig.


Min kärlek Joel Kinnaman. Sjukligt attraherande. Badboy gone good??!?!?!? Bara, SNYGG, liksom. Thats it.

Om Joel är badboy gone good är fan Dr Avery, aka Jesse Williams som han försöker heta i verkligheten, goodboy gone SEXY. Lägger endast upp bilden på hans body för att få er att gå igång. 

Kurt och Erik får dela tredjeplats. Vet inte om Erik är tillräckligt känd. Tror Kurt väger upp det. Vet inte om Kurt är snygg, han är bara.... Kurt liksom? 

Sammanfattningsvis: Var snygg men inte skitsnygg. Ha lite skägg/musche men inte asmycket. Ha snaggat hår eller långt hår men inte mellan långt. Ha snygga kläder och inte fula kläder. Träna er till en bringa och dö inte hög på heroin med ett gevär till huvudet. Rätt enkelt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0